anlıyorum canım ben çok bilgisizim bu konuda umarım arkadaşlar yardımcı olucaklardır.Daha iyi bilen arkadaşlar vardır topikte ama heterozigot taşıyıcı görünüyosun bu pıhtılaşma var demektir benim bildiğim
sağol canım inşallah cümlemiz.öncelikle geçmiş olsun. sanırım pıhtılaşma problemin var. olmasa iğne kullanacağını söylemezdi dr.un. umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun.
anlıyorum canım ben çok bilgisizim bu konuda umarım arkadaşlar yardımcı olucaklardır.
sağol canım inşallah cümlemiz.
açıkcası dr,ma güvenmiyorum çok yoğun gözden kaçırdığı şeyler olabilir diye detaycı davranıyorum tüp bebek yapıcaz çünkü bikez daha yıkılmak istemiyorum ben tedbirimi alıp takdiri yaradana bırakmak istiyorum.
dr,da zaten faktör v leidenin önemli olduğunu fakat normal çıktığı için sorun olmadığını söylüyor o halde niçin iğne yapıcağımı anlayamadım.
merhaba arkadaşlar ben 2 kez düşük yaptım. İkiside 8-9 .haftalarda kalbi durup karnımda öldü. 2. düşüğümü mart ayında yaptım. Sebebi kan pıhtılaşması çıktı. MTHFR 1298 heterezigot çıktı. Diğer testlerim normal. Birde protein S düşüklüğü çıktı. bu ay sonuna doğru tekrar doktora gideceğim. doktorum gebe kalırsan iğne ve coraspin kullanıcaz dedi. Çok endişeliyim.
canım aynı sorunları yaşadım. 2 düşük 1 dış gebelikten sonra aynı senin gibi kanda pıhtılaşma eğilimi çıktı.(heterezigotum) yani bebekle aramdaki kan akışını sağlayan kılcal damarlardaki kan akışında sorun olması yani kanın fazla pıhtılaşma ve bebeğin beslenemeyip kalbinin durması. şuan hamileyim ve clexan iğne(kan sulandırıcı) + bebe asprini kullanıyorum. önemli olan derdinin bulunmuş olması bence. bundan sonraki tedavi hamile kalınca başlar. endişelenme. ama hamile kalınca seni meşakatli bir sürecin beklediğini bil ve ona göre hamile kal derim. ben hergün karnımdan iğne yapıyorum kendime. çok dikkatli yaşıyorum. ama bebişler için herşeye değer diye düşünüyorum. Allah sanada en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
Wıe merhaba canım altta seni görüyorum nihayet kızın kollarında.Kalça çıkıklığına takılma erken farkedilince düzelmesi daha kolay.Bende sana bişey sorucam cevap verirsen sevinirim.Sana ayrıca başka ilaçlar vermişti dr un daha önce yazmıştın ama bulamadım o sayfayı tekrar yazabilirmisin rica etsem
Slm kizlarr nasilsiniz ben gellldimmmm
Pek giremiyorum ama unuttuğumu sanmayın dizleri çok merak ediyorum
Bizde iyiyiz teyzoslar sıkıcı bir hastane maratonu bugün sona eriyor ver artikkk evimize gidicez
Bisey soracam kızlar sezeryan olalı bir hafta oldu hala sancılarım bitmedi normal mı acaba sizler jac haftada toparlanabildinizz
Bide bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi ne kadar üzüldüğümü anlatamam doktor düzelir korma dedi ama insanın ici bir türlü rahat etmiyor luttfen dua edin teyzeleri Azra için
bende ii kuzum nolsun yeni haberler var benim çikolata kistim vardıya onun ikin 2 ay menapoz tedavisi uygulancak tatlım şu an adetliyim ve bu adetim son olcak temmuz ağustos adet görmicem kistlerde böylelikle bastırılmış olucak belkide yok olur inş. canım
sen nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyo özledim valla seni ve redmaskı
Saol canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah.hangi ilacı sordun bilmiyorum ama ben sana hamileliğim boyunca kullandığım ilaçları yazayım
Coraspin : hamile kalmadan 2ay önce başladım 34.haftada kestim
duphaston :12.haftada kestik
Prednisolon :12.haftada kestik
femibion(vitamin hapı)32.haftada kestik
folik asit :4aydan sonra kestik
Fragmin5000 : doguma kadar kullandım suan hala kullanıyorum
Offf saka maka ne kadar ilaç kullanmisim yaz yaz bitmiyor :))inşallah yardımcı olmusumdur
cnmm ayy ne güzel bunları yazıyor olman ıns bende bırgun burda dogum hıkayemı anlatıcam sızlere
redmaskda hemen pesımden inşş.
Cnm sen ıgneyı ne zaman kestın yada kesmeden mı gırdın amelıyata ?
Rabbım yavrunu sana bagıslasın
inş çıkıklıkta hemencecık gecerr
öpüuorum ıkınızıde
merhaba kizlar nasilsiniz inşallah hersey yolundadir
dogumdan sonra narkozun etkisiyle tam olarak algilayamamistim şimdi okudum tektek ne kadar güzel seyler yazmışsınız allah hepinizden razı olsun
doğumuma gelince çok zor oldu demiştim birkaç arkadas merak etmiş
öncelikle her insanın bünyesi degisiktir bu sorun bende oldu diye sizlerdede olacak diye birsey yok kimseyi korkutmak istemem önce bunu belirtirim dedim
gecen hafta pazaertesi kizimla yeniden doğduğum gün oldu sabaha kadar uyuyamadim heyecandan ve sonunda sabah oldu hastaneye gittik hersey hazırdı fakat amaliyathane dolu olduğu iicin doğumum 1,2saat geç oldu
biliyorsunuz spinal anestezi ile olacaktı doğumum anestezim yapıldı masaya yattım fakat herseyi hissettim kestiklerini herseyim acısını hissettim makasef bünyen spinal anesteziyi kabul etmedi ve herseyi hissettim bebeğim karnımdan tam cikacakken genel anestezi olmak zorunda kaldım uyandığımda bebeğin yanımda yoktu onun ilk aglayisini duyamadim malesef bebeğimi sorduğumda kuvezde olduğunu ogrendik kuzum nefessiz kalmış 2saat kuvezde kaldıktan sonra rabb'ine çok şükür aldım yavrumu kucağıma bu yüzden sancılarım normal sezeryan olam insanlardan daha fazla oldu
amacım kimseyi doğumdan korkutmak değil merak ettiginiz için anlattım ama çok şükür suan hersey yolunda
askolsun benı özlemedın mı ???
cnmm ayy ne güzel bunları yazıyor olman ıns bende bırgun burda dogum hıkayemı anlatıcam sızlere
redmaskda hemen pesımden inşş.
cnm sen ıgneyı ne zaman kestın yada kesmeden mı gırdın amelıyata ?
rabbım yavrunu sana bagıslasın
inş çıkıklıkta hemencecık gecerr
öpüuorum ıkınızıde
wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
napıyosun cnmmmmmmmmmm
azra kuzu nasıl ?
sen ıgneyı kestın mı dogumdan once ?
bıde ısım olayında son karar ne ??
ahh kuzum benim senide özlüyorum özlememmi ama e melisle çok uzun oldu görüşmeyeli senle arada yazışıyozya ondan öyle dedim annem kıyamam sana benn canımsın öpüyorum seni
redmask kuzum biliyorum beni unutmayıp dua ettiğini Allahımın izniyle az kaldı 2 ayy menopoz tedavimden sonra bende hamiş olucam inanıyorum buna
iyiyim sen nasilsin canim yazdim ama okuyamadin galiba
kizimda iyi cok sukur bugun ilk defa tek basima banyo yaptirdim aferin bana
isim konusu bizim istedigimiz oldu canim yani Azraa
masallah sanada kızınada
esın yardım etmıyomu cnm aslında tek basına yıkamak daha ıyı
annenler mı gelecek yanına yoksa sen mı buraya geleceksın ??
ayy hem tatıl yapmıs olursunuz turkıyede :)
bız ıyıyız teyzesı aynen agırlastım artık hemen yoruluyorum kalça agrım var yürütmüyo bazen boyle ıdare edıyoruz
mrb rukiye....
bende ömrüm boyunca coumadin kullanmak zorundayım.. kalp kağağım mekanik....
çocuk düşünce de doktorlarım kararsız kaldılarr... uzun araştırmalar sonucunda hamile kalmama onay verdiler... ve cuomadini bırakıp günde 2*0,8lik clexean vurulmaya başladım... nisan sonunda korunmayı bıraktım.. bakalım ne zaman hamile kalıcam...
umarım sende doktorlarını ikna edip bu güzel yolculuğa başlarsın....
arada gelip sizleri okuyorum kızlar... tecrübelerinizden faydalanmak amaçlı... umarım rahatsızlık vermiyorumdurr....
wie... rabbim sana bağışlasın minik azrayı.... hayırlı uğurlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?