Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımmm orda pıtpıtları duydu yazıyo dogru okudum demi
maşallah ya çok sevindim
aşılama falan mı yaptırdın kendiliğinden mi geldi sıpa

hacer cim kelimelerin yetersiz kaldığı anlardayız inanki seninle aynı durumu yaşan çok insan var Allah dağına göre kar verirmiş senin güçlü olacagına inanıyorum sonuç ne olursa olsun unutmayalım ki bizler seçilmiş insanlarız çektiğimiz acıların elbette karşılığı bir gün olacak umarım senin için bugündür güzel haberler alırsın bizi de en az senin kadar mutlu edersin inşallah .

canım nasılsın kaç zamanlar yoktun hayat nasıl gidiyor henüz bendede bişey yok bakalım senin tam olarak sorunun neydi canım.

canım benim aynı şey değil biliyorum ama bende ipek kuzuda amniyosentez yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geldim hep ve eşimle fikir ayrılığına düştük yaptırdık diyelim sorun çıktı ben bu bebekten vazgeçemem dediğimde eşim benimle aynı fikirde olmadığını söylemişti.. nispetende olsa seni anlıyorum ama şunu unutma olay çook taze ve emin ol eşin hem bebeğini hemde seni düşündüğü için bu denli fevri davranıyordur canım benim.. senin adınada karar alıyor belkide bu yüzden bu kadar kalpsiz miş gibi görünüyor.. sen sağlıklı olda yeter bana diye düşünüyor bile olabilir ama senin ruh halin bunları kaldırmayacağı için ben istemiyorum bile diyebilir... Rabbim sana doğru kararlar verdirmek nasip etsin aklımda ve dualarımdasın canım ... Her zorluk kolaylıkla beraberdir... bol bol inşirah suresini oku canım benim....

Hacercim sürekli dualarımdasınız. benim içim böyle yanıyorsa Allahım sana çok sabır versin. İnşallah bu zor kararı vermek zorunda kalmazsın.

kıvırcırcığım hoşgeldinn.. ösledik seni..

kızlar ben dün tahlil yaptırmıştım. d-dimer pıhtılaşma testi yüksek çıktı.. bu test hakkında bilgisi olan var mı? doktor ancak akşama döner herhalde çarşamba da kontrolum var.. hayırlısı bakalım.. amamçok gerildim kızlar zaman çok zor geçiyo..

hayırlısı kuzucum bizde hiçbir sağlık sorunu yok sebepsiz infertilite diyorlar

canım benim bi arkadaşımda öyleydi rahim filmi çekildi altan onun üzerine hamile kaldı aşılamayı çok tavsiye etmem başarı şansı az doktorum onu çok sevkli bir ilişki gibi düşün derdi ama yinede sen bilirsin rahim filminin üstüne çok hamile kalanlar var aslında hamile kalıncada herşey bitmiyo önemli olan ilerisi Allahım herkese sağlıklı bebekler saglıklı hamilelikler versin çok zor bak ben 6 yıl oldu halen bekliyorum 2 kürtaj dan sonra kendimi daha yeni yeni toparlıyorum

hepiinizden dualarınız desteğiniz için Allah razı olsun..ama mucize olmadı bugün gittiğim doktorda aynısını söyledi.ben hala aldırmak istemiyorum ama hiç desteğim yok kimse sen bilirsin elimizden geleni yaparız demiyo.ben herşeyi üstlenmeye hazırken onlar ufak tefek şeyler bahane sunuyolarki bana.söylenenleri duysanız gülersiniz.aldırmıyorum diye cahil oldum bilinçsiz oldum at gözlüğüyle tek bi tarafa bakan oldum neler oldum neler..sağlık olsun napalım.ama tek koyan zorlada olsa günaha girecek olmam üzüyo beni..ilk bebeğimi aldırmamıştım bi mucize beklemiştim olmamıştı.bugünde olmadı mucizeler beni sevmiyo rabbim gülmemi istemiyo heralde hayırlısı olsun herşey rabbimden.malesef istedikleri oluyo birazdan gideceğim hastaneye ve yatıracaklar.ne eziyetler yapacaklar kimbilir.doğumhanede herkes bebeğini beklerken sevinçle.ben ne durumda olacağım...hepinizden allah razı olsun.dua edin fazla çekmeyim inşallah....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..kimseyi evladıyla imtihan etmesin.ben iki seferdir imtihan oluyorum çok zor çok koyuyo insana..

ağlattın ya beni...rabbim kolay çıkmanı nasip etsin...dilerim büyük allahımdan sana öyle bir bebk versin ki bütün bu acılarını unutursun...öyle bir bebek versinki...başka çocuk bile istemiceğin kadar mükemmel olsun...öyle bir bebek versin ki bir bakan bir daha baksın...öyle bir bebek versin ki...ona baktığında için hep huzur dolsun...diğer 2 meleğinde sana şefahatçı olsun...çok mutlu ol canım...mucizen belki daha sonra gelicek buna inan ne olur....seninle dualrım canımmmmmmm

canımmmm kelimeler boğazımda düğümleniyo. tsmanın dualarına gönülden katılıyorummm.

canım cok haklısın ne diyeyimkimseden kimseye fayf-da yok ama ailen seni düşündükleri için bu konuda hassas olabilirler bi de hiç hamile kalamıyanları düşün kendi arkadaşım var bana her zaman öznur keşke bende hamile kalsam da düşse der aynı durum değil biliyorum ama belki sen yine anne olabilecen bide hiç o hamilelik duygusunu tatmayan arkadşlarımı düşün inan ki beterin beteri var canım arkadaşım hiç bir zaman isyan etme Allah insanlara çekebileceği kadar dert verirmiş bizler seçilmiş insanlarız elbette bigün bizimde yüzümüz gülecek sakın umutsuzluğa kapılma sana senden başkası yar olmaz güçlü ol güçlü kal canım ..

canım benim rabbim yardımcın olsun dualarım seninle bitanem....

hacercım ne desem anlamsız gelır bunu bılıyorum cok üzüldüm inan
rabbım cektıklerının kefaretını verecektır buna ınanıyorum ama ne olur yıkılma gün oluyo dedıgın gıbı ınsanın kendınden baska dostu olmuyo
sen ıyı olmadıkca kımse ıyı olmuyor ne olur yıkılma güçlü ol rabbım yar ve yardımcın olsun

kvrck nbr kızzz nerelerdewsın sen özlettın kendını
pingyy omman tgbsr nasılsınız kzılar ?

buarada gecen gece bı rüya gördüm ama sadece wie ve redmaskı hatırlıyorum ankaraya gıtmısım bulusmusuz ne alakaysa baskalarıda var ama onları tam hatırlamıyorum,
redmask cm orta boylu hafıf dalgalı saçlı kumral bı hatundun rüyamda nasıl tutturabıldım mı ?

Kizzzzlarr yaaa kafam karıştı simdi 36.hafta erkenmi dogum için nolur bişeyler yazın bana bide bir sorum var bebeklerin organ gelisimi nezaman tamamlanıyor acaba bu konuda yardımcı olursanız çok daha mutlu olurum:18:

cnm erken deıl sadece tedbıran 38 ı beklıyolar
benım drumda 36 dan sonra ıstedığin bi tarihte alırım diyor korkma yanı

merhaba canım . aa ne güzel rüya görmüşsünn buluşalım valla ankarada zirve yapalım..
cnm 1.68 boyum saçlarım hafif dalgalı kumraldan çok sarışına yakınım. tutmuş sayılır aslında..

Canımm seni görmek ne güzel. ama arada ses ver. hatta verin:) feryad, nergis sen.. özletmeyin kendinizi..

inan dualarımdasınız.. aklıma geldikçe buradaki arkadaşları ve özellikle üçünüze ayrı dua ediyorum.

kendine çok iyi bak.

sevgiler.

Canım, telaşe etme. herşey yolunda çok şükür..

internette sen yazınca şöle bir baktım; "D dimer testi kanda pıhtılaşma riskini ortaya koyan bir testdir.Bu test de yükseklik olursa genel olarak damarlarda emboli oluşma riski de artacaktır.Böyle durumlarda doktorlar kan sulandırıcı ilaçlar verirler. " diye bir açıklama var. doktorun bunu eminim sana açıklayacaktır. zaten sulandırıcı iğne kullanıyosun, sorun olacağını düşünmüyorum.

güzel haberler ver bize. dualarım seninle,

sevgiler..

canımmm orda pıtpıtları duydu yazıyo dogru okudum demi
maşallah ya çok sevindim
aşılama falan mı yaptırdın kendiliğinden mi geldi sıpa

çok sağol canım darısı sana inşallahhhhhhhh
yok canım aşılama falan yaaptırmadım
kendiliğinden geldi sıpa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…