Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

neye göre ayarlıyacak bilmiyorum canım ama 16 haftadan sonra bakacağız belki bu doz sana yetmiyecek dedi inşallah bu doz yeterde sorun yaşamayız nazlıcığım herşey güzel gitsede içimizdeki korkuyu bir türlü atamıyoruz bende zayıf değilim evlendiğimde 46 kiloydum ağustosta bebeğimi aldırdığımda 51 kiloydum şimdi 61 olmuşum inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız hergün dua ediyorum hepimiz için :CüvCüv:

canım benim benim TSH 5.83 çıktı.fakat normal değerler 0.27ile 4.8 aralığı olması gerekiormuş.bu yüzden dr. euthyrox 50 mg adlı ilaçbaşladı.günde bir kez alıyorum.başlayalı iki gün oldu .

anladım canım. ben 16. haftadayken doktorum bebeğe girden damarlardaki dirence baktı. daha erken ama bakalım dedi. galiba ona göre yapılıyor. gidince sorarım zaten. şimdilik için güzel gidiyor demişti. Amin canım İnşallah sağ salim alırız kucağımıza

sevgili funda senin iğne dozunu 16.haftadan sonra kim ayarlayacak.kadın doğumcun mu yoksa hematolog mu.ben de bugün anti xa tahlilini verdim .bakalım on gün sonra çıkacakmış.sonucu hematologa göstereceğim bakalım ne diyecek.çünkü benim 16.hafta allahın izniyle yarın doluyor.fakat fazlada bir kilo almadım.hamilelik öncesi 57 kiloydum ilk üç ay hiç kilo almadım.şimdi ise 60 kilo oldum.benim de kafamı bu iğne dozu karıştırıyor.acaba yeterlimi değil mi diye.

canım benim kadındoğumcum ayarlıyacak hemotoloji uzmanı 0,4 lük dedi kadındoğumcuma yönlendirdi bir sorun çıkarsada bana ulaşabilirsin dedi kadındoğumcumun bu konuyla ilgili şu anda gördüğüm benden hariç 4 hastası var daha öncede vardı takip ediyordum çünkü birhastası varmış 8 düşükten sonra bebeği olmuş bir gün 0,4 bir gün 0,6 uygulamış aynı sorun varmı bakacağız gerekirse iğne dozunu ayaralıyacağız dedi bencede damarlardaki dirence göre ayarlıyacak çünkü antifaktör xa ya baktırdım bir sorun yok allaha şükür hatta ben ilk muayneye gitmeden iğnemi kendim aldım ve vurdurdum iğneye başlamamada çok sevinmişti erken başlamak önemli dedi rahimde kanama olduğunda bile ara verdirmedi bilmiyorum şu anda ne derse yapıyorum bana 16 haftaya kadar ilişkide yok dedi inşalah emeklerimizin karşılığını alırız kızlar:Saruboceq:

canım benim hadi hayırlısı .rabbim inşallah sorun yaşatmazda güzel haberlerini alırız burdan.şimdi kaç haftalık oldun.

yazdıklarınız icin tesekkur edderım heralde bı dr daha gıtsem ıyı olcak bana yapılan test 3 tane bılmıyorum bı an onca bebegıma kavusmak ıstıyorum inslh senağlama

son sat a göre 7+6 ama ultrasonda 4 gün geri gözüktü canım ultrasona göre 7+2 yiz şu anda

canım beniiimm minicik .. allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah... ay canım bir iki derken çabucak büyüyo biliyomusun ,bende 11. haftadayım şuan sanki dün hamile olduğumu öğrenmişim gibi nasıl geçti kaç hafta hızlıca.. ayy çok tatlı bişey yaaa allahım herkese nasip etsin

Kızlar malesef sonuÇ negatıf ÜzgÜnmÜyÜm aslaa ÇÜnkÜ deĞıŞtıremeyeceĞım bır sonuÇ ıÇın ÜzÜlmek hıÇ de mantıklı deĞıl daha ÖnÜmde uzunca bı zaman var hayırlsı dıyorum sızıde merakta bıraktım kusura bakmayın ama olucak meleĞım bı gÜn bana cee anne dıyıcek bılıyorum hıssedıyorum en azından hamıŞ kalabılıyorum o bana yeter Şımdılık hoŞÇakalın

baharcım canım dediğin gibi o annesine geleceği zamanı biliyordur. hayırlısı senden her an güzel haber alabiliriz:)))

nazlicim fundaya sormussun ama ben cevap vereyim ignenin dozunu gebelik boyunca her ay rutin olarak alinan ve kan seviyesine bakilan tahlile gore ayarliyorlar genelde uzun bir sure yeterli oluyor ama banada doktorum ilerde senin ignelerini gunde ikiye cikarabiliriz dedi sonuclara bakarak ve bende gordum sonuclarda biraz pihti seviyesi artmisti bakalim ayin 24 unde randevum var ne diyecek cunku, ben daha oncede duymustum kanin daha cok ileriki gebelik donemlerinde pihtisinin arttigini bilgin olsun istedim canim neyse senin durumun nasil umarim iyisindir hersey gonlunce olsun canima.s.

ARKADAŞALAR LÜTFÜ BEY iğne konusunda kan akışına bakıp ayarlıyor. ben ona gidiyorum. 16 ve 24. haftada kan akışını onun dört boyutlu ultrosonu var renkli olarak görüyor.ANKARADA oturanlar için en azında o haftalarda 1 defa gitseniz iyi olur diyorum.sonra zaten gerekeni doz azsa arttırarak yapıyor ben sabah akşam 03 kullanıyorum yani günde 06 lı oluyor yanındada aspirin şu ana kadar herşey iyi gidiyor inşallah öyle olur

selvihancığım öncelikle allah tamamına erdirsin sağ salim kızını kucağına al işallah
bende hipotroit hastasıyım ilaçlarını özellikle kullan çok önemli ihmal etme bebeğe hiçbir zararı yok için rahat olsun :teselli:

baharcım hayırlısı olsun sana da benim gibi bu ay nasip olmadı.ama yılmak yok inş:1hug:. biz de bir gün anne olup sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inş. belki aynı dönem alırız hayırlısı:jeyyar:...sevgiler...

marguerite nasıl gidiyor geri sayım başladı hayırlısı..şu amnio sıvı gelmesi tamamen bitti demi?hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın dualarım sizlerle...

baharcığım hiç önemseme canım demekki zamanı değil bebeğiin annesine süpriz yapmak istiyor anlaşılan kendini naza çekiyor anlaşılan yeterki sağlıklı gelsin baharcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…