Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar sizlerden aldığım bilgiler neticesinde; ankara hacettepe üniv. lütfi beye dün mail attım iğne ve ilaçlarım hakkında Allah razı olsun 1 saat içinde mailime karşılık vermiş o kadar memnun kaldım kii hem içimide rahatlattı saolsun..Açıkcası Ankarada olsam bende lütfi beyin hastası olmak isterdim..Bence Onu tercih edenler şanslı

günaydın kızlar..

meraba canım. içinin rahat etmesine çok sevindim. inşallah çok sağlıklı bi hamilelik süreci geçiririsin bebiş bekleyen bütün arkadaşlarımız gibi..evet cnm ben de kendimi şanslı hissediyrm elimden geleni yapmanın rahatlığı içindeyim. ama iki durum var biri muayene ücreti 300 tl , ikincisi muayeneler çok ayrıntılı , açıklamalı olmuyo kısa sürüyo..

herkese günaydın,

dün doktoruma gittim çok şükür herşey yolunda. bir dahaki kontrolümüz 12.hafta 2 li testleri yapılacakmış.

ancak diğer konu ben cleksan 0,8 iğne bulmakta zorlanıyorum. depolarda da yokmuş. eczanelerin tek tük elinde kalanları topluyorum artık.. raporuma yanlış yazılmış demiştim ya. cleksan depolarda bulunamadığı için fraksiparin yazılmış. her yıl böyle arada ithal ilaçlarda sorun olabiliyormuş. ama doktorum mümkün olduğunca cleksan ile devam dedi. şimdi raporumu düzelttirmem gerekiyor ..

benim gibi şu aralar iğne tedarik konusunda sıkıntı yaşayan var mı?

Allah razı olsun canım cümlemizle beraber inşaallah.Dediğin gibi ücret pahalıymış ben konyadayım burdaki dr iyi sayılı ama çok yogun ücreti 100 tl ama muayene için gittigimde nerdeyse bir günüm bitiyor..bakalım hafta sonu gidecegim..genelde hastalarına ayırdıgı sürede çok kısıtlı 5-10 dk.. herşey tam istedigimiz gibi olmuyor maalesef::)).. keske daha çok ilgilenebilseler..

bende yeni aldım iğneleri ilçede oldugumdan belki hastaneden hemen raporu çıkardılar, eşimde eczaneden 10 kutu almış getirmiş..ama eczacı dedigin gibi ilaçların kısıtlı oldugundan behsetmiş bitmeden tedarik edin demiş..demek ilaç bulmak biraz sıkıntılı..(benim cleaksan 0.4)

Son düzenleme:
merhabalar herkese .
hatırlayanınz var mı bilmem ama ben eskilerdenim.bende de pıhtılaşma sorunu vardı ve iki kayıptan sonra küçük oğlumu kollarıma aldım.
gündemi çoktandır takip edemiyorum ama umut listesine baktım kimler hamiş kimler doğurmuş gördüm ve çoooooooooooooookk mutlu oldum.
denden ve aysudem küçük meleklerine kavuşmuş.
ben son kk ya geldiğimde hamiş olmayı bekleyen arkadaşların hepsi hamiş kalmış.hamiş olanlar yolu yarılamış.ay yazarkan bile seviniyorum valla.
bebişi olan tüm arkadaşlarım sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsinn.
hamiş olan arkadaşlarım stres olmadan doktorlarına güvenerek mutlu mesut bir şekilde hamileliklerinin tadını çıkarsınlar.hayırlısıyla tam vaktinde bebişlerini kucaklarına alsınlar.
hamilelik bekleyen arkadaşlarım sakın umutsuzluğa kapılmadan çok da kafayı takmadan bekleyin.rabbim mutlaka çabalarınızı görecektir.en kısa zamanda sizlere de bir melek verecektir.
sizleri çok seviyorum.herkes kendine iyi baksın.birbirinize desteğiniz hiç bitmesin.

İnsallah canım benimde tek temennim o güzel haber alıp sizinle güzel seyler paylasmakk

Ahh kuzum benim özlenmezmi yaa sen onu dünyaya getirmek için ne zorluklardan geçtin oda seni ozluyordur annesi annenin sana yakın olması eminim çok güzel bir şeydir malesef benim annecim coook uzaklarda sadece telefonda sesini bide MSN de yüzünü görebiliyorum insan hamile olunca annesinin degerini daha çok biliyor daha anneliğin yarisindayken bile ayy duygulandim bir an kizz ama ilk torunu olmasına rağmen doğumumda yanımda olamiycak
bile

Yaa kızlar aslında sorsam mı sormasammı diye çok tereddüt ettim ama aklıma takıldı.Dün haberlerdede duydum..Akciger Embolsi ..bu kan pıhtılaşmasıyla alakalı bi durummuş akcigerlere giden damarlarda tıkanıklıkla oluşan bir hastalıkmış ve Allah muhafaza ölümle sonuçlanaliyormuş..Şimdi bizdede kan pıtılaşma problemleri olunca aklım karıştı bunu neye göre teşhiş ediyorlar hepimizin mutasyonu farklı hangi mutasyonlar bunu tetikliyor acaba??Bu konuda Bilgisi olan arkadaşlar varmı,yada dokroruyla bu konuyu görüşen arkadaşlar oldumu??

çok sevindim cnm allah sağ salim kollarına almayı nasip etsin. Bebeğimin olmasını çok istiyorum ama çok da korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasarsam diye. Doktor nisan ayında deneyebileceğimizi söyledi ama dinlenmeye fırsatım olmadığı için biraz daha erteleyeceğim sanırım. Doktoruma danıştım gebe kalmadan bilemeyiz kanaman olmazsa yatmana gerek yok dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Cnm merhaba ben dün bu haberi doktorma e-mail attım kendiside bana cevap verdi. Bulup buraya yazarım

xxxxcim çok trajik bir hikaye. Sizin taşıdığınız MTHFR homozigot gen protein C/S eksikliklerine nazaran daha az riskli trombifililer arasında. Sadece genetik bozukluk değil bence kişinin aile hikayesi, damar yapısıda önemli. Tedavinizi uyguluyorsunuz, içinizi ferah tutun;
Sevgilerimle

Canım sıkma canını, moral çok önemli Rabbim hayırlısyla vakti zamanı gelince verecektir inşaalh...tabii o süreç gebelikte dahada netleşir çünkü kişiden kişiye değişiyor bu dönem..

canım teşekkur ederim,senin mutasyonun MTHFR homozigotmu??.Benim mthfr 1298 VE677 HETEREZİGOT Elhamdülillah benim ailemde böyle bir vaka yok amaN..Rabbim cümlemizi korusun..

Gerçi o bayanın annesindede aynı vaka varmış..

Ya hakkınızı helal edin kafanızı karıştırmak istemezdim..ama insan böyle haberler görüncede araştırmadan edemiyor işte..

Son düzenleme:

Haklısın cnm bende haberi görür görmez panik yaptım .
Valla bende ki sorun nedir bilmiyorum ismi buymuş clexane 0.6 iğne kullanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun kuzucuklarımız iyi olsunda herşeye katlanırız

canım bu bilgiyi hangi doktor verdi hematolog mu yoksa kadın doğumcu mu?Bende prtotein s eksikliğ var bilgi verirsen çok memnun olurum

merhabalar bende sürekli yazılarınızı takip ediyorum, benimde biri 9 haftalıkken kalp atışı durdu ikinciside 6 haftalıkta kaldı gelişmedi, iki hafta önce kürtaj oldum. ve doktorum büyük ihtimal kan pıhtılaşmasından olabileceğini, hemotologla testleri yapacaklarını söyledi, ben izmirde oturoyorum ve gittiğim hastene özel gazi hastanesi, sizce ordamı yaptırmalıyım, yoksa burda ege üniversitesinde tıbbi genetik bölümü varmış ordamı yaptırmalıyım? ve izmirde olupda ege de yaptıran varmı bana bilgi verebelirse çok sevinirim hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum tez zamanda sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah bizim gibi isteyenlerinde muradı olur bizde tedavimizi olup sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

canım bu bilgiyi hangi doktor verdi hematolog mu yoksa kadın doğumcu mu?Bende prtotein s eksikliğ var bilgi verirsen çok memnun olurum

Cnm yazdığım şeyi lütfen yanlış anlama o habede hem s/c eksikliği varmış ilaçlarımızı düzenli kullandığımız takdirde korkulacak birşey yokmuş.
Benim doktorum kadın doğumcu tüp bebek doktoru zaten kendiside şunu yazdı. "Sadece genetik bozukluk değil bence kişinin aile hikayesi, damar yapısıda önemli"

çok saol wiecim teşekkür ederim canım allah razı olsun biraz rahatladım 21.hafta yazısını görünce...biran önce hissetmek istiyorum hareketlerini..duaların için çook tşk ederim.ayın 30unda belli olcak sonuç hiç zaman geçmiyo durdu sanki.amin inşallah allahın izniyle rabbim hepimizin gönlüne göre versin,sağlıkla sıhhatle alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah...

saol canım cevapladığın için..karşımdaki oturan kişinin gelini hamile 2,5 aylıkken hissetmeye başladım dedi bendede hiç tık yok ondan korktum..amin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatlice görürüz bebişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…