ilk olduğu için gerek görmüyor ama sen test yaptırıp öğrendiysen eğer kan pıhtılaşması olduğunu neden kullanmayacaksın ki hadi ben cahildim dr öle dedi diye ikincisinde sadece aspirin kullandım ama noldu onuda kaybettim ve druma gidip dedimki bak işte aspirin kullan dedin o da öldü gördünmü dedim kadın bozuldu o yüzden bence illa bir dra takılma başka drlarada git her drun yorumu farklı oluyor
genelde drlar ilk düşüğü önemsemiyorlar illaki 3 tane yapacan psikolojı diye bişi kalmayacak sende onu bekliyorlar çünkü onların umrund değil tabi
ayyyyyy bir nefeste neler anlattım ya demekki o kadar kızıyorum önlem almayan drlara
Kızlar günaydınlar herkese maşallah herkesin keyfi yerinde bu günlerde allah bozmasın diyorum. Bu arada ŞEN ŞEN ŞENNNN eğer oralarda olursan bana yazarsan sevinirim hipotiroidim çıktı malesef günde yarım tefor alıyorum gebelikte nasıl oluyor değişiyormu biraz bilgi verirsen çok sevinirim canım kendine ve prensesine iyi bak
annnnaaaamm kızmıymış leeeennnn :dance: hadi prensesler coğaldı.oğlanlar azınlık ona göre oğlan analarııı :jeyyar: selvicim kacıncı haftadasın?
baharcım meraktan ölüyodum şimdi haberini okuyunca sinir oldum:mymeka: nie yarına kaldı yaw .neyse bitanem şaka bunlar.hayırlı haberlerle gelde önemli olan buŞeniz
kızlar 2 de alıcam kan sonuçlarımı dularını esirgemeyin
birde canlarım benim dr.bu haftadan itibaren elevit pronotal adlı multivitamin başladı.sadece demir hapı önemiyoruz dedi.bu vitaminin içinde hepsi var oda sana ve bebeğe yeterli dedi.folbiol ve coraspirin 80mg ye gene devam dedi.multivitamine geçince becozyme vitaminide artık içmeyebilirmişim.inşallah şifa olur.
sevgili sülal canım benim beni hipotiroid çıktı.tahlilde TSH 5.83 çıktı oysa normal değerler in 0.27 - 4.2 aralığında olması gerekiyormuş.daha öncede böyle sorunum yoktu.sana dr.ne dedi.bana bugün çıkacak tahlil sonucunu beklemeden direk ilaç başladı.EUTHYROX 50mg günde bir tane iç dedi.ilacın içidede gebelikte ve emzirme döneminde içilmesinde bebeğe hiçbir zarari yoktur yazıyor.sana ilaç olarak ne verdi.senin tahlil sonucun kaç çıktı.
ŞEN iğim benden senden cevap bekliyorum.yazarsan sevinrim.
kızlar sadece mthfr677 heterozigot olup sadece aspirinle bebeğini kucağına alan varmıııııııııı.. anket yapmaya karar verdim artık:)) benimdoktor sadece aspirin yeter diyo ama burdaki kızların çoğu iğne kullanıyo. napıyım sizce kafam çok karışık
kızlar sadece mthfr677 heterozigot olup sadece aspirinle bebeğini kucağına alan varmıııııııııı.. anket yapmaya karar verdim artık:)) benimdoktor sadece aspirin yeter diyo ama burdaki kızların çoğu iğne kullanıyo. napıyım sizce kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?