Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar benimde 3 düşüğüm oldu üç düşükten sonra kan pıhtılaşması teşhisi kondu protein c aktivitesi düşük çıktı.şimdi gebeliğe hazırlanıyorum ama adetim çok düzensiz aralarda lekelenme tarzı kanamalarım oluyor bilgisi olan varmı:89:

herkese günaydın
off kızlar ya zaman geçmek bilmiyo sanki hep aynı günü yaşıyomuş gibiyim....
şu 1 hafta bi geçse...
bu arada size bi sorum olacak ikili tarama testi kaç günde çıkıyo??

clexane a ne zaman başladın?

Canım benim mthfr677 mthfr 1298 iki tane daha var toplam 4 heterozigot mutasyon.İzmirdeyim bende ANA diye bir test var o da + çıktı- olması gerekiyormuş kortizon da kullanmam gerekiyormuş sende baktılar mı ?

izmirde hangi doktora gidiyorsun,ben de de mthfr 677 ve 1298de mutasyon var,ben de izmirdeyim.doktorun kim acaba?

clexane iğneye ne zaman başladın acaba?ve doktorunu öğrenebilirmiyim?

herkese günaydın
off kızlar ya zaman geçmek bilmiyo sanki hep aynı günü yaşıyomuş gibiyim....
şu 1 hafta bi geçse...
bu arada size bi sorum olacak ikili tarama testi kaç günde çıkıyo??

selam canım, zaman banada sanki geçmek bilmiyo:)

ikili test 3-4 içinde çıkıyor. pazartesi akşam kan vermiştim. cuma günü doktorum arayıp sonucu söylemişti.

yaptırdın mı? yaptırıcan mı?

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

bende cuma günü kontrole gittim herşey yolunda çok şükür. 3lü test yaptırmadı. nedenini sormakta aklıma gelmdi. yaptırmalı mıydım acaba diye şimdi düşünüyorum.. :18:

slmm canlarr nerelerdesiniz formumuz ne kadar sessizlesti hafta sonunu kocislerinizle gecirdiniz hadi bakim gelin artik

yeni bir haftanin yeni umitlerle ve yeni guzel haberlerle gecmesini diliyorum hepimiz icin

bu arada safak 21 heycanla seni bekliyoruz minik prensesimmmm

selam kısslar iyi haftalar herkese,
bende simdi arastırma hastanesinden geldim 4 tup kan verdim burda saydıgınız butun testlerin kanda yapılması için gittim..smear testi de yapıldı bu test 20 gunde cıkarmıs gebelikle ne ilgiisi var kı?dıgerleride 3 hafta da denedi ama ..net uzerinden bakıyorum simdi yavas yavas sonuclar dusuyor..aptt yazanda 26 sn dıo aralıkta 27-36 gibi protin su bu falan cıkmamıs daha su dediiinz seyleri anlayamadım mthfr ve mutasyon falan bunu doktor mu soyluyor sonuclarda yazıyormu ...doktora ısrarla butun testleri yapın lutfen dedim ama..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.herşeyde vardır bi hayır.inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın.

izmirde hangi doktora gidiyorsun,ben de de mthfr 677 ve 1298de mutasyon var,ben de izmirdeyim.doktorun kim acaba?

Canım ben irenbede Refik beye gittim sonrasında Adnan Keklik'e gittim her ikisi de hamilelikten önce aspirin sonra da iğne ve kortizon dedi aynı şeyi söylediler sen kime gidiyorsun?

cnm cok tskler 3 er ay arayla 2 kayıp hayırlısı olsun dıoruz...su testlerden bii sonuc cıkar umarım..seninde allah tamamını erdirsin hayatım..

Canım ben irenbede Refik beye gittim sonrasında Adnan Keklik'e gittim her ikisi de hamilelikten önce aspirin sonra da iğne ve kortizon dedi aynı şeyi söylediler sen kime gidiyorsun?

slm canım bişey soracagım irenbedeki doktorun refik beyden memnun kaldınmı geçenlerde bi arkadaş bana önerdi onunta bi kaybı var şimdi hamile bana mutlaka o doktora git çok mükenbel biri dedi benim kendi doktorum yakup erata ama yinede başka bi doktorada gidip iyice tatmin olmak istiyorum.

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım.clexane bacaktan yapan var mı?

Canım claxane sormussun benim iğnem fragmin ama ben genelde hep bacaktan yapıyorum ve bana bacaktan daha rahat geldi ama kol ve göbekten yapan arkadaşlarda var Rabbim hepimmizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…