Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım claxane sormussun benim iğnem fragmin ama ben genelde hep bacaktan yapıyorum ve bana bacaktan daha rahat geldi ama kol ve göbekten yapan arkadaşlarda var Rabbim hepimmizin yardımcısı olsun

canım çok sağol.bende biliyorum göbek,kol ve bacaklardan yapıldığını ama prospektüsünde karından yazıyor onun için tereddüt ettim.yinede bacağımdan yaptım.saatini 18 olarak ayarladım.fragminin prospektüsüne baktım internetten kol,bacak,göbek her yerden yapılabiliyormuş.amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar.merak ettiğim bişey var.doktorum ilk 3 ay ilişki yasak dedi. hamilelik boyunca ilişki yasakmı?:78:

bu sorunun ne olduğuna bağlı.kanaman varsa erken doğum tehdidin ilişki yasaklanıyor.ben serklajlıyım bize baştan beri doğuma kadar yasak.40 günde loğusalık.bebeğimi sağlıkla doğurayımda hiç bişey önemli değil benim için.

Evet canım çok iyi bir doktor Refik Keleş çok pozitif bir insan tavsiye ederim senin mutasyonların nedir?

cnm cok tskler 3 er ay arayla 2 kayıp hayırlısı olsun dıoruz...su testlerden bii sonuc cıkar umarım..seninde allah tamamını erdirsin hayatım..

İnşallah iyi çıkacak merak etme,Teşekkür ederim canım inşallah.bende 10 haftalık kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim.şimdide 10 hafta ve 12 hafta beni çok tedirgin ediyo,ALLAH hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın.ALLAH herkesin gönlündeki muradını versin.seninde inşallah en yakın zamnda hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmanı diliyorum ALLAH tan.

canım sen kaç haftalık hamilesin?senin pıhtılaşma türün ne?allah bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

tatlım gecmiş olsun allah sabır versin hepimiz yasadık allah birdaha yasatmasın saglıklı bebişler nasip etsin herkese...
bence dr un istemistir kan pıhtılaşması için olan testi bu arada aptt 26 cıkması önemli değil zaten 25-38 bende öle yazıo benimkide 28 cıkmış önemli olan protein c ve s test sonuçların cıksın senin kan pıhtılaşmasında hangi mutasyona sahip oldugun yazar mthfr mutasyon adı bazılarında tek bir mutasyon bazısında iki bazısında hepsi olabiliyor bende mesela 4 mutasyon var...

benim sonuçlarım cıktıgında dr gittim bilg. baktı kan pıhtılaşması dedi sonra cıktısını istedim ordada hepsi yazıyordu...

hakkında hayırlısı olsun tatlım bende senin gibiydin hiç bişey bilmiyordum bu konu hakkında ama insanın basına gelince herseyi öğreniyor...

tatlımmm napıyosun heyecandan duramıyosundur bugünlerde sen yerinde kimbilir demi...rabbimin izniyle su gibi geçsin 21 günde sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah..sonra büyüdükçe fotoları face koyarsın bizde bol bol severiz yorum yaparız prensese...amin inşallah önümüzdeki nice haftalar aylar seneler hep güzel haberler getirsin hepimize inşallah..haftasonuda hep geçmiş olsuna gelen misafirle geçti çaydı yemekti falan filan işte...öptüm seni tatlım...

selam kızlar
nasılsınız bakem ???
wie cim yüreğin hop hop dimi ?? nasılsın ??
omman sen neler yapıyosun güzelim
diğer kızlar napıyosunuz bu aralar topıc sessız neden ???
görüşürüz öpüyorum hepınızı

cnm tsk edrim ..butun sonuclar cıkmıs ama protein ve 3 tane daha deger cıkmamıs 20 gunu bulurmus neden bu kadar uzun suruyor acaba devlet hastanesi oldugu için mi acaba yoksa kan daki degeri günler gectikten sonra mı ortaya cıkartıyorlar??

merhaba kızlar çok şaşkın ve mutluyum.sizlerlede paylaşmak istedim.Rabbime şükürler olsun dün öğrendim hamileyimmm.inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririm ve bebeğime kavuşurum.

Son düzenleme:
hımmm abooo kim beklicek okadar:)))
pazaartesi vercem ben
ama özelde yaptırıom
belki iki güne çıkar
bende bunda biş olmazsa inşallah 3lü istemicem
allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah herşey iyi olur canım....

iyiyim canım benim sağol sen nasılsın ???
pazartesiyi bekliyorum yüreğim hala soğumuş değil
içim kıpır kıpır inşallah herşey yolunda gider

teyzeleri bugün 11+0 olduk
allahım bugüne kadar hiç sıkıntı yaratmadı inşallah bundan sonrada bu şekilde gidip doğurmamı sağlıcakla hayırla kucağıma almamı nasip eder
hepimizin inşallah
bi yandan çok tedirginim bi yandan mutlu anlayamıyorum henüz elim hep karnımda
sanki kalp atarmış gibi lime geliyo inşallah yanılmıyorumdur
dua edin canlar bana
sizde benim dualarımdasınız öptükkkkkkk

merhaba kızlar çok şaşkın ve mutluyum.sizlerlede paylaşmak istedim.Rabbime şükürler olsun dün öğrendim hamileyimmm.inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririm ve bebeğime kavuşurum.

cnm hayırlı olsun
daha once gectimi basından düşük falan....eger gectiyse onlem almak adına testler yaptın mı?

iyiyiz canım sen nasılsın bekikin nasıl?bizde heyecanla bekliyoruz ama henüz günümüz belli değil.
hayırlı olsun canım.inşaallah herşey gönlünce olsun...

inşaallah canım inşaallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günlerin haberlerinide okıycaz burdan..dualar müşterek

Evet canım çok iyi bir doktor Refik Keleş çok pozitif bir insan tavsiye ederim senin mutasyonların nedir?

benim tek mutasyonum var MTHFR(A1298C) MUTASYONU HETEREZİGOT arkadaşımda çok iyi ve neseli bi doktor demişti mutlaka gideceğim tek bi doktora bağlı kalmak istemiyorum 2 kaybım var 2 side 10 haftalıkken karnımda öldü

hacerim nasilsin canim??evet yerimde duramiyorum ama bi taraftanda icimdeki korkuya engel olamiyorum

azraci3437 iyiyiz tatlim cok sukur gun sayiyoruz iste alis verisle geciyor zaman eksikleri hic bitmiyor bu miniklerin zaman durdu sanki offff koskoca 8ayi yedik su 20 gun hic gecmiycek gibi geliyor neyse herseyin hayirlisi olsun

misspoemm hemsomm cokk sevindim valla rabbim tamamina erdirsin

canım sen kaç haftalık hamilesin?senin pıhtılaşma türün ne?allah bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

canım merhaba.ben bugün 23+2günlük hamileyim.benim pıhtılaşma problemim yok.rahim ağzı yetmezliği yüzünden serklaj oldum.erken doğum riskim var.onun için sürekli yatıyorum.sürekli yattığım içindedr. clexane 0.4 verdi.topiktekilerin çoğu iğne kullanıyordur diye sormak istedim.teşekkür ederim.kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…