Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ne desemki bilmiyorum
bir şey demeye dilim varmıyo
allah sabır versin çok zor biliyorum ama
sende güleceksin herkez gibi inşallah
unutmaki bebeğin sana öteki dünyada şefaatçi olcak
allah yardımcın olsun canım

iyyim canım şükürler olsun
sen nasılsın??
haftaya pazartesiyi bekliyorum dört gözle
günler geçmek bilmiyo

canımm seni tanımıyorum ama eminim tanısamda bu kadar yanardı yüreğim ümidini yitirme ne olur bir gün sende gönül meyvene kavuşucaksın..sağlıkla,selametle...

Offf kızlar offf Hacer'e cokkk üzüldüm cokk inanın kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemistim vizir vizir konuşan ben böyle bir durum karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum haftasonu sersem gibiydim durup durup sayfaya giriyorum bı haber varmı diye ama yoook yook Rabbim sabırların enn büyüğünü versin inşallah

Bu nasıl bir zor Karar bu nasıl bir imtihandir hemde 2.kez Rabbim yardımcısı olsun suan neler yasiyordur neler hissediyordur canım benim yaa

kızlar onun şimdi bize ve dualarımıza cokk ihtiyacı var çünkü bizden başka kimsenin destegi yookk nolurr dua edelim kizlar Rabbim herkesin meleğini korusun insalllah

Arkadaşlar merhaba,
Cumartesi gününden beri topic e giriyor ama birşey yazamıyorum. Hacer arkadaşımıza çok üzüldüm. Benim birşey yazıp size birşeyler sormam o kadar anlamsız geldi ki. Elim bir türlü varmadı yazmaya.
Allah büyük, hiç bir zamanda ümit kesilmez. Dularım seninle Hacer cim...

Arkadaşlar size bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
Ben daha öncede bu topice geliyordum. 2 düşüğüm oldu. Faktör V leiden ve MTFHR A1298C heterozigotum.
Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim. Dr.um İnnohep 0.45 ml. iğne verdi. Ayrıca 100lük Ecopirin kullanıyorum. Cumartesi gününden beri iğneleri olmaya başladım.
İğnelerin saati önemli mi? Dr.a sordum hayır önemli değil dedi. Ama sanki sizin yazdıklarınızdan önemli olduğunu hatırlıyorum.
İğne vururken dikkat etmem gereken birşey var mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tşklr...

slm bende yeniyim hem bu sitede hemde gebelikte aynı sorun bendede var yani kan pıhtılaşması ve bugün 5.ci iğnemi yaptım bende ve henüz çok acemiyim bilgisizim tedirginim senin gibi bende sordum doktoruma hayır fark etmez saatleri dedi..ama ben her ihtimale karşı aynı saatte olmaya çalışıyorum...:26:

arkadaşım yeni gördüm seni tanımasamda duyarlı bir insan olarak haliyle elbetteki bende çok üzüldüm. ama ne olursa olsun bizler imtihan için geldiğimizi unutmamalıyız bunları söylemek belki kolay başa gelmeden seni nekadar anlıyoruz desekte senin kadar yanamayız bu bir gerçek rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş sabret inşaallah sabrın sonu selamete ulaşasın.. arkadaşım her şerde bir hayır her hayırdada bir şer vardır inş hakkında hayırlı olan budur rabbim birdaha yaşatmasın bu yaşadıklarını inş dualarım seninle

inş acıtmazlar canını meleğinin anne olamıyorum deme sakın sen anne olmuşsun bile yaşayan evladın yok ama belki bir çok anneden daha annesin çok ağladım inan rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı kendimi senin yerine koydum ben aldırırdım neden mi çünkü karşımda bebeğimin hergün acı çekmesi beni daha çok üzerdi ve benim elim kolum bağlı ona yardım edememek acılarını dinidirememek inan çok üzerdi o yüzden en doğru kararı verdiğine ben inanıyorum o küçük meleğe acı çektirme bu dünyada rabbim yardım etsin üzülme demiyorum üzül ağla ama kendini dağıtma fazla hayat devam ediyor çabuk toparlanırsın inş canım melekler meleğinle olsun o öbür dünyada çok mutlu olsun ...................

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..

DÜN AKŞAM DOKTORUMLA KONUŞTUM ENDİŞELENECEK BİŞEY YOK DEDİ. D-DİMER PIHTILAŞMA TESTİNE GÖRE DOZ ARTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM DEDİ. 0-500 REFERANS DEĞERİYKEN BNM 750 CİVARI ÇIKMIŞTI. 1000İ GEÇİNCE DOZU ARTIRIYOMUŞ ..YRN KONTROLUM VAR AYRINTILI KONUŞUNCA VERDİĞİ BİLGİLERİ PAYLAŞCAM SİZLERLE...

YENİ HAMİLE ARKADAŞLARIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNN. ALLAH SAĞLIKLA , HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDİRMEYİ NASİP ETSİN.
İĞNELER KONUSUNDA DOKTORUM 1-2 SAAT OYNAMA OLABİLİR DEDİ. BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE AYNI SAATTE YAPIYORUM UNUTMAYAYIM DİYE ALIŞKANLIK OLUYO Bİ SÜRE SONRA ZATEN.
İLK AYLARDA GÖBEKTEN YAPTIRIYODUM YUMUŞAK DOKU DAHA AZ ACITIYO DİYE. SONRA GERGİNLEŞİNCE SABAHLARI KOLDAN HEMŞİRELERE AKŞAM DA BACAKTAN EŞİME YAPTIRIYORUM. BACAK OLDUKÇA ACITIYO AMA YRM DAKİKALIK Bİ OLAY..

HER SORUNUZUN CVBINI VERECEK ARKADAŞLAR VAR BU TOPİCTE AMA HACER ARKADAŞIMIZIN YAŞADIĞI ÜZÜCÜ OLAY HEPİMİZİ DERİNDEN ETKİLEDİ .. KAFAMIZA TAKILANLARIN NE KADAR ÖNEMSİZ OLDUĞUNU ORTAYA KOYUYO.. aLLAH GÜÇ SABIR VERSİN ARKADAŞIMIZA ..

hecercim umarım biraz daha iyisindir. cennetteki iki meleğin muhakkak senin için rabbime yalvarıp kardeşlerini gindermesini isteyeceklerdir. diliyorum ki en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kavuşman evladına.

günaydın arkadaşlar.

bu arada alınıt yapamıyorum ama iğne saatini soran yeni hamişlerimiz olmuş. öncelikle hayırlı olsun ve hoşgeldiniz diyorum. ben iğnelerimi her akşam aynı saatte vurmuştum. tabiki 1 -2 saat çok önemli değil ama ben alışkanlık haline getirip her akşam 10 da vuruyordum. dr umda öyle demişti.

öncelikle tşkr ederim size arkadaşlar.. ve bu siteyi bulup aranıza katıldığın için şanslı hissediyorum kendimi .. çünki insan bazen etrafındakilere yeri geldimi doktoruna bile itimat edemezken buradaki arkadaşlarımızın başından geçen tecrübeler bazen ümit ışık oluyor bazen benimde başıma aynı şeyler gelebilir diye hazırlıklı olmayı öğreniyor insan burda.ve benim 2 tane allahıma şükürler olsun yaşayan evladım var ve 7 senedir birdaha korunmamama rağmen olmadı bebeğim.. son 2 senedirde 2 kürtaj geçirdim ve araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı ve şuan 5+3 günlük gebeyim iğne konusunda daha önce bahsettiğim gibi çok yeni ve acemiyim inş hayırlısıyla bu zor süreci atlatırız ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız benim durumumda olan ve tüm hamiş anneler inşaallah..

hacer arkadaşım.bende yeni üyeyim.seni tanımıyorum,ama başına gelen beni çok etkiledi.Allah sana sabrının anahtarını verir inşallah.heran herşey olabiliyor hayatta..Allah gönlüne göre versin..

SANADA GÜNAYDIN ARKADAŞIM sen kaç haftalık hamişsin ve iğnenin adı nedir ben clakane 04. lük kullanıyorum senin sorunundamı aynı kan pıhtılaşması merak ettim inş hayırlısıyla yola devam edersiz sorunsuz ve en güzel şekilde

arkadaşlar merhaba.dün hematoloğa gittim.coraspini yaklaşık 10 gündür kullanmıyordum.iğneyle birlikte kanama yapmıştı.2 günde bir aspirin iç dedi.iki günde bir aspirin içen varmı?buarada 6 haftalık hamileyim.ayrıca ben 0,4 clexane iğneyi öğlen 2 de yapıyorum.sizler hep gece yapıyorsunuz.progesteron jeli 2 defa kullanıyorum.

merhaba canım sende hoşgeldin.ben 2 düşük yaptım.677 ve 1298 heterozigotluyum.PAL-1(4g/5g)0.4 clexane,folbiol,benexolB12 kullanıyorum.Coraspin kullandım kanama oldu,,şimdi gün aşırı kullanıcam.

geçmiş olsun canım aramızda 1 hafta var ve neden hem coraspirin hemde iğne verdiki doktorun ben sadece iğne kullanıyorum bide PROGYNEX 200 MG yumuşak kapsül bide elevit kullanıyorum şimdilik bunlar ama çok tedirginim acaba faydası olacakmı olmayacakmı diye çünki benimde 2 kürtaj geçirdim haliyle hala tedirginim ve korku var.. rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı olanı nasip etsin bizlere inş..

günaydın arkadaşlar nasılsınız ya hacer arkadaşımızdan haber varmı çok merak ediyorum umarım iyidir .
buarada kıvırcık öyle bizi habersiz bırakma arada gir özlemiştik seni kuzum .. yeni hamile olan arkadaşlarımız Allah tamamına erdirsin . darısı bizim başımıza .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…