fundacım iğne dozunu tahlil yaptıktan sonramı ayarlıyorlar. ben ayrıca kiloya görede düzenleniyor diye de biliyorum maluum kilo artışımızda oluyor. zaten öle çok zayıf bir tip değilim. yeter inşallah iğnelerimizin dozu
selvihan benim ilk düşük yaptığım zamanda bakılmıştı tiroidime tsh 8,5 çıktı sonra 1,5 ay sonra tekrar yaptırdım tsh 3,80 çıktı şimdi tekrar yaptırdım tsh 3,58 çıktı bu seferde t4 sınırda ve t3 normal cıktı doktorum benim tiroid değerlerimin zaten sınırda olduğunu normalde beni etkilemeyebileciğini ama hamileyken vücudun gereği kadar tiroid hormonu salgılayamadığını düşünüyor yani gebelikte tehlikeli bir hal alıyormuş benim için bu yüzden şimdi yarım tefor alıyorum gebe kalınca sürekli takip edilecek durumuna ve seyrine göre ilaca devam edeceğiz. Bu arada sen kaç çıktı
neye göre ayarlıyacak bilmiyorum canım ama 16 haftadan sonra bakacağız belki bu doz sana yetmiyecek dedi inşallah bu doz yeterde sorun yaşamayız nazlıcığım herşey güzel gitsede içimizdeki korkuyu bir türlü atamıyoruz bende zayıf değilim evlendiğimde 46 kiloydum ağustosta bebeğimi aldırdığımda 51 kiloydum şimdi 61 olmuşum inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız hergün dua ediyorum hepimiz için:CüvCüv:
canım bende doktora sadece aspirin yeter hatta bu durumda kullanmana bile gerek yok dedi ama hemotoloji uzmanı iğne kullanmam gerektiğini söyledi kadındoğumcumda iğne + aspirin verdi iğne dozum 16.haftaya kadar 0,4 ondan sonra 0,6 yada birgün 0,4 birgün 0,6 şeklinde uygulayacağım diyor hamilelik ilerledikçe kan yoğunluğuda artıyor doğumdan sonrada en az 20 gün devam edeceğiz dedi bunun sebebi benim sağlığım içinmiş ben iğne kulan derim çünkü gerekmeseydi neden bebeklerim gelişmiyor yada düşüyor değilmi bence iyice araştır herşey gönlünce olsun
kaydirigubbakcemile5
kızlar 2 de alıcam kan sonuçlarımı dularını esirgemeyin
canım hangi dr agidiyodun
sevgili funda senin iğne dozunu 16.haftadan sonra kim ayarlayacak.kadın doğumcun mu yoksa hematolog mu.ben de bugün anti xa tahlilini verdim .bakalım on gün sonra çıkacakmış.sonucu hematologa göstereceğim bakalım ne diyecek.çünkü benim 16.hafta allahın izniyle yarın doluyor.fakat fazlada bir kilo almadım.hamilelik öncesi 57 kiloydum ilk üç ay hiç kilo almadım.şimdi ise 60 kilo oldum.benim de kafamı bu iğne dozu karıştırıyor.acaba yeterlimi değil mi diye.
canım benim kadındoğumcum ayarlıyacak hemotoloji uzmanı 0,4 lük dedi kadındoğumcuma yönlendirdi bir sorun çıkarsada bana ulaşabilirsin dedi kadındoğumcumun bu konuyla ilgili şu anda gördüğüm benden hariç 4 hastası var daha öncede vardı takip ediyordum çünkü birhastası varmış 8 düşükten sonra bebeği olmuş bir gün 0,4 bir gün 0,6 uygulamış aynı sorun varmı bakacağız gerekirse iğne dozunu ayaralıyacağız dedi bencede damarlardaki dirence göre ayarlıyacak çünkü antifaktör xa ya baktırdım bir sorun yok allaha şükür hatta ben ilk muayneye gitmeden iğnemi kendim aldım ve vurdurdum iğneye başlamamada çok sevinmişti erken başlamak önemli dedi rahimde kanama olduğunda bile ara verdirmedi bilmiyorum şu anda ne derse yapıyorum bana 16 haftaya kadar ilişkide yok dedi inşalah emeklerimizin karşılığını alırız kızlar:Saruboceq:
canım benim hadi hayırlısı .rabbim inşallah sorun yaşatmazda güzel haberlerini alırız burdan.şimdi kaç haftalık oldun.
son sat a göre 7+6 ama ultrasonda 4 gün geri gözüktü canım ultrasona göre 7+2 yiz şu anda
fundacım iğne dozunu tahlil yaptıktan sonramı ayarlıyorlar. ben ayrıca kiloya görede düzenleniyor diye de biliyorum maluum kilo artışımızda oluyor. zaten öle çok zayıf bir tip değilim. yeter inşallah iğnelerimizin dozu
sevgili sülal canım benim beni hipotiroid çıktı.tahlilde TSH 5.83 çıktı oysa normal değerler in 0.27 - 4.2 aralığında olması gerekiyormuş.daha öncede böyle sorunum yoktu.sana dr.ne dedi.bana bugün çıkacak tahlil sonucunu beklemeden direk ilaç başladı.EUTHYROX 50mg günde bir tane iç dedi.ilacın içidede gebelikte ve emzirme döneminde içilmesinde bebeğe hiçbir zarari yoktur yazıyor.sana ilaç olarak ne verdi.senin tahlil sonucun kaç çıktı.
ŞEN iğim benden senden cevap bekliyorum.yazarsan sevinrim.
Kızlar malesef sonuÇ negatİf ÜzgÜnmÜyÜm aslaa ÇÜnkÜ deĞİŞtİremeyeceĞİm bİr sonuÇ İÇİn ÜzÜlmek hİÇ de mantıklı deĞİl daha ÖnÜmde uzunca bİ zaman var hayırlsı dİyorum sİzİde merakta bıraktım kusura bakmayın ama olucak meleĞİm bİ gÜn bana cee anne dİyİcek bİlİyorum hİssedİyorum en azından hamİŞ kalabİlİyorum o bana yeter Şİmdİlİk hoŞÇakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?