Selam arkadaşlar aranıza fazla katılamasamda ara sıra okumaya çalışıyorum. Yeni hamile arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Okumamış olanlar için tekrardan kendimden azcık bahsedeyim. Benim 6. gebeliğim çok şükür iyiz oğlumla diğer 3 gebeliğim düşük 2 gebeliğim dış gebelikti yani ben sizin için iyi bir örnek olabilirim. İğne ve coraspine adetim 3 gün geçer geçmez başladım kese kontrolüne gittiğimde kesenin etrafında kanamam başlamıştı çok şükür ilaca başlar başlamaz birdahaki kontrolümde kanama ortadan kalkmıştı ben iğne ve coraspini lohusalığım bitene kadar kullanıcam. Allahtan herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
530 iyi yarın ikiye katlar benim değer 1300 dü cumartesi günü.. bende senin yaşadıklarını yaşadım kaç gündür neler yaşadım kimse bilemez ama önümde kocamaan 9 ay var bakalım hayırlısı olur inşallah. bu benim 4. gebelik ilk iki gebelik düşük oldu. 21 haftalık bebek karnımda öldü pıhtılaşmadan dolayı ölü doğum yaptım.. sonraki gebeliğimde iğne oldum ve kızım dünyaya geldi. şimdi tekrar gebeyim allah hakkımızda hayırlı şeyler yazmıştır inş...
geçen hafta pazartesi günü beta hcg yaptırdım 8 çıktı işte bugünde 530 bakalım 2 gün sonra ne çıkacak inşallah yükselir senin kesen kaç haftalıkken göründü.
bende de kan pıhtılaşması var corasprin kullanıyorum kendimi herşeye hazırlamak istiyorum ,tabi insan dr.undan güzel birşey duyunca seviniyor,kendimi kötüye de alıştırmak istiyorum birşey sormak istiyorum dış gebeliğin normal düşüğüe göre zorluğu varmı,ağrısı sancısı kürtajı aynı düşük gibimi?
geçen hafta pazartesi günü beta hcg yaptırdım 8 çıktı işte bugünde 530 bakalım 2 gün sonra ne çıkacak inşallah yükselir senin kesen kaç haftalıkken göründü.
cumartesi dr.a gittiğimde dr. karından göremedi 5+2 idi. bugün 5+5 dr. karından değil alttan baktı ve kedeyi gördük
Canım dış gebelik geç kalındığı zaman Allah korusun öldürür. Eğer iyi takip edilirse ilaçla yok etmek mümkün ben o kadar şanslı olmadım ilkinde laperoskopi oldum sol tüpüm alındı ikincisinde iç kanama geçirdim açık ameliyat ettiler biraz daha geç kalsaymışım şoka girip ölebilirmişim zaten son evresi bayılma ve şoka girme beni bayıldıktan hemen sonra ameliyata aldılar ama Allahıma çok şükür 4 ay sonra sağlıklı bir şekilde hamile kaldım.
ooooçok geçmiş olsun hakkaten çok zor kötü olduğunu biliyordum da bu kadarını değil rabbim kiseye vermesin
Amin canım ben kötünün iyisiyim dr.lar dediyse kıymetli bebek benimkisi hayırlısıyla bir doğsa kuzum.
Selam kızlar
ilk tüp bebek denemem 8.haftada düşükle sonlandı
Şimdi donmuş embriolarımızla ikinci denemeye başlıycaz
dr öncelikle 7 tane kan testi istedi ,reçeteden okuyabildiğim kodlar;
PRL
TSH
aPTT
Faktör II (20210 A)
Faktör V LAİDEN (G1691 A)
MTHFR (C677T)
MTHFR (A1298C)
çok pahalıymış bu testler,SGK kapsamında fakülte hastanelerinde yaptırıldığını öğrendim
aranızda yaptıranlar varsa ordaki prof-dr prosedürünü anlatırsa sevinirim :)
bi de katkı payı ücreti ne kadar tutar acaba? :)
Selam kızlar
ilk tüp bebek denemem 8.haftada düşükle sonlandı
Şimdi donmuş embriolarımızla ikinci denemeye başlıycaz
dr öncelikle 7 tane kan testi istedi ,reçeteden okuyabildiğim kodlar;
PRL
TSH
aPTT
Faktör II (20210 A)
Faktör V LAİDEN (G1691 A)
MTHFR (C677T)
MTHFR (A1298C)
çok pahalıymış bu testler,SGK kapsamında fakülte hastanelerinde yaptırıldığını öğrendim
aranızda yaptıranlar varsa ordaki prof-dr prosedürünü anlatırsa sevinirim :)
bi de katkı payı ücreti ne kadar tutar acaba? :)
iyi geceler herkese.bugün doktor kontrolüm vardı 26 haftalık olduk herşey şimdilik yolunda görünüyor. benim oğluşum 903gr olmuş.kilosu gidişatı iyi görünüyor inşallah hep böyle düzgün gider.2 hafta da bir kontrol olacağım kan akımı kontrolü ve bebeğin gelişimi takip edebilmek için.İnşallah hiçbir sorun olmadan ileri haftalar kadar devam ederiz hepimiz.Allaha emanet olun canlarım dualarım sizlerle
canııııııııııımmmm aslında ben hep burdayım her zaman yazılarınızı okuyor yakından takip ediyorum ama iş yerinde oldugum için yazmaya fırsat bulamıyorum pek canımm.
sana bi önerim var göğsümden süt geldi diyorsun bu normal bişi canım. ama süt geliyomu diyede göğsünü sakın sıkıp kontrol etmeye çalışma asıl göğüs ucunun sıkılması erken doğumu tetikliyo tatlım haberin olsun.
ben ikinci bebeği istiyorum hayatım ama biraz daha zamanı var. Rabbim bilir yinede tabi..
öyle aman aman korunmuyoruz ama. bakalım nasip kısmet canım.
çok öpüyorum seni ve minnak prensesi.
isim ne düşünüyosunuz bu arada
ehh tayzesi cinsiyetini tahmin etti ve bildi "bilgi" koyasın artıkın. (benim adım bu arada)
evet canım öyleymis süt geliyormu diye göğüsü sıktığın zaman Allah korusun erken dogum olabiliyormuş şimdi korkudan elimi bile sürmüyorum
hadi bakalım hayırlısı tatlım belki seninde güzel haberlerini alırız eee sen çalışıyorsun bebisin ne yapıyor kim bakıyor
Bizim isim taaa ilk cocukta belliydi tatlım gerçi biraz modası gecti ama hep icimizde bir uktedir kaldı kızımın ismi büyük ihtimal AZRA olacak teyzesi Rabbim ismini söylemeyi soyledigimde kızımın bana bakmasını nasip eder inşallah ben ve minnak prensesinde öpüyor seni teyzesi
canımm bende dün akşam iş çıkışı kan degerime baktırdım beta hcg 657,4 çıktı açıkcası bende daha yüksek bekliyordum ama referans aralıgına bakıncada normal gibi geldi şu an 4+5 haftalık gebeyim ..içimizi rahat tutalım, inşaalah bi sıkıntı çıkmaz..
canımm bende dün akşam iş çıkışı kan degerime baktırdım beta hcg 657,4 çıktı açıkcası bende daha yüksek bekliyordum ama referans aralıgına bakıncada normal gibi geldi şu an 4+5 haftalık gebeyim ..içimizi rahat tutalım, inşaalah bi sıkıntı çıkmaz..
gözün aydın hayatım Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
ben hamile oldugumu evde yapılan testlerle kendim öğrenmiştim.
hiç ama hiç b-hcg değerime baktırmadım.
kızlar herkese günaydınlar hayırlı sabahlar.
nigarcım sonuçlarla ilgili bi gelişme varmı hayatım.
ilkini temiz çıktı demiştin ama beklediğiniz bi sonuç daha vardı diye hatırlıyorum ben.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım.
seninde gönlünün muradını versin tez vakitte.
günaydın canım ne sonucu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?