Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun
dualarımız hep seninleydim rabbim bidaha yaşatmasın inşallah artıuk geçmişe değil geleceğe bak inşallah yavrunu sağ salim alırsın kucağına bidahaki sefere
kendine çok ama çok dikkat et kendini üzme...

kızlar bende şimdi geldim doktordan rabbime şükürler olsun herşey iyi gidiomuş bebek tam hafatasına uygunmuş rabbim herkese tattırsın bu duyguyu
2 hafta sonra bidaha gitcem 2li tarama içi,n inşallah herşey yolunda gider....
hepinizi öpüyorum

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bu çektiğin acıları unutturacak bi bebiş kollarına gelir sağlıklı sıhhatli allah tüm isteyenlere versin

öznurcum merhaba ben eda daha önce yazdıklarınızı okuodum bende kan pıhtılaşması oldugumu öğrendim 2 defa bebeğimi kaybettim 3 aylık bir korunma sürem vardı şimdi oda bitti allahın izniyle hamile kalmak istiyorum şimdi sen neler yasadın anlatmak istermisin?

merhabalar canım bende 2 kere 10 haftalık kalp atışları durduğu için kürtaj oldum faktör(A1298C) MUTASYONU heterezigot çıktı ben ağustosta kürtaj oldum ama şu yazı da geçireyim ondan sonra çocuk düşüneceğim üst üste aynı sorunları yaşamak istemiyorum hamilelikte herşey olabiliyo onun için kendimizi herşeye hazır hisetmemiz lazım tabiki bu benim düşüncem .sizin mutosyonlar nasıl kaç haftalıkken kaybettiniz canım.

evet tatlım allahım bidaha yasatmaz inşallah benim mutasyonlarım
protrombin g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 C heterezigot
MTHFR C677T heterezigot

yani hepsi var sanırım test kagıdında böle yazıo ilk gebeliğimde 3 haftalıktı kaybettim kanamayla düşük başladı....ikincisinde 9,5 haftalıktı dr gittiğimde kalp atısının olmadıgını söledi ikizdi şimdi folik asit ve coraspirin kullanıyorum ikinci kürtajımı 1 subatta olmuştum

canlarım mrb hepinizin yazdıklarını okudum dualarınız desteğiniz için hepinizden allah razı olsun.inanın yazdıklarınızı okudukça bi nebze olsun yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum.yazdıklarınızla çok destek oluyosunuz çok saolun.yaşadıklarım okadar çok kötü şeylerdeki nası anlatıyım bilmiyorum.pazartesi yattım pazar günü zorda olsa çıktım.hafta boyunca hep alttan muayene ettiler gelen giden parmakladılar durdular.hep alttan ilaç verdiler sancı gelsin açılma olsun diye.benim gibi normal doğum yaptırılanlara 400 mg ilaç verilirken ben daha önceden sezeyan olduğum için 25 mg verdiler ondan dolayı uzun kaldım hastanede normalde iki günde yapıp çıktılar hep.artık iyicene açılma olsun diye muayene etmekten öldürdüler beni tek muayene edin diyodum biran önce olsunda diye.son ikigün çok sancılarım olmuştu.dayanamıyodum artık.cumartesi öğlen bitmiştim artık bağırıyodum sızlanıyodum sürekli allahım yardım et kolaylık ver diye ama olmuyodu.ondan sonra doktorlara yalvarmaya başlladım olmuyo dayanamıyorum sezeryana alın diye.geldiler artık başıma ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo.parçalana ağlaya sızlaya çok şükür bebek çıktı öğlen.görmek istedim ama göstermediler.ondan sonra eşi çıksın diye zorladım ama olmadı gece 12ye kadar bekledik çıksın diye çıkmadı.onuda kürtajla aldılar bide öyle bitirdiler beni.allaha çok şükür o sancılardan kurtulmuştum..ama ya diğer sancı yüreğimin sancısı bebeğimin artık benimle olamdığı sancısı o hiç geçmeyecek..okadar iç acıtan bi sancıki..çok gözüm korktu bilmiyorum bidaha çocuk düşünebilirmiyim.ama okadar çok istediğim bişeyki hep içimde bi eziklikle acıyla yaşayacağım..

öyle deme tatlım allah sanada bizlerede nasip edecek saglıklı bebekler verecek umudunu hiç yitirme vazgecmiş gibi davranma hakkında hayırlısı olsun bundan sora hep mutlu ol hacercim

canim benim inan göz yaslarima engel olamiyorum ,ama ben inaniyorumki sende birgün kucaklayacaksin yavrunu, zor cok zor dayanmak bilirim :85:allahim yüreginin yanginini dindirsin canim sabrini arttirsin ..............

hepinizinden tekrar tekrar allah razı olsun dualarınız desteğiniz okuduğunuz yasinler için....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..yeterince sizide üzdüm sıkıntılarımla psikolojinizi bozdum belkide ksra bakmayın.allahın izniyle iyi olmaya toparlanmaya çalışacağım.herşey rabbimden onun için yapacak bişey yok elimizden gelen bişey yok..dua edeceğiiz sadece..rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin kolay imtihanlar nasip etsin..sağlıkla evlatla imtihan etsin..bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.hepinizden allah razı olsun...

hacer'im Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin inşallah.Rabbim sana hayırlı olanı nasip etti. kucağına alıp kaybetmek daha kötü olurdu. Umarım tez zamanda Yüce Rabbim sana sağlıklı sıhhatlı bi bebek gönderir inşallah.

Wiee canımmmmmmmmm nasılsın şafak kaç bakalım. eminim azra hanımın keyfi yerindedir tepikleyip duruyodur anasınıı.

ommancım iyi haberlerle dönmüşsün canım inan çok sevindim adnaa.

pinng bacım nerelerdesin görüşemiyoruz uzun süredir ben,m işler çok yoğun inanın oluyup çıkıyorum hemen yazmaya fırsat bulamıyorum.

essebe redmask sizin tosuncuklar nasıl bakalım. ayy ne kadar güzel ve heyecanlıı Rabbim'in izniyle mutlu sona yaklaşıyosunuz her geçengün.

kahvelokumum sende uğramıyosun hiç buraya sende de güzel haberler istiyoruz ama.

ve adını sayamadığım diğer bütün arkadaşlarımm umarım herkesler iyidir..

[sıze="3"]canımsın ya kıyamam sana hala aglıyorum ıcım tıtrıyor rabbım guc derman sabır ve gonlune ferahlık versın sakın ısyan etme sakın cok buyuk bır ımtıhandasın sabredersen mukafatın cok buyuk cennette meleklerın var unutma canım onlar rabbımın cennetıne layık gordugu secılmıs ozel cocuklar [/sıze]

inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın ve bebeğine kavuşursun canım belki cevap veren olmuştur çoklu alıntı yapamadığım için yorumları okumadan yazıyorum coraspin ve aspirin arasında fark yok.

çubuk kraker kurtarıcım olmuştu benim birde kuru ekmek ve beyaz leblebi bunlarla geçirmiştim ben :)

canım benim yaa inşallah bir dahaki anneler günü hediyen olur bebeğin :))

canım benim çok çk geçmiş olsun biz hep yanındayız ne zaman istersen yeterki sen iyi ol tatlım:)

hım canım ya bakalım benimki nerdeyse 1 sene olacak tek mutasyon çıktı bende bende coraspirin ve folik asit kullanıyorum aslında mutasyon tek olduğu için bebe aspirinmi kllansam bilmiyorum .

hadi bakalım aferin kuzumuza çabucak büyüsün doğsun totişten ısıralım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…