Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm geçmiş olsun sana da, bende 2 düşük yaptım, ilki boş gebelikti bebek gelişimi olmadı 2. biyokimyasal gebelik hiç görünmeden düştü, bende şimdi hacettepe ye gidiyorum, ilk gidişimde normal kan sayımı, idrar testi ve smear testi yapıldı bişey yok dedi doktor, genetik birimine gönderdi genetikten de bi sonuç aldık ama sadece kromozom analizi sonucu var, henüz mutasyon bakılmadı bende anlamadım neden hemen yapılmadığını, uğraştırıyorlar anlayacağın, haftaya tekrar gidiyoruz umarım bu defa bakarlar, çünkü zaman geçiyor ve hala teşhis yok çok moral bozucu, ben il dışından gidiyorum bi de zor oluyor tabi, umarım seninki böyle uzamaz ilk gidişinde bütün testleri yaparlar, genetik testler biraz uzun sürüyor bilgin olsun, çok geçmiş olsun tekrar, inşallah yakın zamanda bizde anne olabiliriz, sevgiler...

canım benim ne desem bilemiyorum böyle durumlarda ne desek kar etmiyor. rabbim sabır versin

pissst sakin ol kuzu biliyrum kordondan dolayi hep aklin bebisinde ama lutfen stres yapma bizler ne zorluklar atlatmis insanlariz allahin izniyle hic birsey olmiycak bak goreceksin saglikli bir sekilde alicaz yavrularimizi kucagimiza azz kaldi canim

yaa bu arada bana ozelden ismini yazsanda facee de eklesem seni

hiç alakası yok canım yaa bende aynı durumdaydım ve 41 haftaya girdiğimde suyu azaldığı için mecburen alındı yoksa normali beklicektik gayette iyiydi gelişimi.

essebecim skain ol tatlım bak bitti artık yolun sonuna geldin çok az kaldı bıdışın kordonuyla oynaması normal tatlım çıkmak için bir yol arıyordur o kendine annesi sen üzülme.

tsk ederim cnm dediiin gibii zamn geciyor ve neden oldugunu ogrenene kadar yıne aynı seyi yasamamak için bu arada korunmak gerekiyor hamile kalmaya calısırken kalmamaya calısıyrz simdide ne tuhaf seyler ya....kımınde de hiç bişey cıkmıyor ama en belirgini kan pıhtılaşması galiba ...

saol cnmcıımm peki genetik için kadın bolumumu yonlendiriyor randevu da boyle bir bolum goremedim ben...

kızlar nasılsınız?inşallah her şey yolundadır.sizlerde doppler ultrasonda kan akışına bakıldı mı?ooff stres yaptım.bende damarlardan birinde direnç artışı gözlendi.benim için dua edin.inşallah düzelir.

Ben clexane 0.4 kullandım ve hep göbeğimden yaptım , göbekten nedense çok daha rahat ettim, sonrasında insüline başladığımda insülini kol ve bacaktan yaptım ama o bana daha zor geldi, göbeğim daha az acıyor ama kişiye göre değişir tabi, bazıları da kol bacaktan daha rahat yapıyor..

canım denden arkadaşımız doğuma 24 saat kala kesmişti iğneleri sonra 10 gün daha kullanmıştı.

10 gün iyiymiş ya, aman bıktık artık iğnelerden, ben günde 3 iğne yaptım 3 aydır, insülinlerle birlikte..

Listeden çıkmıştım canım, ara ara girdim ama buraya, bebikim doğsun yazarız listeye hayırlısıyla.. Girmemeyi tercih ettim sadece, birşey yok aslında canım ama sizi çok özlemişim..

Ben her dopplere girdiğimde kan akışına bakıyor doktorum, kan pıhtılaşması ve tansiyon olduğu için herhalde, yoktur birşey inşallah, sen gönlünü ferah tut canım..

Ben her dopplere girdiğimde kan akışına bakıyor doktorum, kan pıhtılaşması ve tansiyon olduğu için herhalde, yoktur birşey inşallah, sen gönlünü ferah tut canım..

canım çok sağol.inşallah bir sorun çıkmaz.tansiyonum genelde düşük seyrediyor.

clexanı günün hangi saati yapıyorsun?ayrıca aspirin içiyormusun?

oykumm arkadaşım sende hangi parametrelerde sorun?mesela bende mthfr 677 t ve 1298 c'de heterozigot mutasyon var.

cnm şu 15 gün sonra ilaç ve bitkisel destekli tedavim başlayacak adeti bekliyoruz. bu ilaçlar rahim içi damarları genişletecek kan akımı kontrolüyle istenilen seviyeye ulaşıp ulaşmadığına bakılacak. sonuç vermezse histeroskopi ile tııbbi müdahale yapılarak genişletilecek. ben iki bebeğimde kalp atışı duymadım ikisinde duyduk. rahim içindeki pıhtılaşmadan beslenemediğini düşünüyrlar.

cnm şu 15 gün sonra ilaç ve bitkisel destekli tedavim başlayacak adeti bekliyoruz. bu ilaçlar rahim içi damarları genişletecek kan akımı kontrolüyle istenilen seviyeye ulaşıp ulaşmadığına bakılacak. sonuç vermezse histeroskopi ile tııbbi müdahale yapılarak genişletilecek. ben iki bebeğimde kalp atışı duymadım ikisinde duyduk. rahim içindeki pıhtılaşmadan beslenemediğini düşünüyrlar.

İlaçlar ve bitkisel tedavi hakkında uygulananları burada paylaşırsan çok sevinirim hangi şehirdesin? İnşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın benim gibilere umut olursun.

İlaçlar ve bitkisel tedavi hakkında uygulananları burada paylaşırsan çok sevinirim hangi şehirdesin? İnşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın benim gibilere umut olursun.

ben kırşehirdeyim. ama drum ankarada. ilaç tedavisine adetim bitince başlayacağım için şu an isimlerini bilmiyorum. ama başladığımda buradan yazarım. şu an öncelikle rahim içinde oluşabilecek herhangi bir enfeksiyona karşı önlem amaçlı ilaç kullanıyorum. 15 gün sonra folikül kontrolüyle yumurta kaliteme bakılacak ve ardından ilaca başlayacam yani bir on on beş gün var önümde.

Canım hayırlısı olsun inşallah gelişmelerden haberdar edersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…