kizlarr bugun hacere msj yazmistim biz hep senin yanindayiz senin icin hep dua ediyoruz diye oda heoinize ayri ayri tesekkur ediyor
durumuna gelince halen dogum gerceklesmemis enn uzucusude verdikleri ilaclara ragmen oglusumuzun kalbi hala atiyormusicimde hep bir umut var dyior bide yattigi odada ayni durumda olanlar varmis ve onlarin dogumu hemen olmus bu durumda psikolojik olarak onu cok etkilemis 3gundur hem kalbi hemde bedeni aci cekiyor rabbim yardimisi olsun
baharima bende katiliyorum onun icin bu aksam yasin okuyalimmi kizlar ne dersiniz allah simdiden hepinizden razi olsun
Bugûn dahada kôtûyûm sancim yok acilmamda cok az ama moral olarak cok kôtûyûm.aglamaktan nefes alamiyorum.ne olacaksa olsun artik kurtulan gidiyo tek basima kaldim duvarlar ûstûme ûstûme geliyo sanki.kendimden gecmiscesine yasiyorum.dahada bebegin hareketlerini hissediyorum.ilacin dozajini yûkseltin diyorum yûkseltmiyolar artik gelsinler sezeryan bari yapin dayanamiyorum dicem.ôlecem stresten sikintidan canim cok aciyor yûregim yaniyor gôzûmûn yasi dinmiyo.rabbim kimseyi saglikla ,evlatla imtihan etmesin cok zor.ôyle iste caresizce bekliyorum.her gelen gôrevli sen daha burdamisin diyo cildiriyorum.
Bugûn dahada kôtûyûm sancim yok acilmamda cok az ama moral olarak cok kôtûyûm.aglamaktan nefes alamiyorum.ne olacaksa olsun artik kurtulan gidiyo tek basima kaldim duvarlar ûstûme ûstûme geliyo sanki.kendimden gecmiscesine yasiyorum.dahada bebegin hareketlerini hissediyorum.ilacin dozajini yûkseltin diyorum yûkseltmiyolar artik gelsinler sezeryan bari yapin dayanamiyorum dicem.ôlecem stresten sikintidan canim cok aciyor yûregim yaniyor gôzûmûn yasi dinmiyo.rabbim kimseyi saglikla ,evlatla imtihan etmesin cok zor.ôyle iste caresizce bekliyorum.her gelen gôrevli sen daha burdamisin diyo cildiriyorum.
rabbim senden gelene başımızla gözümüz üstüne tek dileğim taşıyamıyacağım isyan edeceğim yükü yükleme cümle kullarına..yüklemezsinde biliyorum güzel rabbim..sen kuluna ananın evladına olan sevgisinden dahada üstün sevgiyle bağlısın.rahmetini üstümüzden esirgeme amiiin..hacer kardeşimizin durumu uzaktan bakılınca çok zor ve sabrı zorlayan bir durum ama bu demek değilki bizlerin başına asla gelmeyecek bir olay bu yada buna benzer olaylar.. sonuçta imtihan dünyasındayız bunu unutmamamız gerekli kardeşlerim.. rabbim kimseye yaşatmasın bu zor durumu hacer kardeşimizede rabbim sabır güç ihsan eylesin.. buradan yapabileceğimiz tek şey dua biiznillah.dualarımız seninle hacer kardeşim..
:85::85: :85: rabbim dindirsin acilarini hacerim canim arkadasim :85Bugûn dahada kôtûyûm sancim yok acilmamda cok az ama moral olarak cok kôtûyûm.aglamaktan nefes alamiyorum.ne olacaksa olsun artik kurtulan gidiyo tek basima kaldim duvarlar ûstûme ûstûme geliyo sanki.kendimden gecmiscesine yasiyorum.dahada bebegin hareketlerini hissediyorum.ilacin dozajini yûkseltin diyorum yûkseltmiyolar artik gelsinler sezeryan bari yapin dayanamiyorum dicem.ôlecem stresten sikintidan canim cok aciyor yûregim yaniyor gôzûmûn yasi dinmiyo.rabbim kimseyi saglikla ,evlatla imtihan etmesin cok zor.ôyle iste caresizce bekliyorum.her gelen gôrevli sen daha burdamisin diyo cildiriyorum.
slm kızlar iyi akşamlar olsun hepinize....
bende iyiyim şükür
benimki bugün yine köye gitcekte bişiler yaptım yesinler orda diye....
ama belim ağrıdı
slm kızlar herkeze benim aşırı mide bulantılarım başladı çok fenayım daha yeni başlarındayım ama inşaaallah rabbim hamileliğimin devamını nasip ederde bu duruma mecbur alışıp dayanıcam işin kötü yanı mutfağa giremiyorum bile ve benim hamileliklerim hep böyle geçer bana önerebileceğiniz bişeyler varsa mide bulantısı için çok sevinirim kızlar...:26:
mrb arkadaslar korunma sürem doldu artık bebiş düşünmeye basladım ve dr gittim folik asit ve coraspirin verdi hamile kalıncada iğne ve nolmal bebe aspirinine döneriz dedi ve beni cok rahatlattı senin gibi kan pıhtılaması olan bircok hastam var hepsi sağlıklı bir hamilelik gecirdiler dedi...
arkadaşlar inşallah bu sefer bebişim annesine sımsıkı tutunur bende anne olurum...
birde size bir sorum olacak aspirin ve coraspirin arasında ne fark var...
RABBİM HEPİNİZE GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN hamişlerede hayırlı dogumlar nasip etsin ommancım baharcelik wie sizleri sürekli takip ediyorum ama sık sık yazmıodum ama simdi tekrar bebiş calışmalarına basladıgım için aranızdayım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?