nazlicim fundaya sormussun ama ben cevap vereyim ignenin dozunu gebelik boyunca her ay rutin olarak alinan ve kan seviyesine bakilan tahlile gore ayarliyorlar genelde uzun bir sure yeterli oluyor ama banada doktorum ilerde senin ignelerini gunde ikiye cikarabiliriz dedi sonuclara bakarak ve bende gordum sonuclarda biraz pihti seviyesi artmisti bakalim ayin 24 unde randevum var ne diyecek cunku, ben daha oncede duymustum kanin daha cok ileriki gebelik donemlerinde pihtisinin arttigini bilgin olsun istedim canim neyse senin durumun nasil umarim iyisindir hersey gonlunce olsun canima.s.
canım benim hacettepede prof.dr.lütfü sabri önderoğluna gidiyorum.gaziosmanpaşada özel muayenehanesi var.istersen onderoglu@hacettepe.edu.tr adresinden ona ulaşaıp soru sorabilirsin.ben çok memnunum dört boyutlu ultrasonu var ve iyi de igileniyor.
selvihancığım öncelikle allah tamamına erdirsin sağ salim kızını kucağına al işallah
bende hipotroit hastasıyım ilaçlarını özellikle kullan çok önemli ihmal etme bebeğe hiçbir zararı yok için rahat olsun :teselli:
LUTFEN YARDIM EDIN..............
ya kizlar ben hamileyim. dun doktora gittim bebegin kesesini gordu
hemde iki tane varmis. dun ilk ignemide oldum. cok dikkat ediyorum surekli uzaniyorum.
. 4 haftalik hamileyim.bu sabah hafif kahve rengi bi leke geldi. sizce neden. bu bebeklerimidemi kayip edicem bilgisi olan varmi. bide cok kotu mide agrim vardi. bu gun yok. cok korkuyorum acaba dusucekmi diye. yoksa tutunma kanamasimi bu . siz yasadinizmi lutfen yarim edin.
selvihancığım öncelikle allah tamamına erdirsin sağ salim kızını kucağına al işallah
bende hipotroit hastasıyım ilaçlarını özellikle kullan çok önemli ihmal etme bebeğe hiçbir zararı yok için rahat olsun :teselli:
canım çok teşekkür ederim ben şuan hamile değilim hamilelik öncesi dr agitmek istedim bende lütfü beye gittim bana en az 2 ay folbiol ve coraspin 100 kullanmamı daha sonra korunmayı bırakmamı söyledi şuanda 1 ayım doldu kaldı 1 ay :lepi: bende lütfü beye devam etmek istiyorum ama yinede dr araştırması yapıyorum ilk gidişimde bende memnun ayrıldım ama gebelik takibinde nasıl yaklaşımı merak ediyorum açıkcası bide doğum konusunda konuştunmu lütfü beyle sezeryanmı normalmi öneriyo birde hacettepede doğum yaptırıyomu yoksa sadece özel hastanedemi doğuma giriyo açıkcası ben hiç özel hastanelere güvenmiyorum
son sat a göre 7+6 ama ultrasonda 4 gün geri gözüktü canım ultrasona göre 7+2 yiz şu anda
bitanem telaş yapma duryasakkelime eminim yerleşme kanamasıdır.istersen bi doktorunu ara.o sana uygun bi tedavi söyler.ben progestan kullanmıstım.13.haftaya kadar süröüştü benim.hemen doktorunu ara.dualarım seninleve miniklerinle:Saruboceq:LUTFEN YARDIM EDIN..............
hemde iki tane varmis. dun ilk ignemide oldum. cok dikkat ediyorum surekli uzaniyorum.
. 4 haftalik hamileyim.bu sabah hafif kahve rengi bi leke geldi. sizce neden. bu bebeklerimidemi kayip edicem bilgisi olan varmi. bide cok kotu mide agrim vardi. bu gun yok. cok korkuyorum acaba dusucekmi diye. yoksa tutunma kanamasimi bu . siz yasadinizmi lutfen yarim edin.
kızlar merhaba...son zamanlarda yazamadım pek.ama okudum fırsat buldukca. grıp halım vardı ve agzımın ıcınde bı dolu aft yara bere cıkmıstı.gectı sayılır cok sukur. bugun doktordaydık gene. gelısımı normal dedı sukurler olsun.ense kalınlıgı 1.3 mm dedı.ıyı bı rakam dedı.burun kemıgınıde gordugunu bununda ıyı bısey oldugunu soyledı.cınsıyet ıcın erkenmıs. aman olsun.ben bebısımın ıyı oldugunu gordum duydumya...yeter bana...sukurler olsun bu gunlerıme.allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsllah....
fundacım guzel hberlerını okuyup mutlu oluyorum.
selvıhancım kızın oluyomus.cok sevındım...allah saglıkla kucagına almayı kısmet etsın ınsallah canım...
celen ve sen nasılsınız kızlar? prenseslerden haberler yazın bıraz bıze...
meryem sanırım sen bunalmıstın ıgnelerden eger dogru htırlıyosam.sakın boyle dusunme nolur.o ıgneler bızı bebıslerımıze kavusturacak tabıkı once allahın ıznıyle....
nazlıcım gecmıs olsun bı ara rahatsızmıssın.ama ıyısın dımı sımdı? yolu yarıladın sayılır hayırlısıyla...
dıger tum arkadaslar hepınızı okuyor ve takıp edıyorum.guzel haberlerınıze cok sevınıyorum.bekleyen, endıselenen, ve uzulenlerde var bılıyorum.ama sunuda bılıyorum kı allah bıgun tum bunların mukafatını verecek...nolur sızd ınanın kızlar....dualarım sızlerle...
baharcım yeni gördüm mesajını.hayırlı haberlerle gel dedik demekki hayırlısı buymus canım.demekki bundan sonra napıcakmışıııızzzKızlar malesef sonuÇ negatİf ÜzgÜnmÜyÜm aslaa ÇÜnkÜ deĞİŞtİremeyeceĞİm bİr sonuÇ İÇİn ÜzÜlmek hİÇ de mantıklı deĞİl daha ÖnÜmde uzunca bİ zaman var hayırlsı dİyorum sİzİde merakta bıraktım kusura bakmayın ama olucak meleĞİm bİ gÜn bana cee anne dİyİcek bİlİyorum hİssedİyorum en azından hamİŞ kalabİlİyorum o bana yeter Şİmdİlİk hoŞÇakalın
CELENNNN masallah cemreye kız burda olsa varya yerım ben onu 41 masalah cok tatlı zılli buyunce yandın valaaa:).... coktandır yazılarınızı takıp edıyorum bende herhangı bı gelısme olmadıgı ıcın yazmıyorum bu ay baska dr gıdıp yenıden baslayacam herseye fakat calısmalara bıle korkuyorum endıselıyım ama yasanmadan gormeden zamanın bıze neler getırdıgını goremıyız.... Rabbım bebıslerı ve hamıslerı korusun benım gıbılerıde saglıklı ve hayırlı bebısler nasıp etsın allaha emenet olun guzel annaler ve anne adaylarııııı........
merhabalar çok üzgünüm kızlar 3 gündür tansiyonum yükseliyor:çok üzgünüm: benim normal tansiyonum 9 / 6 gibi çıkardı hep, gebelikte de böyle devam etti. ama 2gün önce başdönmesi, sersemlik falan hissetti ve yüzüm ellerim ayaklarım falan şişti. kendi kendime tansiyonumu ölçtm yüksekti, gece boyu hep yükseldi. 14 / 9 oldu doktory aradk, bi ilaç söledi gece onu aldım. 15 / 10u gecerse ve düşmezse tekrar arayın hastaneye yatırım dedi. hastane yatmaktan nefret ediyom:mymeka:
benim tansiyon 15 /10 oldu sonra bi iniyordu bi çıkıyordu. dün sabah hemen tahlil yaptırdım dr götürdüm. çok şükür gebellik zehirlenmesi degilmiş. tansiyon ilacı verdi sabah akşam.
3 gündür tansiyonum bi inşyor bi çıkıyor. sersem gibi oldu kafamkafamçokkarıştı başım agrıyo :1shok:
canım benim ço sağol ilgin için.ilk başta biraz stres oldu kullanmak istemedim ilacı ama içindede hiç bir zrarı yoktur yazıyor.inşallah bebişe ve banada şifa olur.bu arada sen nasılsın .nasıl gidiyor hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?