Canım verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim.. Bende de tansiyon yüksek seyretti, son zamanlarda, günde 3 alfamet yetmedi son 2 haftadır günde 3 kere 2şer tane alfamet almaya başladım oda beni öldürüyor, aşırı derecede halsizlik yapıyor ve bebeğin de gelişimini yavaşlatıyor.. Onun için bebeği alcaklar ama yine de iyi haftası benimkide Allah kısmet ederse 37+1 de alınacak, daha erken gelmezse tabi.. Ben bugün gidicem tekrar kontrole genel anestezi olmayı çok istiyorum ama onla ilgili bişey söylemedi doktor, demek tansiyon için spinal daha iyi, ben ondan biraz korkuyorum ama bakalım artık doktor ne derse artık o.. Allah bebeğini analı babalı büyütsün canım..
Doğumdan sonra 1-2 ay herhalde kullanıcaz duruma göre bakarler belki bugün yine sorayım ben.. Allah sana da kolaylık versin, canım yazdıklarını okuyunca benim ve burdaki herkesin yaşadıkları aklıma geldi.. Benimde eşim aynen hergün arardı miden bulanıyor mu diye, mide bulantılarım devam ettikçe çok mutlu olduk her zaman şaka gibi.. Sonra şeker , tansiyon derken çok yıpratıcı bir hamilelik geçirdik hepimiz.. Zaten 36 haftadan sonra çokta sorun olmaz sanırım, Allah sana da bebeğini bağışlasın canım..
hiç korkma spinalden.tansiyon yüzünden genel anestezide bir komplikasyon olursa bilincin yerinde olmadığı için müdahalesi daha zor.hem spinaldeki vurulan iğne tansiyonu dengeliyor.benim 24 lerden olan tansiyonum doğumda 11 in üstüne çıkmadı mesela.spinaldeki iğneyi anlamıyorsun bile saniyelik bir şey ve hiç can yakmıyor.bir de normal doğum gibi.herşeyi görüp duyuyorsun.dr anlatıyor sana ,ilk çığlığını karnından çıkışını görüyorsun.müthiş bir şey.hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi alırsınız inşallah kucağınıza..sonrasında hepsi birer acı tatlı anı oluyor..
Canimm biraz olsun icimi rahatlattin ama yinede ben çok korkuyorum spinal anestezi+sezeryan dan:18::18:
cnm senin mutasyonların hangileri. hangi şehirdesin
clexanı günün hangi saati yapıyorsun?ayrıca aspirin içiyormusun?
oykumm arkadaşım sende hangi parametrelerde sorun?mesela bende mthfr 677 t ve 1298 c'de heterozigot mutasyon var.
hiç korkma spinalden.tansiyon yüzünden genel anestezide bir komplikasyon olursa bilincin yerinde olmadığı için müdahalesi daha zor.hem spinaldeki vurulan iğne tansiyonu dengeliyor.benim 24 lerden olan tansiyonum doğumda 11 in üstüne çıkmadı mesela.spinaldeki iğneyi anlamıyorsun bile saniyelik bir şey ve hiç can yakmıyor.bir de normal doğum gibi.herşeyi görüp duyuyorsun.dr anlatıyor sana ,ilk çığlığını karnından çıkışını görüyorsun.müthiş bir şey.hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi alırsınız inşallah kucağınıza..sonrasında hepsi birer acı tatlı anı oluyor..
bencede korkmayın arkadaşlar bende kızımda epidural olmuştum çoook memnun kaldım kızımı ilk ben gördüm sesini duydum sevinç göz yaşları döktüm ve sonrasındada çok rahattım ağrım sancım olmadı. bundada sipinal olucak nasib olursa inşaallah ilki gibi kolay ve sorunsuz bir sezeryan olur.ama panik yapmayın sakin olmaya çalışın emi
Canım benim mthfr677 mthfr 1298 iki tane daha var toplam 4 heterozigot mutasyon.İzmirdeyim bende ANA diye bir test var o da + çıktı- olması gerekiyormuş kortizon da kullanmam gerekiyormuş sende baktılar mı ?
Canım benim mthfr677 mthfr 1298 iki tane daha var toplam 4 heterozigot mutasyon.İzmirdeyim bende ANA diye bir test var o da + çıktı- olması gerekiyormuş kortizon da kullanmam gerekiyormuş sende baktılar mı ?
tebrik ederim sevgiliye_34.
arkadaşlar bende dün dr.a gittim. bugün itibariyle 5+5 olduk. haftaya kalbini duyabiliriz dedi dr.um inşallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik yaşarız.
bencede korkmayın arkadaşlar bende kızımda epidural olmuştum çoook memnun kaldım kızımı ilk ben gördüm sesini duydum sevinç göz yaşları döktüm ve sonrasındada çok rahattım ağrım sancım olmadı. bundada sipinal olucak nasib olursa inşaallah ilki gibi kolay ve sorunsuz bir sezeryan olur.ama panik yapmayın sakin olmaya çalışın emi
merhaba canlar pat diye atladım ama çok fazla giremiyorum nete bende normal doğum yaptım güzzel diii... zordu tabi bebeğin ilk çıkışı çok güzel bişi bu duygu için bir daha doğurabilirim ama sancı meselesi zor.
slm canım bendede 4 mutasyon var 2 si heterezigot 2 si homozigot dr coraspirin ve folik asit verdi hamile kalıncada iğne dedi ama cok korkuorum sen hamilemisin suan...aynı seyi yasamaktan cok korkuorum busefer sağlıklı bi sekilde kucagıma almak istiyorum bebeğimi allah izin verirse...
birde arkadaslar 4 mutasyona birden sahip olup bebeğini kucagına alan varmı?
slm canım bendede 4 mutasyon var 2 si heterezigot 2 si homozigot dr coraspirin ve folik asit verdi hamile kalıncada iğne dedi ama cok korkuorum sen hamilemisin suan...aynı seyi yasamaktan cok korkuorum busefer sağlıklı bi sekilde kucagıma almak istiyorum bebeğimi allah izin verirse...
birde arkadaslar 4 mutasyona birden sahip olup bebeğini kucagına alan varmı?
cnm bende de 4 mutasyon var. 4 gebelik ve hepsi de düşükle sonuçlandı. Allah yardımcımız olsun.
Canım çok geçmiş olsun şu an hamile değilim aynı korkular bende de var allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten yaşamayan bilemiyor çok zor hamile olduğumuzu öğrendiğimizde bile sevinemiyoruz inşallah bir daha böyle acılar yaşamadan sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.
benim 1.düşük 2.kalp atışı durdu allah sabır versin bidaha yasatmasın inşallah
aynen öyle canım sevinemiyoruz bile sağlıklı bir hamile görünce içim cızzz edio onları kıskandıgım için değil yanlış anlama sadece bende sorunsuz bir hamilelik gecirsem die düşünüyorum allahım bizede nasip eder inşallah...
herkeze merabalar..2 hamileliğimi kalp atışını alamadıklarından dolayı kürtajla sonlandırıldıktan sonra araştırmalarda kan pıhtılaşması çıktı bendede.. ve 3.cü gebeliğimde claxane 0,4 lük iğneyle başladım..ve şükürler olsun iğne şimdilik faydasını gösterdi ve dün 6+6 günlük ken bebeğimin kalp atışı görüldü ve herşey şimdilik yolunda gidiyormuş çok mutluyum...sizlerlede paylaşmak istedim mutluluğumurabbim inş devamınıda sağlıkla nasip edip kucağıma almayı nasip eder benim ve benimle aynı sorunda olan tüm anne adaylarına amiiinnnn....dualarım sizlerle sizlerde beni eksik etmeyin dualarınızda
slm kızlar bende sizler gibi kan pıhtılaşması yaşayanlardanım. factör v leiden ve 3 tane daha olmak üzere dört mutasyonum var. dört gebelik kaybı yaşadım. şimdi tedavi görüyorum. drum gebelik öncesi tedavi uyguluyor. öncelikle rahim içi damarları genişletmeye çalışıyor. kan akışımı kontrol ediyor ve uygun kan akışı sağlandığında iğneye başlayacağız. ardından da hamile kalmaya çalışacağım. ayrıca drum benim gibi olan hastaları araştıran yurt dışından prof. ların da bulunduğu bir ekiple çalışıyor ve bu ekip benim durumumu da değerlendirecek. bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?