gunaydın kısslar,
herkese gecmiş olsun yeni hamilelerede allah tamamını erdirsin inşllh..
bende ocak ve mayıs basında 2 kaybım oldu 3 er ay arayla yaşadım ..ilkinde olabilir dediler hiç bir arastırma yapmadık o kdar kızıyorum mı kendime ...kalp atısı oldu ama durdu..2.sinde hiç attıgını gormedik...son ergl tarihime gore 7 h ken iğne yapalımmı dedim doktora ama o zmna kadar aspirin içmiştim gec kalınmıstı galiba 5 gun iğne yaptım göbegimden yıne de atıs olmadı ve kurtaj...simdi marmara uni.den randevu aldım uni hastanesi olunca daha iii olur dıe dusunuyorum ..bakalım ptesi gidecem 2 dusuk ya da 3 dedimde kanıt istiyorlar mı acaba...o gun kan alma dısında eşimede banada genetik arastırma yapılmaya baslanıyor mu acaba?bu hastaneye giden varmı aranızda kısslar
ıkı hafta once 34 haftalık kızımı kaybettım normal dogumla aldılar benden patalojıye verdık cok guzeldı gelısımı hersey yolundaydı fakat bıanda kalbı durdu sonuc olarak kanpıhtılasmasından suğhelendıklerını soyledıler fakat ben baska bı doktora gıttım kanpıhtılasması olamaz dedı kafam hepten karıstı ıkı hafta sonra test yapcaklar cok korkuyorum kızımın yuzunu bıle goremeden kokusunu bıle duyamadan kaybettım cok acı evlat acısı cok zormus dayanmak cok guc ustelık ılk basta ıkızını kaybettım sımdıde bunu allahtan gelıyo ısyan etmıyorum ama cok zor allah hepıımızın yardımcısı olsun
herkese merhaba kıslar kaç gündür giremiyordum internet beni sinir ediyor:18:burayı açmaya çalışınca internet explorer bir sorunla larşılaştı kapatılması gerekiyor diyor.hata raporu gönder gönderme diye iki ileti çıkıyor hangisine tıklarsam tıklıyayım sayfa kapanıyor bir kaç gün sonra kendiliğinden düzeliyor ama ben hergün kontrol etmekten sizden haber alamamaktan sinir oluyorum..neyse wie canım doğum tarihin belli olmuş çook sevindim hadi hayırlısı gününü bilince beklemek daha kolaydır heralde rabbim hayırlısıyla kavuştursun miniğine hacercim çook sıkıntılar yaşamışsın ama inanıyorum rabbim birgün mutlaka güldürücek yüzünü ve çektiklerinin karşılığını cennette mutlaka alıcaksın..azracım iyiyiym sağol bebeişin hızla büyüyor annesi oyküm yeniden hoşgeldin bende doğumdan sonra iğne kullanıcam ama ne kadar süreyle olduğunu söylemedi acaba ne kadar kullanıcaz? bana gelincee yaramaz oğlum kordonunu boynuna dolamış doktor sanırım bir defa dolandığı için endişelenme sorun oluşturmaz normal doğum olmıycak zaten ama yinede bebek hareketlerini iyi takip etmelisin dedi ama ben çok tedirginim ya bişiy olursa :78:kaderden öteye yol yok biliyorum ama yinede kendimi sakin tutamıyorum iki gecedir uyuyamıyorum dua edin ne olur yavrumu hayırlısıyla kucağıma alayım haziranın ilk haftası gel doğum günün kararlaştıralım ve iğneyi keselim dedi (doktorum bu arada koskoca trabzonda riskli gebelik uzmanı bulamadım) ama zaman geçmiyor sanki önümüzdeki hafta gidip konuşucam mumkünse doğumu biraz daha öne almasını söyliycem.bir arkadaş bazı doktorların bizim için belli bir haftadan sonra doğum yapmanın bebek anne karnında ne kadar kalırsa okadar iyidir tezinden daha doğru olduğunu düşündüğünü yazmış bende bu görüşteyim.yoruldum arkadaşlar 9 aydır ilk zamanlar eşim her telfnda miden bunıyormu (bulanıyorsa bebek iyidir)sonraları oynadı! yok oynamadı bişiymi oldu kaygıları:44:uzun oldu biliyorum ama içim doluydu kusura bakmayın iyi geceler..
ben hamileyken de doktorum 36 olunca alacağız demişti.Bizim durumumuzdaki hastaların bebekleri için dış dünya anne karnından daha güvenliymiş ve bebek dış dünyada yaşayabilecek kadar büyüdüğünde tahliye olması daha sağlıklıymış
slm geçmiş olsun sana da, bende 2 düşük yaptım, ilki boş gebelikti bebek gelişimi olmadı 2. biyokimyasal gebelik hiç görünmeden düştü, bende şimdi hacettepe ye gidiyorum, ilk gidişimde normal kan sayımı, idrar testi ve smear testi yapıldı bişey yok dedi doktor, genetik birimine gönderdi genetikten de bi sonuç aldık ama sadece kromozom analizi sonucu var, henüz mutasyon bakılmadı bende anlamadım neden hemen yapılmadığını, uğraştırıyorlar anlayacağın, haftaya tekrar gidiyoruz umarım bu defa bakarlar, çünkü zaman geçiyor ve hala teşhis yok çok moral bozucu, ben il dışından gidiyorum bi de zor oluyor tabi, umarım seninki böyle uzamaz ilk gidişinde bütün testleri yaparlar, genetik testler biraz uzun sürüyor bilgin olsun, çok geçmiş olsun tekrar, inşallah yakın zamanda bizde anne olabiliriz, sevgiler...
cnm kanıt ıstemıyolar eger kanıt ısterlerse evde düşğk yaptım dersın olur bıter
genetık testını genetık bolumu verıyor dıger testlerı kadın dogumcu onun ıcın 2kere randevu alman lazım
marmara hastanesı güzel bı hastane en azında cok arastırmacı korkma buaradakı herkes yaptırdı o testlerı op süreçten gectık yanı bıraz zor ama olsun cabul gecıcek
kolay gelsın
arkadaşım kan pıhtılaşması için hangi iğneyi kullanıyorsun?her gün mü yapılıyor bu iğne ve nereden yapılıyor.bende de sorun var da hamile kalınca inşallah ğnelere başlayacağımı söyledi doktor.
canım denden arkadaşımız doğuma 24 saat kala kesmişti iğneleri sonra 10 gün daha kullanmıştı.
cnm bızde takıp edıyoruz bırbırımızı ama ben senı lıstedegormedım sankı ???
uzun zamandır topıce gıremeyıosının nedenı nedır ?
essebe cnm kafanı takma bol bol dinlen cnm bak az kalmıs hadı hayırlısı
kendıne ıyu bak
kızlar nasılsınız?inşallah her şey yolundadır.sizlerde doppler ultrasonda kan akışına bakıldı mı?ooff stres yaptım.bende damarlardan birinde direnç artışı gözlendi.benim için dua edin.inşallah düzelir.
Ben her dopplere girdiğimde kan akışına bakıyor doktorum, kan pıhtılaşması ve tansiyon olduğu için herhalde, yoktur birşey inşallah, sen gönlünü ferah tut canım..
Ben clexane 0.4 kullandım ve hep göbeğimden yaptım , göbekten nedense çok daha rahat ettim, sonrasında insüline başladığımda insülini kol ve bacaktan yaptım ama o bana daha zor geldi, göbeğim daha az acıyor ama kişiye göre değişir tabi, bazıları da kol bacaktan daha rahat yapıyor..
10 gün iyiymiş ya, aman bıktık artık iğnelerden, ben günde 3 iğne yaptım 3 aydır, insülinlerle birlikte..
Listeden çıkmıştım canım, ara ara girdim ama buraya, bebikim doğsun yazarız listeye hayırlısıyla.. Girmemeyi tercih ettim sadece, birşey yok aslında canım ama sizi çok özlemişim..
Ben her dopplere girdiğimde kan akışına bakıyor doktorum, kan pıhtılaşması ve tansiyon olduğu için herhalde, yoktur birşey inşallah, sen gönlünü ferah tut canım..
Canım çok geçmiş olsun benim de 4 gebelik kaybım var ve dört heterozigot mutasyona sahibim kalp atışları hiçbirinde duyulmadı rahim içi damarları nasıl genişletiyor bilgi verirsen çok sevinirim ben aspirin ve folibol kullanıyoum hemotoloji de dahil gitmediğim doktor kalmadı ama hiçbiri böyle bir şeyden bahsetmedi yazarsan sevinirim
Canım çok geçmiş olsun benim de 4 gebelik kaybım var ve dört heterozigot mutasyona sahibim kalp atışları hiçbirinde duyulmadı rahim içi damarları nasıl genişletiyor bilgi verirsen çok sevinirim ben aspirin ve folibol kullanıyoum hemotoloji de dahil gitmediğim doktor kalmadı ama hiçbiri böyle bir şeyden bahsetmedi yazarsan sevinirim
cnm şu 15 gün sonra ilaç ve bitkisel destekli tedavim başlayacak adeti bekliyoruz. bu ilaçlar rahim içi damarları genişletecek kan akımı kontrolüyle istenilen seviyeye ulaşıp ulaşmadığına bakılacak. sonuç vermezse histeroskopi ile tııbbi müdahale yapılarak genişletilecek. ben iki bebeğimde kalp atışı duymadım ikisinde duyduk. rahim içindeki pıhtılaşmadan beslenemediğini düşünüyrlar.
İlaçlar ve bitkisel tedavi hakkında uygulananları burada paylaşırsan çok sevinirim hangi şehirdesin? İnşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın benim gibilere umut olursun.
ben kırşehirdeyim. ama drum ankarada. ilaç tedavisine adetim bitince başlayacağım için şu an isimlerini bilmiyorum. ama başladığımda buradan yazarım. şu an öncelikle rahim içinde oluşabilecek herhangi bir enfeksiyona karşı önlem amaçlı ilaç kullanıyorum. 15 gün sonra folikül kontrolüyle yumurta kaliteme bakılacak ve ardından ilaca başlayacam yani bir on on beş gün var önümde.
Canım hayırlısı olsun inşallah gelişmelerden haberdar edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?