Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..evet pozitif düşünmek gerek..

ayyy ne hos yaaa ıkızmıs demek hayırlı ugurlu olsun rabbım nazarlardan korusun tamamına erdırsın
bildigim kadarıyla phtıdaslar arasında ılksın ıkız gebe olarak
ayy sende sevınc 2 katıdır sımdı ne güzel yaaa
normal mı tüp bebek mi cnm senın kı ?

canım tebrik ederim maşallah maşallah iki kere :) amin bütün dualarına canım.allahın izniyle inşallah herşey sonuna kadar güzel olur ve sağlıkla kucağına alırsın yavrularını...dualarımız seninle ve bütün anne olmak isteyenlerle...

kan sulandırıcı iğnelere hamileliğizin kacıncı haftasında basladınız?

canım bu doktordan doktora değişiyor bazı doktorlar gebelik pozitif çıkar çıkmaz bazıları ise kalp atışları alındıktan sonra başlıyor.. gülbeşeker tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin..

canım benim çok sağol.rabbim hepimizin bebeğini korusun.benim 2 tane gebelik kaybım var.inşallah allah bu hamileliğimi tamamına erdirir.benim doğal yolla hamilelik oldu.çok şaşkınınm,mutluyum,korkuyorum.acaba pıhtılaşma nasıl etkileyecek?rabbim ne derse o olur...

çok sağol canım benim.Allah sana ve hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inşallah..

arkadaşlar merhaba epeydir giremedim buraya bana yardımcı olurmusunuz
0.6 cleaxn kullanıyorum 1 haftaya kadar bişey yoktu ama son 1 haftadır akıntı ile karışık kırmızı leke geliyor dün bi keselim 1 gece yapmalım dedik hiç bi leke yoktu bu lekeler iğneden dolayı oluyor sanırım dozum mu fazla geliyor acaba kiloma göre vermişti dr um 87 kiloyum
ödüm kopuyor herkes gibi benmde bebeğime bişey olcak diye
iğne kullanıpta kanama lekelernmesi olanlar var mı ne yaptıla rmerak ediyorum ve geçti mi

canım bence dr.unu ara ve hemen sor vakit kaybetme o igneleri vurunmayıncada başka şeyler oluyor dozunu azaltması gerekiyorsa öyle yapsın ama buna sen karar verme canım ok.geçmiş olsun

ben salı günü test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı gidip kan verdim
4.1 çıktı çok canım sıkıldı
dün yani cumartesi gidip kan verdim tekrar 25.7 yükselmiş değer
salı gününden beri tedbir amaçlı iğne oluyorum
bugün adet günümdü
ya benim kafam durdu resmen
deger güzel yükselmiş ama adet gününden birgün öncesi için düşük bi deger diil mi
bide bugün kü idrar testi dünkünden silik çıktı
acaba yine kimyasal mı yaşıycam çok korkuyorum kızlar nolur dua edin bana

doktor hemogram testinde trombosit(platelet) sayısına bakalım düşmüşse iğneyi iki günde bir yapalım hergün yapmayalım demiş
bana akıl verin ya burda daha önce öyle bişi okumamıştım
her gittiğinizde bunu kontrol ediyormuydu doktorunuz ona göre iğnesini bırakıp tekrar başlayan var mı

sessiz bir pazar gununden herkese slm canlar nasilsiniz bakemm??

ben biraz kotuyum 2gundur sancim var dogum sancisimi bilmiyorum ama adet sancisi gibi bi sanci anlamadim gitti bebegimin hareketleri gayet iyi cok sukur ama icimde bir korku var ilk hamisligim oldugu icin neyin ne oldugunu da bilmiyorum benim sabirsiz kizim erkenmi gelecek acep? kendi doktorum kapali bugun yarin gideyim diyorum bakalim ne diycek?nolurrr dua edin bizee yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah bir sorun ile karsilasmam:18::18::18:

kan sulandırıcı iğnelere hamileliğizin kacıncı haftasında basladınız?

tam 5 haftalıkken kese görününce canım..
maşallahhhhhhh... ççokk sevindim tatlım. aminnnnnnnnnnn cümlemize

meraba tatlım .. heyecan hat safhada di mi... herşeyyy çokkk güzel olucakk... yrn bi gidersin doktoruna için rahatlar.. bence bebişin zamnında sağlıkla mutlulukla gelicek..

kıvırcığımm iduymadım hiç dediğin şeyi hayırlısı olsun tatlım. ben tam adet günü yaptırdığımda 18 çıkmıştı. buraya yazmıştım ben de düşük bi sonuç diye.. şükür devamı geldi. labaratuvar ölçüm farkı çıkmıştı ben de.. inş herşey yolunda gidicek.. dualarım seninle bitanecim..

ay kuzucum içimi rahatlattın allah razı olsun sagolasın dua et neolur

canım bence dr.unu ara ve hemen sor vakit kaybetme o igneleri vurunmayıncada başka şeyler oluyor dozunu azaltması gerekiyorsa öyle yapsın ama buna sen karar verme canım ok.geçmiş olsun

hangi dr mu arayayım bende şaşırdım artık
kadın doğumcum mu hematolog mu
h.içi gideceğim ikisinede
leke akıntı ile karışık geliyor bu bir sorun olmaz sanırım bu akşamda yapayım yapmamak daha kötü değil mi

bu tespiti hangi dr nuz yaptı
hematolog mu kadın doğumcu mu
ve hangi test sonucu bu cümleyi kurdu
bende araştıryorum
pıhtılaşmam var ve lekede geliyor doz ayarlaması nasıl olcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…