Canım claxane sormussun benim iğnem fragmin ama ben genelde hep bacaktan yapıyorum ve bana bacaktan daha rahat geldi ama kol ve göbekten yapan arkadaşlarda var Rabbim hepimmizin yardımcısı olsun
merhaba arkadaşlar.merak ettiğim bişey var.doktorum ilk 3 ay ilişki yasak dedi. hamilelik boyunca ilişki yasakmı?:78:
slm canım bişey soracagım irenbedeki doktorun refik beyden memnun kaldınmı geçenlerde bi arkadaş bana önerdi onunta bi kaybı var şimdi hamile bana mutlaka o doktora git çok mükenbel biri dedi benim kendi doktorum yakup erata ama yinede başka bi doktorada gidip iyice tatmin olmak istiyorum.
cnm cok tskler 3 er ay arayla 2 kayıp hayırlısı olsun dıoruz...su testlerden bii sonuc cıkar umarım..seninde allah tamamını erdirsin hayatım..
bu sorunun ne olduğuna bağlı.kanaman varsa erken doğum tehdidin ilişki yasaklanıyor.ben serklajlıyım bize baştan beri doğuma kadar yasak.40 günde loğusalık.bebeğimi sağlıkla doğurayımda hiç bişey önemli değil benim için.
selam kısslar iyi haftalar herkese,
bende simdi arastırma hastanesinden geldim 4 tup kan verdim burda saydıgınız butun testlerin kanda yapılması için gittim..smear testi de yapıldı bu test 20 gunde cıkarmıs gebelikle ne ilgiisi var kı?dıgerleride 3 hafta da denedi ama ..net uzerinden bakıyorum simdi yavas yavas sonuclar dusuyor..aptt yazanda 26 sn dıo aralıkta 27-36 gibi protin su bu falan cıkmamıs daha su dediiinz seyleri anlayamadım mthfr ve mutasyon falan bunu doktor mu soyluyor sonuclarda yazıyormu ...doktora ısrarla butun testleri yapın lutfen dedim ama..
slmm canlarr nerelerdesiniz formumuz ne kadar sessizlesti hafta sonunu kocislerinizle gecirdiniz hadi bakim gelin artik
yeni bir haftanin yeni umitlerle ve yeni guzel haberlerle gecmesini diliyorum hepimiz icin
bu arada safak 21 heycanla seni bekliyoruz minik prensesimmmm
Geçmiş olsun ,ben ve burdaki arkadaşların çogu kan pıhtılaşması var ve benimde 2 düşüğüm oldu(bebeklerin kalbi durdu).protein c ve s nin yanında faktör v leiden mthfr 1298 ve677 mutasyonlarınada bakılıyor,ama sıkıntı etme inşallah hepimiz düşük sonrası hamile kalabildik elhm.bende şu an 12 haftamdayım..bence iyi bir kadın doğumcuya görün ama sıkıntı etme, inşallah yakın zamanda hamile kalırsınız.
Sağ olun teşekkür ederim doktora gidiyorum dr hiç bişeyi kafama takmamamı hamile kalmamı söylüyor bende de bütün tahlillere bakıldı sadece proteinc düşük
merhaba arkadaşlar.merak ettiğim bişey var.doktorum ilk 3 ay ilişki yasak dedi. hamilelik boyunca ilişki yasakmı?:78:
tatlım gecmiş olsun allah sabır versin hepimiz yasadık allah birdaha yasatmasın saglıklı bebişler nasip etsin herkese...
bence dr un istemistir kan pıhtılaşması için olan testi bu arada aptt 26 cıkması önemli değil zaten 25-38 bende öle yazıo benimkide 28 cıkmış önemli olan protein c ve s test sonuçların cıksın senin kan pıhtılaşmasında hangi mutasyona sahip oldugun yazar mthfr mutasyon adı bazılarında tek bir mutasyon bazısında iki bazısında hepsi olabiliyor bende mesela 4 mutasyon var...
benim sonuçlarım cıktıgında dr gittim bilg. baktı kan pıhtılaşması dedi sonra cıktısını istedim ordada hepsi yazıyordu...
hakkında hayırlısı olsun tatlım bende senin gibiydin hiç bişey bilmiyordum bu konu hakkında ama insanın basına gelince herseyi öğreniyor...
hımmm abooo kim beklicek okadar:)))selam canım, zaman banada sanki geçmek bilmiyo:)
ikili test 3-4 içinde çıkıyor. pazartesi akşam kan vermiştim. cuma günü doktorum arayıp sonucu söylemişti.
yaptırdın mı? yaptırıcan mı?
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
bende cuma günü kontrole gittim herşey yolunda çok şükür. 3lü test yaptırmadı. nedenini sormakta aklıma gelmdi. yaptırmalı mıydım acaba diye şimdi düşünüyorum.. :18:
selam kızlar
nasılsınız bakem ???
wie cim yüreğin hop hop dimi ?? nasılsın ??
omman sen neler yapıyosun güzelim
diğer kızlar napıyosunuz bu aralar topıc sessız neden ???
görüşürüz öpüyorum hepınızı
merhaba kızlar çok şaşkın ve mutluyum.sizlerlede paylaşmak istedim.Rabbime şükürler olsun dün öğrendim hamileyimmm.inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririm ve bebeğime kavuşurum.
iyiyiz canım sen nasılsın bekikin nasıl?selam kızlar
nasılsınız bakem ???
wie cim yüreğin hop hop dimi ?? nasılsın ??
omman sen neler yapıyosun güzelim
diğer kızlar napıyosunuz bu aralar topıc sessız neden ???
görüşürüz öpüyorum hepınızı
hayırlı olsun canım.inşaallah herşey gönlünce olsun...merhaba kızlar çok şaşkın ve mutluyum.sizlerlede paylaşmak istedim.Rabbime şükürler olsun dün öğrendim hamileyimmm.inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririm ve bebeğime kavuşurum.
teyzeleri bugün 11+0 olduk
allahım bugüne kadar hiç sıkıntı yaratmadı inşallah bundan sonrada bu şekilde gidip doğurmamı sağlıcakla hayırla kucağıma almamı nasip eder
hepimizin inşallah
bi yandan çok tedirginim bi yandan mutlu anlayamıyorum henüz elim hep karnımda
sanki kalp atarmış gibi lime geliyo inşallah yanılmıyorumdur
dua edin canlar bana
sizde benim dualarımdasınız öptükkkkkkk
Evet canım çok iyi bir doktor Refik Keleş çok pozitif bir insan tavsiye ederim senin mutasyonların nedir?
canım sen kaç haftalık hamilesin?senin pıhtılaşma türün ne?allah bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?