Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

akfin gözün aydın canım.inşallah yavrunu tez zamanda kucağına alırsın. senin kaçıncı haftada kan akışına bakılmıştı?ben de de 2 hafta önce direnç artışı görüldü.bu cuma bi daha bakılacak.eğer artarsa dr.erken doğum da olabilir dedi.bana kendi durumundan biraz bahsedermisin.

kiloyla alakalı bir durum değil bana test yapılmıştı iğne dozu yeterlimi diye...

cevabın için teşekkür ederim canım zaten ben daha haftaya test yapacam yani daha beklemedeyyim eğer hafyata hamile çıkarsam hemen başlamalıyım çünkü daha evvel iki defa gebeliği öğrenir öğrenmesz kanamam başladı ve düşük oldu inşallah gene hamile kalırım ve bu defa başlarım ben günde bir tane coraspirin kullanıyorum heterozigot olanlarda hem aspirin hem clexsan mı kullanılıyor benim dokltorum pek bu konuda sanırım bilgili değil yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada sizlere sormak istediğim başka bir sorru daha var benim daha önce yaptırdığım aptt testi yüksek çıkmıştı sonra coraspirine başladım ve normal değerlere döndü 28 çıkmıştı hatta hatırlıyorum sorum ben 677 heterozigot olduğuma göre acaba coraspirin yeterli gelirmiki kansulandırıcı bu defada fazla gelmesin fikirleriniz çok önemli çünkü haftaya gebelik testi yaptıracam inşalalh pozitif çıkar o yüzden nasıl hareket etmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

slm arkadaslar benim bi sorum olcak bende iki keren bebegimi kaybettim ikiside 10.haftalardaydi bu kan pihtilasmasi nerden biliyonuz doktorunuz test mi yapiyo ben hic bilmiom bende öyle bisi varmi diye gerci bu ikinci düsükten sonra arastirma yapcaz ins bu son acimiz olur bi sorun cikmaz

çok teşekkür ederim cnm inşallah yakın zamanda kollrımda olur oğlum.benim 20. haftada bakılmıştı.o zaman direnç başlamıştı. hatta bende akım kaybı bile görüldü.doktor çok korkutmuştu kan yeterince gitmediği için gelişme geriliği başladı. başka başka doktorlara gittim. çok erken hafta da başladığı için doktorlarda çok tedirgin olmuştu. bi mucize oldu ve akımlarım az düzeldi. bebeğim gelişmesi tekrardan başladı ve sürekli kontrole gittim önce 2 hafta da 1 sonra her hafta gittim ve oğlum artık gelişememeye kilo alamamaya başladı ve bende tansiyon da yüksek seyretmeye başladı ve preeklemsi oldum hastanede yattım ve en uygun zaman da alıcaz dedi doktorum ve aniden doğuma alındım. ciğer geliştirici iğne oldum.onun çok faydası oldu. bebeğimin ciğerleri gelişti. 34r haftalık doğdu ama gelişme geriliği olduğu için bebeğim çok küçük doğdu.sormak istediğin şeyler olursa sorabilirsin cnm.

benimde 2 kaybım oldu 7 ve 21 haftalık.. sonra kanpıhtılaşması olduğu anlaşıldı ve sonraki gebeliğimde coraspın 100 ve clexane 0,4 iğne olarak kızımı dünyaya getirdim. şimdi tekrar hamileyim yine iğne, coraspın ve folıc plus kullanıyorum..

tekrarlayan düşük yaşamışsın tromboz paneli testi yaptırmalısın.. üniversite hastanelerinde yapılıyor.. bu teste göre kan pıhtılaşması olup olmadığı anlaşılır sonraki gebeliklerinde iğne olursun bizim gibi

Son düzenleme:
herseyime baktircam onada baktirim ins kücük bi sorundur ve cözümü vardir Allah nazarlardan saklasin seni ve tüm hamisleri Allah bizede saglikli cocuklar nasip etsin ins

canım çok geçmiş olsun kuzucuğun en kısa zamanda seninle olur inşallah bende preeklemsi olmuştum benimki 26 haftalık 780 gr doğmuştu şimdi çok sağlıklı seninkide öyle olur hiç merak etme

bende 5 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettim doktorum bütün hayvansal gıdaları yasakladı sadece yağsız beyaz peynir ve sebze yemekleri ...hayvansal gıdalar kan pıhtılaşmasını tetikliyormuş...yeniden başladık bu ay beklemedeyiz..rabbişm hiçbirimizi bu güzellikten mahrum bırakmasın bebişlerimiz hayırlı sağlıklı gelsin bize...rabbim dualarımızı kabul et...allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle ,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle .amin

arkadaşlar birde doktorum bana clexsan 0.4 lük verdi vermesinede kiloya göre kullanılıyorsa ben 1.70 boyunda 70 kiloyum bir sakıncası yoktur sanırım

bu igneyi 20 gündür bende kullanıyorum içindeki receteyi bir okuyun lütfen kiloyla alakalı olmadıgı orda yazıyor sadece cıkan mutasyonla alakalı olabilir hangisini kullanacagız ama asla kiloyla ilgili olmadıgı yazıyor içinde zaten

canım çok geçmiş olsun kuzucuğun en kısa zamanda seninle olur inşallah bende preeklemsi olmuştum benimki 26 haftalık 780 gr doğmuştu şimdi çok sağlıklı seninkide öyle olur hiç merak etme

çok teşekkür ederim canım. inşallah Allah bize en yakın zamanda o günleri gösterirde evimize gelir oğlumuz.inşallah sağlık problemi de olmaz ileride. şimdilik herşey yolunda gidiyor kilo alımını bekliyoruz. 2.000 gr olmadan çıkarmayacaklar sanırım hastaneden.herşeyin hayırlısı dua edin bizim için.

eğer liste varsa benide ekleyin çok yeni öğrendim hastalığımı sizlerden gebe kalınca soracağım çok şey olacak sanırım

canim gizun aydin ve gecmis olsun umarim tez zamanda kilo alir bebisinde kucagina alirsin dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…