Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aynen katılıyorum sana canım..doktorlar ilk 3 düşüğe kadarı hep normal diyorlar ama kadının psikolojisini yaşadığı acıları hiç düşünmüyorlar.. ben kez düşük yaptım allahtan doktorum çok iyi de bana bak bu tahlilleri üniversitede yaparlar ama en az 3 kez düşük yapana yapıyorlar dedi.. bende üni.hastanesinde 3 kez dşük yaptım dedim.öyle tahill yaptılar ve kan pıhtılaşması çıktı..şimdi 2,5 aylık hamileyim iğne kullanıyorum ve herşey yolunda çok şükür...ya tahlil yapmasalardı belki bu bebeğimde düşecekti kimbilir...

bence gerekirse yalan söyleyin(napalım buna mecbur etmesinler bizi) ama tahlillerinizi yaptırın bence her düşüğün bir nedeni vardır,neden bebek düşsün ki dimi, önemli veya değil ama nedenini öğrenin bence kızlar ...

Kızlar günaydınlar herkese maşallah herkesin keyfi yerinde bu günlerde allah bozmasın diyorum. Bu arada ŞEN ŞEN ŞENNNN eğer oralarda olursan bana yazarsan sevinirim hipotiroidim çıktı malesef günde yarım tefor alıyorum gebelikte nasıl oluyor değişiyormu biraz bilgi verirsen çok sevinirim canım kendine ve prensesine iyi bak

sevgili sülal canım benim beni hipotiroid çıktı.tahlilde TSH 5.83 çıktı oysa normal değerler in 0.27 - 4.2 aralığında olması gerekiyormuş.daha öncede böyle sorunum yoktu.sana dr.ne dedi.bana bugün çıkacak tahlil sonucunu beklemeden direk ilaç başladı.EUTHYROX 50mg günde bir tane iç dedi.ilacın içidede gebelikte ve emzirme döneminde içilmesinde bebeğe hiçbir zarari yoktur yazıyor.sana ilaç olarak ne verdi.senin tahlil sonucun kaç çıktı.

ŞEN iğim benden senden cevap bekliyorum.yazarsan sevinrim.

canım benim şu an çok şükür 15+5 günlüğüz.dün ultrasonda gördük teyzesi kocaman olmuş kızım..inanamıyorum çok hızlı büyüyorlar.ya da zaman çabuk geçiyor.baksana bana daha dün hamilemiyim acaba iğne vurulsam mı yoksa aspirin kulansam mı derken allahıma şükürler olsun 16.haftaları gördük.darısı düğer tüm hamilelerimizin bşına.allaha şükür ikili ve üçlü testleri de iyi çıktı.inşalah rabbim sonun kadar sağlıklı sorunsuz devam ettirir.
bugün gene hacettepe de tahlillerim var onları yaptıracağım.inşallah onlarda iyi çıkar.

sülal canım ordamısın.nasıl gidiyor hayat. ayol bir varsın bir yoksun.net sürekli düşüyor galiba.kaydirigubbakcemile3

birde canlarım benim dr.bu haftadan itibaren elevit pronotal adlı multivitamin başladı.sadece demir hapı önemiyoruz dedi.bu vitaminin içinde hepsi var oda sana ve bebeğe yeterli dedi.folbiol ve coraspirin 80mg ye gene devam dedi.multivitamine geçince becozyme vitaminide artık içmeyebilirmişim.inşallah şifa olur.

canım hangi dr agidiyodun

kızlarrrr hamile ve kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullananlar ;

yaa siz doğum hakkında neler yapıyosunuz,yani ben daha 2,5 aylık hamileyim erken belki ama doğum hakkındada okuyorum araştırıyorum bir yerde şöyle okudum ; kan pıhtılaşması olup iğne kullananlara kanama fazla olur diye normal doğum önerilmiyormuş ama ben hep normal doğum istiyordum.. böyle okyunca kafam karıştı..doktoruma sorucam da 4 nisanda kontrolum daha çok var,sizlerle paylaşmak istedim..

bide ben doğum videoları felan izlemiştim ama bir daha izlemeyi düşünmüyorum,korktum izleyince,içim tuhaflaştı ne bileyim garip bir olay...

selvihan benim ilk düşük yaptığım zamanda bakılmıştı tiroidime tsh 8,5 çıktı sonra 1,5 ay sonra tekrar yaptırdım tsh 3,80 çıktı şimdi tekrar yaptırdım tsh 3,58 çıktı bu seferde t4 sınırda ve t3 normal cıktı doktorum benim tiroid değerlerimin zaten sınırda olduğunu normalde beni etkilemeyebileciğini ama hamileyken vücudun gereği kadar tiroid hormonu salgılayamadığını düşünüyor yani gebelikte tehlikeli bir hal alıyormuş benim için bu yüzden şimdi yarım tefor alıyorum gebe kalınca sürekli takip edilecek durumuna ve seyrine göre ilaca devam edeceğiz. Bu arada sen kaç çıktı

merhaba kızlar nasılsınız umarım bugün hepimiz için güzel geçer bahar az kaldı 2 de çıkacak demiştin 20 dakika kalmış bak şimdi bende heyecanlandım kaydirigubbakcemile3 arkadaşım içimde güzel duygular var olacak galiba kaydirigubbakcemile2

kızlar sadece mthfr677 heterozigot olup sadece aspirinle bebeğini kucağına alan varmıııııııııı.. anket yapmaya karar verdim artık:)) benimdoktor sadece aspirin yeter diyo ama burdaki kızların çoğu iğne kullanıyo. napıyım sizce kafam çok karışık

kızlar mrb tahlil yaptırdım.protein s değeri adetin 3. günü düşük 21. günü normal çıktı. bunun anlamı ne bilen var mı çok merak ediyorum. bende mtfr 677 heterezigotum.2 gebeliğimde asprin kullanmıştım ama malesef olmadı.iğne kullanacağız. dr um dedi. iyi günler

canım bende doktora sadece aspirin yeter hatta bu durumda kullanmana bile gerek yok dedi ama hemotoloji uzmanı iğne kullanmam gerektiğini söyledi kadındoğumcumda iğne + aspirin verdi iğne dozum 16.haftaya kadar 0,4 ondan sonra 0,6 yada birgün 0,4 birgün 0,6 şeklinde uygulayacağım diyor hamilelik ilerledikçe kan yoğunluğuda artıyor doğumdan sonrada en az 20 gün devam edeceğiz dedi bunun sebebi benim sağlığım içinmiş ben iğne kulan derim çünkü gerekmeseydi neden bebeklerim gelişmiyor yada düşüyor değilmi bence iyice araştır herşey gönlünce olsun
kaydirigubbakcemile5

fundacım iğne dozunu tahlil yaptıktan sonramı ayarlıyorlar. ben ayrıca kiloya görede düzenleniyor diye de biliyorum maluum kilo artışımızda oluyor. zaten öle çok zayıf bir tip değilim. yeter inşallah iğnelerimizin dozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…