günaydın arkadaşlar sabah idrar testi yaptım sanki çoookk çoookk silik bi çizgi var gibi ama yinede güvenemiyorum öğleden sonra kan için gidicem bakalım onda kesin çıkar artık herhalde
günaydın arkadaşlar sabah idrar testi yaptım sanki çoookk çoookk silik bi çizgi var gibi ama yinede güvenemiyorum öğleden sonra kan için gidicem bakalım onda kesin çıkar artık herhalde
Günaydin kizlar,
nasilsiniz bugün. Selvihancim ben buralarda hergün sizlerin yazdiklarini okuyorum canim. Masallah bebis baya büyümüs canim Allah tamamina erdirsin Insallah.
Celenim senin o findik cemreni ben varya yerimmmmmm kirkbinkere Masallah diger resimlerinede baktim esimi cagirip gösterdim.
Sen canim biz baska resimlerde görmek istiyoruz, Pelincigin o kulakli ceketli halini seve seve bitiremedik esimle.
Marguerite sen nasilsin canim dogum baya yaklasti Insallah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin Allahim.
Nazlicim cok gecmis olsun canim kendine dikkat et.
Papatya süreyyacim benimde senin gibi bu siralar pek keyfim yok daha 3 ayda yoruldugumu hissediyorum ama mecburan yola devam canim. Allahim Insallah bizim gibi bebek bekleyenlerin kucaklarini bos birakmaz ve dualarimizi kabul eder.
Baharcigim benim bildigime göre eger cok silikte ciksa cizgi yinede hamilesin eger yanlis hatirlamiyorsam adet öncesi bu cizgi zaten tam cikmiyor bthcg hormonu ancak adet geciktikten 1 gün sonra tam olarak idrara geciyor. Kanda tabiki adetine 6-7 gün kala cikiyor canim. Insallah hamiledirsin canim.
Fundacim ben 4 bebisimdede hamile oldugumu bu uyguya daha cok düskünlügümden farkina varmistim henüz test yapilmadan bile bende yorgunluk devamli uyku oluyordu ama hamileligim 8 haftayi gecmedigi icin tabiki kürtajdan sonra bu hislerim kayboluyordu offff offff .
sido baharçelik kahvelokum nasılsınız?
yaşasın... ilk defa beni soran biri oldu? teşekkür ederim, lal82 :1hug:. daha önce yazmıştım, 9 martta regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 2 defa test yaptım, negatif.. bir de üstüne üşüttüm, sürekli ateş ve öksürük.. ama ilaç da kullanmak istemiyoum.. hamile olduğumu sanmıyorum çünkü hiç belirti yok.. ama benim mens döngüm çok düzenli olduğu için de bu durum üzüyor beni...
merhaba kızlarrrr
yaaa ben bu iğnelerden çok bunaldım yaaa... dayanmıyorum artık,iğne saatim geldimi,sinirleniyorum kızıyorum gergin stresli oluyorum..
tamam allahım bize bir bebek nasip etti,napalım dayanıcaz bu iğnelere diyorum ama kaç ay oldu hala alışamadım ben buna yaa..sinir stresten yüzümce sivilceler çıktı(şimdiye kadar hiç olmazdı)
eşim yapıyo iğneleri..akşam saatlerinde yapıyoruz.. iki gündür eşim eline iğneyi aldımı,çocuk gibi ağlıyorum yaaa..inanın psikolojim bpozuldu.. siz şimdi çok basit bir konu üzme kendini diyeceksiniz..ama inanınki bu kuçüçük şey benim moralimi bozuyor hergün yaa..
2,5 aylığız,doktor doğuma kadar dedi bide yaa...offfff..oooofffff
bide bilginiz varmı bizim gibi iğne kullananlar kanama çok olur durması zor olur diye normal doğum yapamıyorlarmıymış .. ben hep normal doğum istiyorum ama daha erken diye doktorumla konuşmadım..
canım ne yaparsak yapalım bebeklerimiz için iğnelere katlanmaz zorundayız yapacak bir şey yok sivilceler hamilelikten olabilir bendede çıktı ergenlikte bile çıkmamıştı bu yaramazlar bize neler yapıyor görüyosun doğsalar neler yapacaklar kimbilir mum tuttururlar mumkaydirigubbakcemile3 sen yinede kendini fazla strese sokma sanada bebeğine yazık canım benim
doğuma gelince yüzde doksan sezaryan yapıyorlar bende korkuyorum doktorum kendi girmiyormuş ama yinede işimi şansa bırakmayacağım o olmazsa diğer bir doktor var o olur ama takibimi ve doğum sonrasınıda bu hoca yapacağı için biraz tedirginim bakalım zaman ne gösterecek :sm_confused: allah hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:
arkadaşlar geçmiş olsun dileklerininiz için tşk ederim. şencim valla haklısın galiba çok dikkat etmiyorum. vapura binmiştim galiba orada kaptım şifayı. izmir işte havası güzeldi napıyım..oğluşla denizi izlemek istedik ama delikafadulden
şimdi dersten çıktım canım çıktı 3 saat. odama yeni geldim. oturmak mümkünde değil sınıf 100 kişinin üstünde..doktora gitmedim ateşim yok diye ama celencim dediğini denicem gider gitmez. bal aklıma gelmedi benim. daha doğrusu nerden kaldıysa bal zararlı gibi kalmış aklımda halbuki yeni doğan bebeğe verilmiyor sanırım.
iğne konusunda gelince bir arkadaşımız ismi şu an aklımda değil iğneden sıkıldım yazmış..ben iğneyi itici bir öğe olarak görmemek için ne yaptım biliyormusun. aslında çok saçma belki ama kendimce yöntem bir iğne kutum var ama nasıl süslü görsen üzerinde bebek resimleri oyuncak emzikler falan var çok güzel bir kutu içinde kolonyam ve pamuğum duruyor. akşamları eşim iğneyi alıp o kutuda getiriyor. onu görünce aklıma bebişim geliyor ve senin için şifa bu annecim diyip vuruyorum. farzetki ilaç alıyorsun. inşallah sadece bu iğneler bizim tedavimiz için yeterli gelir ve bebeğimizi alırız kucağımıza. inan aslıda biz şanslıyız bile. ne zor durumda olan hamile arkadaşlar var. onlara sadece akşamları bir iğnen var desen güle oynaya kabul ederler canım inan bak. bebiş ii gelişsin, zamanında gelsin, sağ salim akılı, olsun iğne vız gelir tırıs gider. benim iğne konusunda tek derdim ne biliyormusun ya bebeğime gelirse kendimle ilgli hiçbir derdim yok. ilk başlarda zor gelsede bebeğin büyüdükçe alışıırsın tamam canımız yanıyo haklısın ama dünya tatlısı bebeklerimiz için buna değer dimi annesi
çokk konuştum ... öptüm hepinizi. gidip coraspinimi alıyım
arkadaşlar geçmiş olsun dileklerininiz için tşk ederim. şencim valla haklısın galiba çok dikkat etmiyorum. vapura binmiştim galiba orada kaptım şifayı. izmir işte havası güzeldi napıyım..oğluşla denizi izlemek istedik ama delikafadulden
şimdi dersten çıktım canım çıktı 3 saat. odama yeni geldim. oturmak mümkünde değil sınıf 100 kişinin üstünde..doktora gitmedim ateşim yok diye ama celencim dediğini denicem gider gitmez. bal aklıma gelmedi benim. daha doğrusu nerden kaldıysa bal zararlı gibi kalmış aklımda halbuki yeni doğan bebeğe verilmiyor sanırım.
iğne konusunda gelince bir arkadaşımız ismi şu an aklımda değil iğneden sıkıldım yazmış..ben iğneyi itici bir öğe olarak görmemek için ne yaptım biliyormusun. aslında çok saçma belki ama kendimce yöntem bir iğne kutum var ama nasıl süslü görsen üzerinde bebek resimleri oyuncak emzikler falan var çok güzel bir kutu içinde kolonyam ve pamuğum duruyor. akşamları eşim iğneyi alıp o kutuda getiriyor. onu görünce aklıma bebişim geliyor ve senin için şifa bu annecim diyip vuruyorum. farzetki ilaç alıyorsun. inşallah sadece bu iğneler bizim tedavimiz için yeterli gelir ve bebeğimizi alırız kucağımıza. inan aslıda biz şanslıyız bile. ne zor durumda olan hamile arkadaşlar var. onlara sadece akşamları bir iğnen var desen güle oynaya kabul ederler canım inan bak. bebiş ii gelişsin, zamanında gelsin, sağ salim akılı, olsun iğne vız gelir tırıs gider. benim iğne konusunda tek derdim ne biliyormusun ya bebeğime gelirse kendimle ilgli hiçbir derdim yok. ilk başlarda zor gelsede bebeğin büyüdükçe alışıırsın tamam canımız yanıyo haklısın ama dünya tatlısı bebeklerimiz için buna değer dimi annesi
çokk konuştum ... öptüm hepinizi. gidip coraspinimi alıyım
nazlıcım fikrin çok güzel bende hamile kaldığımda deniyeceğim inş. bu arada yolu nerdeyse yarıladın maşaallahbizim içinde dua edin sevgiler...a.s.
sağol canım kendimce bir yol işte iğneyi güzel görmeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım.valla 18 bitti hayırlsı bakalım. Allah tamamına ermeyi nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?