Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım anladım ama birşey sorcam. hangi kan değerine bakılıyor. trombosit sayına mı.. bana bu ay doktorum sadece hemoglobin tahlili yaptırdı. onda bakılacak olan tek pıhtılşama değeri trombosit. 150-450 arası demiş mesela sınırlara benim 350 çıkmış. bana güzel aynen devam dedi. ilerleyen haftalarda artmasını bekliyoruz zaten dedi. onuda daha önce dediğim gibi bebeğe giden damarlardaki basıncı ölçerek değerlendiriyor anladığım kadarıyla..CADIARZU . Allaha şükür iyiyim artık toparlandım baya geçti öksürük ama çok hapşurdum ve öksürdüm. doktora gidip bebişe bakasım var umarım içerde öksürmekten sorun yaşamamıştır. bu arada ben bu hareketleri ne zman tam olarak algılıcam :sm_confused: çok nadir hissediyorum daha normal dimi

canım çok teşekkür ederim ben şuan hamile değilim hamilelik öncesi dr agitmek istedim bende lütfü beye gittim bana en az 2 ay folbiol ve coraspin 100 kullanmamı daha sonra korunmayı bırakmamı söyledi şuanda 1 ayım doldu kaldı 1 ay :lepi: bende lütfü beye devam etmek istiyorum ama yinede dr araştırması yapıyorum ilk gidişimde bende memnun ayrıldım ama gebelik takibinde nasıl yaklaşımı merak ediyorum açıkcası bide doğum konusunda konuştunmu lütfü beyle sezeryanmı normalmi öneriyo birde hacettepede doğum yaptırıyomu yoksa sadece özel hastanedemi doğuma giriyo açıkcası ben hiç özel hastanelere güvenmiyorum

LUTFEN YARDIM EDIN..............
ya kizlar ben hamileyim. dun doktora gittim bebegin kesesini gordu
hemde iki tane varmis. dun ilk ignemide oldum. cok dikkat ediyorum surekli uzaniyorum.
. 4 haftalik hamileyim.bu sabah hafif kahve rengi bi leke geldi. sizce neden. bu bebeklerimidemi kayip edicem bilgisi olan varmi. bide cok kotu mide agrim vardi. bu gun yok. cok korkuyorum acaba dusucekmi diye. yoksa tutunma kanamasimi bu . siz yasadinizmi lutfen yarim edin.

canım benim ço sağol ilgin için.ilk başta biraz stres oldu kullanmak istemedim ilacı ama içindede hiç bir zrarı yoktur yazıyor.inşallah bebişe ve banada şifa olur.

sılaya tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kahverengi lekenlenmeyi o kadar önemsemiyorlar ama doktorunu ara istersen kötü şeyler düşünme benim ilk hamileliğimde ikizdi çok şaşırmıştım inanamamıştım sakın telaş etme olurmu tekrar tebrik ediyorum gözün aydın canım benim hihoyyythihoyyyt:teytey:

canım benim ço sağol ilgin için.ilk başta biraz stres oldu kullanmak istemedim ilacı ama içindede hiç bir zrarı yoktur yazıyor.inşallah bebişe ve banada şifa olur.bu arada sen nasılsın .nasıl gidiyor hayat.

canım benim hoca gebelik takibindede çok pozitif ,sakin bir adam sanki bütün sinirleri alınmış.hihoyyyt.biz şu an için doğumla ilgili hiçbirşey konuşmadık ama onagiden bizim gibi hastalara genelde sezeryan öneriyormuş.riski göze amıyormuş.doğumu hangi hastanede yapacağnı da özel hastanelerden seçenek sunuyormuş.hangisini isterdsen.benim eşide hacettepede çalışmasına rağmen biz hangi hastanede olacağımıza karar vermedik.hele ogünler bi gelmiş.rabbim hayırlısıyla o güzel günlere gelmeyi nasip etsin o zamn bol bol düşünürüz .allaha emanet ol.sevgiyle kal.

son sat a göre 7+6 ama ultrasonda 4 gün geri gözüktü canım ultrasona göre 7+2 yiz şu anda

sevgili fundacığım sen 4 günlük geri meselesini sakın takma kafana.o öyle bi büyüyüp yetişecek ki nasıl hızl geliştiğini anlayamayacaksın.ben her kontrole gittiğimde şok oluyorum.çok çabuk büyüyor ama içimde neler olup bittiğini anlayamıyorum.birde içimde hissetsem hareketlerini o zaman daha iyi olacak.rabbim inşallah bu güzel günleri görmeyi herkes nasip eder.

kızlar merhaba...son zamanlarda yazamadım pek.ama okudum fırsat buldukca. grıp halım vardı ve agzımın ıcınde bı dolu aft yara bere cıkmıstı.gectı sayılır cok sukur. bugun doktordaydık gene. gelısımı normal dedı sukurler olsun.ense kalınlıgı 1.3 mm dedı.ıyı bı rakam dedı.burun kemıgınıde gordugunu bununda ıyı bısey oldugunu soyledı. cınsıyet ıcın erkenmıs. aman olsun.ben bebısımın ıyı oldugunu gordum duydumya...yeter bana...sukurler olsun bu gunlerıme.allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsllah....

fundacım guzel hberlerını okuyup mutlu oluyorum.
selvıhancım kızın oluyomus.cok sevındım...allah saglıkla kucagına almayı kısmet etsın ınsallah canım...
celen ve sen nasılsınız kızlar? prenseslerden haberler yazın bıraz bıze...
meryem sanırım sen bunalmıstın ıgnelerden eger dogru htırlıyosam.sakın boyle dusunme nolur.o ıgneler bızı bebıslerımıze kavusturacak tabıkı once allahın ıznıyle....
nazlıcım gecmıs olsun bı ara rahatsızmıssın.ama ıyısın dımı sımdı? yolu yarıladın sayılır hayırlısıyla...
dıger tum arkadaslar hepınızı okuyor ve takıp edıyorum.guzel haberlerınıze cok sevınıyorum.bekleyen, endıselenen, ve uzulenlerde var bılıyorum.ama sunuda bılıyorum kı allah bıgun tum bunların mukafatını verecek...nolur sızd ınanın kızlar....dualarım sızlerle...

bitanem telaş yapma duryasakkelime eminim yerleşme kanamasıdır.istersen bi doktorunu ara.o sana uygun bi tedavi söyler.ben progestan kullanmıstım.13.haftaya kadar süröüştü benim.hemen doktorunu ara.dualarım seninleve miniklerinle:Saruboceq:

sidocummaşallah her sey yolunda demek :Saruboceq: cok sevindim canım.kacıncı haftadasını?
ben zilloşlan kafayı yiyorum.ööle bi cadı olduki sormagitsin.canı sağolsunşikayetim yok.hepsi allaha emanet:Saruboceq:

canım benım tebrık ederım lekelenmeyı fazla takma yerlesme kanamasıdır ıns bu sure ıcerısınde yat dınlen ay ıkızlerınde olacakmıs masallah stres yapma olurmu canım guzel haberlerını beklıyoz.....

CELENNNN masallah cemreye kız burda olsa varya yerım ben onu 41 masalah cok tatlı zılli buyunce yandın valaaa:).... coktandır yazılarınızı takıp edıyorum bende herhangı bı gelısme olmadıgı ıcın yazmıyorum bu ay baska dr gıdıp yenıden baslayacam herseye fakat calısmalara bıle korkuyorum endıselıyım ama yasanmadan gormeden zamanın bıze neler getırdıgını goremıyız.... Rabbım bebıslerı ve hamıslerı korusun benım gıbılerıde saglıklı ve hayırlı bebısler nasıp etsın allaha emenet olun guzel annaler ve anne adaylarııııı........

korkma canım sakin ol ve uzan dinlen iş güç yapma ağır kaldırma ve ilişkiye girme bunları biliyorsundur heralde ama yine söyliyim dedim
benimde ikinci hamileliğimde olmuştu progestan kullandım iğneydi benimki ama hapı da var ayrıca iğnelerini kesme sakın belki lekelenmeyi arttırabilir ama progestan keser sanırım çünkü bende kesmişti

canım oncelıkle tebrıkler. yasadıgın seyı bende yasadım. yerlesme kanaması olabılır demıstı doktorum. progestan verdı.hep yattım.allaha sukurler olsun gectı. ınsallah senınde gecıcek.bol bol su ıc ve yat....progestan ıcıyosun dımı? guzel haberlerını beklıyoruz

baharcım yeni gördüm mesajını.hayırlı haberlerle gel dedik demekki hayırlısı buymus canım.demekki bundan sonra napıcakmışıııızzz cok calısıcakmısız delikafadulden

ah sevgim sorma ne yaramaz oldu.dün aksam izmirden annem geldide azucuk rahat ettimÇok üzgünüm çoook hiç durmuo hep gezmek istiyo.yaz gelsede o da rahat etse bende kaydirigubbakcemile buarada benim kayınvaldemler ankarada oturuyo.yaza izine geldiğimizde bütün ankaradakiler bulusuruk valla süper olur delikafadulden
umutcum ne kadar doktor deiştirsende ne kadar cok cesit tedavi denesende önemli olan kafanı rahatlatman.beyindeki herseyi bosaltman yerimseniben biliyorum zor ama bi dene.sana tavsiyem bi cocuk yuvasına git.ordaki kimsesiz cocuklarla ilgilen.gönüllü abla olsan.inan hem bakıs acın değişicek hem havan yerimseniben

merhabalar çok üzgünüm kızlar 3 gündür tansiyonum yükseliyor:çok üzgünüm: benim normal tansiyonum 9 / 6 gibi çıkardı hep, gebelikte de böyle devam etti. ama 2gün önce başdönmesi, sersemlik falan hissetti ve yüzüm ellerim ayaklarım falan şişti. kendi kendime tansiyonumu ölçtm yüksekti, gece boyu hep yükseldi. 14 / 9 oldu doktory aradk, bi ilaç söledi gece onu aldım. 15 / 10u gecerse ve düşmezse tekrar arayın hastaneye yatırım dedi. hastane yatmaktan nefret ediyom:mymeka:
benim tansiyon 15 /10 oldu sonra bi iniyordu bi çıkıyordu. dün sabah hemen tahlil yaptırdım dr götürdüm. çok şükür gebellik zehirlenmesi degilmiş. tansiyon ilacı verdi sabah akşam.
3 gündür tansiyonum bi inşyor bi çıkıyor. sersem gibi oldu kafamkafamçokkarıştı başım agrıyo :1shok:

pooofff :çok üzgünüm: sık yavrum dişini yaaaa az kaldı :çok üzgünüm: hay allah.cok gecmiş olsun.o zaman seni büyük ihtimal genel anestesiyle doğurtur doktorun CADIARZU doğum esnasında yükselmesi cok cok büyük bir ihtimal ve risk allah korusun :Saruboceq:

tansiyonun böyle dalgalanması bebege bi zarar verirmi kızlar? çok üzülüyorum ya bi bu eksiktisenağlama

selvihancım ben iyiyim hem troitle hemde kan pıhtılışmasıyla uğraşıyorum biliyorsundurki troit hastası geç hamile kalı bende 7 aydır hamile kalmayı bekliyorum diğer gebeliklerimde bu kadar beklememiştim ama allahtan hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bu arada troit ilacını kullan çok önemli doktor bu konuda özellikle uyaedı beni kesin kullan diye kullanmazsan allah korusun zeka geriliği yapıyormuş bebeklerde bu yüzden kesin kullan hiç bir zararı yok aksine çok faydası var allaha emnet olun sen ve kızın dualarım sana ve diğer bütün hamile kardeşlerime allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…