Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim merhaba bende yurt disinda yasiyorum, hangi ulkedesin sen? tup bebekmi dusunuyorsun, devlet mi ozelde mi olacak, birde hic dusugun oldumu? Insallah rabbim gonlune gore verir, ve istegen herkese anne olmayi nasip eder

selam canım ben avusturyadayım ve özel bir tüp bebek merkezine gidiyorum herseyim özel devlet yardımı olmuyor daha önce bir cok defa düsügüm oldu bakalım bu sefer doktor tüp bebek dedi...sen hangi ülkedesin senin hic düsügün oldu mu?

ben de ingilterede yasiyorum canim, 3 defa dusuk yaptim, son dusugum 3 hafta once oldu, toparlanmaya calisiyorum suanda. ama arastirilmasinida istiyorum. bakalim ne olacak. sende sorunun ne oldugunu soyledilermi tup bebek tedavisine baslamadan once? insallah anne olmak bizlerede nasip olur.

amin canim.
insallah tum anne olmak isteyenlerin rabbim yuzune bakar.
benim gibi 7 yillik evli olupda 3 dusuk yapan ve cocuk sahibi olmayanlar icin cok zor bir durum. Rabbim insallah yuzumuzu guldurur.

merhaba canim.. gecmis olsun oncelikle.. benim bildigim genetik testini istedigin zaman yaptirabilirsin, ama yinede emin olmak icin doktoruna danis derim. rabbim yar ve yardimcimiz olsun, kucagimiza bebekler versin hayirlisiyla insallah tabiii.

Bende kan pihtilasmasi var dediler bunun için hergün heparin yani lovenox 0,4 kullanıyordum ve thrombo ass(Buda kan sulandirici) kullanıyordum günlük ama yine de bebeğimi kaybettim

Slm kizlarr nasilsiniz ben gellldimmmm

Pek giremiyorum ama unuttuğumu sanmayın dizleri çok merak ediyorum

Bizde iyiyiz teyzoslar sıkıcı bir hastane maratonu bugün sona eriyor ver artikkk evimize gidicez

Bisey soracam kızlar sezeryan olalı bir hafta oldu hala sancılarım bitmedi normal mı acaba sizler jac haftada toparlanabildinizz

Bide bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi ne kadar üzüldüğümü anlatamam doktor düzelir korma dedi ama insanın ici bir türlü rahat etmiyor luttfen dua edin teyzeleri Azra için

geçmiş olsun canım dularım kızınla

tatlımmm merak etme geçer oo benimde yiyenimde vardıı bi alet taktılar onunla geçti kalça çıkklığı inş. azranında geçiçekk

çook geçmiş olsun .. kızını başka dr.a daha götür bence boşvermeye gelmez sonradan pişman olmaman için şimdiden ne gerekiyorsa yaptır..

selam canım azranın ve senin iyi olmanıza sevindim. sancılarına gelince anım bunlar çok normal bende 1 haftadan sonra biraz biraz iyi olmaya başlamıştım. ee kolay değil tabi ya dikişli bir açık ameliyat olduk yani. olacak o kadar ben 1 ayı geçti hala ara ara oluyor ağrılarım. canım sen neden bu kadar uzunhastanede kaldın doğumum zorlu demiştin onunlamı alakalı yoksa yurtdışında uzun mu kalıyorsun hastanede. beni 2 günde çıkarmışlardı çünkü doğumdan sonra.
azra için duam sizlerle canım hiç bişey olmaz çok önemli değil olabiliyor bebeklerde benim çok tanıdığım yaşadı hiçbir sorun olmuyor merak etme sen içini ferah tutu.sende loğusasın sende benim ve oğlum için dua edermisin. biz hala küvezdeyiz az kaldı artık çıkmamıza inşallah. ileridede hiç bir sağlık problemi olmasın oğlumun erken doğan ve çok düşük kilolu doğduğu için sorunlar yaşanabilirmiş çok korkuyrum inşallah hiçbir sorun olmaz benimde moralim bozluyor kötü şeyler düşünmek istemiyorum. ne kadar zor bi hamilelik dönemi geçirdiğimi biliyorsunuz. inşallah bundan sonrası için çok güzel ve sorunsuz olur.

çok çok geçmiş olsun arkadaşım..ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah..bebeğinde inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla düzelir..sen bol bol dua et yeterki..

Bende kan pihtilasmasi var dediler bunun için hergün heparin yani lovenox 0,4 kullanıyordum ve thrombo ass(Buda kan sulandirici) kullanıyordum günlük ama yine de bebeğimi kaybettim

Dilerim rabbim gonlune gore verir insallah hayirlisiyla tabi buarada nerede yasiyorsun canim?

iyidir tuğbacım, sen nasılsın canım?

bende ii kuzum nolsun yeni haberler var benim çikolata kistim vardıya onun ikin 2 ay menapoz tedavisi uygulancak tatlım şu an adetliyim ve bu adetim son olcak temmuz ağustos adet görmicem kistlerde böylelikle bastırılmış olucak belkide yok olur inş. canım
sen nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyo özledim valla seni ve redmaskı

kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var trambofoli paneli testi yaptırdım 12 mutasyonlu sormak isteğim şeyler var yardımcı olursanız sevinirim.

fibrinojen - 455 G<A homozigot normal

faktör V R2 H1299R homozigot normal

faktör X||| V34L hetarozigot taşıyıcı

GP|||a (HPA1) a/b a/b

PaI-1 4G/5G 4G/5G

Apo B R3500 hemozigot normal

Apo E E2/E3/E4 E3/E3

MTHFR A1298C heterezigot taşıyıcı

faktör || (prothrombin) G20210A homozigot normal

MTHFR C677T heterozigot taşıyıcı

faktör V Leiden G1691A homozigot normal

fibrinojen - 455 G<A homozigot normal

faktör V R2 H1299R homozigot normal

faktör X||| V34L hetarozigot taşıyıcı

GP|||a (HPA1) a/b a/b

PaI-1 4G/5G 4G/5G

Apo B R3500 hemozigot normal

Apo E E2/E3/E4 E3/E3

MTHFR A1298C heterezigot taşıyıcı

faktör || (prothrombin) G20210A homozigot normal

MTHFR C677T heterozigot taşıyıcı

faktör V Leiden G1691A homozigot normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…