Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende de kan pıhtılaşması var corasprin kullanıyorum kendimi herşeye hazırlamak istiyorum ,tabi insan dr.undan güzel birşey duyunca seviniyor,kendimi kötüye de alıştırmak istiyorum birşey sormak istiyorum dış gebeliğin normal düşüğüe göre zorluğu varmı,ağrısı sancısı kürtajı aynı düşük gibimi?

Canım dış gebelik geç kalındığı zaman Allah korusun öldürür. Eğer iyi takip edilirse ilaçla yok etmek mümkün ben o kadar şanslı olmadım ilkinde laperoskopi oldum sol tüpüm alındı ikincisinde iç kanama geçirdim açık ameliyat ettiler biraz daha geç kalsaymışım şoka girip ölebilirmişim zaten son evresi bayılma ve şoka girme beni bayıldıktan hemen sonra ameliyata aldılar ama Allahıma çok şükür 4 ay sonra sağlıklı bir şekilde hamile kaldım.

ooooçok geçmiş olsun hakkaten çok zor kötü olduğunu biliyordum da bu kadarını değil rabbim kiseye vermesin

Selam kızlar
ilk tüp bebek denemem 8.haftada düşükle sonlandı
Şimdi donmuş embriolarımızla ikinci denemeye başlıycaz

dr öncelikle 7 tane kan testi istedi ,reçeteden okuyabildiğim kodlar;
PRL
TSH
aPTT
Faktör II (20210 A)
Faktör V LAİDEN (G1691 A)
MTHFR (C677T)
MTHFR (A1298C)

çok pahalıymış bu testler,SGK kapsamında fakülte hastanelerinde yaptırıldığını öğrendim
aranızda yaptıranlar varsa ordaki prof-dr prosedürünü anlatırsa sevinirim :)
bi de katkı payı ücreti ne kadar tutar acaba? :)

canım geçmiş olsun evet dediğin testleri fakülte hastanesnde yapılıyor herhangi ücret ödemiyorsun bu testler için

iyi geceler herkese.bugün doktor kontrolüm vardı 26 haftalık olduk herşey şimdilik yolunda görünüyor. benim oğluşum 903gr olmuş.kilosu gidişatı iyi görünüyor inşallah hep böyle düzgün gider.2 hafta da bir kontrol olacağım kan akımı kontrolü ve bebeğin gelişimi takip edebilmek için.İnşallah hiçbir sorun olmadan ileri haftalar kadar devam ederiz hepimiz.Allaha emanet olun canlarım dualarım sizlerle

doktorun seni fakülte hastanesine sevk edecek orada testlerin yapılacak hiçbir ücret ödemiyorsun.

Canimm çok sevindim güzel haberler vermene ooo tosuncuk hızla büyüyor desene benim kızım 26.haftamda 850 gr civarındaydı şimdi ne durumda bilmiyorum Pazartesi benimde kontrolum var umarım iyi haberlerle donerim bende

evet canım öyleymis süt geliyormu diye göğüsü sıktığın zaman Allah korusun erken dogum olabiliyormuş şimdi korkudan elimi bile sürmüyorum

hadi bakalım hayırlısı tatlım belki seninde güzel haberlerini alırız eee sen çalışıyorsun bebisin ne yapıyor kim bakıyor

Bizim isim taaa ilk cocukta belliydi tatlım gerçi biraz modası gecti ama hep icimizde bir uktedir kaldı kızımın ismi büyük ihtimal AZRA olacak teyzesi Rabbim ismini söylemeyi soyledigimde kızımın bana bakmasını nasip eder inşallah ben ve minnak prensesinde öpüyor seni teyzesi

adı ile uzun hayırlı yıllar yaşasın inşallah kuzucuğun.
canım ben hamile kalınca apar topar annemin oturdugu evin üstüne ev yaptık.
şimdi annemle altlı üstlü oturuyoruz bizim prensesede ananesi bakıyo.
akşam gidiyoz eve annemin orda yiyip içip yukarı çıkıyoz. kuzucuğumuda alıyorum hemen yanıma.
gün içinde o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.
işte bu evin biraz daha borcu kaldı bi dönem daha çalışmak zorundayım.
işte böyle canımcım.
pazartesi de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

kızlar herkese günaydınlar hayırlı sabahlar.

nigarcım sonuçlarla ilgili bi gelişme varmı hayatım.

ilkini temiz çıktı demiştin ama beklediğiniz bi sonuç daha vardı diye hatırlıyorum ben.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım.

seninde gönlünün muradını versin tez vakitte.

günaydın canım ne sonucu anlayamadım

gunaydın.
ben bırsey ogrenmek ıstıyorum doktorlar bız ıgne kullanıyoruz dıye bazıları ıllede sezeryan dıyor ya neye gore dıyorlar ben lısteye baktım normal dogum yapan arkadaslarda var ben bu konuda cok kararsızım nasıl karar vercez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…