Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim en azından halledebilmene sevindim yapmayan yerlerde oluyor biliyosun allah emeklerini boş bırakmasın en kısa sürede sana küçük bir melek versin yorgunluk geçer yeterki meyveleri güzel olsun allah hakkında hayırlısını versin canım çok öptüm :1hug:a.s.

haklısın gerçekten çok zor üniv hastanelerinde koşuşturmak, çok büyük ve hep kalabalıkkafamçokkarıştı allah inşallah herkesin emeginin karşılıgını verir. hepimiz inşallah bigün bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:

iyiyim tatlım nolsun bebişle işe gidip geliyoz. başım ağrıyor benimde ara sıra. gerçi hastalıktan yeni kalktım ondan belkide.

yeni geçti lalcim ama bu sefer öksürük başladı(( hemde hırlıyorum resmen

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine biri bitmeden biri başlamış doktora gittinmi ihmal etme benim doktorum çok dikkat etmem gerektiğin söyledi sende hemen doktora git bence ihmal etmekaydirigubbakcemile

nazlıcım gecmiş olsun.hay allah gercekten biri bitmeden diğeri baslamıs yaa ( canım bir kasık bala 2 damla limon damlası sıkıp yutmak üstünede ılık su içmek benişm öksürüğüm kesmişti hamileyken.3 günde keser dediler hakikatende ööle oldu.

uykucu funda, sızlanmak yok ööleklava: hele bi doğsun hayırlısıyla bebişin uykuya hasret kalıcaksınmirmirmirmir
şaka bir yana canım ilk 3 ay çok uyumuştum bende hatta okul servisimi kaçırıp taksiyle gittim okuluma defalarcakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
fırsat buldukça bol bol uyu sonra çok arıycaksın bu zamanlarını, dün aşıları vardı pelinciğin, gece nöbet tuttuk babasıyla, ateşlenicek mi diye...neyse çokta korkutmiim gözünüzü, ilk 2-3 ay içinde düzene giriyor uyku sorunsalı...
sevgiler...a.s.

canım iyiyiz çok şükür, dün pelinin karma,pnömokok ve rota virüs aşıları vardı, bana yapın aşıları sütümden geçer ona dedim:çok üzgünüm: ama yemediler,kızçe ağladı ben ağladımsenağlama işte dün gece ve bugün nazlı minik kuş biraz aşı nedeniyle..

ben iğne konusunda sormadım ilaçlara devam dedi. 35 haftalıkken gidecem o zaman sorarım.bugünde felaket grip oldum. antibiyotiğe başladım. bakalım nasıl atlatacağım.

canım, arkadaşlar söylemişler ama bi kezde ben hatırlatiim baş ağrısı sürekli ise ciddi olabilir, doktora söyle mutlaka ihmal etme...
ben çatlak için bebe yağı almıştım sadece ama bir kez sürdüm, ter alerjisi gibi alerji yaptı göbüşe, bir daha da hiç bişi sürmedim,buna rağmen hiç çatlağım yok, biraz bünyeyle alakalı sanırım, eğer olacaksa en pahalı kremide sürsen oluyo diyolar...sen önlem olarak sür tabii yinede...a.s.

arkadaşlar bişey sorucam hamile arkadaşlara ve doğum yapmış arkadaşlara sezeryan doğumu sizmi istiyorsunuz biz normal doğum yapamazmıyız illaki sezaryanmı oluyo merak ettim

ravzacım, aslında bizim durumumuzdakilere genel olarak söylenen sezeryan, celeniminde dediği gibi kanama sorun olabileceğinden sezeryan öneriliyor ama çok az hekim normal doğumda olabilir diyor, benim sezeryandı ve inanılmaz memnun kaldım...

sılaya, canım allah tamamına erdirsin inşallah...sağlıcakla kavuş bebeğine inşallahhh...sevgiler

sevgili şen ve celen cevaplarınız için teşekürler ben 1 si düşük 3 tane erken doğum yaptım hepside normaldi aslında o zamanlar bu rahatsızlığımı bilmiyodum 4. bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim işallah hamile kalırsam ve mutlu sona ulaşırsam sezeryan istiyorum sevgiyle kalın

teşekkür ederim şenciğim hiç önemsemiyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsunkafamçokkarıştı hayırlısıyla kucağıma alayım bunların hepsi geçer prenses pelinede geçmiş olsun aşı günleri zor oluyor kardeşimden biliyorum küçük prensesi ve seni öpüyorum kendinize çok iyi bakın arada birden bize zaman ayırın olurmu :1hug:a.s.

ben iğne konusunda sormadım ilaçlara devam dedi. 35 haftalıkken gidecem o zaman sorarım.bugünde felaket grip oldum. antibiyotiğe başladım. bakalım nasıl atlatacağım.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al ve dinlen canım tekrar geçmiş olsun allaha emanet ol canım :CüvCüv:

günaydın arkadaşlar sabah idrar testi yaptım sanki çoookk çoookk silik bi çizgi var gibi ama yinede güvenemiyorum öğleden sonra kan için gidicem bakalım onda kesin çıkar artık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…