iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
kısaca hikayemi anlatayım.ilk gebelikte 7. haftada bebeğin kalbi durdu biz 11. hafta kontrole gittiğimizde tesadüfen öğrendik.2. gebelikte aspirin kullandım 8. haftada yine bebeğin kalbi durdu.3. gebelikten önce genetik tahliller yapıldı.mthfr 677 heterozigot mutasyon saptandı.3. gebelikte folbiol ve aspirine 0.4 lük iğne eklendi ama yine olmadı ve 10. haftada yine bebeği kaybettik.4. gebeliğim geçtiğimiz şubat ayında kimyasal gebelikti.5 ay sonra şimdi yeniden hamileyim.ben de ayrıca polikistik over sendromu da var.bu gebelikte kullandığım ilaçlar;
innohep 0,35 lik,folbiol,aspirin,dekort,diaformin 1000lik(bunu pko için kullanıyorum)
inşallah bu kez sağlıkla tamamına erer.
kızlar uzun zamandır pek giremiyordum.4 düşükten sonra yeniden hamileyim çok şükür.inşallah bu kez sağlıkla dünyaya gelir bebeğim.Allah hamile kalmak için bekleyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hamile kalmayı,hamile olanlara da sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip eder inşallah.çarşamba günü kontrole gideceğm.kısmetse keseyi görecez.dualarınıza ihtiyacım var.sağlıcakla kalın.
kızlar uzun zamandır pek giremiyordum.4 düşükten sonra yeniden hamileyim çok şükür.inşallah bu kez sağlıkla dünyaya gelir bebeğim.Allah hamile kalmak için bekleyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hamile kalmayı,hamile olanlara da sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip eder inşallah.çarşamba günü kontrole gideceğm.kısmetse keseyi görecez.dualarınıza ihtiyacım var.sağlıcakla kalın.
[
Biraz önceki yazımde hata oluştu. ben mthfr 677 heterezigotum ve 5 aydır metioninden yoksun diyet, gün aşırı aspirin ve folbiol kullanıyorum. bu gün kan testinde hamile olduğumu öğrendim ve hemen 0,2 lik clexana başladım ( doktorum bunu önermişti) Malesef su an tayin nedeniyle şanlıurfadayım ancak doktorumu görmeye ( Hacettepe üniversitesinde) gidemeyeceğim.HAMİLELİĞİM İLK GÜNLERİNE DAİR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
selam canlarımmmmmmmmmmm
dün hastaneydim bebeğim çok iyi şükürler olsun
allahım bu nasıl mucize şükürler olsun rabbime
inşallah sağ salim kucağıma almamı nasip eder rabbim
16+4:))
az kaldı:))
15 cm 162 gr:))
haber veriyim dedim öpüyorum hepinizi
arkadaşlar siz clexane iğneye gebeliğin kaçıncı haftasında başladınız. Ben son adet tarihimden 10 gün sonra gebe olduğumu öğrendim ve aynı gün başladım. Sizce geç kalmış olabilirmiyim. Bu arada bhcg değerim 1260 ...sizce bu değer nasıl. Cevap verirseniz sevinirim
[Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Benim doktorum Sinan Berksaç, kendisine 2. düşüğümden sonra başvurmuştum. benim homosistein seviyem 9.8 ancak doktor bey diyet yapmamı istemişti. Bulgur, bezelye, burokoli, sarmısak ve günde 30 gr dan fazla et yasak. Bende senin gibi gün aşırı aspirin , haftada bir kez folbiol kullanıyorum. ancak dun kan testinde gebelik çıktı. BTHCG 1260 ve kaç haftalık gebeyim aslında bilmiyorum. adetim 10 gün gecikmişti ve dün ilk defa 0,2 clexane kullandım. Sizce geçmi kaldım iğneye başlamakta.
mrb canım aynen bende senin gibi mthfr 677 mutasyonuyum bende ilk sinan hocaya gittim banada metoininden sınırlı diyet verdi pazartesi cuma beconzym fort çarşamba günleri folbiol diğer dünlerde coraspin içmemesi söyledi gebe kalır kalmazda clexan 02 demişti baya bi yaptım diyeti ama 1 seneyi falan geçti artık yeter dedim hamilede kalamadım henüz dikkat ediyorum ama az da olsa diyeti bozdum sinan hocayıda bıraktım ilaçları içiyrum ama coraspin hergün alıyorum vitaminmle folbiolüde 2 günde 1 alıyorum yarın başka bi dktra başlıcam bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda inşallah sende bebeğine kavuşursun
Bende Sinan hoca sayesinde MTHFR 677 heterezigot olduğumu öğrendim ve ondan sonra diyete başladım. Bana Sinan hoca aspirini gün aşırı vermişti ve o şekildede devam ediyorum. daha önce belirttiğim gibi tayin nedeniyle artık Urfadayım ve ankaraya sık sık kontrole gitme imkanım yok. Henuz burda doktor arayışı içindeyim ve yarın bir uzmandan randevu aldım. Malesef Sinan hocaya telefonla ulaşmam imkansız daha doğrusu hastası olmama rağmen telefonda bilgi vermiyorİlk aşamada burda bir doktora görüneceğim ve sonra Sinan hocaya gitmeyi planlıyorum. siz ne önerirsiniz?
Bende Sinan hoca sayesinde MTHFR 677 heterezigot olduğumu öğrendim ve ondan sonra diyete başladım. Bana Sinan hoca aspirini gün aşırı vermişti ve o şekildede devam ediyorum. daha önce belirttiğim gibi tayin nedeniyle artık Urfadayım ve ankaraya sık sık kontrole gitme imkanım yok. Henuz burda doktor arayışı içindeyim ve yarın bir uzmandan randevu aldım. Malesef Sinan hocaya telefonla ulaşmam imkansız daha doğrusu hastası olmama rağmen telefonda bilgi vermiyorİlk aşamada burda bir doktora görüneceğim ve sonra Sinan hocaya gitmeyi planlıyorum. siz ne önerirsiniz?
merhaba arkadaşlar, ben de Sinan hocanın hastasıyım ve ben de ankara dışındayım. Sinan hoca, aksi, ve hep düşük olasılıklar üzerinden konuşan bir doktor ama işinde gerçekten uzman. Ben her gittiğimde yanından ağlayarak çıkıyorum ama yine de ona çok güveniyorum. Bir de yaşadığım şehirde çok tatlı dilli, insana moral veren, her sorunu cevaplayan, hep olumlu şeyler söyleyen bir doktor buldum. ikisi arasında denge kurmaya çalışarak hamileliğimi yaşıyorum. Şu an 17 haftalık hamileyim.
Sinan hoca, yeni hasta almıyor artık.. sadece eski hastalarına bakıyor..
Umarım en kısa zamanda hamile kalısınız ve sağlıkla kucağınıza bebeklerinizi alırsınız... bizim içinde dua edin olur mu?
Sevgiler
selam canlarımmmmmmmmmmm
dün hastaneydim bebeğim çok iyi şükürler olsun
allahım bu nasıl mucize şükürler olsun rabbime
inşallah sağ salim kucağıma almamı nasip eder rabbim
16+4:))
az kaldı:))
15 cm 162 gr:))
haber veriyim dedim öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?