çok geçmiş yapamadım ama son sayfada haceri okudum canım rabbim dogru yolu göstersin sana yardımcın olsun inşallah derdi veren rabbim dermanınıda versin
kızlar ben hamile kalıp aranıza gelmek için can atıyorum ama malesef
geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı
bu denemeyle 23. ayımıza başlıyoruz
dua edin aklınıza gelirsem olur mu çok zor çokk
elim kolum bağlandı hayat durdu benim için deli gibiyim kafayı yiyecek gibiyim.ben aldırmak istemiyorum.ama bir iki kişi hariç kimse benimle değil.herkes kolaylıkla aldır diyo kimse elimizden geleni yaparız sen nası düşünüyosan öyle yap demiyo.herkes neysede eşim benimle değil.hiç beklemediğim şeyler duydum ondan 3 gündür hayat bana zehir oldu.benden hiçbişey bekleme ben istemiyorum diyo başka bişey demiyo daha neler neler söz konusu oluyo..evliliğimde söz konusu..bilmiyorum ama günahı çok ağır basıyo bana korkuyorum.yaşayacaklarımı düşündükçe bide çıldırıyorum ilaçlar sancılar öyle olmassa sezeryan....yaşamak bi insana bukadar zor gelmez...dahada yazacak okadar şey varki anlatamam...dua edin bi mucize olsun.yarın bi doktora daha gideceğim hiçbişey yok desin.eğer oda öyle derse napıcam bilmiyorum.eşim elimi kolumu bağlıyo benim..
canım nasılsın kaç zamanlar yoktun hayat nasıl gidiyor henüz bendede bişey yok bakalım senin tam olarak sorunun neydi canım.
hayırlısı kuzucum bizde hiçbir sağlık sorunu yok sebepsiz infertilite diyorlar
ağlattın ya beni...rabbim kolay çıkmanı nasip etsin...dilerim büyük allahımdan sana öyle bir bebk versin ki bütün bu acılarını unutursun...öyle bir bebek versinki...başka çocuk bile istemiceğin kadar mükemmel olsun...öyle bir bebek versin ki bir bakan bir daha baksın...öyle bir bebek versin ki...ona baktığında için hep huzur dolsun...diğer 2 meleğinde sana şefahatçı olsun...çok mutlu ol canım...mucizen belki daha sonra gelicek buna inan ne olur....seninle dualrım canımmmmmmmhepiinizden dualarınız desteğiniz için Allah razı olsun..ama mucize olmadı bugün gittiğim doktorda aynısını söyledi.ben hala aldırmak istemiyorum ama hiç desteğim yok kimse sen bilirsin elimizden geleni yaparız demiyo.ben herşeyi üstlenmeye hazırken onlar ufak tefek şeyler bahane sunuyolarki bana.söylenenleri duysanız gülersiniz.aldırmıyorum diye cahil oldum bilinçsiz oldum at gözlüğüyle tek bi tarafa bakan oldum neler oldum neler..sağlık olsun napalım.ama tek koyan zorlada olsa günaha girecek olmam üzüyo beni..ilk bebeğimi aldırmamıştım bi mucize beklemiştim olmamıştı.bugünde olmadı mucizeler beni sevmiyo rabbim gülmemi istemiyo heralde hayırlısı olsun herşey rabbimden.malesef istedikleri oluyo birazdan gideceğim hastaneye ve yatıracaklar.ne eziyetler yapacaklar kimbilir.doğumhanede herkes bebeğini beklerken sevinçle.ben ne durumda olacağım...hepinizden allah razı olsun.dua edin fazla çekmeyim inşallah....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..kimseyi evladıyla imtihan etmesin.ben iki seferdir imtihan oluyorum çok zor çok koyuyo insana..
hepiinizden dualarınız desteğiniz için Allah razı olsun..ama mucize olmadı bugün gittiğim doktorda aynısını söyledi.ben hala aldırmak istemiyorum ama hiç desteğim yok kimse sen bilirsin elimizden geleni yaparız demiyo.ben herşeyi üstlenmeye hazırken onlar ufak tefek şeyler bahane sunuyolarki bana.söylenenleri duysanız gülersiniz.aldırmıyorum diye cahil oldum bilinçsiz oldum at gözlüğüyle tek bi tarafa bakan oldum neler oldum neler..sağlık olsun napalım.ama tek koyan zorlada olsa günaha girecek olmam üzüyo beni..ilk bebeğimi aldırmamıştım bi mucize beklemiştim olmamıştı.bugünde olmadı mucizeler beni sevmiyo rabbim gülmemi istemiyo heralde hayırlısı olsun herşey rabbimden.malesef istedikleri oluyo birazdan gideceğim hastaneye ve yatıracaklar.ne eziyetler yapacaklar kimbilir.doğumhanede herkes bebeğini beklerken sevinçle.ben ne durumda olacağım...hepinizden allah razı olsun.dua edin fazla çekmeyim inşallah....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..kimseyi evladıyla imtihan etmesin.ben iki seferdir imtihan oluyorum çok zor çok koyuyo insana..
hepiinizden dualarınız desteğiniz için Allah razı olsun..ama mucize olmadı bugün gittiğim doktorda aynısını söyledi.ben hala aldırmak istemiyorum ama hiç desteğim yok kimse sen bilirsin elimizden geleni yaparız demiyo.ben herşeyi üstlenmeye hazırken onlar ufak tefek şeyler bahane sunuyolarki bana.söylenenleri duysanız gülersiniz.aldırmıyorum diye cahil oldum bilinçsiz oldum at gözlüğüyle tek bi tarafa bakan oldum neler oldum neler..sağlık olsun napalım.ama tek koyan zorlada olsa günaha girecek olmam üzüyo beni..ilk bebeğimi aldırmamıştım bi mucize beklemiştim olmamıştı.bugünde olmadı mucizeler beni sevmiyo rabbim gülmemi istemiyo heralde hayırlısı olsun herşey rabbimden.malesef istedikleri oluyo birazdan gideceğim hastaneye ve yatıracaklar.ne eziyetler yapacaklar kimbilir.doğumhanede herkes bebeğini beklerken sevinçle.ben ne durumda olacağım...hepinizden allah razı olsun.dua edin fazla çekmeyim inşallah....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..kimseyi evladıyla imtihan etmesin.ben iki seferdir imtihan oluyorum çok zor çok koyuyo insana..
Kizzzzlarr yaaa kafam karıştı simdi 36.hafta erkenmi dogum için nolur bişeyler yazın bana bide bir sorum var bebeklerin organ gelisimi nezaman tamamlanıyor acaba bu konuda yardımcı olursanız çok daha mutlu olurum:18:
kvrck nbr kızzz nerelerdewsın sen özlettın kendını
pingyy omman tgbsr nasılsınız kzılar ?
buarada gecen gece bı rüya gördüm ama sadece wie ve redmaskı hatırlıyorum ankaraya gıtmısım bulusmusuz ne alakaysa baskalarıda var ama onları tam hatırlamıyorum,
redmask cm orta boylu hafıf dalgalı saçlı kumral bı hatundun rüyamda nasıl tutturabıldım mı ?
çok geçmiş yapamadım ama son sayfada haceri okudum canım rabbim dogru yolu göstersin sana yardımcın olsun inşallah derdi veren rabbim dermanınıda versin
kızlar ben hamile kalıp aranıza gelmek için can atıyorum ama malesef
geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı
bu denemeyle 23. ayımıza başlıyoruz
dua edin aklınıza gelirsem olur mu çok zor çokk
kıvırcırcığım hoşgeldinn.. ösledik seni..
kızlar ben dün tahlil yaptırmıştım. d-dimer pıhtılaşma testi yüksek çıktı.. bu test hakkında bilgisi olan var mı? doktor ancak akşama döner herhalde çarşamba da kontrolum var.. hayırlısı bakalım.. amamçok gerildim kızlar zaman çok zor geçiyo..
canımmm orda pıtpıtları duydu yazıyo dogru okudum demi
maşallah ya çok sevindim
aşılama falan mı yaptırdın kendiliğinden mi geldi sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?