Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umutsevgım ve sonuyok kızlar mucadeleyı ve umudu sakın bırakmayın.allah cok ısteyınce gerı cevırmeyecektır ınsallah.dualarım sızınle...

marguraıte coook tesekkurler bızde senın guzel haberlerıne mutlu oluyoruz cok

gelgıtcım guzel haberlerını beklıyoruz yaz mutlaka...

celen ve sen canlarım bılıyorum bıktınız benım sorularımdan ama yıne bısey sorcam ben sıze, sadece ıgne kullanan yoktu dımı bu topıcte daha once? bıde sıze her ay bu pıhtılasma ıle ılgılı hangı tahlıllerı yapıyolardı nelere bakıyolardı yazarsanız coook sevınırım

nazlıcım ıyılestın dımı artık? aman ıyı olun hepınız nolur

kızlar bu arada lal den haber yokmu merak ettım cok. bde selvıhanı

meryem meryem nerelerdesın? nasıl gıdıyo gebelık?

funda bak gordunmu 9. haftaya geldın allahın ıznıyle...hıc sıkma kendını cok guzel goruceksın melegını...beklıyoruz guzel haberlerını

sevgiili celen sido nazlı marguerite mumamu funda o6ee... ve ismini yazamadıgım arkadaslar desteginiz için çok teşekkür ediyorum :1hug: iyiki varsınız.
ilk kez bugun kendimi iyi hissediyorum. bugun tansiyon ilaçını doktorum günde 3e çıkardı. çarşambadan bu yana çok kötüydüm, hep evdeyim ama bilgisayarı bile acacak halim yoktu. dayak yemiş gibiyim:tomato: ondan dolayı size yazamadım
bugun ilacı artırınca tansiyonum biraz daha iyi gibiydi. yine istikrarlı degil sürekli inip çıkıyor ama çok şükür bugun fazla yükseklere çıkmadı. allah kimseye yasatmasın çok kötü bişeymiş kafamçokkarıştı
bu arada bir de ikizlerimiz geliyormuş kaydirigubbakcemile5 allahım esirgesiin

canım benim durumum hetero zigot mutasyondu fakat bende hamileliğim boyunca her gün iyne ve bebek aspirini kullandım ve sonunda o zor günler bitti şükürler olsun korkma sadece normal hamilelerden biraz daha fazla kontrollere gitmek zorundayız okadar

kızlar tahlıllerımı aldık sımdı.kanama zamanı her ne ıse o normal degerlerden baya bı dusuk cıkmıs bu nedememkkı acaba? bılen varsa yazarsa cok sevınecegım

ya kızlar cok kaafama takıldı.kanama zamanı 1_4 normal aralık ıken bende 0.50 cıkmıs. cok merak ettım tehlıkelı bı durummudur acaba ne dersınız?

sevgili sido sadece igne kullanan benim canim baska kimse varmi onu bilmiyom ben sadece 0.4 luk gunde bir kere igne kullaniyom ama saliya randevum var ignemin gunde ikiye cikma ihtimali var randevumda belli olacak canim neyse seninde iyi olmana cok sevindim kendine ve bebisimize iyi bak olurmu canim

aman canim ya korkuttun bizi simdi iyi olmana gercekten cok sevindim allahim senide bebisimizide korusun ve esirgesin hep dua ediyorum :ecrin_bebek: lutfen dikkatli ol bizide gelismelerden mumkun oldugunca haberdar et canim merakda birakma lutfen optum a.s.

Günaydın kızlar herkes iyi görünüyor maşallah :) şencim canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim de senin tsh değerin neydi ve ne kadarlık ilaç alıyordun ve ilacının ismi neydi onuda yazarsan sevinirim

funda bak gordunmu 9. haftaya geldın allahın ıznıyle...hıc sıkma kendını cok guzel goruceksın melegını...beklıyoruz guzel haberlerını

günaydın kızlarrr..saol sidocum iyiyiz şimdilik 10+6 yız bugün :) 06 nisanda kontrol var dört gözle bekliyorum..

kızlar çalıştığım için fazla yazamıyorum ama fırsat buldukça giriyorum...

eee sizlerden ne haber bugün nasılsınız...

canım benim iyi olmana o kadar çok sevindimki inşallah daha iyi olacaksın bol bol dinlen yediklerine dikkat et düzenli ilaçlarını kullan allahın izniyle hiç bir şey olmayacak küçük meleğini kucağına aldığında bütün sıkıntılar son bulacak inşallah birdaha yaşatmaz canım benim çok öpüyorum sen ve bebeğin allaha emanet olun :CüvCüv:

allaha şükür sidocuğum 9.haftaya geldik ama içimdeki huzursuzluğu atamadım ilk bebeklerimin kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmiştim inşallah pazartesi günü güzel haberler vereceğim küçük meleğim bu sefer beni üzmeyecek biliyorum hergün dua ediyorum allah hepimizin meleklerini bize bağışlasın yokluğunu göstermesin sağlıklı eli ayağı düzgün ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :Saruboceq:

canım fundacım içini ferah tutu olumlu düşün kötü şeyleri sil kafandan..herşey güzel olur inşallah allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..sağlıklı akıllı evlatlarımız olsun inşallah.. doktorum kendine ne kadar rahat davranırsan,yani stres yapmazsan bebeğinde o kadar rahat eder karnında demişti.. canım benim kontrolden güzel haberlerle dönmeni dilerim

LAL iyi olmana sevindim.33. haftadan sonra kan basıncıda çok yükseliyormuş . ama sen ilaçlarını düzenli al az kaldı bebeğe kavuşmana hayırlısıyla. biliyorum bu son haftalar hiç geçmiyor. ben günleri saymaktan her gün takvime işaret koyuyorum. ve daha çok varmış diyorum yine.

ARKADAŞLAR dün ŞEN ile markette karşılaştık .PELıNSUYU gördüm uyuyordu maşallah ALLAH analı babalı büyütsün büyümüş tombiş olmuş .inşallah herkes ŞENıN yaşadığı mutluluğu yaşar.

inşallah canım yaaa...allah tüm isteyenlere nasip etsin.. bizede sağlıklı güzel sorunsuz doğumlar versin allah..

lalcim canım geçmiş olsun neyse kontrol altına alınmış. az kaldı kavuşmana.

fundacım bu sefer güzel haberlerle geleceksin pzt dualarımız seninle tatlım.

celencimmm sen nasılsın, bizim kız nasıl öptük sizi:))))

iiyim bitanem saol. kız delirtmeye basladı artık beni kafamçokkarıştı şu hawalar ısınsada bi atsak kendimizi diyoruz artık.şimdide baby tv seyredio :sm_confused:
siz nasılsınız?oğluşum nasıl?pıtırdamaya baslamıştır artık?cemre ilk tepiğini 19, haftanın sonunda gece indirmişti kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım amin inşallah kendime hiç sıkıntı yapmıyorum meryemciğim ama insanın içinde bir köşede duruyor işte ne yaparsın elimizden bir şey gelmiyor ama bebeğim beni bırakmıycak biliyorum beni hiç üzmeyecek ben onu ne kadar seviyorsam oda beni seviyor ben hissediyorum allah kimsenin umudunu boş çıkarmasın herkese hayırlı evlatlar versin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…