herkeze merabalar..2 hamileliğimi kalp atışını alamadıklarından dolayı kürtajla sonlandırıldıktan sonra araştırmalarda kan pıhtılaşması çıktı bendede.. ve 3.cü gebeliğimde claxane 0,4 lük iğneyle başladım..ve şükürler olsun iğne şimdilik faydasını gösterdi ve dün 6+6 günlük ken bebeğimin kalp atışı görüldü ve herşey şimdilik yolunda gidiyormuş çok mutluyum...sizlerlede paylaşmak istedim mutluluğumurabbim inş devamınıda sağlıkla nasip edip kucağıma almayı nasip eder benim ve benimle aynı sorunda olan tüm anne adaylarına amiiinnnn....dualarım sizlerle sizlerde beni eksik etmeyin dualarınızda
Canım benim mthfr677 mthfr 1298 iki tane daha var toplam 4 heterozigot mutasyon.İzmirdeyim bende ANA diye bir test var o da + çıktı- olması gerekiyormuş kortizon da kullanmam gerekiyormuş sende baktılar mı ?
Ben sabah 8 de yapıyorum iğnemi hep aynı saatte.. Coraspin de kullandım ama 26 haftadan sonra kesiti dokrotum ..
Benim Mthfr-c 677 heterozigot..
Ay inşallah arkadaşlar bizim bir arkadaşta anlattı çok güzel oluyor diye, çok korkuyordum ama doğumun günü belli olunca bir rahatlama oldu bende, korkmamaya başladım sanki, evet tansiyon için daha iyiymiş epidural , spinal falan diyorlar bakalım hayırlısı, daha konuşmadım doktorumla ama.. Bunları duyunca rahatlıyorum..
arkadaşlar benimde 3 düşüğüm oldu üç düşükten sonra kan pıhtılaşması teşhisi kondu protein c aktivitesi düşük çıktı.şimdi gebeliğe hazırlanıyorum ama adetim çok düzensiz aralarda lekelenme tarzı kanamalarım oluyor bilgisi olan varmı:89:[/
lütfen bana cvp yazın bu hamile kalmama engelmi?korkuyorum...
herkese günaydın
off kızlar ya zaman geçmek bilmiyo sanki hep aynı günü yaşıyomuş gibiyim....
şu 1 hafta bi geçse...
bu arada size bi sorum olacak ikili tarama testi kaç günde çıkıyo??
selam kısslar iyi haftalar herkese,
bende simdi arastırma hastanesinden geldim 4 tup kan verdim burda saydıgınız butun testlerin kanda yapılması için gittim..smear testi de yapıldı bu test 20 gunde cıkarmıs gebelikle ne ilgiisi var kı?dıgerleride 3 hafta da denedi ama ..net uzerinden bakıyorum simdi yavas yavas sonuclar dusuyor..aptt yazanda 26 sn dıo aralıkta 27-36 gibi protin su bu falan cıkmamıs daha su dediiinz seyleri anlayamadım mthfr ve mutasyon falan bunu doktor mu soyluyor sonuclarda yazıyormu ...doktora ısrarla butun testleri yapın lutfen dedim ama..
izmirde hangi doktora gidiyorsun,ben de de mthfr 677 ve 1298de mutasyon var,ben de izmirdeyim.doktorun kim acaba?
Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.herşeyde vardır bi hayır.inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın.
doktorun kim acaba?
arkadaşlar benimde 3 düşüğüm oldu üç düşükten sonra kan pıhtılaşması teşhisi kondu protein c aktivitesi düşük çıktı.şimdi gebeliğe hazırlanıyorum ama adetim çok düzensiz aralarda lekelenme tarzı kanamalarım oluyor bilgisi olan varmı:89:[/
lütfen bana cvp yazın bu hamile kalmama engelmi?korkuyorum...
Geçmiş olsun ,ben ve burdaki arkadaşların çogu kan pıhtılaşması var ve benimde 2 düşüğüm oldu(bebeklerin kalbi durdu).protein c ve s nin yanında faktör v leiden mthfr 1298 ve677 mutasyonlarınada bakılıyor,ama sıkıntı etme inşallah hepimiz düşük sonrası hamile kalabildik elhm.bende şu an 12 haftamdayım..bence iyi bir kadın doğumcuya görün ama sıkıntı etme, inşallah yakın zamanda hamile kalırsınız.
hayırlı olsun canım.iğneyi ve aspirini kestilermi?genelde normal doğum tavsiye etmezler...
Canım ben irenbede Refik beye gittim sonrasında Adnan Keklik'e gittim her ikisi de hamilelikten önce aspirin sonra da iğne ve kortizon dedi aynı şeyi söylediler sen kime gidiyorsun?
clexane iğneye ne zaman başladın acaba?ve doktorunu öğrenebilirmiyim?
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım.clexane bacaktan yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?