marguerite nasıl gidiyor geri sayım başladı hayırlısı..şu amnio sıvı gelmesi tamamen bitti demi?hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın dualarım sizlerle...
canım anladım ama birşey sorcam. hangi kan değerine bakılıyor. trombosit sayına mı.. bana bu ay doktorum sadece hemoglobin tahlili yaptırdı. onda bakılacak olan tek pıhtılşama değeri trombosit. 150-450 arası demiş mesela sınırlara benim 350 çıkmış. bana güzel aynen devam dedi. ilerleyen haftalarda artmasını bekliyoruz zaten dedi. onuda daha önce dediğim gibi bebeğe giden damarlardaki basıncı ölçerek değerlendiriyor anladığım kadarıyla..CADIARZU . Allaha şükür iyiyim artık toparlandım baya geçti öksürük ama çok hapşurdum ve öksürdüm. doktora gidip bebişe bakasım var umarım içerde öksürmekten sorun yaşamamıştır. bu arada ben bu hareketleri ne zman tam olarak algılıcam :sm_confused: çok nadir hissediyorum daha normal dimi
canım benim ço sağol ilgin için.ilk başta biraz stres oldu kullanmak istemedim ilacı ama içindede hiç bir zrarı yoktur yazıyor.inşallah bebişe ve banada şifa olur.
merhabalar çok üzgünüm kızlar 3 gündür tansiyonum yükseliyor:çok üzgünüm: benim normal tansiyonum 9 / 6 gibi çıkardı hep, gebelikte de böyle devam etti. ama 2gün önce başdönmesi, sersemlik falan hissetti ve yüzüm ellerim ayaklarım falan şişti. kendi kendime tansiyonumu ölçtm yüksekti, gece boyu hep yükseldi. 14 / 9 oldu doktory aradk, bi ilaç söledi gece onu aldım. 15 / 10u gecerse ve düşmezse tekrar arayın hastaneye yatırım dedi. hastane yatmaktan nefret ediyom:mymeka:
benim tansiyon 15 /10 oldu sonra bi iniyordu bi çıkıyordu. dün sabah hemen tahlil yaptırdım dr götürdüm. çok şükür gebellik zehirlenmesi degilmiş. tansiyon ilacı verdi sabah akşam.
3 gündür tansiyonum bi inşyor bi çıkıyor. sersem gibi oldu kafamkafamçokkarıştı başım agrıyo :1shok:
nazlicim simdi bizim burda da 150_400 arasi ve plaquet deniyor sanirim ayni senin dedigin gibi trombosit galiba benim gecen ay 324 du bakalim bu ay kac cikacak doktorum zaten gecen aya gore yukseltebiliriz dedi cunku daha onceleri 260-280 civarlarindaydi yani biraz yukselmis simdi ben 28. haftanin icindeyim canim bu ayki kontrolde sanirim artis olacak bu arada sanada cok gecmis olsun canim kendine cok dikkat et malum bahar ayindayiz tam hastaliklarin zamanisen kac haftalik oldun simdi ben tam 4.ayda ufaktan hissetmeye basladim yavas yavas artti simdi gumbur gumbur yakinda sende baslarsin hissetmeye canim merak etme delikafadulden sevgiyle kal canim a.s.
canım ben 19. haftanın içindeyim şimdi. 350 çok galiba ne güzel senin 28. hafta içinde 324. umarım sağ salim sorun olmadan geçer bu aylar. sorma bütün öğrenciler hasta zaten birinden kaçsam biri geliyor. ben daha öyle çok net hissetmiyorum ama bazen bişeyler oluyo içimde:sm_cool: umarım en kısa zmanda daha çok tekme çalışmalarına başlar bizim oğlanda rahat ederim bende.. içimde hep bir korku var çok yükselirse diye değer. bu arada bana sadece gebelik öncesi bakıldı tiroid bir daha bakılmadı. korktum şimdi neden bakılmadı ki... of of her gün aklıma yeni bir soru ekleniyor..kafamçokkarıştı
LUTFEN YARDIM EDIN..............
ya kizlar ben hamileyim. dun doktora gittim bebegin kesesini gordu
hemde iki tane varmis. dun ilk ignemide oldum. cok dikkat ediyorum surekli uzaniyorum.
. 4 haftalik hamileyim.bu sabah hafif kahve rengi bi leke geldi. sizce neden. bu bebeklerimidemi kayip edicem bilgisi olan varmi. bide cok kotu mide agrim vardi. bu gun yok. cok korkuyorum acaba dusucekmi diye. yoksa tutunma kanamasimi bu . siz yasadinizmi lutfen yarim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?