Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok sevindim sılaya ikizlerin olacak ne güzel hihoyyyt benimde hep oluyodu açık renk olmadığı sürece korkma yat dinlen işallah tutunma kanamasıdır moralini bozma kendine iyi bak dualarımız seninle:Saruboceq:

lal 82 çok geçmiş olsun şimdi nasılsın işallah biraz daha iyisindir güzelce dinlen biran önce geçerde sende sağlığına kavuşursun

kızlar ben çok kötüyüm. bulantılarım ve kusmam hiç geçmedi midem altüst su dahi içemiyorum ve bu gripte gittikçe ilerliyo ağız, dudaklarım ve burnum yara içinde sürekli yatıyorum halim yok artık tuvalete bile zor gidiyorum. benim için dua edin lütfen pazartesi dr.a gidicem.umarım herşey yolunda gider. bu arada salı günüde ikli testim olucak. kaçç günde alınıyo sonuç çok bekliyor muyuz. yardımlarınızı bekliyorum. tabii dualarınızıda...

canım cok gecmıs olsun....oncelıkle stresten uzak durmalısın.bak bı cok gebede gebelıgın son donemlerınde tansıyon atakları olabılıyo.onemlı olan gebelık zehırlenmesı olmaması.bunun cok kolay bı teshısı var.kan ve ıdrardan proteın bakıyolar.doktorun tahlıl yapmıs ve zehırlenme deıl demıs.zaten o daha farklı bısey tansıyon oyle 14 15 lerde kalmıyor yanı.lutfen kafanı rahatlat.gecırdıgın her gebelıkt gorulebılecek tansıyon atakları.atlatmanın tek yolu ılac ıstırahat .ama en onemlısı sakınlık.hem bebgın ıcın bı rısk olasydı doktorun senı hastaneye yatırıp durumuna mudahale ederdı. ıcını ferah tut.sakınles canım.bak goruceksın ılacın etkısıyle 1 2 gun ıcınde rahatlıcaksın.dualarımız senle....

canım geçmiş olsun bana doktorum ilerleyen haftalarda tansiyonunuz çıkabilir onun için ilaç vereceğim demişti.mthfr homozigotlarda olabiliyor demişti.zaten benim tansiyonumda düşük sayılmaz çıktımı 15/10 olur.normali 12/8,13/9 arası yine buna şükür sona geldin biraz sabır,limon suyu(ama çok değil) iç, bol bol dinlen.sevgiler...

lalcim geçmiş olsun canım. bence rahat olmaya çalış son dönemlerde tansiyon sorunu olanlar oluyor. ama geçicidir seninki. az kaldı canım bak sen sakin ol bebişte rahat olsun. ama yaz bize olurmu seni merak ediyoruz. öptüm çok..

lalcim sakin ol dr ilaç vediyse kullan ve dinlen geçer eminim iş güç yapma geçer inş canım sıkma kendini

esercim maşallah 3 ayı doldurdun he zaman ne çabuk geçiyor hamileyim dediğin dün gibi bide grip ve rahatsızlıkların için dr herhangi bir ilaç sölemedimi dinlen birde stres yapma canım kendine ve bebişine iyi bak

LAL çok geçmiş olsun bol bol dinlen ama kendinide fazla dinleme yani kafana fazla takma bir şeylerle meşgul et kendini .tansiyon gebelikte strestende olur. yediklerine emiminim dikkat ediyorsundur. bol su iç.az kaldı.

canım geçmiş olsun...gecen hafta bende grıp yuzunden kotuydum baya.ılac almadım.dogal beslenmeye calıstım.bol bol meyve lımonlu ıhlamur cay gıbı...tabı dınlenmek gerek bıde...agzımda kı yaralar o kadar canımı yakıyodukı yemek yıyemıyodum ınankı.bunlar ıcın doktorum megadn ve demır basladı.ve hemen gectıler. su an gebelıge alısma surecındeyız ve vucut dırencımız bı haylı dusuk.sanırım bu yuzden oluyo.takvıye vıtamın mutlaka gerekıyo.dogal olanlar yetmıyo bı sure soora.sende bı sor canım doktoruna neden gecmedıkı hala? gecmısler olsun.opuyorum

canlarım yarın sabah kısmetse ense kalınlıgı olcumu ve ıkılı test ıcın doktoruma gıdıcem.cok heyecanlıyım...ınsallah guzel haberler verır bana bebısım bende sıze yazarım..herkes kendıne ve bebıslere ıyı baksın...opuyorum

bende yarın gidicem ense kalınlığı ve muayene için salı da ikli test yapılacak inşallah ii haberlerimizi paylaşırız.

sevgili lalciğim geçmiş olsun canım şükürler olsunki gebelik zehirlenmesi değilmiş . verdiği ilacıda düzenli kullan yediğine içtiğine dikkat et sinir stres yapma bol bol dinlen olurmu canım kafanı dağıt biraz :Saruboceq:a.s.bak sona yaklaştın hayırlısıyla bir an önce kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

geçmiş olsun canım bulantılar bendede oluyor ama olsun nasıl olsa geçecek biraz daha dişini sık canım ne yapalım herşey bebeğimiz için gribini doktorun biliyormu bir önlem almadımı canım istersek tekrar bir konuş doktorunla ihmal etme inşallah testlerinin sonucuda güzel çıkacak sana moral olacak canım tekrar geçmiş olsun:CüvCüv:kafamçokkarıştı

inşallah canım herşey çok güzel olacak çok güzel sonuçlar alacaksın sende kendine ve bebeğine iyi bak çok öpüyorumkaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar lalcim esercim çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
ve bu arada destek olan benimle sıkıntımı paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler nasip değilmiş diyorum bu ay ara verdik dr umla konuşarak dinlenmek istedim önümüzdeki ay aşılam deneyebiliriz bi ihtimal ben bu sıpayı bigün yakalıcam ama yakalarsam çok fena olcak her tararfını mıncıklıcam ısırcam ama yılmıcam yakalıcam söz veridm kendime

umarım herşey gönlünce olur en kısa sürede seninde küçük bir meleğin olur inşallah canım bencede yılma hiç ummadığın bir anda kapını çalıyor sen bile şaşıryosun a.s.

ravza sido sonuyok umut sevgim kizlar hepinize tesekkur ederim. evelgun drye gittim simdilik hersey yolunda. 3 gundur ignelere de basladi doktor rahim acik degil dedi simdilik progestan verdi . ama fitildi. istersen yutada biliyosun ama ben fitil yaptim. sizce dogrumu. bebeklerden birinin kalp atisi baslamis digeride 1.2 gune baslar dedi ama cok korkuyorum iste. bunlarda dusucek diye. hele o lekenme sevkimi kirdi. ne olur bana dua edin . allah hepinizi muradina erdirsin hepinizin bebeginede uzun omur versin benim bebeklerimede uzun omr versin..

arkadaslar sizin kullaniginiz progestan fitilmiydi cevap verirseniz sevinirim.
ayrica sizce bebege zarari varmi. 13 gun kullanmama gerekli siz nekedar kullandiniz.
tesekkurler

arkadaslar sizin kullaniginiz progestan fitilmiydi cevap verirseniz sevinirim.
ayrica sizce bebege zarari varmi. 13 gun kullanmama gerekli siz nekedar kullandiniz.
tesekkurler

canım ben hamile kaldığım anda doktorum verdi progestan ı.. ama bana günde iki defa tok karnına dedi bende sabah akşam tok akrnına içiyorum,fitil olarka kullanmıyorum..
bide ben bir kutu bitirdim doktorum bir daha verdi hala içiyorum.. şuan 11.haftadayım ben.. doktorum ilaçlarımı takip ediyor benim şunu iç devam et bunu kes felan diyor..
progestanı şimdi içiyorum bu kutuda bitince doktoruma soracam devam mı tamam mı diye ..bebeğe zarar verse bana önermezdi doktorum canım bak ben 2,5 aylık oldum içiyorum hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…