Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar merhaba, size bir sorum olacak, benzer durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?
Ben 17+4 haftalık hamileyim. Kan pıhtılaşması nedenli Clexan 0,4 ve Coraspin 100'lük kullanıyorum. Kollarımda ve boyun, gögüs bölgemde kızarık şeklinde cilt altı kanamalar oluştu 1 haftadır. Buna benzer bir durum yaşadınız mı, ne yaptınız ? İğneyi doğuma 1 hafta kalana kadar kullanıcam, dolayısıyla iğneyi kesmek gibi bir lüksüm yok. Daha doktora da gitmedim. Bilgisi olan var mı ?

canim yanlis anlama bir doktora sorsan onlar daha iyi ve saglam bilgi verirler sana , sonucda biz seni yanlis bilgilendirebiliriz, isin uzmanina danismak en iyisi canim.
haklısın ama dr,m istanbulda ben tekirdağdayım 10 gün sonra gidicem sonucu merak ediyorum değerlerle ilgili bi fikriniz vardır belki diye sordum.

haklısın ama dr,m istanbulda ben tekirdağdayım 10 gün sonra gidicem sonucu merak ediyorum değerlerle ilgili bi fikriniz vardır belki diye sordum.

benim mutasyon sonuçlarımın hepsi heterezigot çıkmıştı, yani taşıyıcı. homozigot ise kalıtsal demek. yani kanda fazla pıhtılaşma eğilimim var. (heterezigotum) sende hem homozigot hem heterezigot çıkmış. bence sende de aynı durum söz konusu olabilir.

sağol canım ya sabahtan beridir bi umud bekliyorum cvp alabilmek için.

geçmiş olsun bu arada bebiş varmı tedavimi görüyorsun.

ben 12 haftalık bebeğimi gelişimini durdurup kalbi durduğu için kaybettim pıhtılaşma ihtimalinden şüpelenip 12 mutasyonlu trambofoli paneli testi yaptırmak istedim yani şimdi bende pıhtılaşma var ve ileri boyutta öylemi.

Bebeğimin kalp atımlarını duyduk dün.Atım hızı 121 sizce iyimi?Doktordan gelince birde lekelenmem başladı

arkadaşlar bende aynı durumdayım 2 senede 4 düşük ve gittiğim dr lar hep olana kadar deniyceksin yapacak bişey yok diyolar sadece Recai Pabuccu ya gitmiştim o bana tüp bebek önerdi ama ben yanaşmadım.O kadar zahmet ve masraftan sonra kaybedersem kendimi daha kötü hissederim düşüncesiyle riske giremedim.Şu anki dr um aşılama ve tüp bebek düşünmüyo doğal yolla deniycez diyo.İğneler ilaçlar ne dedilerse yaptım ama 3.aydan sonrasını göremedim.İnşallah burdaki diğer arkadaşlar gibi bizde bigün kucağımıza alırız

ya kızlar ALLAH rızası için yardım edin lütfen şimdi aradım dr,u mail attık pıhtılaşma olmadığını söylüyor ama iğne yapıcan hamile kalınca diyor kafam karıştı değerlerime bakın lütfen aynı durumda veya benzeri durumda olan varmı arnızda lütfen yardım edin.

benımde durum senın gıbı canım benımde 4 düşüğüm var sen kromozon analiz testı yaptırdın mı neye göre tüp bebek dedı doktorun bu arada nerde oturuyorsun ben ankaradayım

canım bende 677 ve 1298 heterozigot taşıyıcıyım.PA-1 MUTASYONUM VAR.şuan 0,4 clexane+coraspin +benexolb12+folbiol kullanıyorum.benimde 2 düşük oldu.Allah inşallah bu hamileliğimi tamamına erdirir.sağlıkla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almayı rabbim nasip eder.senin düşüklerin oldumu?şuan hamilemisin?

amiiiin canım ALLAH yardımcın olsun inşallah.

benim sonuçlarımı gördünmü bilmiyorum fakat dr kafamı karıştırdı faktör v leidenin önemli olduğunu söyledi pıhtılaşma varmı peki dedim yok hamile kalınca iğneye başlıyıcaz dedi e yoksa pıhtılaşma iğne niye kullanıyoruz dedim of bilmiyorum.

bi düşüğüm var benim 12 haftalıkken kalbi durdu tüp bebek yaptırmıştık.

canım,

kalsiyuma biraz geç başladım ben. 19.haftada.. adı osteocare, sabah akşam alıyorum.demir hapı, kalsiyum ve de cleksan iğne dışında başka bişi kullanmıyorum..

sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah..

sevgiler.

öncelikle geçmiş olsun. sanırım pıhtılaşma problemin var. olmasa iğne kullanacağını söylemezdi dr.un. umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun.

benımde durum senın gıbı canım benımde 4 düşüğüm var sen kromozon analiz testı yaptırdın mı neye göre tüp bebek dedı doktorun bu arada nerde oturuyorsun ben ankaradayım

Bende Ankaradayım canım.Genetik tahliller yapıldı normal çıktı.Ama Recai Bey demiştiki ikinizinde kromozomları normal olabilir ama ikinizden ortaya çıkan ürün hatalı olabilir bunu engellemenin en iyi yoluda tüp bebek dedi.Şu an Aydan Biriye gidiyorum o bunu kabul etmedi Rabbim dilerse hepsi bahane tabi ama doğru vesilelere yönlendirsin Rabbim yinede

Bebeğimin kalp atımlarını duyduk dün.Atım hızı 121 sizce iyimi?Doktordan gelince birde lekelenmem başladı

tatlımm cok sevindim kalp atısını duymana normalde 120-160 arası olması gerekiyormuş ama korkma cünkü benim bir arkadasımda ilk duydugunda 121 di korkmuştu ama bidahaki gittiginde yükselmişti olabiliyormuş yani sen içini ferah tut benimkide 130 cıktı bakalım rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Daha iyi bilen arkadaşlar vardır topikte ama heterozigot taşıyıcı görünüyosun bu pıhtılaşma var demektir benim bildiğim

Wıe merhaba canım altta seni görüyorum nihayet kızın kollarında.Kalça çıkıklığına takılma erken farkedilince düzelmesi daha kolay.Bende sana bişey sorucam cevap verirsen sevinirim.Sana ayrıca başka ilaçlar vermişti dr un daha önce yazmıştın ama bulamadım o sayfayı tekrar yazabilirmisin rica etsem

Saol canım benim.Bende sevindim senin adına.Demekki benimki biraz yavaş atıyorÜzüldüm şimdi ya.Pazar günü tekrar gidicem.

canim gozun aydin kalp atimlarini duymussun. hayirli ugurlu olsun. lekelenme siddetlimi ve rengi nasil?

Saol tatlım duyduk bakalım devamı gelirseŞiddetli değil 1 günlük pedi ya doldurur ya doldurmaz.Rengi açık kahve gibi sarı gibi değişik.Progestana başladım günde 3 tane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…