kıslar merhaba bende bugün ege ünv gittim genetik testler ve bazı kanpıhtılaşma testleri için çok yoruldum kan verdim 8 tüp ve kolum ağrıyor o kadar yoruldumki in çık o kat bu kat derken perişan oldum bazı yaptıramadığım elimde kağıtları olan testlerde var onları on gün sonra yaptır dediler pazartesi eşimle gidicez genetik danışma ve o da kan verecek işte böyle ama yine de egede ilgi güzel sağolsunlar bütün çalışanlar yardımcı oluyor ama o koridorlar insanı öldürüyor
eşime de spermiyogram ve genetik test istendi onunda randevusunu aldım
çok yoruldum çoook
kıslar merhaba bende bugün ege ünv gittim genetik testler ve bazı kanpıhtılaşma testleri için çok yoruldum kan verdim 8 tüp ve kolum ağrıyor o kadar yoruldumki in çık o kat bu kat derken perişan oldum bazı yaptıramadığım elimde kağıtları olan testlerde var onları on gün sonra yaptır dediler pazartesi eşimle gidicez genetik danışma ve o da kan verecek işte böyle ama yine de egede ilgi güzel sağolsunlar bütün çalışanlar yardımcı oluyor ama o koridorlar insanı öldürüyor
eşime de spermiyogram ve genetik test istendi onunda randevusunu aldım
çok yoruldum çoook
çalıkuşu1978,sılaya,sido,nazlı 03, ve ismin sayamadığım dostlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hayat.
celenim ,şenim sizlerde iyisinizdir inşallah.rabbim herkese iyilik sağlık sıhhat versin.sevgiyle kalın.
yeni geçti lalcim ama bu sefer öksürük başladı(( hemde hırlıyorum resmen
evet uykucuyum biraz gözüm yatacak yer arıyor ama çalışınca olmuyor akşamda ilk fırsatta uyuyorum ne yapıyorum yerimden kalkmak istemiyorum birde miğdem bulandığı zaman yatsam hiç kalkmasan istiyorum hamileliğin ilerleyen zaman göbüş büyüyecek dönemiyceğiz istediğiz gibi hareket edemiyceğiz ondan sonrada bebekler uyutmayacak off off:bbo:
çalıkuşu1978,sılaya,sido,nazlı 03, ve ismin sayamadığım dostlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hayat.
celenim ,şenim sizlerde iyisinizdir inşallah.rabbim herkese iyilik sağlık sıhhat versin.sevgiyle kalın.
merhaba canlarım benim nasılsınız.çok şükür ben ve bebiş çok iyiyiz. yarın akşam 18.00'da dr.randevum var bakalım bizimki cinsiyetini gösterecek mi.bu yüzden çok heyecanlıyım.gerçi benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok çünkü ikisinden de yok.yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.inşallah rabbim bıurda isteye herkese en kısa zamanda hayırlı hamilelikler nasip eder.doğumu yaklaşan güzel annelerimize de hayırlı doğumlar nasip eder.
canlarım benim benim size bir kaç sorum olacak.bende bu sıralar mütiş baş ağrıları oluyor üç dört güne bir tekrarlıyor.başımı kaldıramıyorum.benim gibi baş ağrısı olanlar ilaç dışında ne ler yapıyorlar deneyimlerini yazarsalar sevinirim.
ayrıca çatlak oluşumu için bu haftalarda vücudu korumak gerekiyor muş bunun için dr.bir krem vermişti .adını sizinle paylaşmak istiyorum.MADECASSOL krem bunu günde bir kez sürmeye başladım bakalım faydası olacak mı.inşallah olur siz ne kulanıyorsunuz?
arkadaşlar bişey sorucam hamile arkadaşlara ve doğum yapmış arkadaşlara sezeryan doğumu sizmi istiyorsunuz biz normal doğum yapamazmıyız illaki sezaryanmı oluyo merak ettim
uykucu funda, sızlanmak yok ööleklava: hele bi doğsun hayırlısıyla bebişin uykuya hasret kalıcaksınmirmirmirmir
şaka bir yana canım ilk 3 ay çok uyumuştum bende hatta okul servisimi kaçırıp taksiyle gittim okuluma defalarcakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
fırsat buldukça bol bol uyu sonra çok arıycaksın bu zamanlarını, dün aşıları vardı pelinciğin, gece nöbet tuttuk babasıyla, ateşlenicek mi diye...neyse çokta korkutmiim gözünüzü, ilk 2-3 ay içinde düzene giriyor uyku sorunsalı...
sevgiler...a.s.
ben iğne konusunda sormadım ilaçlara devam dedi. 35 haftalıkken gidecem o zaman sorarım.bugünde felaket grip oldum. antibiyotiğe başladım. bakalım nasıl atlatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?