Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay ne kadar moralim bozuldu anlatamam ilaçlarla kalbini durdurmaya çalışıyorlarmış Rabbim sen sabır ver hacere ayy Allahım ya çok kötü bişi buu yasin için arkadaşlara bende katılıyorum mutlaka okuyacağım bir tane

Son düzenleme:
kizlar amacim kimseyi uzmek degil ama ben inaniyorumki benim kadar sizde haceri cokk merak ediyorsunuz malesefki aci ve mutluluk insanlar icin hepimizin ne sorunlari vardir kimbilir herkesin icinde sakli iste kimseninki kimseye benzemiyor rabbim yar ve yardimcisi olsun insallah

birazdan msj aticam hacere buyuk ihtimal aksama dogru cevap yazar sizi haberdar ederim dualarimiz bugunde onunla olsun olur mu ???????

Bugûn dahada kôtûyûm sancim yok acilmamda cok az ama moral olarak cok kôtûyûm.aglamaktan nefes alamiyorum.ne olacaksa olsun artik kurtulan gidiyo tek basima kaldim duvarlar ûstûme ûstûme geliyo sanki.kendimden gecmiscesine yasiyorum.dahada bebegin hareketlerini hissediyorum.ilacin dozajini yûkseltin diyorum yûkseltmiyolar artik gelsinler sezeryan bari yapin dayanamiyorum dicem.ôlecem stresten sikintidan canim cok aciyor yûregim yaniyor gôzûmûn yasi dinmiyo.rabbim kimseyi saglikla ,evlatla imtihan etmesin cok zor.ôyle iste caresizce bekliyorum.her gelen gôrevli sen daha burdamisin diyo cildiriyorum.

artık tek kelime diyemiorum Rabbim yardımcısı olsun hacerin

ay canım arkadaşım Allah yardımcın olsun hacerim dualarımız seninle rabbim yanında olsun canım arkadaşım içim burkurdu okuyunca sen hastenedekileri duymamazlıkten gel boşver canım benim hayırlısı neyse o olacak senin için

rabbim senden gelene başımızla gözümüz üstüne tek dileğim taşıyamıyacağım isyan edeceğim yükü yükleme cümle kullarına..yüklemezsinde biliyorum güzel rabbim..sen kuluna ananın evladına olan sevgisinden dahada üstün sevgiyle bağlısın.rahmetini üstümüzden esirgeme amiiin..hacer kardeşimizin durumu uzaktan bakılınca çok zor ve sabrı zorlayan bir durum ama bu demek değilki bizlerin başına asla gelmeyecek bir olay bu yada buna benzer olaylar.. sonuçta imtihan dünyasındayız bunu unutmamamız gerekli kardeşlerim.. rabbim kimseye yaşatmasın bu zor durumu hacer kardeşimizede rabbim sabır güç ihsan eylesin.. buradan yapabileceğimiz tek şey dua biiznillah.dualarımız seninle hacer kardeşim..

bnm bebeğimd karnımda 36 haftalık öldüğü için şimdi önlem amaçlı bebeaspirini kullanıyorum factor v heterozigot mutasyona rastlandı ama sebep o değildir o dediler
bende ara ara girip yazdıklarınızı okuyordum ama hacer arkadasımıza cok cok üzüldüm o suni sancının ne demek oldugunu çok ii bilirim ben 10 saat cektim artık doktorların ayaklarına kapanıyordum beni kurtarın diye
ki hacer arkadaşımız sanırım 2 gündür cekiyormuş Rabbim katkat yardımcısı olsun
diyecek hiçbi söz bulamıyorum
dilerim Allahtan bundan sonra ona sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder cektiği acıların karşılığını katkat güzellik olarak bulur karşısında

selam pıhtıdaşlar
dün aysude den öğrendim Hacerin Allah yardımcısı olsun....çok iyi biliyorum o acıyı.....24 saat çekmiştim bende...fiziksel acının yanında ruhsal çöküntüde cabası tabiii........ama Hacer inde yüzü gülecek bir gün.....sağlıklı bebeğini kucağına alacak.....

Son düzenleme:
merhabalar,tanımasamda hacer isimli arkadaşı, Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu çektiği acının karşılığında inşallah kısa zamanda herşeyi gönlüne göre verir.
Benim pıhtılaşma ile ilgili sorum var ama sonra yazarım sizlere.
Herkese hayırlı akşamlar.

:85::85: :85: rabbim dindirsin acilarini hacerim canim arkadasim :85ff cok kötü oluyorum düsündükce heran aklimda rabbim yardim et

kendi evimde değilim çok giremiyorum arada bakıp çıkıcam ama sürekli hacer için dua ediyorum bir an evvel dinsin acıları. yaşadığı bu acıları unutturacak güzel günler onu bulsun.

slm kızlar iyi akşamlar olsun hepinize....
bende iyiyim şükür
benimki bugün yine köye gitcekte bişiler yaptım yesinler orda diye....
ama belim ağrıdı

slm kızlar iyi akşamlar olsun hepinize....
bende iyiyim şükür
benimki bugün yine köye gitcekte bişiler yaptım yesinler orda diye....
ama belim ağrıdı

omman nasılsın , nasıl gidiyor hamilelik ?darısı benim ve isteyenlerin başına inşallah.kendini çok yorma bak belin ağrımış(

mrb arkadaslar korunma sürem doldu artık bebiş düşünmeye basladım ve dr gittim folik asit ve coraspirin verdi hamile kalıncada iğne ve nolmal bebe aspirinine döneriz dedi ve beni cok rahatlattı senin gibi kan pıhtılaması olan bircok hastam var hepsi sağlıklı bir hamilelik gecirdiler dedi...

arkadaşlar inşallah bu sefer bebişim annesine sımsıkı tutunur bende anne olurum...

birde size bir sorum olacak aspirin ve coraspirin arasında ne fark var...

RABBİM HEPİNİZE GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN hamişlerede hayırlı dogumlar nasip etsin ommancım baharcelik wie sizleri sürekli takip ediyorum ama sık sık yazmıodum ama simdi tekrar bebiş calışmalarına basladıgım için aranızdayım artık...

slm kızlar herkeze benim aşırı mide bulantılarım başladı çok fenayım daha yeni başlarındayım ama inşaaallah rabbim hamileliğimin devamını nasip ederde bu duruma mecbur alışıp dayanıcam işin kötü yanı mutfağa giremiyorum bile ve benim hamileliklerim hep böyle geçer bana önerebileceğiniz bişeyler varsa mide bulantısı için çok sevinirim kızlar...:26:

Ahhh canım çok iyi bilirim o mide bulantisini ve malesef ben hiçbir care bulamamistim ama bulantılar hamileliğin iyi gittiğine dair bir belirgi benim oyle fazlaydiki 16.haftama kadar esın saolsun çok yardımcı oldu yemek yapamadığı için hep dışardan yedik inşallah gecer tez zamanda ama geçmese bile anne olmak kolay değil biraz sabret gecer inşallah hersey meleklerimiz için

Canım inşallah tez zamanda Rabbim gobusunu doldurur sana hayırlı bir hamilelik ve bebis nasip eder suan icinde biraz heycan biraz endişe vardır adetin 1gun geçse kostur kostur test almaya gidersin bunlar ne kadar heycanli ve sabırsız bekleyislerdir inşallah bu beklemelerinin sonunda bebisini kollarına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…