Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar merhaba, pazartesiden beri yataktan çıkamıyacak kadar kötüydüm. şükür bugün biraz iyiyim nete girip yazdıklarınızı okumak istedim.
ne olduğumu anlamadım. seslerim gitti önce sonra ateşleniyormuşum gibi hissettim ama ateşim 38i geçmiyor. şiddetli öksürük hapşırık ve uykususzluk var. dün gecede karnım kasıklarım şiddetli ağırdı umarım kötü bişi olmaz pzt. dr.a gidicem. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. bide yataklarda olmak çok kötü allah kimseyi yataklara düşürmesin.

canıım çok geçmiş olsun..çok benzer şeklide hastalanmışız. öldüm bende öksürük ve hapşuruktan. karın kaslarım acıdı benimde baya. ayrıca boyunumu tuttu benim. kıpırdayamadım.dikkat et kendine. portakal suyu iç bol bol.

canım sen beni korkuttun baya ya,ben de pazartesi başlıcam hayırlısıyla iğnelere ve ben günde 2 defa yapıcam,sen şimdiden bıkmışsın, herşey bebişler için bıkmamak lazım,Allah güç kuvvet versin,sonu güzel olacak inşallah...

canım sen bana bakma ..kötü etkilenme ... inanki iğnenin tenine battığından haberin olmuyor hiç acımıyo,ilaç biraz yakıyo sadece...

yaa ben hergün hergün oluyo diye ne bileyim yaa çok bunaldım.. eşim kaç takla atıyo iğneyi yapabilmek için.. evin içinde kovalamaca,saklambaç oynuyo artık..

bebişler için dayanıcaz napalım herşeye katlanmalıyız...

iğnelere alışmak için bişeyler yapıcam artık... sen bana bakma korkma...doğumda bebeğimizi kucağımıza alınca bütün dertleri unuturuz nede olsa...o anı düşünüp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum

meryemmeryem kullanıcısından alıntı
merhaba kızlarrrr

yaaa ben bu iğnelerden çok bunaldım yaaa... dayanmıyorum artık,iğne saatim geldimi,sinirleniyorum kızıyorum gergin stresli oluyorum..

tamam allahım bize bir bebek nasip etti,napalım dayanıcaz bu iğnelere diyorum ama kaç ay oldu hala alışamadım ben buna yaa..sinir stresten yüzümce sivilceler çıktı(şimdiye kadar hiç olmazdı)

eşim yapıyo iğneleri..akşam saatlerinde yapıyoruz.. iki gündür eşim eline iğneyi aldımı,çocuk gibi ağlıyorum yaaa..inanın psikolojim bpozuldu.. siz şimdi çok basit bir konu üzme kendini diyeceksiniz..ama inanınki bu kuçüçük şey benim moralimi bozuyor hergün yaa..

2,5 aylığız,doktor doğuma kadar dedi bide yaa...offfff..oooofffff

bide bilginiz varmı bizim gibi iğne kullananlar kanama çok olur durması zor olur diye normal doğum yapamıyorlarmıymış .. ben hep normal doğum istiyorum ama daha erken diye doktorumla konuşmadım

canım allah hepımızın yardımcısı olsun bıde soyle bak olaya benım tarafımdan ben malesef 4 kere dusuk yasadım 2 ay ıgne kullanmama ragmen kısmet olmadı bebıs.......keske 9 ay kullansaydımda sonunda bebegımı kucagıma alabılseydım bende ama rabbım kısmet etmedı ıste psıkolojını anlayabılıyorum ama ıgne saatını geldıgınde gozlerını kapat ve bebısını kucagına alacagın gunlerı dusun ıns zamn su gıbı akar gecer stres yapma olurmu tatlım saglıklı hamıslıkler dılerım sana ve herkese.......

canım allah hepımızın yardımcısı olsun bıde soyle bak olaya benım tarafımdan ben malesef 4 kere dusuk yasadım 2 ay ıgne kullanmama ragmen kısmet olmadı bebıs.......keske 9 ay kullansaydımda sonunda bebegımı kucagıma alabılseydım bende ama rabbım kısmet etmedı ıste psıkolojını anlayabılıyorum ama ıgne saatını geldıgınde gozlerını kapat ve bebısını kucagına alacagın gunlerı dusun ıns zamn su gıbı akar gecer stres yapma olurmu tatlım saglıklı hamıslıkler dılerım sana ve herkese.......[/QUOTE]

CANIM BENİM ÇOK SAOL ,ELBETTE ÖYLE ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN ANNELİĞİ...

EVET CANIM TÜRLÜ TÜRLÜ ŞEYLER DENİYORUZ İĞNEYE ALIŞMAK İÇİN İŞTE ..

canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar insanı mahfediyor bol bol dinlen portakal suyu , ballı limonlu sıcak su iç canım allah kimseyi hasta etmesin dualarımız seninle canım kendinede stres yapma moralde önemli canım allaha emanet ol:1hug:

saol meryemcim adet günün 14 ü bakalım hayırlısı çıkmsada napalım devam etçez yılmıcaz :lepi:bigün başarcaz elbet

oleyyyy topiğimize küçük bir melek daha geliyor delikafadulden inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz bu sefer oldu galiba hihoyyyt:dance:

ah canım fundacım ilk bu sefer olmadı da bi yaşasa çalıkuşu gibi bende aynı dertten muzdaripim bu 2. kürtajım inşallah bu kez hamişimdir ve bu kez beni bırakmaz badem şekerim tek isteğim bu :ecrin_bebek:

lalacim benide sormuşsun canım iyiyim saol sen iyisindir umarım şu hamişlik kesinleşince dahada iyi olcam sao canım

baharcım hayırlı haberlerle gel inşallah

celencim inşallah canım saol kan tahlilim kaldı bugünde ama yarın inşallah yaptırcam işlerimin yoğunluğundan bi yere çıkmadım malesef neyse bakalım neyse hayırlı olan onu versin rabbim diyorum :Saruboceq:

canlarım benim dr.den geldim çok şükür bebişim iyiymiş.cinsiyeti de kızmış.kıjımız olacak hayal gibi hala inanamıyorum.kaydirigubbakcemile3.işallah rabbim o günleri gösterirse teyzeleri bir kız yeğeniniz olacak.allahım isteyen herkese nasip etsin.dualarım sizlerle can dostlarım sizde beni dualarınzda unutmayın.

bu arada geçenlerde yapmış olduğumuz kan tahlilinde TSH tiroid hormonu normal değerlerden yüksek çıktı.Oysa gebelik öncesi yaptırdığım tahlillerde hepsi normaldi.dr.gebelikle beraber ortaya çıktığını mutlaka ilaç içmem gerektiğini söyledi.yoksa bebekte zeka geriliğine neden olurmuş.bu dr.hacettee endokronoloji blümünde doçent.ben muayene etti muayenede temiz dedi.fakat gen kan tahlili istedi.ilacın adı EUTHYROX 50mg günde bir tane içiyorum içinizde bu ilacı kullanan varmı varsa yardım bekliyorum.
Sevgili ŞEN yanlış hatırlamıyorsam sende de bu sorun vardı.cevap yazarsan sevinirim.

kızlar tahlillerinizi sakın ihmal etmeyin.bakın gebelik öncesi normal olan tahliller gebelik nedeniyle değişebiliyormş.

annnnaaaamm kızmıymış leeeennnn :dance: hadi prensesler coğaldı.oğlanlar azınlık ona göre oğlan analarııı :jeyyar: selvicim kacıncı haftadasın?

baharcım meraktan ölüyodum şimdi haberini okuyunca sinir oldum:mymeka: nie yarına kaldı yaw .neyse bitanem şaka bunlar.hayırlı haberlerle gelde önemli olan buŞeniz

mrb kızlar ya ben sıze bısı sorcam ya kan pıhtilasması cıkıpta ıgne kıllanmayan varmıCADIARZUbenım dr bana kullanmamı onermıyo benım gebelıgım 2 aylık olmadan sonlandı bıde ılk gebelıgımdı dr um bun yuızden gerek gormuyo bu durumda olan varmııılutfen yazın bırseyler kafam cok karısık :çok üzgünüm::içelim:

meryem meryem, funda 1980, lal 82 hakikaten zor ünv lerde test yaptırmak ama çok güzel ilgi alaka ve en önemliside güven tabiki

baharcım hadiii inşgeliyoooo çok sevindim silikse bence hamilesin :ecrin_bebek:

selvihancım o kdar büyüdü demek maaşallah kızımıza kaydirigubbakcemile2hayırlısıyla doğsun inş sen şimdi ona ne güzel cicler alırsın annesi

celencim ne o senin bızdıkın halleri ya tam bir eğlence kaynağı leğenlerde oturuyo ama çok tatlı allahım banada kısmet edecek birgün biliyorum ve dua ediyorum bunun için ve tüm hamileler ve bebişler için birde bebeiş isteyen herkes için:Saruboceq:

ilk olduğu için gerek görmüyor ama sen test yaptırıp öğrendiysen eğer kan pıhtılaşması olduğunu neden kullanmayacaksın ki hadi ben cahildim dr öle dedi diye ikincisinde sadece aspirin kullandım ama noldu onuda kaybettim ve druma gidip dedimki bak işte aspirin kullan dedin o da öldü gördünmü dedim kadın bozuldu o yüzden bence illa bir dra takılma başka drlarada git her drun yorumu farklı oluyor
genelde drlar ilk düşüğü önemsemiyorlar illaki 3 tane yapacan psikolojı diye bişi kalmayacak sende onu bekliyorlar çünkü onların umrund değil tabi

ayyyyyy bir nefeste neler anlattım ya demekki o kadar kızıyorum önlem almayan drlara

merhaba arkadaslar..buraya yazmıstım belkı unutmusunuzdur tekrar yazayım dedım..
8 haftalık bebgımın kalp atımı durması nedenıyle kurtaj oldum...gecen ay
kan pıhtılasmasından suphelendıler..p.tesı pıhtılasma ıle ılgılı testler yapılacak..
benı bılgılendırısenız sevınırım..
trombosıtıne bakacaz dedıler ama..
yapılan testlerı yazarsanız sevınırım...
genetık testle alakası var kan pıhtılasmasının:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kurtaj sonrası adet normal donguler ıcındemı geldı....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
herkes farklı bısey soyluyoor 40-50 gun arsında olur dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…