uzun ve acı çekici aradan sonra mrb arkadaşlar..şuan zamanım olmadığı ve kendimi pek iyi hissetmediğim için kısaca bi yazdıklarınıza göz attım.hepinizden allah binlerce kez razı olsun,rabbim hepinizin gönlüne göre versin.dualarınız için saolun allah razı olsun..çok şükür bugün hastaneden taburcu oldum 1haftadır hastanedeydim nerdeyse..çok acı bi haftaydı benim için.sancılar,ağrılar...neler çektim neler..hepsini ayrıntılı olarak daha sonra anlatacağım.allaha çok şükür kurtuldum.biran önce size haber veriyim dedim.ksra bakmayın sizinde canınızı sıktım.şuan ne yazacağımı bilmiyorum.aklım başımda değil..allaha emanet olun..
uzun ve acı çekici aradan sonra mrb arkadaşlar..şuan zamanım olmadığı ve kendimi pek iyi hissetmediğim için kısaca bi yazdıklarınıza göz attım.hepinizden allah binlerce kez razı olsun,rabbim hepinizin gönlüne göre versin.dualarınız için saolun allah razı olsun..çok şükür bugün hastaneden taburcu oldum 1haftadır hastanedeydim nerdeyse..çok acı bi haftaydı benim için.sancılar,ağrılar...neler çektim neler..hepsini ayrıntılı olarak daha sonra anlatacağım.allaha çok şükür kurtuldum.biran önce size haber veriyim dedim.ksra bakmayın sizinde canınızı sıktım.şuan ne yazacağımı bilmiyorum.aklım başımda değil..allaha emanet olun..
öznurcum merhaba ben eda daha önce yazdıklarınızı okuodum bende kan pıhtılaşması oldugumu öğrendim 2 defa bebeğimi kaybettim 3 aylık bir korunma sürem vardı şimdi oda bitti allahın izniyle hamile kalmak istiyorum şimdi sen neler yasadın anlatmak istermisin?
merhabalar canım bende 2 kere 10 haftalık kalp atışları durduğu için kürtaj oldum faktör(A1298C) MUTASYONU heterezigot çıktı ben ağustosta kürtaj oldum ama şu yazı da geçireyim ondan sonra çocuk düşüneceğim üst üste aynı sorunları yaşamak istemiyorum hamilelikte herşey olabiliyo onun için kendimizi herşeye hazır hisetmemiz lazım tabiki bu benim düşüncem .sizin mutosyonlar nasıl kaç haftalıkken kaybettiniz canım.
canlarım mrb hepinizin yazdıklarını okudum dualarınız desteğiniz için hepinizden allah razı olsun.inanın yazdıklarınızı okudukça bi nebze olsun yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum.yazdıklarınızla çok destek oluyosunuz çok saolun.yaşadıklarım okadar çok kötü şeylerdeki nası anlatıyım bilmiyorum.pazartesi yattım pazar günü zorda olsa çıktım.hafta boyunca hep alttan muayene ettiler gelen giden parmakladılar durdular.hep alttan ilaç verdiler sancı gelsin açılma olsun diye.benim gibi normal doğum yaptırılanlara 400 mg ilaç verilirken ben daha önceden sezeyan olduğum için 25 mg verdiler ondan dolayı uzun kaldım hastanede normalde iki günde yapıp çıktılar hep.artık iyicene açılma olsun diye muayene etmekten öldürdüler beni tek muayene edin diyodum biran önce olsunda diye.son ikigün çok sancılarım olmuştu.dayanamıyodum artık.cumartesi öğlen bitmiştim artık bağırıyodum sızlanıyodum sürekli allahım yardım et kolaylık ver diye ama olmuyodu.ondan sonra doktorlara yalvarmaya başlladım olmuyo dayanamıyorum sezeryana alın diye.geldiler artık başıma ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo.parçalana ağlaya sızlaya çok şükür bebek çıktı öğlen.görmek istedim ama göstermediler.ondan sonra eşi çıksın diye zorladım ama olmadı gece 12ye kadar bekledik çıksın diye çıkmadı.onuda kürtajla aldılar bide öyle bitirdiler beni.allaha çok şükür o sancılardan kurtulmuştum..ama ya diğer sancı yüreğimin sancısı bebeğimin artık benimle olamdığı sancısı o hiç geçmeyecek..okadar iç acıtan bi sancıki..çok gözüm korktu bilmiyorum bidaha çocuk düşünebilirmiyim.ama okadar çok istediğim bişeyki hep içimde bi eziklikle acıyla yaşayacağım..
canlarım mrb hepinizin yazdıklarını okudum dualarınız desteğiniz için hepinizden allah razı olsun.inanın yazdıklarınızı okudukça bi nebze olsun yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum.yazdıklarınızla çok destek oluyosunuz çok saolun.yaşadıklarım okadar çok kötü şeylerdeki nası anlatıyım bilmiyorum.pazartesi yattım pazar günü zorda olsa çıktım.hafta boyunca hep alttan muayene ettiler gelen giden parmakladılar durdular.hep alttan ilaç verdiler sancı gelsin açılma olsun diye.benim gibi normal doğum yaptırılanlara 400 mg ilaç verilirken ben daha önceden sezeyan olduğum için 25 mg verdiler ondan dolayı uzun kaldım hastanede normalde iki günde yapıp çıktılar hep.artık iyicene açılma olsun diye muayene etmekten öldürdüler beni tek muayene edin diyodum biran önce olsunda diye.son ikigün çok sancılarım olmuştu.dayanamıyodum artık.cumartesi öğlen bitmiştim artık bağırıyodum sızlanıyodum sürekli allahım yardım et kolaylık ver diye ama olmuyodu.ondan sonra doktorlara yalvarmaya başlladım olmuyo dayanamıyorum sezeryana alın diye.geldiler artık başıma ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo.parçalana ağlaya sızlaya çok şükür bebek çıktı öğlen.görmek istedim ama göstermediler.ondan sonra eşi çıksın diye zorladım ama olmadı gece 12ye kadar bekledik çıksın diye çıkmadı.onuda kürtajla aldılar bide öyle bitirdiler beni.allaha çok şükür o sancılardan kurtulmuştum..ama ya diğer sancı yüreğimin sancısı bebeğimin artık benimle olamdığı sancısı o hiç geçmeyecek..okadar iç acıtan bi sancıki..çok gözüm korktu bilmiyorum bidaha çocuk düşünebilirmiyim.ama okadar çok istediğim bişeyki hep içimde bi eziklikle acıyla yaşayacağım..
[sıze="3"]canımsın ya kıyamam sana hala aglıyorum ıcım tıtrıyor rabbım guc derman sabır ve gonlune ferahlık versın sakın ısyan etme sakın cok buyuk bır ımtıhandasın sabredersen mukafatın cok buyuk cennette meleklerın var unutma canım onlar rabbımın cennetıne layık gordugu secılmıs ozel cocuklar [/sıze]canlarım mrb hepinizin yazdıklarını okudum dualarınız desteğiniz için hepinizden allah razı olsun.inanın yazdıklarınızı okudukça bi nebze olsun yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum.yazdıklarınızla çok destek oluyosunuz çok saolun.yaşadıklarım okadar çok kötü şeylerdeki nası anlatıyım bilmiyorum.pazartesi yattım pazar günü zorda olsa çıktım.hafta boyunca hep alttan muayene ettiler gelen giden parmakladılar durdular.hep alttan ilaç verdiler sancı gelsin açılma olsun diye.benim gibi normal doğum yaptırılanlara 400 mg ilaç verilirken ben daha önceden sezeyan olduğum için 25 mg verdiler ondan dolayı uzun kaldım hastanede normalde iki günde yapıp çıktılar hep.artık iyicene açılma olsun diye muayene etmekten öldürdüler beni tek muayene edin diyodum biran önce olsunda diye.son ikigün çok sancılarım olmuştu.dayanamıyodum artık.cumartesi öğlen bitmiştim artık bağırıyodum sızlanıyodum sürekli allahım yardım et kolaylık ver diye ama olmuyodu.ondan sonra doktorlara yalvarmaya başlladım olmuyo dayanamıyorum sezeryana alın diye.geldiler artık başıma ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo.parçalana ağlaya sızlaya çok şükür bebek çıktı öğlen.görmek istedim ama göstermediler.ondan sonra eşi çıksın diye zorladım ama olmadı gece 12ye kadar bekledik çıksın diye çıkmadı.onuda kürtajla aldılar bide öyle bitirdiler beni.allaha çok şükür o sancılardan kurtulmuştum..ama ya diğer sancı yüreğimin sancısı bebeğimin artık benimle olamdığı sancısı o hiç geçmeyecek..okadar iç acıtan bi sancıki..çok gözüm korktu bilmiyorum bidaha çocuk düşünebilirmiyim.ama okadar çok istediğim bişeyki hep içimde bi eziklikle acıyla yaşayacağım..
mrb arkadaslar korunma sürem doldu artık bebiş düşünmeye basladım ve dr gittim folik asit ve coraspirin verdi hamile kalıncada iğne ve nolmal bebe aspirinine döneriz dedi ve beni cok rahatlattı senin gibi kan pıhtılaması olan bircok hastam var hepsi sağlıklı bir hamilelik gecirdiler dedi...
arkadaşlar inşallah bu sefer bebişim annesine sımsıkı tutunur bende anne olurum...
birde size bir sorum olacak aspirin ve coraspirin arasında ne fark var...
RABBİM HEPİNİZE GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN hamişlerede hayırlı dogumlar nasip etsin ommancım baharcelik wie sizleri sürekli takip ediyorum ama sık sık yazmıodum ama simdi tekrar bebiş calışmalarına basladıgım için aranızdayım artık...
slm kızlar herkeze benim aşırı mide bulantılarım başladı çok fenayım daha yeni başlarındayım ama inşaaallah rabbim hamileliğimin devamını nasip ederde bu duruma mecbur alışıp dayanıcam işin kötü yanı mutfağa giremiyorum bile ve benim hamileliklerim hep böyle geçer bana önerebileceğiniz bişeyler varsa mide bulantısı için çok sevinirim kızlar...:26:
Bu sabah babamın telefonuyla uyandım telefonda (yavrum anneler günün kutlu olsun umarım bundan sonraki yıllarda bebegini sag salim kucagına alırsın ) EVET bugün anneler günüydü annelik duygusu herkes için çok önemlidir ama bizim için daha ayrı bir önem taşıyor bebeklerini kaybeden anneler daha yüzünü görmediği kokusunu hisetmediği dokunamadıgı öpemediği yavrularını cennette yollayan biz anneler biz acımızı bugün daha yoğun hisettik daha buruktu yüzümüz gözlerimiz daha hüzünlüydü sanki bugün tadımız tuzumuz yok gibi bazılarımızda kendini şimdiden uykuya herşeyi unutmaya verdi . Ama ben bugün tam tersine daha neşeli olmak istiyorum daha çoşkulu daha istekli daha arzulu gelin arkadaşlar bizde bugünümüzü artık hüzünlü gözlerle değilde bekleyişlerimizi umutla yapalım duvalarla belki bu ay içimizden biri hamile kalacak belkide bu aylarda hamile olan arkadaşlarımızdan biri doğum yapacak onlar için kendimiz için bugünü mutlu geçirelim bence bütün kadınlar anne olmayı hakediyor ve bizlerde bi gün en güzel anne olacagız yeterki inancımızı eksik etmeyelim...
canım benim yaa inşallah bir dahaki anneler günü hediyen olur bebeğin :))
evet tatlım allahım bidaha yasatmaz inşallah benim mutasyonlarım
protrombin g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 C heterezigot
MTHFR C677T heterezigot
yani hepsi var sanırım test kagıdında böle yazıo ilk gebeliğimde 3 haftalıktı kaybettim kanamayla düşük başladı....ikincisinde 9,5 haftalıktı dr gittiğimde kalp atısının olmadıgını söledi ikizdi şimdi folik asit ve coraspirin kullanıyorum ikinci kürtajımı 1 subatta olmuştum
kızlar bende şimdi geldim doktordan rabbime şükürler olsun herşey iyi gidiomuşbebek tam hafatasına uygunmuş rabbim herkese tattırsın bu duyguyu
2 hafta sonra bidaha gitcem 2li tarama içi,n inşallah herşey yolunda gider....
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?