Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yazdıklrın için tşkler 3 düşük yapmışssın çok üzüldüm ama doğumdan sonra lupus olduğum için ilk doğumumda bi problem yaşamadım ve oğlumu nasıl büyüttğümü hatırlamaıyorum bile çünkü ömrüm hastanede doktorda ve evde hareketsiz yatarak geçti ağrılar içinde onun için bir bebeğim olsun ve onu her anını yaşayarak hatırlamak istiyorum Allah nasip ederse bende bi düşük yaşarmıyım mutlaka oda korkutuyor beni doktorumla herşeyi konuştuk ama insanın içinde acabalar hiç bitmiyor ve insanların bana artk oğlun kocaman olmuş neden bi daha yapmıyorsun sorusundanda çok sıkıldım nasip deyip geçiyorum artık inşallah bi gün bende burda anlatırım hamileliğimi herşey için tşkler:79:

Canim nasilsin? Gectimi lekelenme? kafani cok takma canim, biliyorum insan endise ediyor ama iyi dusun iyi olsun canim.

Canim tedavisi olsun yeterki herseyin, bircok gebe kullaniyor bu igneleri. rabbim gonlune gore versin insallah. endiselenme

Canım benim inşallah en yakın zamanda senin bebiş haberlerini alıcaz..
Benim de iyi gidiyor hamilelik canım, az kaldı bakalım..
ben de seni özledim tuğbacım.. Bir kaç kez topiğe yazdım kimse cevap vermeyince
yazdıklarıma, topiğe girip okuyorum ben de pek yazmıyorum

çok öpüyorum seni.

benımde doktorum zekai tahirin doktoru serdar oğuzdu ama ben memnun kalmadımbenı tatmin edici açıklamalar yapmadı baska testte gerek yok diyo ama kromozon analiz testı istıyorum dedım ama ne yazıkkı ona gerek yok dıyo bnde şimdi doktor arayısı içindeyım kafam çok karısık ve morelım çok bozuk okadr para verıyoruz doktorlara ama onların umrumda degıl paramızla rezil olduk

arkadaşlar bi doktora sonuçlarımı gösterdim mthfr 677 heterozigot bide fibrinojen (normal değerler 200-400) 800 çıktı bende doktor sonuçları önemsemedi, 2 düşüğümde zaten bebekler anormal olduğu için düşmüş dedi, kan sulandırıcı ve ya başka bişey önermedi, sizce ne yapmalıyım? aklı karıştı, fibrinojenin yüksek olması önemsiz mi?

Canım bende bi dönem öyle oldum Hacettepeye gittim ben ismini vermeyim bi profla görüştüm o da tatmin etmedi beni.Aydan Birinin öğrencisi benim akrabam durumumu anlatınca onu tavsiye etti.Yöntemi doğrumu bilmiyorum ama ben kendisini çok sevdim beni çok rahatlattı.Çok samimi ve içten geldi.Henüz hamile değilim ama hamile kalıncada onunlada devam etmeyi düşünüyorum tavsiye ederim

Günaydın e-melis,

sen yine ara ara yaz, seni burda görmek güzel oluyoo :).. bende çok sık yazmasamda arada ses veriyorum.

senin bişi kalmamaış. zamanında inşallah sağlıkla kucağına alırsın. sezeryan mi olacak? tarihin belli mi?

kendine iyi bak..

sevgiler.

İyiyim canım geçti hap içince ama sarhoş gibiyim haplardan.Sen nasılsın?

canim cok sevindim lekelenmenin gecmesine. Ben iyiyim cok sukur kendimi toparlayayim (malum 3. dusuk) doktora gidicem insallah tedavisi olan birseydir. Neredensin canim?

slm kizlar nasilsiniz?benim moralim cok bozuk yaa

dun bebegimin kalca cikikligi icin randevusu vardi kizima acayip bir alet taktilar boynundan ayak topuguna kadar melegim hareket bile edemiyor onu oyle gorunce icim parcalaniyor dunden beri agla agla bir hal oldum

kizimin bu durumu hamileligim boyunca yasadigim sorunlari,dogumda cektigim acilarin hepsini unutturdu

sadece altini degistirirken ayak kismini cikarabiliyorum bi gorseniz ayaklarini actigim zaman sanki kafesten kus boslanir misali bi heycanlaniyor ayaklarini ordan oraya savuruyor kuzum benim

hamileligim boyunca yasadigim sorunlari sizin o guzel dualari ile atlattim ve inaniyorumki siz temiz kalbli teyzeleri Azrayi dualarinizdan eksik etmiycek ve yine beraber atlaticaz bu sorunu ne olur dua edin kizim icin bir an once atlatsin bu sorunu da

canım teşekkürler.. evet az kaldı, sezeryanla
doğum yapmayı düşünüyorum, 38 bittikteen sonra bir kaç gün içinde
bir aksilik olmazsa doğacak bebiş..
sen planladın mı? bebişin nasıl?

canım benim çok geçmiş olsun..
benim çok yakın bir arkadaşımın kızı için de kalça çıkığı demişlerdi, başka bir doktora daha
götürdü, o da kalça çıkığı yok demişti..
ama olsa bile canım kısa süreli takacak, canını sıkma annesi. Atlatır Azra bebek bunu da..

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz, bunlarıda atlatırsın Allahın izniyle..Minik Azradan öpüyoruz.
Hafta sonu öğrendim benim de bir prensesim olacak inşallah sende dua et..:87::79:

canım sen ne zorluklar atlattın.azra güçlü bir bebek.bu zorluğu da atlatacağınıza inanıyorum.bu kalça çıkıklığının nedeni için ne diyor doktorlar?dualarımız sizinle.moralini bozma.kızına pozitif enerji ver.

Saol canım sebebini bilmiyorum tatlım doktorumuz her 5 bebekten birinde görünüyor dedi erken teşhis edildiği zaman bir problem oluşturmaz dedi ana kızımı öyle görünce çok üzülüyorum

canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun canım erken teşhisden hemen düzelicek bak gör hayırlısıyla iyileşecek inşallah canım tabiki dualrımız onunla

canıım dualarımız sizinle üzme kendini bol bol dua et annesi sen neleri atlattın buda geçicek minik yavru sağlığına kavuşucak annesi..ne kadar süreyle takılı kalıcak bu demir bellimi canım?

canım dualarım sizinle daha çok küçük olduğu için azra bebek çabuk iyileşir merak etme sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…