tşkr ederim canım saol şuan okadar hastayımki hastahaneye gittim serum takıldı.birsürü ilaç içtim ama hala çok kötü haldeyim..rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşaallah..ve gel gelelim mide bulantı davasına benim bu 5.ci gebeliğim ve hamd olsun yaşayan 2 evladım var onlarda taa doğum anıma kadar aşırı derecede mide bulantısı sıkıntıları yaşadım.. ama son kürtajımda hiç midem bulanmayınca anladımki bi gariplik var ve 11 haftalık kürtaj oldum kan pıhtılaşması yüzünden.. hamilelikteki mide bulantıları sağlıklı gebeliğin işaretidir demişti doktorum ondan bunu yazdım ama herkez aynı olacak diye bişey yok canım..rabbim sağlıkla sorunsuz bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım sana ve cümlemize amiiinnnnnn
bebeklerinle sana uzun sağlıklı bir ömür diliyorum canım
doktorun ozaman bu tabiri senin için kulalnmış olmalı
çünkü ben doktora aynı soruyu sorduğumda olmayabilir mide bulantısı hiç alakası yok demişti
duaların için çok sağol canım
inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirirz inşallah
kızlar çok şükürrr bu ayki kontrolumuz de iyi geçti.
d-dimer adlı pıhtılaşma testi yaptırmıştım referens değerleri 0-500 arası iken bende 730 çıkmıştı. plesanta kan akışı ile birlikte değerlendirdi doktorumuz iğne dozumuz değişmedi sabah-akşam 0,3 fraxparine+ corasprin devam etcek.
mide yanması sıkıntım vardı ona ilaç verdi. kan değerlerim düşüktü demir hapı kullanıcam artık.
şeker yüklemem 139 çıkmıştı 140 sınırken.. ailede şeker yoksa yenilemeye gerek yok dedi. hamurişi-çikolata falan filan dikkat edicem.
bebişde iyiymiş. bi sıkıntı görülmüyo şu an dedi..
dualarınız, ilginiz için çook teşekkür ederim.. iyi ki varsınız canlarım opuldunuz...
offf sinir oldum bugun yaa
bu buyukler neden herseyi cok biliyorlar biz bir hevesle kiz olursa azra koyacaz dedik vayy neymis oyle isim mi olurmus soyle de boyle daha dune kadar ismi azra olan kizimin suan ismi belli bile degil kizim bile simdiden alismisti ismine ee siz bir isim soyleyin onu koyalim diyorum biz size biraktik diyorlar hem boyle diyorlar hem koyacagim isme karisiyorlar yaaa
off ne sinir bir gun ya neyse yeterki bebegim saglikli sihatli olsunda isim onemli degil ama azrayi da cokk istiyorummm bananee yaa
allahim yardimcisi olsun bende sürekli face di buraydi bi haber varmi diye meraktayim, hepde aklimda zaten cok etkiledi beni hacer cok ,:85:allahim acilarini hafifletsin insallah ,sabirlar versin.....Kızlar biraz önce Hacer faceden bana msj atmış 2gundur hastanede yatıyormuş sürekli alttan ilaç veriyorlarmış fakat daha önce sezeryan olduğu için ilacın dozunu az veriyorlarmış Buda pek ise yaramiyormus
Sürekli alttan kontrol ediyorlarmış ama malesef açılma olmamış cokk acı çekiyorum çok sancım var nolurr bana dua edin bir an önce kurtulayım diyor canım benim
Suan baskalarının sözünü dinlediği için cokk pismanmis kizlarr nolurr dua edelim arkadasımıza sonucu çok uzucu olsada biran önce dogumu gerçekleşir inşallah
İnanin suan gözlerim dolu dolu herkes dogum acısı çekerken sonunda mutlu sona erecek ama Hacerimin durumu cokk üzücü Rabbim sabırların ennnnn büyüğünü versin
bu buyukler neden herseyi cok biliyorlar biz bir hevesle kiz olursa azra koyacaz dedik vayy neymis oyle isim mi olurmus soyle de boyle daha dune kadar ismi azra olan kizimin suan ismi belli bile degil kizim bile simdiden alismisti ismine ee siz bir isim soyleyin onu koyalim diyorum biz size biraktik diyorlar hem boyle diyorlar hem koyacagim isme karisiyorlar yaaa
off ne sinir bir gun ya neyse yeterki bebegim saglikli sihatli olsunda isim onemli degil ama azrayi da cokk istiyorummm bananee yaa
mrb kızlar
biz geldik...30 nisan da öğleden sonra 14 30 da spinal anezteziyle doğum yaptım
kontrol için gitmiştim fakat dr. sancımın ve açıklığn olduğunu söyleyince durumlar değişti
önce normal yolla doğum denendi ama olmadı..sonra sezaryana karar verildi
kan sulandırıcı iğne kesilmeden doğum yaptım...anestezinin etkiisylemide bulantım oldu ve kendimi fazla zorlayınca dikişimde biraz kanama oldu..şu an iyiyiz..sadece sütüm daha gelmedi... şimdilik mama ile besleniyor minik oğlum..Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
dua ile
günaydın canım,
aynı hafta kontrolünde eylül ayında doğum yapan arkadaşımda da sorun çıktı. bebeğe giden damarlardan biri dirençliymiş terimini ilk onda duydum, şimdide senden. moralini bozma. şu an kollarında inanılmaz tatlı bir kızı var. sadece 30-32.haftadan sonra çalışıyorsan eğer mutlaka raporunu al ve dinlen. istirahat en önemli tedavi. arkadaşım biraz doktoruna karşı gelerek 3-4 hafta daha çalıştı ama bebek yeterli büyüyemedi. 38.haftasında 2,200 epiduarl doğum yaptı. şimdi olsaydı eğer diyor doktorumu dinler hemen izne çıkardım diyor. direnç olduğunda bebek yeterli kilo alamıyormuş son zamanlar. bunun için kendine dikkat etmen ve dinlenme çok önemliymiş.
kendine iyi bak.
sevgiler.
Ben az önce onun için namaz kıldım ve dua ettim Allah yardımcısı olsun inşallah.kizlarr bugun hacere msj yazmistim biz hep senin yanindayiz senin icin hep dua ediyoruz diye oda heoinize ayri ayri tesekkur ediyor
durumuna gelince halen dogum gerceklesmemis enn uzucusude verdikleri ilaclara ragmen oglusumuzun kalbi hala atiyormusicimde hep bir umut var dyior bide yattigi odada ayni durumda olanlar varmis ve onlarin dogumu hemen olmus bu durumda psikolojik olarak onu cok etkilemis 3gundur hem kalbi hemde bedeni aci cekiyor rabbim yardimisi olsun
baharima bende katiliyorum onun icin bu aksam yasin okuyalimmi kizlar ne dersiniz allah simdiden hepinizden razi olsun
Canım ben de ilk duyduğumda üzüldüm.inşallah bir problem çıkmaz.benim bebişin de kilosu biraz düşük çıktı.2 hafta sonra bi daha bakılacak.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok sağol canım
bahar hacer ıcın yasın okuması yapacaktın neoldu ??
kizlarr bugun hacere msj yazmistim biz hep senin yanindayiz senin icin hep dua ediyoruz diye oda heoinize ayri ayri tesekkur ediyor
durumuna gelince halen dogum gerceklesmemis enn uzucusude verdikleri ilaclara ragmen oglusumuzun kalbi hala atiyormusicimde hep bir umut var dyior bide yattigi odada ayni durumda olanlar varmis ve onlarin dogumu hemen olmus bu durumda psikolojik olarak onu cok etkilemis 3gundur hem kalbi hemde bedeni aci cekiyor rabbim yardimisi olsun
baharima bende katiliyorum onun icin bu aksam yasin okuyalimmi kizlar ne dersiniz allah simdiden hepinizden razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?