Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war

doktorlarım doğuma 2 gün kala iğneyi kesmemi,15 gün kalada aspirini kesmemi söylemişlerdi...aspirin konusunda onları dinledim ama iğneyi 24 saat önce kestim ve doğumdan sonra 10 gün daha kullandım...çok şükür bir problem yaşamadım......ameliyattan bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi değilmiş,benim ameliyat sonrası sancım çok olmuştu,ilk ayağa kalkış çok zor oluyor bir de ama hepsi geçiyor...hayırlı doğumlar diliyorum....

kızlar beni geçenlerde sağlık ocağından aradılar.tetenos aşısı için.aynı gün içinde hem kan sulandırıcı iğne hem de aşı olabiliyormuyuz? siz yaptırdınız mı?

WİE
essebe

ay kuzularıum dogumlar yaklaşmış maşallah hayırlısıyla alın kucagınıza
rabbim yardımcınız olsun
nolur dogumda banada dua edin

kocaman öpüyorum sizleri
canım yaa sen nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor sankim.inşaallah canım ende bizim için dua et olurmu..
hımm banada bir hafta kala iğneyi keseceğiz dedi ama ben 3-4 gün kala kesmeyi düşünüyorum tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler ğüneş kızını öp bizim için
kızlar beni geçenlerde sağlık ocağından aradılar.tetenos aşısı için.aynı gün içinde hem kan sulandırıcı iğne hem de aşı olabiliyormuyuz? siz yaptırdınız mı?
canım ben yaptırdım.evet akn sulandırıcı iğneme aynen devam ettim aşıyı günüz iğnemi akşam yaptım ama doktoruma bu konuyu sormak klıma bile gelmemiştidoktorunun bilgisi dahilinde yaptıran arkadaşlar siz ne diyorsunuz?

arkadaşlar benim arkadaşım erken doğum yaptı elinde 50 kutuya yakın 06 lık calexsan iğne var.iğneyi ihtiyacı olan bir kişiye karşı ödemeli olmak şartıyla kargoyla yollamak istiyor.iğne bulmakta zorluk çeken veya yazdırmada zorluk çeken arkadşlardan isteyen varsa bana özelden tam adresni yazsın.karşı ödemeyi kabul ediyorsanız arkadaşa ileteceğim.
kendinize iyi bakın.

canım bu aşılar tetanos difteri karışıkmış.yan etkisi olur mu acaba?

merhaba arkadaşlar bende mthfr c677t heterozigot olduğumu yeni öğrendim ayrıca hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyım doğal yollarla iki defa kanda gebelik çıktı fakat hemen kanama başlayıp düştü tesadüfen öğrendim heterozigot olduğumu günde bir tane coraspirin alıyorum bir tane bemiks c ve bir tanede folbiol ama hiçbirini doktorum vermedi ben sadece bu hastalık grubunu araştırarak başladım yani tafsiyelerle şuandad tedavim yeni bitti haftaya test yaptıracam eğer gebelik olursa hemen clexsan 0.4 kullamnaya başlayam inşallah rabbim bu defa sağlıklı bir şekilde hamile kalmamı ve bebeğimi kucağıma almamı nasip eder sizlerinde tafsileri benim için çok önemli acaba folbiol lu günde iki taneyemi çıkarsam bilmiyorum tafsiyelerinizi bekliyorum

güzeller meraba

missspoemcim hayırlı uğurlu olsunnn.. çook sağlıklı ve mutlu bi hamilelik süreci geçirirsin inşallahh..

wie, essebe, oykum canlarım nası yaklaşmışş doğuummm maşallahhhhh... allah bi avazda sağlıkla doğum yapmayı nasip etsiinnnn

ommancımm maşallahh ne güzel ilerliyo hamileliğin her kontrolunde güzel haberler alırız inşallahh..

taze hamilelerimiz,bekleme aşamasında olan arkadaşlarr canı gönülden dua ediyorum sizin için de...

kıvırcığıımmm hoşgeldinn.. özletiyosun kendini..

beni sorarsanız bi sıkıntım yok çok şükür şeker sınırda çıkmıştı yediklerime dikkat ediyorum.. göbüüşşş büyüyooo bi sonraki kontroluu hasretle bekliyorum. bebeğin hareketlerine paranoya yapıyorum az mı çok mu diye.. inşallahhh hepimiz hayırlısıyla alırız kuzucuklarımızı koynumuza..

Son düzenleme:
arkadaşlar birde doktorum bana clexsan 0.4 lük verdi vermesinede kiloya göre kullanılıyorsa ben 1.70 boyunda 70 kiloyum bir sakıncası yoktur sanırım

sona geldin artık,hayırlısıyla sağlık sıhhatle doğurman dileğiyle...

Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah olmayanlar da yaşatsın inşallah..

Doktorların her konuda farklı fikirleri var zaten.. Bu iğneler konusunda bile hemfikir değiller... Bu arada ben dün doktoruma sordum iğneleri doğumdan sonra genelde sadece 15 gün kullandırıyorlarmış canım.. Gerçi ben ilk doğumumu da genel anestezi ile yaptı, hiç sıkıntı çekmedim çok rahat ayaklandım, hemen ayıldım ve emzirdim.. Pek korkmuyorum onun için..

Allah seni de bebeğine kavuştursun canım.. Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin, yardımlarınız için çok teşekkür ederim, size birçok konuda danıştım, benim içimi çok rahatlattınız.. Hamileliğimin sıkıntılarını aldınız, Allah hepinizden razı olsun... Doğumda yapılan dualar kabul olurmuş, doğuma girmeden bu topikte olan, bebeği olmayan herkese dua edicem, Allah hepsinin kucağını tez zamanda doldursun, bu güzelliği yaşatsın inşallah.. Sizi haberdar ederim kızlar.. Sevgiler..

Son düzenleme:
ahtamara canım tetenoz aşısının ilk dozunu 20. haftamda oldum 2. dozunu 24. haftamda oldum druma sorduğumda herhangi bir sakıncası yok yaptırabilirsin ama her ikisini de aynı yerden yaptırma demişti. ben iğnemi hergün 11.30 gibi yaptırıyorum aşı olacağım gün iğnemi 11.30 da bacaktan yaptık aşıyı saat 14.00 gibi koldan yaptırdım.

aminn canımcım sende büyütmüssün kuzucuğunu annesi

ayy canım ne bu böyle vedalaşır gibi zaten bu aralar çok hassasım ağltıcan şimdi beni.sağlıkla gir sağlıkla ve kucağında gülyüzlü yavrunla gülücükler saçarak çık hastaneden dualrımız seninle.hayırlı haberlerini bekliyoruz..

selam arkadaşlar, çok uzun zamandır nete giremiyorum. size kendimle ilgili bilgi veririm demiştim ama vaktim olmadı. izmire geldim ve hastaneye yattım bebeğim artık kilo alamaamaya başlamıştı ve kan akımlarımda kötüleşti ve geçen hafta doğum yaptım 34 haftalık. ben şuan iyiyim ama oğluşumuz küvezde. 1.260 gr olarak doğdu. izmir kent hastanesinde doğum yaptım ve şuan oğlumuzda orada yenidoğanda kalıyor.çok zor insan doğum yaptığını bile hissedemiyor.doğum yaptığım gün 6 kişi doğum yaptı. herkesin bebeği yanına geldi ama benim oğlum yanımızda değildi. doğumdan sonra 2 gün hastanede kaldık sonra ben taburcu oldum. şimdi de hergün hastaneye oğlumuzu görmeye gidiyoruz.çok stresli günler geçirdim hergün acaba bşey olacakmı karnımda diye tedirgin oluyordum. tansiyonumda çok çıkmıştı.preeklemsi olmuşum.aniden doğuma alındım. genel mi, epiduralmi olacağımı bile düşünemeden alındım doğuma. epidural oldum. aslında korkuyordum sezeryandan ama bi taraftanda oğlum acaba ağlayarakmı doğacak diye merak ediyordum. çünkü ciğerleri geliştiği haftada doğuma alındım. korkuyordum ya ciğerleri gelişmemişse diye ama. allaha şükür kendi kendine solum yapabiliyor oğlum.ağladığını duydum doğumda bu benim için çok mutluluk verici bişeydi. kendimi tutatmadım sesini duyunca. ama çok ufak kilo almasını bekliycez oda baya zaman alacak belki 40.45 gün ama sağlıklı olsunda. şimdilik bu benden bu kadar tekrara size durumumz hakkında bilgi veririm.hepinizi öpüyorum dualarım sizinle. sizlere çok dua ettim. ediyorum da

allah yardımcın olsun dualarım senle ınş tez zamanda kollarına alıp çıkarsınız hastaneden

sen dr neyi tavsiye ediyora ona uy tabiki.bende clexane ve corasprin kullanıyordum.iğneyi yaptıktan ve corasprini aldıktan 2 saat sonra 36+6 da suyum gelmişti.hemen hastaneye gitmiştik ve sabahına doğum yapmıştım.öyle yada böyle sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi alın da hayırlısıyla kucağınıza.dediğin gibi gerisini hiç düşünme

iğneler raporla bedava alınıyor ne ödemesi bu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…