canlarım bugun ense kalınlığımıza bakıldı 1.4 mm. doktor cok guzel dedı.burun kemıgıne baktı gozukuyomu dıye.onuda gorduk.bu arada bebısımız 4 gunluk gerılıgı kapatmıs.tam gunumuzdeyız yanı artık.kan verdım ıkılı test ıcın.10 gun sonra gelıcekmıs sonuc.ınsallah ıyı cıkar.bu arada doktorum tsh ve kanda pıhtılasma zamanı dıye bı tetkık ıstedı.ama bu antıfaktorxa falan deıl.daha basıt bı test sanırım.parmagımdan kan aldılar ve pıhtılasma suresıne gore ıgne dozu ıle ılgılı bı fıkır edınmek ıstıyo sanırım. yalnız kızlar sıze bısey sorcam su trombosıt dedıgınız sey ne ben bılmıyorum.bende hıc bakılmadı ona.yanı hemogram yapıldı ama onun kısamıs adı falan varda ben mı farketmedım acaba.yada onemlı bıseyse cok atlanmıs olabılırmı ne dersınız? ya benım doktorum cok ıyı ama sagolsun rahatta bıraz.......hepınıze duacıyım...sızlerde bana edın olurmu...
günaydın arkadaşlar esercim ve sidocum ne güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah sizin bebişler büyümüş sıra fundacımda hadi bakalım rabbim sağ salim almayı nasip etsin kucaklarına hepinizi çok öpüyorum uğrayamasamda mutlaka sonra yazılanları okuyorum işlerim çok yoğun olduğu için pek giremiyorum
canım benim çok haklısın ben sırf bebeğim iyi olsun diye etrafa karşı kapadım kulakları:)))) hatta iş yerimde bile çoğu insanı takmıyorum yoksa bebiş sıkılcak.. sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım 9. haftaya geldin bile :)))) maşallah
eser sido çok sevindim normal sonuçlar aldığınıza bebişleriniz hızla büyüyor ne güzel dün bende dr gittim moral çok önemli diyor ve bu bir klişe geyik değil gerçekten öyle diyor bütün hastalıklarda hamilelik dahil olmak üzere herkes moralini yüksek tutmalı diyor
buna bende inanıyorum herkesde buna inanmalı bende egede genetik danışma aldım kromozom sayılarımıza bkılacak pazartesi günü kan vereceğiz çoğu testlerim yapıldı sonuçlarını bekliyorum kısmetse test sonuçlarım çıkınca bende başlıycam çalışmalara
slm kızlar ya ben hala hastalanmadım sınır oldum bıde adet duzensızlıgı olmasın hıcbır belırtımde yok beklıyorum valla hastalanmamakta cok kotu bıseymıs normalde gunu bıle sasmazdı sımdı kafama takııldı zaten bı suru problem var bı de adet duzensızlıgı olursa tam olacak esımle konusurken gunde 100 defa bebegımız olacakmı tekmeyelecekmı sarılıp uyucazmı bızde dıye sorup duyuyorum beklemek cok zor rabbım ne olur yalvarıyorum sana kaldıramayacagımız yukler yukleme bıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp et tum ısteyenlere ne olur kızlar sızde dua edın beklemenın caresızlıgın ozlemın ne demek oldugunu en ıyı sız bılırsınızzz rabbım tum hamıslerı korusun.........
slm kızlar ya ben hala hastalanmadım sınır oldum bıde adet duzensızlıgı olmasın hıcbır belırtımde yok beklıyorum valla hastalanmamakta cok kotu bıseymıs normalde gunu bıle sasmazdı sımdı kafama takııldı zaten bı suru problem var bı de adet duzensızlıgı olursa tam olacak esımle konusurken gunde 100 defa bebegımız olacakmı tekmeyelecekmı sarılıp uyucazmı bızde dıye sorup duyuyorum beklemek cok zor rabbım ne olur yalvarıyorum sana kaldıramayacagımız yukler yukleme bıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp et tum ısteyenlere ne olur kızlar sızde dua edın beklemenın caresızlıgın ozlemın ne demek oldugunu en ıyı sız bılırsınızzz rabbım tum hamıslerı korusun.........
yarım saat sonra dr de kontrolum var.cinsiyetini 17 haftalıkken gittiğim başka dr de öğrenmiştim.çaktırmadan nası duracağım bakalım bu ne diyecek.cok özledim meleğimi.ha bu arada daha şimdiden soracaklarımı unuttum.
kızlar ikili test hakkında bilginizi paylaşırmısınız.. ben 10+5 haftalıktayım.. doktorum bu konuda bişey demedi.. ne zaman yapılıyor bu testler? birde bu testlerin içeriği nasıl kan veriliyor birde ultrasondan mı ölçümler yapılıyor ? karından bakılan ultrasonda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?