Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu sabah babamın telefonuyla uyandım telefonda (yavrum anneler günün kutlu olsun umarım bundan sonraki yıllarda bebegini sag salim kucagına alırsın ) EVET bugün anneler günüydü annelik duygusu herkes için çok önemlidir ama bizim için daha ayrı bir önem taşıyor bebeklerini kaybeden anneler daha yüzünü görmediği kokusunu hisetmediği dokunamadıgı öpemediği yavrularını cennette yollayan biz anneler biz acımızı bugün daha yoğun hisettik daha buruktu yüzümüz gözlerimiz daha hüzünlüydü sanki bugün tadımız tuzumuz yok gibi bazılarımızda kendini şimdiden uykuya herşeyi unutmaya verdi . Ama ben bugün tam tersine daha neşeli olmak istiyorum daha çoşkulu daha istekli daha arzulu gelin arkadaşlar bizde bugünümüzü artık hüzünlü gözlerle değilde bekleyişlerimizi umutla yapalım duvalarla belki bu ay içimizden biri hamile kalacak belkide bu aylarda hamile olan arkadaşlarımızdan biri doğum yapacak onlar için kendimiz için bugünü mutlu geçirelim bence bütün kadınlar anne olmayı hakediyor ve bizlerde bi gün en güzel anne olacagız yeterki inancımızı eksik etmeyelim...

Anne olmak... kelimelerin anlamını yitirdiği ilk kez ifade zorluğu çektiğim bir konu.... ben anne olanların anneler gününü kutlamak istemiyorum...onlar zaten anne olmayı tattılar ve o büyük nimetin içindeler... anne olmak için can pahasına çaba sarfeden ve bu yolda bir adım ilerlemeyi bile kendine çooookkk büyük ödül sayan değerli anne adaylarının anneler gününü kutluyorum....

canlarım yeri geldim öğretmen yeri geldi arkadai oldunuz bana
buradaki herkes badireler atlattı iyi kötü herşeyi birlikte yaşadık
birbirimizin yanında olmasakta hep ellemizin birlikte olduğunu hissettirdik
doğurduk,hamile kaldık,düşürdük...
bugün anneler günü belki anne olamasakta bizimde annler günümüz
birdahaki seneye yavrularımzıı kucağımıza almak dileğiyle
alanlarında yavrusuyla mutlu günler geçirmesi dileğiyle annler gününüz kutlu olsun
mutlu olalım inşallahhhhh

anne olmakk,

bazen endise,bazen gozyasi,bazense hastalandigi zaman sabahlara kadar basinda beklemektir ama ne kadar zor olsada bir gulusu ugruna dunyalari vermektir

burdaki butun annelerin,anne adaylarinin,ve beklemede olan tum annelerin anneler gununu kutluyorum unutmayinki gobusunuz dolu olmasada hepimiz anneyiz aslinda cunku cennette meleklerimiz var

ben bugun sabah bir anne olarak dunyanin enn guzel hediyesini aldim bile kizimin tekmeleri ile uyandim sabaha rabbim hepinize boyle guzel hediye nasip etsin

anne olmak fedakarliktir,ve herkese yakisir ama sanki biz acilarla bebegine kavusan annelere daha cok yakisiyor öpüldnuzzz

canlar yarın sabah erkenden hastaneye gidiyorum
bakalım hayırlısı çok merak ediyorum inşallah herşey yolunda gider
akşam giremeyebiirim sabahta erken gitcem zaten
nolur benim için dua edin
öpüyorum hepinizi
gelince haber veririm size öptüm çokkkkkk

uzun ve acı çekici aradan sonra mrb arkadaşlar..şuan zamanım olmadığı ve kendimi pek iyi hissetmediğim için kısaca bi yazdıklarınıza göz attım.hepinizden allah binlerce kez razı olsun,rabbim hepinizin gönlüne göre versin.dualarınız için saolun allah razı olsun..çok şükür bugün hastaneden taburcu oldum 1haftadır hastanedeydim nerdeyse..çok acı bi haftaydı benim için.sancılar,ağrılar...neler çektim neler..hepsini ayrıntılı olarak daha sonra anlatacağım.allaha çok şükür kurtuldum.biran önce size haber veriyim dedim.ksra bakmayın sizinde canınızı sıktım.şuan ne yazacağımı bilmiyorum.aklım başımda değil..allaha emanet olun..

diyeceğim tek şey var geçmiş olsun... rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar verisn inşallah.

çook geçmiş olsun, en kısa zamanda anne olman dileğiyle, senin içinde güzel günler yakındır inşallah..

slm canım.. seni tanımasamda çektiğin sıkıntıları acıları buradaki bütün arkadaşlarla beraber takip ettik. ve bizlerde derinden üzüldük.. senin için yapabileceğimiz tek şey olan dualarımızı eksik etmedik..çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha böyle bir imtihanla sınamasın seni inşaallah.. ve bundan sonraki dönemlerdede hayırlısıyla sanada tekrardan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canım.. umudunu yitirme arkadaşım sabırlı olup selamete ulaşman dileğimle...

Allahım tez zamanda bütün çektiğin acıları unutturacak kadar güzel günler nasib eder inşallah bunu bütün gönlümle diliyorum.Allah sevdiği kullarını sınarmış seni bundan sonra inşallah çok güzel günler bekler inşallah seni tanımasam da inan ki dualarımda hep varsın

canımmmm senden haber var mı diye baktımm..çooook çook geçmişş olsunn bitanem.. Dualarımız hep senleydi. Bundan sonra da mutluluğun için hep dua edicem maalesef elimden gelen sadece bu..

canim dilerim bu son acin olur ,allahim cektigin acilarin mükafatini sana saglikli bir evlatla verirsin insallah....

Geçmiş olsun arkadaşım. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Dualarım seninle..

canım çok geçmiş olsun rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün bitanem.....

amin canım inaşallah alla nasip eder bu defa dediğin gibi hem heycan hem korku var allahım hayırlı olanı versin hakkımızda...kendine ve bebişine ii bak

gecmiş olsun canım allah sana bundan sağlıklı bebişler nasip etsin

canim senden bir haber varmi diye giriyorum hep.boyle bir durumda ne denilse ne soylenilse yetersiz ceken biri olarak biliyorum.16saat cekip te beni kesip alin artik diye yalvardigimi biliorum ki sen ne kadar cektin neyse cok sukur kurtulmussun insallah RABBIM bir daha yasatmaz yuzun gulsun insallah tez zamanda canim benim

canımsın inan senin acını kendi acımız gibi yaşadık hepimiz çok üzüldük çaresiz kaldık ma Allah dağına göre kar verirmiş sen eminimki çok küçlü bir kadınsın ve bunlarıda atlatacaksın dualarımızla inanıcımız hiç eksilmiyecek biz Allahın sevdiği kullarıyız unutma bunlarda geçecek emin ol canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…