WİE
essebe
ay kuzularıum dogumlar yaklaşmış maşallah hayırlısıyla alın kucagınıza
rabbim yardımcınız olsun
nolur dogumda banada dua edin
kocaman öpüyorum sizleri
selam arkadaşlar, çok uzun zamandır nete giremiyorum. size kendimle ilgili bilgi veririm demiştim ama vaktim olmadı. izmire geldim ve hastaneye yattım bebeğim artık kilo alamaamaya başlamıştı ve kan akımlarımda kötüleşti ve geçen hafta doğum yaptım 34 haftalık. ben şuan iyiyim ama oğluşumuz küvezde. 1.260 gr olarak doğdu. izmir kent hastanesinde doğum yaptım ve şuan oğlumuzda orada yenidoğanda kalıyor.çok zor insan doğum yaptığını bile hissedemiyor.doğum yaptığım gün 6 kişi doğum yaptı. herkesin bebeği yanına geldi ama benim oğlum yanımızda değildi. doğumdan sonra 2 gün hastanede kaldık sonra ben taburcu oldum. şimdi de hergün hastaneye oğlumuzu görmeye gidiyoruz.çok stresli günler geçirdim hergün acaba bşey olacakmı karnımda diye tedirgin oluyordum. tansiyonumda çok çıkmıştı.preeklemsi olmuşum.aniden doğuma alındım. genel mi, epiduralmi olacağımı bile düşünemeden alındım doğuma. epidural oldum. aslında korkuyordum sezeryandan ama bi taraftanda oğlum acaba ağlayarakmı doğacak diye merak ediyordum. çünkü ciğerleri geliştiği haftada doğuma alındım. korkuyordum ya ciğerleri gelişmemişse diye ama. allaha şükür kendi kendine solum yapabiliyor oğlum.ağladığını duydum doğumda bu benim için çok mutluluk verici bişeydi. kendimi tutatmadım sesini duyunca. ama çok ufak kilo almasını bekliycez oda baya zaman alacak belki 40.45 gün ama sağlıklı olsunda. şimdilik bu benden bu kadar tekrara size durumumz hakkında bilgi veririm.hepinizi öpüyorum dualarım sizinle. sizlere çok dua ettim. ediyorum da
hacerim nasilsin canim??evet yerimde duramiyorum ama bi taraftanda icimdeki korkuya engel olamiyorum
azraci3437 iyiyiz tatlim cok sukur gun sayiyoruz iste alis verisle geciyor zaman eksikleri hic bitmiyor bu miniklerin zaman durdu sanki offff koskoca 8ayi yedik su 20 gun hic gecmiycek gibi geliyor neyse herseyin hayirlisi olsun
misspoemm hemsomm cokk sevindim valla rabbim tamamina erdirsin
Arkadaşlar merhabalar,
Ben çarşamba günü ayrıntılı ultrasona girdim. Doktora protrombin mutasyonum var, fragmin iğne kullanıyorum deyince bir hematologa görün dedi. Protombin mutasyonu pek rastlanan birşey değilmiş. Anneye zararlıymış. Bana Prof.Dr. Reyhan hanım diye birini tavsiye etti. Ama bu Reyhan hanımın soyadını ve hangi hastanede çalıştığını bulamadım. Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ? Ya da herhangi bir hematologa gidip memnun kalan var mı?
cnm gozuk aydın hemde gecmıs olsun ıns en kısa surede kavusurusun bebegıne rabbıkm saglık sıhhat versınj ıkınızede
canim gizun aydin ve gecmis olsun umarim tez zamanda kilo alir bebisinde kucagina alirsin dualarimiz seninle
kizlarr yine ben ozellile dogum yapan arkadaslara sorum olacak ben 1haftadan beri coraspini ve ignenin 1tanesini kestim ya icim hic rahat degil bebegim hareket etmedigi zaman cokk korkuyorum aniden birsey olmaz dimi kizlar
kizlar bide spinal anestezi ile sezeryan yapan arkadaslar beni biraz aydinlatirmisiniz biraz korkuyorum belden yapilacak igneden riksi var diye duydum valla herkes birsey diyor kime inanacaksam:18::18: internette arastir arastir netkolik oldumama yasayan birinden duymak icimi daha cok rahatlatir diye dusundum yardimci olursaniz sevinirim:44::44::44:
al sana tüm bunları yaşamış en rahat gebeş olarak ben cevap vereyim. iğneyi kestim 37. haftada hiç tedirgin olmadım çünkü bu öyle aniden etki edecek birşey değil. hem şöyle düşün allah korusun olacak olan iğne vurulurkende olur. spinale gelince ben epidural oldum ama gidişat aynı. belden iğne ise korkulacak birşey yok ibraz hareketsiz kalıyorsun olup bitiveriyor. sonrası malum o ciyaaak diye sesten sonra biçseler seni umrunda olmuyor zaten dünyayala tüm ilişiğini koparıp başka boyuta geçiyorsun ve sonrası mükemmele bir haz :) korkma tatlım hiiiiçç korkma bak herşey çok güzle olacak göreceksin.
baharcım beni de listeye eklediğin için teşekkür ederim 6 mayısta doğdu oğlum adını Aras koyduk listede eksik olan yerleri ben yazayım dedim sana.oğlum her geçen gün kilo alıyor ama daha ççok kilo alması gerekiyor.kucağıma alacağım günü dört gözle bekliyorum. hergün görüyorum5-10 dk dokunuyorum yavruma ama yetmiyor bana
güncellenmiştir. 20/05/2011Hamiş annemiz|bebişimiz|haftası|beklenen doğum tarihi
nevra.| kız |41 haftalık|
eylül_den|kız|40 haftalık|
krishazel| |37 haftalık|
essebe|erkek|37 haftalık|
wie|kız|36 haftalık|
krizantem20| |35 haftalık|
edalı.06|kız|35 haftalık|
lenutsa|kız|34 haftalık|
yt2007| |35 haftalık|
pamuksel| |32 haftalık|
sıla8| |31 haftalık|
e_melis|erkek|30 haftalık|
erwasi| |30 haftalık|
nuryüzlü| |28 haftalık|
azra3437|erkek|27 haftalık
redmask| |26 haftalık|
kadife| |24 haftalık|
azra32| |25 haftalık|
ahtamara| |24 haftalık|
fransiyum|kız|21 haftalık|
mariecurie| |20 haftalık|
yasam_m| |20 haftalık|
carnationn| |19 haftalık|
derya2807| |15 haftalık|
limburg1985| |14 haftalık|
celen35| |14 haftalık |
yaren76x| |14 haftalık|
sedaades| |14 haftalık|
senakar| |13 haftalık|
Webster| |13 haftalık|
çalıkuşu| |13 haftalık|
kahvelokum| |12 haftalık| pıt pıtlar duyuldu...:)
omman| |11 haftalık| pıt pıtlar duyuldu
ankara_06| |8 haftalık|kese göründü
gülbeseker23| |8 haftalık|kese göründü
sevgiliye34| |7 haftalık|
kızlar çınar bu hafta hastaydı o yüzden listeyi yenileyemekte geciktim.
arkadaşlar günaydın.dün doktorda kontrolüm vardı.ikiz hamileymişim 8 haftalık daha.Allah inşallah tamamını erdirir..Allah inşallah sağlıkla bebeklerimi kucağıma almayı nasip edervetüm hamilelere ve tüm bebek isteyenlere sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder.kızlar korkuyorum.0,4 clexane+coraspin yeterli olurmu?kan pıhtılaşması olup ikiz doğuran varmı?kızla bana dua edin sizlerde benim dualarımdasınız.ayrıca sadece sizlere söyledim kimseye söylemedim.çünkü sonra üzülüyorum..sizleri çok seviyorum..Allah hiçbirimizi annelik duygusundan mahrum bırakmasın..
arkadaşlar günaydın.dün doktorda kontrolüm vardı.ikiz hamileymişim 8 haftalık daha.Allah inşallah tamamını erdirir..Allah inşallah sağlıkla bebeklerimi kucağıma almayı nasip edervetüm hamilelere ve tüm bebek isteyenlere sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder.kızlar korkuyorum.0,4 clexane+coraspin yeterli olurmu?kan pıhtılaşması olup ikiz doğuran varmı?kızla bana dua edin sizlerde benim dualarımdasınız.ayrıca sadece sizlere söyledim kimseye söylemedim.çünkü sonra üzülüyorum..sizleri çok seviyorum..Allah hiçbirimizi annelik duygusundan mahrum bırakmasın..
kızlar dün tekrar dr. kontrolümüz vardı.çok şükür direnç yüksekliği düzelmiş.damardaki kan akışı normal seyrinde dedi doktor.rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah olmayanlar da yaşatsın inşallah..
Doktorların her konuda farklı fikirleri var zaten.. Bu iğneler konusunda bile hemfikir değiller... Bu arada ben dün doktoruma sordum iğneleri doğumdan sonra genelde sadece 15 gün kullandırıyorlarmış canım.. Gerçi ben ilk doğumumu da genel anestezi ile yaptı, hiç sıkıntı çekmedim çok rahat ayaklandım, hemen ayıldım ve emzirdim.. Pek korkmuyorum onun için..
Allah seni de bebeğine kavuştursun canım.. Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin, yardımlarınız için çok teşekkür ederim, size birçok konuda danıştım, benim içimi çok rahatlattınız.. Hamileliğimin sıkıntılarını aldınız, Allah hepinizden razı olsun... Doğumda yapılan dualar kabul olurmuş, doğuma girmeden bu topikte olan, bebeği olmayan herkese dua edicem, Allah hepsinin kucağını tez zamanda doldursun, bu güzelliği yaşatsın inşallah.. Sizi haberdar ederim kızlar.. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?