Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

redmask canım maşşallah
inşallah herkes buraya iyi haberlerle gelir
çok sevindim
ha gayret az kaldı doğurmana:)))

wie canım hacere çok üzülüyorum gerçekten
düşünmemeye çalışıyorum kötü şeyler ama
duyunca kötü oluyorum
rabbim yardımcısı olsun inşallah
en yakın zamanda bebeğini kucağına alsın sağlıklı bi şekilde
şimdi çektiği acıların hiç birini çekmeden bi avazda kurtulsun ve hepisini unutsun inşallah
slm söyle çok dualarımızın onunla olduğunu unutmasın...

herkese tekrar merhaba uzun zamandır girmiyordum sayfaya baya bir canımız sıkkındı eşimin iş yeri önce bizi bir sevindirdi şimdi de 2 gündür üzüyor çok, eşim terfi etmişti eğitim için istanbula gidecekti biz 1 ay sanıyorduk ama malesef 3 aymış, bu yüzden bebek hayallerimizi bir 4 ay daha erteledik, çok üzgünüz ikimizde, kalp damar drumla konuşmuştum bu hafta bir kadın doğum druna gidecektim ön kontrol için sorun var mı diye, ilk hamileliğim olacağı için tedbir amaçlı gitmemi önermişti ma herşey malesef 4 ay ertelendi,üstelik bu süre zarfında eşimi de görmeyeceğim,çok üzgünüm kızlar (((

redmask cnm masalahha güzel haberlerle gelmıssın ohh cokl sukur bende seker yukleme sonucumu aldım heralde guzel cıkmıs eczacı ole dedı pzrtsı dr a gosterıcem

ahtamara cm cnm uzulme bence bı sorun olmıcak sadece kontol altında tutarlar phtılasma testınde cıkar gercek sonuc ıns bısey cıkmaz cnmm öptüm

wie cimm cnm nasılsın ? azra kızımız nasıl rabbım saglık sıhhat versın

hacer arkadasım ıcın de cok uzuldum yaaa rabbım acılarına son versın bır an önce rabbım kurtarsın dualarımız onunla

baharcım ben hemen bı yasın okuyorum ok

canım, herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. kendine ve oğluna çok dikkat et..

sevgiler..

offf sinir oldum bugun yaa

bu buyukler neden herseyi cok biliyorlar biz bir hevesle kiz olursa azra koyacaz dedik vayy neymis oyle isim mi olurmus soyle de boyle daha dune kadar ismi azra olan kizimin suan ismi belli bile degil kizim bile simdiden alismisti ismine ee siz bir isim soyleyin onu koyalim diyorum biz size biraktik diyorlar hem boyle diyorlar hem koyacagim isme karisiyorlar yaaa

off ne sinir bir gun ya neyse yeterki bebegim saglikli sihatli olsunda isim onemli degil ama azrayi da cokk istiyorummm bananee yaa

aaa sinirini bozduğun şeye bak delü seni sen ne bakıyorsun etrafındakilere yaa önemli olan senin beğenmen. bence azra çok da güzel bir isim canım.

allahim yardimcisi olsun bende sürekli face di buraydi bi haber varmi diye meraktayim, hepde aklimda zaten cok etkiledi beni hacer cok ,:85:allahim acilarini hafifletsin insallah ,sabirlar versin.....

hiç kafana takma okadar zorlugu atlattın inan ki tek sorun bu olsun Allah başka sorunlar vermesin canım ben de DİLA ismini çok seviyorum eger kızım olursa dila koymak isterim kimsenin ne dediğini hiç umursama bu senin bebişin allah bizlerede o duyguyu yaşaır inşallah..

Canım hiç sinirini bozma mühim olan sağlıkla kucağına alabilmen ama ben yerinde olsaydım isim konusuna karıştırmazdım sonuçta sen ne zorluklarla taşıyorsun o bebeği ve isim koymak en doğal hakkın diye düşünüyorum üstelik çok da güzel bir isim kuranda da geçiyor bildiğim kadarıyla kırmadan bu işi halledersin umarım

çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

off gercekten sinirimi bozdular ama anne babadir ne yapacaksin benim ailem hic karismaz boyle konulara ama esimin ailesi cokk bilmiss:))) ee artik ne yapalim esim ailesiyle cozer bu sorunu insallah nede olsa bizz geliniz ne desek yanlis anlasilir

yaa en sinir oldugum sey cinsiyetini ogrendigimizden beri azra azra diyoruz hic birsey demiyorlar dogumuma 2hafta kala oyle isim mi olur diyorlar bastan deselerdi bi yolunu bulurduk okadar kendimi hazirlamistim ki koymazsam icimde hep bir ukte olarak kalacak neyse bu konularla kafanizi sisirmek istemem desteginiz icin hepinize tesekkur ederim ;((((((((

kizlarr bugun hacere msj yazmistim biz hep senin yanindayiz senin icin hep dua ediyoruz diye oda heoinize ayri ayri tesekkur ediyor

durumuna gelince halen dogum gerceklesmemis enn uzucusude verdikleri ilaclara ragmen oglusumuzun kalbi hala atiyormus icimde hep bir umut var dyior bide yattigi odada ayni durumda olanlar varmis ve onlarin dogumu hemen olmus bu durumda psikolojik olarak onu cok etkilemis 3gundur hem kalbi hemde bedeni aci cekiyor rabbim yardimisi olsun

baharima bende katiliyorum onun icin bu aksam yasin okuyalimmi kizlar ne dersiniz allah simdiden hepinizden razi olsun

Canım ben de ilk duyduğumda üzüldüm.inşallah bir problem çıkmaz.benim bebişin de kilosu biraz düşük çıktı.2 hafta sonra bi daha bakılacak.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok sağol canım

Ben az önce onun için namaz kıldım ve dua ettim Allah yardımcısı olsun inşallah.

arkadaşlar herkese merhaba , uzun süredir giremedim hacerin durumunu öğrendim bakmak istedim çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun.bugün hıdırellez dua edicem onun için.
diğer yandan güzel haberlerde var hamilelerimiz artmış , doğumlarımız olmuş ohh maşaallah.

rica ederim canım benim. bu arada küçük not. bu arkadaşımın ilk bebeği, yani düşük yada kanda pıhtılaşma sorunu yok. diyeceğim o ki, şu an vurulduğun iğneler yada bizdeki kan pıhtılaşması ile alakası olmayan bir durum bu. onun için tedirgin olma. Allah'a emanet minik kuzun. dualarım seninle.

sevgiler.

yaa off off allahım neden yaa kurtar artık hacerimizi bu sıkıntıdan rabbim. sen yanında ol yardımcısı ben her sabah ondan gelen haberle gözyaşlarına boğulup ağlarken o ne durumdadır kimbilir. keşke şu an hepimiz yanında olup elini tutabilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…