Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Daha iyi bilen arkadaşlar vardır topikte ama heterozigot taşıyıcı görünüyosun bu pıhtılaşma var demektir benim bildiğim
anlıyorum canım ben çok bilgisizim bu konuda umarım arkadaşlar yardımcı olucaklardır.

öncelikle geçmiş olsun. sanırım pıhtılaşma problemin var. olmasa iğne kullanacağını söylemezdi dr.un. umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun.
sağol canım inşallah cümlemiz.

açıkcası dr,ma güvenmiyorum çok yoğun gözden kaçırdığı şeyler olabilir diye detaycı davranıyorum tüp bebek yapıcaz çünkü bikez daha yıkılmak istemiyorum ben tedbirimi alıp takdiri yaradana bırakmak istiyorum.

dr,da zaten faktör v leidenin önemli olduğunu fakat normal çıktığı için sorun olmadığını söylüyor o halde niçin iğne yapıcağımı anlayamadım.

merhaba arkadaşlar ben 2 kez düşük yaptım. İkiside 8-9 .haftalarda kalbi durup karnımda öldü. 2. düşüğümü mart ayında yaptım. Sebebi kan pıhtılaşması çıktı. MTHFR 1298 heterezigot çıktı. Diğer testlerim normal. Birde protein S düşüklüğü çıktı. bu ay sonuna doğru tekrar doktora gideceğim. doktorum gebe kalırsan iğne ve coraspin kullanıcaz dedi. Çok endişeliyim.

Son düzenleme:

slm canım benimde faktör v leidenim normal çıktığı halde bende iğneye başladım ve devam ediyorum önlem amaçlı kullanalım demişti seninkide bu şekilde olabilir merak etme zarar vermicek şekilde ufak bi doz vericektir galiba sanada benim gibi.Mevlam bu uğurda yolunu açık etsin inşallahh

canım aynı sorunları yaşadım. 2 düşük 1 dış gebelikten sonra aynı senin gibi kanda pıhtılaşma eğilimi çıktı.(heterezigotum) yani bebekle aramdaki kan akışını sağlayan kılcal damarlardaki kan akışında sorun olması yani kanın fazla pıhtılaşma ve bebeğin beslenemeyip kalbinin durması. şuan hamileyim ve clexan iğne(kan sulandırıcı) + bebe asprini kullanıyorum. önemli olan derdinin bulunmuş olması bence. bundan sonraki tedavi hamile kalınca başlar. endişelenme. ama hamile kalınca seni meşakatli bir sürecin beklediğini bil ve ona göre hamile kal derim. ben hergün karnımdan iğne yapıyorum kendime. çok dikkatli yaşıyorum. ama bebişler için herşeye değer diye düşünüyorum. Allah sanada en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim. Umarım bende senin gibi hamiş kallırım sağlıklı birşekilde. Seni tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde.

merhaba arkadaşlar epeydir girmedim buraya bi selam vereyim dedim
şükürler olsun bugünlere geldik ınş Rabbim sonuna kadar naisp eder
0.6 iğneye devam her ay kont gidiyorum hematolojiye doz için
kadın doğumcuma her gidişimde ödüm kopuyor
dr bebek iyi diyene kadar çok krokuyorum
ınş hepimiz sağlıcakla alırız bebişleirmizi

bebeğini kaybeden arakdşlara çok geçmiş olsun çok kötü bir durum ınş bidaha yaşamazsınız,bende yaşadım çok kötü bişey.

Saol canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah.hangi ilacı sordun bilmiyorum ama ben sana hamileliğim boyunca kullandığım ilaçları yazayım

Coraspin : hamile kalmadan 2ay önce başladım 34.haftada kestim

duphaston :12.haftada kestik

Prednisolon :12.haftada kestik

femibion(vitamin hapı)32.haftada kestik

folik asit :4aydan sonra kestik

Fragmin5000 : doguma kadar kullandım suan hala kullanıyorum

Offf saka maka ne kadar ilaç kullanmisim yaz yaz bitmiyor :))inşallah yardımcı olmusumdur

Merhaba kizlar nasilsiniz inşallah hersey yolundadir

Dogumdan sonra narkozun etkisiyle tam olarak algilayamamistim şimdi okudum tektek ne kadar güzel seyler yazmışsınız Allah hepinizden razı olsun

Doğumuma gelince çok zor oldu demiştim birkaç arkadas merak etmiş

Öncelikle her insanın bünyesi degisiktir bu sorun bende oldu diye sizlerdede olacak diye birsey yok kimseyi korkutmak istemem önce bunu belirtirim dedim

Gecen hafta pazaertesi kizimla yeniden doğduğum gün oldu sabaha kadar uyuyamadim heyecandan ve sonunda sabah oldu hastaneye gittik hersey hazırdı fakat amaliyathane dolu olduğu iicin doğumum 1,2saat geç oldu

Biliyorsunuz spinal anestezi ile olacaktı doğumum anestezim yapıldı masaya yattım fakat herseyi hissettim kestiklerini herseyim acısını hissettim makasef bünyen spinal anesteziyi kabul etmedi ve herseyi hissettim bebeğim karnımdan tam cikacakken genel anestezi olmak zorunda kaldım uyandığımda bebeğin yanımda yoktu onun ilk aglayisini duyamadim malesef bebeğimi sorduğumda kuvezde olduğunu ogrendik kuzum nefessiz kalmış 2saat kuvezde kaldıktan sonra Rabb'ine çok şükür aldım yavrumu kucağıma bu yüzden sancılarım normal sezeryan olam insanlardan daha fazla oldu

amacım kimseyi doğumdan korkutmak değil merak ettiginiz için anlattım ama çok şükür suan hersey yolunda

cnmm ayy ne güzel bunları yazıyor olman ıns bende bırgun burda dogum hıkayemı anlatıcam sızlere
redmaskda hemen pesımden inşş.
cnm sen ıgneyı ne zaman kestın yada kesmeden mı gırdın amelıyata ?
rabbım yavrunu sana bagıslasın
inş çıkıklıkta hemencecık gecerr
öpüuorum ıkınızıde

askolsun benı özlemedın mı ???

Çok teşekkürler canım.Katılıyorum dediğine içim dışım folik asit oldu inanırmısın bu üçüncü senem ve her hamilelik öncesi başla folik asite

ayy inşş.. Fıstık peşpeşe halaylar çektiririz topiğimize...

canımm seni kendime çok yakın hissediyorum. Tanışmadık ama bu çok farklı bişey .. Her gün geçtiğinde umut oldun bana maşallahh kuzucuğuna bizim için dua et olur mu..

Tgsber bitanecim ben de çok osledim seni..kendine çook iyi bakk.. Hep dualrımdasın

askolsun benı özlemedın mı ???

ahh kuzum benim senide özlüyorum özlememmi ama e melisle çok uzun oldu görüşmeyeli senle arada yazışıyozya ondan öyle dedim annem kıyamam sana benn canımsın öpüyorum seni

redmask kuzum biliyorum beni unutmayıp dua ettiğini Allahımın izniyle az kaldı 2 ayy menopoz tedavimden sonra bende hamiş olucam inanıyorum buna

wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
napıyosun cnmmmmmmmmmm
azra kuzu nasıl ?
sen ıgneyı kestın mı dogumdan once ?
bıde ısım olayında son karar ne ??

ooo masallah 32 haftalik olmusunuz kuzum ya bak nasilda geciyor zaman insallah seninde haberini alip halaylar cekecegiz burda

canim ben igneyi amaliyat olacagim gun yapmadim sadece suan halen devam bakalim sen nasilsin iyice agirlasmisindir

wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
napıyosun cnmmmmmmmmmm
azra kuzu nasıl ?
sen ıgneyı kestın mı dogumdan once ?
bıde ısım olayında son karar ne ??

iyiyim sen nasilsin canim yazdim ama okuyamadin galiba

kizimda iyi cok sukur bugun ilk defa tek basima banyo yaptirdim aferin bana
isim konusu bizim istedigimiz oldu canim yani Azraa

insallah canim benim sende birgun goreceksin o cift cizgiyi dualarimdasin canim benim

iyiyim sen nasilsin canim yazdim ama okuyamadin galiba

kizimda iyi cok sukur bugun ilk defa tek basima banyo yaptirdim aferin bana
isim konusu bizim istedigimiz oldu canim yani Azraa

masallah sanada kızınada
esın yardım etmıyomu cnm aslında tek basına yıkamak daha ıyı
annenler mı gelecek yanına yoksa sen mı buraya geleceksın ??
ayy hem tatıl yapmıs olursunuz turkıyede :)

bız ıyıyız teyzesı aynen agırlastım artık hemen yoruluyorum kalça agrım var yürütmüyo bazen boyle ıdare edıyoruz

esim isteydi tatlim yoksa yardim ederdi ama oyle yada boyle mecbur tek basima yikamayi ogrenmek zorundaydim

canim malesef ne annemler gelebiliyor ne de ben gidebiliyorum bebegim daha cok kucuk imkanlarda el vermiyor zaten hayirlisi bakalim

o agrilar bende de olmustu bilirim ama dogumdan sonra hicbirseyin kalmiyor ne mide yanmasi ne bel agrisi hemen geciveriyor r´hadi bakalim sira sizde

sürekli ilaca bağlı yaşamak gerçekten insanın gücüne gitmiyor değil ama bugünlerimize şükrediyorum ama 8 yaşındaki oğlum bana anne artık iyileştin ben kardeş istiyorum dediğindede içim acıyor ailem istemiyor bana birşey olmasından korkuyorlar aslında bende korkmıuyor değilim ama ben daha çok yaşayacağım ağrılardan ve psikolojik yaşayacaklarımdan korkuyorum sürekli düşünüyorum Allah yardımcımız olsun :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…