kızlar değerlerim bu bi fikri olan varmı.
haklısın ama dr,m istanbulda ben tekirdağdayım 10 gün sonra gidicem sonucu merak ediyorum değerlerle ilgili bi fikriniz vardır belki diye sordum.canim yanlis anlama bir doktora sorsan onlar daha iyi ve saglam bilgi verirler sana , sonucda biz seni yanlis bilgilendirebiliriz, isin uzmanina danismak en iyisi canim.
haklısın ama dr,m istanbulda ben tekirdağdayım 10 gün sonra gidicem sonucu merak ediyorum değerlerle ilgili bi fikriniz vardır belki diye sordum.
sağol canım ya sabahtan beridir bi umud bekliyorum cvp alabilmek için.benim mutasyon sonuçlarımın hepsi heterezigot çıkmıştı, yani taşıyıcı. homozigot ise kalıtsal demek. yani kanda fazla pıhtılaşma eğilimim var. (heterezigotum) sende hem homozigot hem heterezigot çıkmış. bence sende de aynı durum söz konusu olabilir.
Bebeğimin kalp atımlarını duyduk dün.Atım hızı 121 sizce iyimi?Doktordan gelince birde lekelenmem başladı
canım aynı sorun benden de var hatta düsüklerim senden daha fazla ben daha yeni bebegimi kaybettim hatta hala icimde bebegim ve salı günü kürtaj olacagım doktorumun bana dedigi aynı sana denilen gibiydi herseyi yaptık hic bir sorun yok bu kadar cok kayıp olmasının artık tek bir sebebi vardır oda genetiktir onu da tüp bebekle halledecegiz dedi hastalıklı hücreleri ayıracagız inşaallah bebegini kucagına alacaksın dedi bence sen de bunu doktorunla konus derim şimdiden gecmiş olsun...
benımde durum senın gıbı canım benımde 4 düşüğüm var sen kromozon analiz testı yaptırdın mı neye göre tüp bebek dedı doktorun bu arada nerde oturuyorsun ben ankaradayımarkadaşlar bende aynı durumdayım 2 senede 4 düşük ve gittiğim dr lar hep olana kadar deniyceksin yapacak bişey yok diyolar sadece Recai Pabuccu ya gitmiştim o bana tüp bebek önerdi ama ben yanaşmadım.O kadar zahmet ve masraftan sonra kaybedersem kendimi daha kötü hissederim düşüncesiyle riske giremedim.Şu anki dr um aşılama ve tüp bebek düşünmüyo doğal yolla deniycez diyo.İğneler ilaçlar ne dedilerse yaptım ama 3.aydan sonrasını göremedim.İnşallah burdaki diğer arkadaşlar gibi bizde bigün kucağımıza alırız
ya kızlar ALLAH rızası için yardım edin lütfen şimdi aradım dr,u mail attık pıhtılaşma olmadığını söylüyor ama iğne yapıcan hamile kalınca diyor kafam karıştı değerlerime bakın lütfen aynı durumda veya benzeri durumda olan varmı arnızda lütfen yardım edin.
amiiiin canım ALLAH yardımcın olsun inşallah.canım bende 677 ve 1298 heterozigot taşıyıcıyım.PA-1 MUTASYONUM VAR.şuan 0,4 clexane+coraspin +benexolb12+folbiol kullanıyorum.benimde 2 düşük oldu.Allah inşallah bu hamileliğimi tamamına erdirir.sağlıkla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almayı rabbim nasip eder.senin düşüklerin oldumu?şuan hamilemisin?
canım merhaba.kaçıncı haftadan itibaren kalsiyum kullanıyorsun?adını yazabilirmisin?b vitaminide kullanıyormusun? benexolb12 kullanıyorum.bana bugün ferro sanol,balık yağı,kalsiyum verdi.12 haftalık olduk,allah inşallah tamamını erdirir.
öncelikle geçmiş olsun. sanırım pıhtılaşma problemin var. olmasa iğne kullanacağını söylemezdi dr.un. umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun.fibrinojen - 455 G<A homozigot normal
faktör V R2 H1299R homozigot normal
faktör X||| V34L hetarozigot taşıyıcı
GP|||a (HPA1) a/b a/b
PaI-1 4G/5G 4G/5G
Apo B R3500 hemozigot normal
Apo E E2/E3/E4 E3/E3
MTHFR A1298C heterezigot taşıyıcı
faktör || (prothrombin) G20210A homozigot normal
MTHFR C677T heterozigot taşıyıcı
faktör V Leiden G1691A homozigot normal
benımde durum senın gıbı canım benımde 4 düşüğüm var sen kromozon analiz testı yaptırdın mı neye göre tüp bebek dedı doktorun bu arada nerde oturuyorsun ben ankaradayım
Bebeğimin kalp atımlarını duyduk dün.Atım hızı 121 sizce iyimi?Doktordan gelince birde lekelenmem başladı
ya kızlar ALLAH rızası için yardım edin lütfen şimdi aradım dr,u mail attık pıhtılaşma olmadığını söylüyor ama iğne yapıcan hamile kalınca diyor kafam karıştı değerlerime bakın lütfen aynı durumda veya benzeri durumda olan varmı arnızda lütfen yardım edin.
Saol canım benim.Bende sevindim senin adına.Demekki benimki biraz yavaş atıyortatlımm cok sevindim kalp atısını duymana normalde 120-160 arası olması gerekiyormuş ama korkma cünkü benim bir arkadasımda ilk duydugunda 121 di korkmuştu ama bidahaki gittiginde yükselmişti olabiliyormuş yani sen içini ferah tut benimkide 130 cıktı bakalım rabbim hayırlısını versin hakkımızda
canim gozun aydin kalp atimlarini duymussun. hayirli ugurlu olsun. lekelenme siddetlimi ve rengi nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?