Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tşkrler öznurcum inş en kısa zamanda sorunsuz bir hamilelik gebelik geçirmen dileklerimle hakkında pek bilgim yok ama şunu iyi biliyorumki sabrın sonu selamet inş sende selamete ernlerden olursun

tşkrler öznurcum inş en kısa zamanda sorunsuz bir hamilelik gebelik geçirmen dileklerimle hakkında pek bilgim yok ama şunu iyi biliyorumki sabrın sonu selamet inş sende selamete ernlerden olursun

sağol arkadaşım benim de iki tane on hatalık kaybım oldu test sonuçlarnda MTHFR(1298C) HETEREZİGOT tek mutasyon saptandı bakalım artık hamile kalmakta ta sorun nbitmiyo önemli olan hayırlı sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirmek ..

baharcım nasılsın artık dondun aramıza calısma hayatı nasıl gıdıyor
cınar paşa nasıl neler yapıyor . iyisinizdir inş. siz eskılerı burada gormek gercekten çok güzel
öpüyorum ıkınızıde

merhaba arkadaşlar öncelikle hacer çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm, inşallah yakın zamanda toparlanırsın...
ben bişey danışmak istiyorum, Hacettepe de Selçuk Bey e görünüyorum, 2 düşüğüm var, genetik test sonucunu bekliyordum sabırsızlıkla bugün sonucu aldım fakat mutasyon bakılmamış çok şaşırdım, sonuçta sadece kromozom analizi sonucu 46 XX görüldü diyor başka bişey yok, acaba benim durumumda olan var mı ne yapmam gerek, neden mutasyon bakılmadı ve bu sonuçta bişey gösterir mi? ben 1 aydır bunu bekliyordum,sadece kromozom saymışlar, başka bi yere mi görüneyim bilemedim anlamadım yardımcı olur musunuz?

slm kızlar...
hacercim inşallah iyisindir canım
dualarım seninle....

kızlar bugün 9+0 olduk
umarım herşey yolunda gider bundan sonrada
dualarınızda beni unutmayın olurmu???
pazartesi kntrolüm var
hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhh

pıhtılaşma için tromboz paneli testi yaptırmalısın.. üniversite hastanelerinde yapılıyor.

senin diğer gebeliğinde iğne kullandınmı?inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar sahipi oluruz..burda hepimiz çok güzel destek oluyoruz.bizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlamaz...

mrb kızlar ya ben bugün çok kötü grip oldum çok hapşurup duruyorum başım çok ağırdı bol bol meyve yemekten sıvı tüketmekten midem bulanıyo bide ya bu iğnelerin yarayıp yaramadığını nasıl anlicaz mesela ben 2.ci kürtaj olduğum gebeliğimde hiç mide bulantısı yaşamadığım için anlamıştım bi gariplik olduğunu ama bu daha yeni diyemi neyse anlıyamıyorum ne çok midem bulanıyor nede bulanmıyo karışık duygular içindeyim bide grip üstüne eklendi iyice telaş yaptım :2:

her gebelik farklı olabilir. belki bulantılar seni hiç zorlamıycak ve rahat bir hamilelik geçiriceksin. böyle düşün. düşünme kötü şeyler.

kızlar size birşey sorucam benim yarın uzun yola çıkmam gerek. bu ay korunduk ama çokta dikkat etmedik. demem o ki ya hamileysem bu uzun yolculuğun bir sakıncası olur mu?

Slm kızlar nasilsiniz Hacer'i merak edip girip duruyorum ama ses yok ne yaptı acaba face felan da girmiyor galiba hala hastanededir

ommancim dualarım seninle tatlım
benimde kontrolum Pazartesi inşallah güzel haberlerle doneriz ikimizde sende bize dua et teyzesi

essebe canım gecen gün face e beni de ekleyin demissin bana özelden ismini yazarsan eklerim seni de hem sen beni bende seni gorurum

merhaba arkadşlar.ben de ikinci hamileleğinde bebeğime kavuştum.ben de kan pıhtılaşması vardı.ilkinde gebeliğimin 3.ayında bebeğimin kalbi durmuştu.ikinci gebeliğimde hamileliğimi öğrendiğim günden doğum yapana kadar karnımdan kan sulandırıcı iğne kullandım.bir de 7.ayımda yüksek tansiyon çıktı preeklampsi.o iğneler kullanmasaydım bebeğimi Allah korusun kaybedebilirmişim.çok zor bir süreç sabırlı olmak ve morali yüksek tutmak gerekiyor.Allah her isteyene nasip etsin inşallah.

mrb arkadaşlar benimde yengemin 4 hamileliği 3 aylıkken bebeklerin kalbi durması sonucu kürtaj oldu 2 senede 4 gebelik sonlandı ve bunun nedenini anca 3 kürtajdan sonra anladılar kan pıhtılaşması 4 .gebelikte kan sulandırıcı hap kullandı ama yine olmadı nasip herşey rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin zor. acil şifalar

Gecmis olsun yengene canım umarım bidahaki hamileliğinde kucağına alır bebeğini bende yengen gibi 4bebegimi kaybettim çok zorr gercekten şimdi 5.hamileligim ve 2,3haftam kaldı doguma

Canım belki hapın dozu yetersiz gelmiştir bizler hem iğne hemde kan sulandirici hap iciyoruz eğer yengenin mutasyonunu yazarsan bizler yardımcı olabiliriz çünkü buradaki güzel paylaşımlar neticesiyle hepimiz doktor gibi olduk Rabbim en kısa zamanda yengene hayırlı evlat sanada çok tatlı bir yigen verir inşallah

canım ben çok şükür kavuştum kuzuma ama bende geçtiğiniz zorlu yollardan geçtim. 5 kayıp verdim. mthfr 1298 heterozigot mthfr677c heterezigot mutasyonlarım vardı etken olarak.

iyiyim canım iş hayatı iyi gidiyor aslında iyide gelmiyor değil. ben çalışmayı çok sevdiğim için memnunum tek kötü yanı oğlumdan ayrı kalmak, ama ona da katlanıyoruz. hafta sonları ve akşamları kaliteli zamn geçiriyoruz kuzumla. mümkün oldukça sosyal aktivitelerde bulunmaya çalışıyoruz. evet artık daha sık yazabiliyorum buraya boş olduğum vakitlerde. bizde seni göbüşündeki miniki öpüyoruz çınarla :)

canım tromboz paneli de bakılması lazım kromozom analizi anomalili bebek doğurma riski için bakılıyor. ama 46 xx muhtemelen eşininde 46xy dir sonuç bunlarda normal değerler.

kızlar size birşey sorucam benim yarın uzun yola çıkmam gerek. bu ay korunduk ama çokta dikkat etmedik. demem o ki ya hamileysem bu uzun yolculuğun bir sakıncası olur mu?

canım benim kokrma hiç bir skaıncası olmaz. düşük tehdidi ve 7 aydan sonra uzun yolculuklar riskli. veee inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…