masalperisi05 canım bir çoğumuz iğne ve asprine rağmen kaybettik mesela ben iki tane kaybım oldu bu şekilde ama şimdi kuzum koynumda sabır ve bol dua canım.
aedk canım ne mutlu sende kavuşmuşsun oğluşuna sağlıkla büyüsün doruk kuzusu inşallah.
pıhtılaşma için tromboz paneli testi yaptırmalısın.. üniversite hastanelerinde yapılıyor.
canım tromboz paneli de bakılması lazım kromozom analizi anomalili bebek doğurma riski için bakılıyor. ama 46 xx muhtemelen eşininde 46xy dir sonuç bunlarda normal değerler.
canım benim kokrma hiç bir skaıncası olmaz. düşük tehdidi ve 7 aydan sonra uzun yolculuklar riskli. veee inşallah hamilesindir.
Gecmis olsun yengene canım umarım bidahaki hamileliğinde kucağına alır bebeğini bende yengen gibi 4bebegimi kaybettim çok zorr gercekten şimdi 5.hamileligim ve 2,3haftam kaldı doguma
Canım belki hapın dozu yetersiz gelmiştir bizler hem iğne hemde kan sulandirici hap iciyoruz eğer yengenin mutasyonunu yazarsan bizler yardımcı olabiliriz çünkü buradaki güzel paylaşımlar neticesiyle hepimiz doktor gibi oldukRabbim en kısa zamanda yengene hayırlı evlat sanada çok tatlı bir yigen verir inşallah
mrb kızlar
biz geldik...30 nisan da öğleden sonra 14 30 da spinal anezteziyle doğum yaptım
kontrol için gitmiştim fakat dr. sancımın ve açıklığn olduğunu söyleyince durumlar değişti
önce normal yolla doğum denendi ama olmadı..sonra sezaryana karar verildi
kan sulandırıcı iğne kesilmeden doğum yaptım...anestezinin etkiisylemide bulantım oldu ve kendimi fazla zorlayınca dikişimde biraz kanama oldu..şu an iyiyiz..sadece sütüm daha gelmedi... şimdilik mama ile besleniyor minik oğlum..Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
dua ile
ommancım ve wiecim canlarım biriniz yolun başında biriniz ise sonuna geldiniz. birinize hayırlı kolay doğumlar diğerinize de saülıklı kolay bir hamişlkik diliyorum tüm dualrım sizlerle :)
iyi de herşeyi biz mi söyleyecez doktorun baktırması gerekmiyor mu? ben hakkariden sevkli gidiyorum 2 defa gittim zaten randevu ile çalışıyorlar, bir sürü zaman kaybı, şimdi tekrar gidicem 3. gidişim olacak hala sonuç alamayacam, zaten düşükler yüzünden psikolojimiz yeterince bozuluyor bi de hastaneler süründürüyor...
ne diyelim herşeyin hayırlısı, sabredicez artık....
canım öncelikle geçmiş olsun grip içinmrb kızlar ya ben bugün çok kötü grip oldum çok hapşurup duruyorum başım çok ağırdı bol bol meyve yemekten sıvı tüketmekten midem bulanıyo bide ya bu iğnelerin yarayıp yaramadığını nasıl anlicaz mesela ben 2.ci kürtaj olduğum gebeliğimde hiç mide bulantısı yaşamadığım için anlamıştım bi gariplik olduğunu ama bu daha yeni diyemi neyse anlıyamıyorum ne çok midem bulanıyor nede bulanmıyo karışık duygular içindeyim bide grip üstüne eklendi iyice telaş yaptım :2:
sağol canım benimSlm kızlar nasilsiniz Hacer'i merak edip girip duruyorum ama ses yok ne yaptı acaba face felan da girmiyor galiba hala hastanededir
ommancim dualarım seninle tatlım
benimde kontrolum Pazartesi inşallah güzel haberlerle doneriz ikimizde sende bize dua et teyzesi
essebe canım gecen gün face e beni de ekleyin demissin bana özelden ismini yazarsan eklerim seni de hem sen beni bende seni gorurum
sağol canım inşallah teşekkür ederimommancım ve wiecim canlarım biriniz yolun başında biriniz ise sonuna geldiniz. birinize hayırlı kolay doğumlar diğerinize de saülıklı kolay bir hamişlkik diliyorum tüm dualrım sizlerle :)
mrb kızlar
kontrol için gitmiştim fakat dr. sancımın ve açıklığn olduğunu söyleyince durumlar değişti
kan sulandırıcı iğne kesilmeden doğum yaptım...anestezinin etkiisylemide bulantım oldu ve kendimi fazla zorlayınca dikişimde biraz kanama oldu..şu an iyiyiz..sadece sütüm daha gelmedi... şimdilik mama ile besleniyor minik oğlum..Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
dua ile
slm kızlar...
hacercim inşallah iyisindir canım
dualarım seninle....
kızlar bugün 9+0 olduk
umarım herşey yolunda gider bundan sonrada
dualarınızda beni unutmayın olurmu???
pazartesi kntrolüm var
hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhh
baharçelik merhaba canım.seninle pıhtılaşma türümüz aynı.senin tedavin nasıl oldu?gebelikte kanaman oldumu?bebişinle mutlu huzurlu ömürler dilerim:))
mrb kızlar
dua ile
ayyy canimm benim dimi bu yolun sonuna gelen insan inanamiyor biliyormusun masal gibi gecti gitti 8.ayimiza girdik bazen cok aci cektik morarmalar yuzunden igne yapacak yer bulamadik ama kizimin hareketini her hissedigimde azaldi acilarim yavas yavas seninde dedigin gibi kizimin mamasi onlar dimi igne saatim gelincee ´"azraaa mama saatin geldi annemm"diyorum oda bir tekmeyle ben hazirim anne diyor sanki
mutluluk bana gore her yeni gune onun icimde varoldugunu bilerek nefes almak bunun icin binlerce keez sukurediyorum rabbime
rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah (bu arada hep senmi parcaliycan edebiyati azcikta biz parcalayalim dedikeee senden ilham aldik senin kadar olamasakta ama kalbimden gecen sozcukler bunlar )
canım öncelikle geçmiş olsun grip için
bebeğinde hayırlı olsun ben bişey anlamadım ama mide bulantım ötekinde yoktu bi gariplik olduğunu hissetmiştim yazmışsın
mide bulantısıyla ne alakası var anlamadım
benimde hiç mide bulantım yok
sen öyle deyince şüphede kaldım....
sağol canım benim
inşallah iyi haberlerle döneriz
bütün duaarım sizlerle...
sağol canım inşallah teşekkür ederim
bende birgün yolun sonuna gelip doğum haberimi yazarım...
allah analı babalı büyütsün canım
inşllah sütünde gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?