Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eser sido ikinizinde iyi olmasına çok sevindim allah hep böyle güzel haberler vermek nasip etsin darısıda başıma inşallah güzel haberler duymak insanın moralini daha yükseltiyor sidocuğum 4 günlük aranın kapanmasına çok sevindim canım bebeğine güzel bakmışsın bende şu bulantı ve halsizliği atlatırsam inşallah bende yararlı olan herşeyden yemeye çalışacağım tekrar tebrikler kızlar sizleri ve küçük meleklerinizi öpüyorum :1hug:

canım benim benim pıhtılaşma zamanına ve prombosit sayısına hemogram yada biyokimyada bakılıyor ilk kontrolümde kan alındı onda bakılmıştı bana kana tahlilinde trombosit sayısı yada zamanı diye direk yazıyor canım :CüvCüv:Şeniz

baharcığım iyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsında aynı dilekleride biz sana yaparız hepimizin için dua ediyorum kızlar allah kimseyi bu yolda oyalamasın :Saruboceq:

nazlı canım sen nasılsın burdaki sıcaklığı hiç bir yerde bulamıyorum galiba bizi bizden başkası kolay kolay anlamıyor hepinizi çok seviyorum

canım benim çok haklısın ben sırf bebeğim iyi olsun diye etrafa karşı kapadım kulakları:)))) hatta iş yerimde bile çoğu insanı takmıyorum yoksa bebiş sıkılcak.. sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım 9. haftaya geldin bile :)))) maşallah

eser sido çok sevindim normal sonuçlar aldığınıza bebişleriniz hızla büyüyor ne güzel dün bende dr gittim moral çok önemli diyor ve bu bir klişe geyik değil gerçekten öyle diyor bütün hastalıklarda hamilelik dahil olmak üzere herkes moralini yüksek tutmalı diyor
buna bende inanıyorum herkesde buna inanmalı bende egede genetik danışma aldım kromozom sayılarımıza bkılacak pazartesi günü kan vereceğiz çoğu testlerim yapıldı sonuçlarını bekliyorum kısmetse test sonuçlarım çıkınca bende başlıycam çalışmalara

allaha şükür iyiyim canım dört gözle pazartesiyi bekliyorum randevum var tekrar bebeğimi görmek istiyorum sağlıklı olduğunu duymak istiyorum bizimki birazcık zor bir süreç inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :Saruboceq:

bencede moral çok önemli bütün hormonlarımızı etkiliyor birde şu migde bulantısını etkilese ne iyi olurkafamçokkarıştı

inşallah sonuçların güzel çıkar canım en kısa sürede aramıza katılırsın bütün kalbimle dua ediyorum canım çok öpüldün :Saruboceq:

slm kızlar ya ben hala hastalanmadım sınır oldum bıde adet duzensızlıgı olmasın hıcbır belırtımde yok beklıyorum valla hastalanmamakta cok kotu bıseymıs normalde gunu bıle sasmazdı sımdı kafama takııldı zaten bı suru problem var bı de adet duzensızlıgı olursa tam olacak esımle konusurken gunde 100 defa bebegımız olacakmı tekmeyelecekmı sarılıp uyucazmı bızde dıye sorup duyuyorum beklemek cok zor rabbım ne olur yalvarıyorum sana kaldıramayacagımız yukler yukleme bıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp et tum ısteyenlere ne olur kızlar sızde dua edın beklemenın caresızlıgın ozlemın ne demek oldugunu en ıyı sız bılırsınızzz rabbım tum hamıslerı korusun.........

canımsın yaaa :Saruboceq: allahım en tez zamanda sana ve bekleyen tüm bitanelerime yaşatsın bu yüce duyguyu.dularım hep sizlerle.rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.bir evlat diye acılan elleri geri cevirmesin.isteyen herkesin kucağını doldursun ve bakabileceklere versin.pooofff cok zor :1no2: rabbim sabır versin sabrınızında karsılığını versin.gecen hani örnek vermiştim ya bebişler cennette sırada bekliolar diye.umarım sıraları yaklamıstır kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:

anlıyorum tabiki seni umutsevgim ama bu kadar hergün hergünde bebeğimiz olacakmı diye konuşman seni kötü yönde etkiler bence çünkü sürekli istemek ve olmaması büyük yıkım
bence hiç bu konuyu açma eşinle konuşurken başka şeylerden bahset eşini nde bilinç altını yorma vakti gelince olacaktır çok fazla üstüne düşme sen gereken tedavin varsa ol gerisi allaha kalmış değilmi o ne zaman verirse o zaman olacak

ben hiç konuşmam bu konuyu çok nadir konuşurum eşim de öyle çünkü kendimizi strese sokarız öyle davranırsak düşünsede ben değilde eşim hergün hergün bana bebeğimiz olsa şöle olur bebeğimiz olsa böle olur deyip dursa bende sen bebeği olan bi kadınla evlen benide bu işkenceden kurtar derim inanki

sevgili eserizmir ve sido gozunuz aydin olsun canlarim ne guzel bir haber bu insallah sonuna kadarda boyle gider sevgiyle opuldunuz

merhaba kızlar güzel haber alan herkesin gözüaydın.yazmasamda takipteyım.

lal geçmiş olsun canım sanada ne yaptın kontrol ediyorsundur sürekli inşallah.aman kuzum az kaldı sabret.
heyecan yapma sakin ol diyeceğim ama doğumu yaklaştıkca insanın heyecanı cok cok daha artıyor.herşey bebişlerimiz için herseye katlanacağız yeterkı sağlıklı olsunlar.dikkatlı ol.canım.

yarım saat sonra dr de kontrolum var.cinsiyetini 17 haftalıkken gittiğim başka dr de öğrenmiştim.çaktırmadan nası duracağım bakalım bu ne diyecek.cok özledim meleğimi.ha bu arada daha şimdiden soracaklarımı unuttum.

ınsallah guzel haberlerle donersın canım .....

tesekkur ederım celen ve sonuyok guzel dıleklerınız ıcın rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhh ıyıkı varsınızzzzz..........

meryemcim, 11-14 testi de deniyor ikili teste, çünkü 11 ile 14. haftalar arası yapılıyor, oldukça önemli kaçırma derim veya daha sonraki haftalarda üçlü test yaptırıyosun ama ikilinin daha iyi sonuç verdiği söyleniyor. bana 12. haftanın içinde yaptırmıştı doktorum ikiliyi, önce karından yapılan ultrasonla bebişin ense kalınlığına ve burnuna bakılıyor, aynı gün kan veriyorsun ikili test adı altında, ultrason sonucu aynı gün kan tahlilide 3-4 gün içinde alınıyor, doktorun kontrol ediyor ultrason ve kan değerleri uyumlu ise bebekte problem yok deniyor...tabii ikili test içinde üçlü içinde tam kesin sonuç verdiği söylenmiyor ama kesin olmasada bir fikrin oluyor...allah tamamına erdirsin sevgiler...

güzel haberler veren hamişlerimiz gözümüz aydın olsun, hep iyi haberler almak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…