iğneler raporla bedava alınıyor ne ödemesi bu???
kiloyla alakalı bir durum değil bana test yapılmıştı iğne dozu yeterlimi diye...
kiloyla alakalı bir durum değil bana test yapılmıştı iğne dozu yeterlimi diye...
ayy cok sevindim senin hamis haberine inan sen igne kullaniyorsun dimi
evet canim az kaldi rabbimin izniyle artik cok agirlastim gorsen nefes almakta bile zorlaniyorum uyumakta zorlasti artik su midem oldurdu beni zaten resmen agliyorum ya ben boyle bi aci gormedim salak doktorum surup da yazmiyor cekiyorum gunduz gece neyse bunlar nekadar canimi acitsada mutlu sona az kaldi onunla ilk karsilasacagim gunu dusunup katlaniyorum her aciya[/QUO
çok sağol canım Allah razı olsun , evet iğne kullanıyorum clexan 0.4 lük.dayancan tabi canım ne kaldı şunun şurasındaAllah ın izni ile sağsalim kavuşunda gerisi öenmli değil.
akfin gözün aydın canım.inşallah yavrunu tez zamanda kucağına alırsın. senin kaçıncı haftada kan akışına bakılmıştı?ben de de 2 hafta önce direnç artışı görüldü.bu cuma bi daha bakılacak.eğer artarsa dr.erken doğum da olabilir dedi.bana kendi durumundan biraz bahsedermisin.
cevabın için teşekkür ederim canım zaten ben daha haftaya test yapacam yani daha beklemedeyyim eğer hafyata hamile çıkarsam hemen başlamalıyım çünkü daha evvel iki defa gebeliği öğrenir öğrenmesz kanamam başladı ve düşük oldu inşallah gene hamile kalırım ve bu defa başlarım ben günde bir tane coraspirin kullanıyorum heterozigot olanlarda hem aspirin hem clexsan mı kullanılıyor benim dokltorum pek bu konuda sanırım bilgili değil yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba canım.bu testin adı nnı yaabilirmisin?çok doktora gittim bundan hiç bahsetmediler...
slm arkadaslar benim bi sorum olcak bende iki keren bebegimi kaybettim ikiside 10.haftalardaydi bu kan pihtilasmasi nerden biliyonuz doktorunuz test mi yapiyo ben hic bilmiom bende öyle bisi varmi diye gerci bu ikinci düsükten sonra arastirma yapcaz ins bu son acimiz olur bi sorun cikmaz
selam arkadaşlar, çok uzun zamandır nete giremiyorum. size kendimle ilgili bilgi veririm demiştim ama vaktim olmadı. izmire geldim ve hastaneye yattım bebeğim artık kilo alamaamaya başlamıştı ve kan akımlarımda kötüleşti ve geçen hafta doğum yaptım 34 haftalık. ben şuan iyiyim ama oğluşumuz küvezde. 1.260 gr olarak doğdu. izmir kent hastanesinde doğum yaptım ve şuan oğlumuzda orada yenidoğanda kalıyor.çok zor insan doğum yaptığını bile hissedemiyor.doğum yaptığım gün 6 kişi doğum yaptı. herkesin bebeği yanına geldi ama benim oğlum yanımızda değildi. doğumdan sonra 2 gün hastanede kaldık sonra ben taburcu oldum. şimdi de hergün hastaneye oğlumuzu görmeye gidiyoruz.çok stresli günler geçirdim hergün acaba bşey olacakmı karnımda diye tedirgin oluyordum. tansiyonumda çok çıkmıştı.preeklemsi olmuşum.aniden doğuma alındım. genel mi, epiduralmi olacağımı bile düşünemeden alındım doğuma. epidural oldum. aslında korkuyordum sezeryandan ama bi taraftanda oğlum acaba ağlayarakmı doğacak diye merak ediyordum. çünkü ciğerleri geliştiği haftada doğuma alındım. korkuyordum ya ciğerleri gelişmemişse diye ama. allaha şükür kendi kendine solum yapabiliyor oğlum.ağladığını duydum doğumda bu benim için çok mutluluk verici bişeydi. kendimi tutatmadım sesini duyunca. ama çok ufak kilo almasını bekliycez oda baya zaman alacak belki 40.45 gün ama sağlıklı olsunda. şimdilik bu benden bu kadar tekrara size durumumz hakkında bilgi veririm.hepinizi öpüyorum dualarım sizinle. sizlere çok dua ettim. ediyorum da
arkadaşlar birde doktorum bana clexsan 0.4 lük verdi vermesinede kiloya göre kullanılıyorsa ben 1.70 boyunda 70 kiloyum bir sakıncası yoktur sanırım
canım çok geçmiş olsun kuzucuğun en kısa zamanda seninle olur inşallah bende preeklemsi olmuştum benimki 26 haftalık 780 gr doğmuştu şimdi çok sağlıklı seninkide öyle olur hiç merak etme
selam arkadaşlar, çok uzun zamandır nete giremiyorum. size kendimle ilgili bilgi veririm demiştim ama vaktim olmadı. izmire geldim ve hastaneye yattım bebeğim artık kilo alamaamaya başlamıştı ve kan akımlarımda kötüleşti ve geçen hafta doğum yaptım 34 haftalık. ben şuan iyiyim ama oğluşumuz küvezde. 1.260 gr olarak doğdu. izmir kent hastanesinde doğum yaptım ve şuan oğlumuzda orada yenidoğanda kalıyor.çok zor insan doğum yaptığını bile hissedemiyor.doğum yaptığım gün 6 kişi doğum yaptı. herkesin bebeği yanına geldi ama benim oğlum yanımızda değildi. doğumdan sonra 2 gün hastanede kaldık sonra ben taburcu oldum. şimdi de hergün hastaneye oğlumuzu görmeye gidiyoruz.çok stresli günler geçirdim hergün acaba bşey olacakmı karnımda diye tedirgin oluyordum. tansiyonumda çok çıkmıştı.preeklemsi olmuşum.aniden doğuma alındım. genel mi, epiduralmi olacağımı bile düşünemeden alındım doğuma. epidural oldum. aslında korkuyordum sezeryandan ama bi taraftanda oğlum acaba ağlayarakmı doğacak diye merak ediyordum. çünkü ciğerleri geliştiği haftada doğuma alındım. korkuyordum ya ciğerleri gelişmemişse diye ama. allaha şükür kendi kendine solum yapabiliyor oğlum.ağladığını duydum doğumda bu benim için çok mutluluk verici bişeydi. kendimi tutatmadım sesini duyunca. ama çok ufak kilo almasını bekliycez oda baya zaman alacak belki 40.45 gün ama sağlıklı olsunda. şimdilik bu benden bu kadar tekrara size durumumz hakkında bilgi veririm.hepinizi öpüyorum dualarım sizinle. sizlere çok dua ettim. ediyorum da
liste yokmu? ılk sıralarda kımleer var merak ettım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?