hepiinizden dualarınız desteğiniz için Allah razı olsun..ama mucize olmadı bugün gittiğim doktorda aynısını söyledi.ben hala aldırmak istemiyorum ama hiç desteğim yok kimse sen bilirsin elimizden geleni yaparız demiyo.ben herşeyi üstlenmeye hazırken onlar ufak tefek şeyler bahane sunuyolarki bana.söylenenleri duysanız gülersiniz.aldırmıyorum diye cahil oldum bilinçsiz oldum at gözlüğüyle tek bi tarafa bakan oldum neler oldum neler..sağlık olsun napalım.ama tek koyan zorlada olsa günaha girecek olmam üzüyo beni..ilk bebeğimi aldırmamıştım bi mucize beklemiştim olmamıştı.bugünde olmadı mucizeler beni sevmiyo rabbim gülmemi istemiyo heralde hayırlısı olsun herşey rabbimden.malesef istedikleri oluyo birazdan gideceğim hastaneye ve yatıracaklar.ne eziyetler yapacaklar kimbilir.doğumhanede herkes bebeğini beklerken sevinçle.ben ne durumda olacağım...hepinizden allah razı olsun.dua edin fazla çekmeyim inşallah....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..kimseyi evladıyla imtihan etmesin.ben iki seferdir imtihan oluyorum çok zor çok koyuyo insana..
kvrck nbr kızzz nerelerdewsın sen özlettın kendını
pingyy omman tgbsr nasılsınız kzılar ?
buarada gecen gece bı rüya gördüm ama sadece wie ve redmaskı hatırlıyorum ankaraya gıtmısım bulusmusuz ne alakaysa baskalarıda var ama onları tam hatırlamıyorum,
redmask cm orta boylu hafıf dalgalı saçlı kumral bı hatundun rüyamda nasıl tutturabıldım mı ?
hepiinizden dualarınız desteğiniz için Allah razı olsun..ama mucize olmadı bugün gittiğim doktorda aynısını söyledi.ben hala aldırmak istemiyorum ama hiç desteğim yok kimse sen bilirsin elimizden geleni yaparız demiyo.ben herşeyi üstlenmeye hazırken onlar ufak tefek şeyler bahane sunuyolarki bana.söylenenleri duysanız gülersiniz.aldırmıyorum diye cahil oldum bilinçsiz oldum at gözlüğüyle tek bi tarafa bakan oldum neler oldum neler..sağlık olsun napalım.ama tek koyan zorlada olsa günaha girecek olmam üzüyo beni..ilk bebeğimi aldırmamıştım bi mucize beklemiştim olmamıştı.bugünde olmadı mucizeler beni sevmiyo rabbim gülmemi istemiyo heralde hayırlısı olsun herşey rabbimden.malesef istedikleri oluyo birazdan gideceğim hastaneye ve yatıracaklar.ne eziyetler yapacaklar kimbilir.doğumhanede herkes bebeğini beklerken sevinçle.ben ne durumda olacağım...hepinizden allah razı olsun.dua edin fazla çekmeyim inşallah....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..kimseyi evladıyla imtihan etmesin.ben iki seferdir imtihan oluyorum çok zor çok koyuyo insana..
Arkadaşlar size bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
Ben daha öncede bu topice geliyordum. 2 düşüğüm oldu. Faktör V leiden ve MTFHR A1298C heterozigotum.
Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim. Dr.um İnnohep 0.45 ml. iğne verdi. Ayrıca 100lük Ecopirin kullanıyorum. Cumartesi gününden beri iğneleri olmaya başladım.
İğnelerin saati önemli mi? Dr.a sordum hayır önemli değil dedi. Ama sanki sizin yazdıklarınızdan önemli olduğunu hatırlıyorum.
İğne vururken dikkat etmem gereken birşey var mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tşklr...
inş acıtmazlar canını meleğinin anne olamıyorum deme sakın sen anne olmuşsun bile yaşayan evladın yok ama belki bir çok anneden daha annesin çok ağladım inan rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı kendimi senin yerine koydum ben aldırırdım neden mi çünkü karşımda bebeğimin hergün acı çekmesi beni daha çok üzerdi ve benim elim kolum bağlı ona yardım edememek acılarını dinidirememek inan çok üzerdi o yüzden en doğru kararı verdiğine ben inanıyorum o küçük meleğe acı çektirme bu dünyada rabbim yardım etsin üzülme demiyorum üzül ağla ama kendini dağıtma fazla hayat devam ediyor çabuk toparlanırsın inş canım melekler meleğinle olsun o öbür dünyada çok mutlu olsun ...................hepiinizden dualarınız desteğiniz için Allah razı olsun..ama mucize olmadı bugün gittiğim doktorda aynısını söyledi.ben hala aldırmak istemiyorum ama hiç desteğim yok kimse sen bilirsin elimizden geleni yaparız demiyo.ben herşeyi üstlenmeye hazırken onlar ufak tefek şeyler bahane sunuyolarki bana.söylenenleri duysanız gülersiniz.aldırmıyorum diye cahil oldum bilinçsiz oldum at gözlüğüyle tek bi tarafa bakan oldum neler oldum neler..sağlık olsun napalım.ama tek koyan zorlada olsa günaha girecek olmam üzüyo beni..ilk bebeğimi aldırmamıştım bi mucize beklemiştim olmamıştı.bugünde olmadı mucizeler beni sevmiyo rabbim gülmemi istemiyo heralde hayırlısı olsun herşey rabbimden.malesef istedikleri oluyo birazdan gideceğim hastaneye ve yatıracaklar.ne eziyetler yapacaklar kimbilir.doğumhanede herkes bebeğini beklerken sevinçle.ben ne durumda olacağım...hepinizden allah razı olsun.dua edin fazla çekmeyim inşallah....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..kimseyi evladıyla imtihan etmesin.ben iki seferdir imtihan oluyorum çok zor çok koyuyo insana..
günaydın arkadaşlar.
bu arada alınıt yapamıyorum ama iğne saatini soran yeni hamişlerimiz olmuş. öncelikle hayırlı olsun ve hoşgeldiniz diyorum. ben iğnelerimi her akşam aynı saatte vurmuştum. tabiki 1 -2 saat çok önemli değil ama ben alışkanlık haline getirip her akşam 10 da vuruyordum. dr umda öyle demişti.
hacer arkadaşım.bende yeni üyeyim.seni tanımıyorum,ama başına gelen beni çok etkiledi.Allah sana sabrının anahtarını verir inşallah.heran herşey olabiliyor hayatta..Allah gönlüne göre versin..
hoşgeldin arkadaşım sende aramıza senin sorunun nedir???
merhaba canım sende hoşgeldin.ben 2 düşük yaptım.677 ve 1298 heterozigotluyum.PAL-1(4g/5g)0.4 clexane,folbiol,benexolB12 kullanıyorum.Coraspin kullandım kanama oldu,,şimdi gün aşırı kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?