Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hiç korkma spinalden.tansiyon yüzünden genel anestezide bir komplikasyon olursa bilincin yerinde olmadığı için müdahalesi daha zor.hem spinaldeki vurulan iğne tansiyonu dengeliyor.benim 24 lerden olan tansiyonum doğumda 11 in üstüne çıkmadı mesela.spinaldeki iğneyi anlamıyorsun bile saniyelik bir şey ve hiç can yakmıyor.bir de normal doğum gibi.herşeyi görüp duyuyorsun.dr anlatıyor sana ,ilk çığlığını karnından çıkışını görüyorsun.müthiş bir şey.hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi alırsınız inşallah kucağınıza..sonrasında hepsi birer acı tatlı anı oluyor..

Canimm biraz olsun icimi rahatlattin ama yinede ben çok korkuyorum spinal anestezi+sezeryan dan:18::18:

Canimm biraz olsun icimi rahatlattin ama yinede ben çok korkuyorum spinal anestezi+sezeryan dan:18::18:

bencede korkmayın arkadaşlar bende kızımda epidural olmuştum çoook memnun kaldım kızımı ilk ben gördüm sesini duydum sevinç göz yaşları döktüm ve sonrasındada çok rahattım ağrım sancım olmadı. bundada sipinal olucak nasib olursa inşaallah ilki gibi kolay ve sorunsuz bir sezeryan olur.ama panik yapmayın sakin olmaya çalışın emi

herkeze merabalar..2 hamileliğimi kalp atışını alamadıklarından dolayı kürtajla sonlandırıldıktan sonra araştırmalarda kan pıhtılaşması çıktı bendede.. ve 3.cü gebeliğimde claxane 0,4 lük iğneyle başladım..ve şükürler olsun iğne şimdilik faydasını gösterdi ve dün 6+6 günlük ken bebeğimin kalp atışı görüldü ve herşey şimdilik yolunda gidiyormuş çok mutluyum...sizlerlede paylaşmak istedim mutluluğumu rabbim inş devamınıda sağlıkla nasip edip kucağıma almayı nasip eder benim ve benimle aynı sorunda olan tüm anne adaylarına amiiinnnn....dualarım sizlerle sizlerde beni eksik etmeyin dualarınızda

tebrik ederim sevgiliye_34.

arkadaşlar bende dün dr.a gittim. bugün itibariyle 5+5 olduk. haftaya kalbini duyabiliriz dedi dr.um inşallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik yaşarız.

clexanı günün hangi saati yapıyorsun?ayrıca aspirin içiyormusun?

Ben sabah 8 de yapıyorum iğnemi hep aynı saatte.. Coraspin de kullandım ama 26 haftadan sonra kesiti dokrotum ..

oykumm arkadaşım sende hangi parametrelerde sorun?mesela bende mthfr 677 t ve 1298 c'de heterozigot mutasyon var.

Benim Mthfr-c 677 heterozigot..

Ay inşallah arkadaşlar bizim bir arkadaşta anlattı çok güzel oluyor diye, çok korkuyordum ama doğumun günü belli olunca bir rahatlama oldu bende, korkmamaya başladım sanki, evet tansiyon için daha iyiymiş epidural , spinal falan diyorlar bakalım hayırlısı, daha konuşmadım doktorumla ama.. Bunları duyunca rahatlıyorum..

Canım benim mthfr677 mthfr 1298 iki tane daha var toplam 4 heterozigot mutasyon.İzmirdeyim bende ANA diye bir test var o da + çıktı- olması gerekiyormuş kortizon da kullanmam gerekiyormuş sende baktılar mı ?

cnm bende factör v leiden, factör v R2,mthfr 1298 ,factör XIII heterozigot mutasyon. Bahsettiğin ANA isimli test hakkında bir bilgim yok. Gittiğim prof. tüm tahlillerin yapılmış dedi. bilmiyorum

tebrik ederim sevgiliye_34.

arkadaşlar bende dün dr.a gittim. bugün itibariyle 5+5 olduk. haftaya kalbini duyabiliriz dedi dr.um inşallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik yaşarız.

öncelikle tşkr ederim canım..inşaallah minik yumoşunun kalbini sende duyacaksın ve sorunsuz bir şekilde geçiririz hamiş günlerimizi

merhaba canlar pat diye atladım ama çok fazla giremiyorum nete bende normal doğum yaptım güzzel diii... zordu tabi bebeğin ilk çıkışı çok güzel bişi bu duygu için bir daha doğurabilirim ama sancı meselesi zor.

Canım benim mthfr677 mthfr 1298 iki tane daha var toplam 4 heterozigot mutasyon.İzmirdeyim bende ANA diye bir test var o da + çıktı- olması gerekiyormuş kortizon da kullanmam gerekiyormuş sende baktılar mı ?

slm canım bendede 4 mutasyon var 2 si heterezigot 2 si homozigot dr coraspirin ve folik asit verdi hamile kalıncada iğne dedi ama cok korkuorum sen hamilemisin suan...aynı seyi yasamaktan cok korkuorum busefer sağlıklı bi sekilde kucagıma almak istiyorum bebeğimi allah izin verirse...

birde arkadaslar 4 mutasyona birden sahip olup bebeğini kucagına alan varmı?

hayırlı olsun canım.iğneyi ve aspirini kestilermi?genelde normal doğum tavsiye etmezler...

cnm bende de 4 mutasyon var. 4 gebelik ve hepsi de düşükle sonuçlandı. Allah yardımcımız olsun.

Canım çok geçmiş olsun şu an hamile değilim aynı korkular bende de var allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten yaşamayan bilemiyor çok zor hamile olduğumuzu öğrendiğimizde bile sevinemiyoruz inşallah bir daha böyle acılar yaşamadan sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.

cnm bende de 4 mutasyon var. 4 gebelik ve hepsi de düşükle sonuçlandı. Allah yardımcımız olsun.

benim 1.düşük 2.kalp atışı durdu allah sabır versin bidaha yasatmasın inşallah

aynen öyle canım sevinemiyoruz bile sağlıklı bir hamile görünce içim cızzz edio onları kıskandıgım için değil yanlış anlama sadece bende sorunsuz bir hamilelik gecirsem die düşünüyorum allahım bizede nasip eder inşallah...

Hiç yanlış anlar mıyım aynı duyguları ben de yaşıyorum canım kıskançlık değil allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın ama bize de nasip etsin inşallah

hayırlkı günler hayırlı sabahlar;

Canım benimde kan pıhtılaşma problemim var ve senin gibi iki düşüğüm oldu şimdi bende elhmadulillah hamileyim ve 13 haftamıza girdik bende günlük cleaxan 04 vuruluyorum ayrıca benexol vitamin hapı kulnaıyorum başlarda aspirinde kullanmıştım ama kanamaya sebeb oldugundan onu kestik..şimdi elhm benimde herşey yolunda ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzellikleri yaşatsın..

doktorun kim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…