umutsevgım ve sonuyok kızlar mucadeleyı ve umudu sakın bırakmayın.allah cok ısteyınce gerı cevırmeyecektır ınsallah.dualarım sızınle...
marguraıte coook tesekkurler bızde senın guzel haberlerıne mutlu oluyoruz cok
gelgıtcım guzel haberlerını beklıyoruz yaz mutlaka...
celen ve sen canlarım bılıyorum bıktınız benım sorularımdan ama yıne bısey sorcam ben sıze, sadece ıgne kullanan yoktu dımı bu topıcte daha once? bıde sıze her ay bu pıhtılasma ıle ılgılı hangı tahlıllerı yapıyolardı nelere bakıyolardı yazarsanız coook sevınırım
nazlıcım ıyılestın dımı artık? aman ıyı olun hepınız nolur
kızlar bu arada lal den haber yokmu merak ettım cok. bde selvıhanı
sevgiili celen sido nazlı marguerite mumamu funda o6ee... ve ismini yazamadıgım arkadaslar desteginiz için çok teşekkür ediyorum :1hug: iyiki varsınız.
ilk kez bugun kendimi iyi hissediyorum. bugun tansiyon ilaçını doktorum günde 3e çıkardı. çarşambadan bu yana çok kötüydüm, hep evdeyim ama bilgisayarı bile acacak halim yoktu. dayak yemiş gibiyim:tomato: ondan dolayı size yazamadım
bugun ilacı artırınca tansiyonum biraz daha iyi gibiydi. yine istikrarlı degil sürekli inip çıkıyor ama çok şükür bugun fazla yükseklere çıkmadı. allah kimseye yasatmasın çok kötü bişeymiş kafamçokkarıştı
bu arada bir de ikizlerimiz geliyormuş kaydirigubbakcemile5 allahım esirgesiin
meryem meryem nerelerdesın? nasıl gıdıyo gebelık?
funda bak gordunmu 9. haftaya geldın allahın ıznıyle...hıc sıkma kendını cok guzel goruceksın melegını...beklıyoruz guzel haberlerını
sevgiili celen sido nazlı marguerite mumamu funda o6ee... ve ismini yazamadıgım arkadaslar desteginiz için çok teşekkür ediyorum :1hug: iyiki varsınız.
ilk kez bugun kendimi iyi hissediyorum. bugun tansiyon ilaçını doktorum günde 3e çıkardı. çarşambadan bu yana çok kötüydüm, hep evdeyim ama bilgisayarı bile acacak halim yoktu. dayak yemiş gibiyim:tomato: ondan dolayı size yazamadım
bugun ilacı artırınca tansiyonum biraz daha iyi gibiydi. yine istikrarlı degil sürekli inip çıkıyor ama çok şükür bugun fazla yükseklere çıkmadı. allah kimseye yasatmasın çok kötü bişeymiş kafamçokkarıştı
bu arada bir de ikizlerimiz geliyormuş kaydirigubbakcemile5 allahım esirgesiin
meryem meryem nerelerdesın? nasıl gıdıyo gebelık?
funda bak gordunmu 9. haftaya geldın allahın ıznıyle...hıc sıkma kendını cok guzel goruceksın melegını...beklıyoruz guzel haberlerını
allaha şükür sidocuğum 9.haftaya geldik ama içimdeki huzursuzluğu atamadım ilk bebeklerimin kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmiştim inşallah pazartesi günü güzel haberler vereceğim küçük meleğim bu sefer beni üzmeyecek biliyorum hergün dua ediyorum allah hepimizin meleklerini bize bağışlasın yokluğunu göstermesin sağlıklı eli ayağı düzgün ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :Saruboceq:
ARKADAŞLAR dün ŞEN ile markette karşılaştık .PELİNSUYU gördüm uyuyordu maşallah ALLAH analı babalı büyütsün büyümüş tombiş olmuş .inşallah herkes ŞENİN yaşadığı mutluluğu yaşar.
lalcim canım geçmiş olsun neyse kontrol altına alınmış. az kaldı kavuşmana.
fundacım bu sefer güzel haberlerle geleceksin pzt dualarımız seninle tatlım.
celencimmm sen nasılsın, bizim kız nasıl öptük sizi:))))
canım fundacım içini ferah tutu olumlu düşün kötü şeyleri sil kafandan..herşey güzel olur inşallah allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..sağlıklı akıllı evlatlarımız olsun inşallah.. doktorum kendine ne kadar rahat davranırsan,yani stres yapmazsan bebeğinde o kadar rahat eder karnında demişti.. canım benim kontrolden güzel haberlerle dönmeni dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?