Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar iğneyi yaparken kontrol ediyor musunuz?ben şırıngayı geriye çekemiyorum yaylı olduğu için midir nedir?damara gelirse zararı olurmu

mrb arkadaşlar..umarım herşey yolundadır..hamişlerimiz feryad,omman,mathematican,ahtamara,azra3437 ve diğer hamişlerimiz herşey sonuna kadar sorunsuz gider inşallah..allahın izniyle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.redmaskçım nası gidiyo seninde çok az kaldı allahın izniyle kucağına alıcaksın inşallah dualarında benide unutma olurmu wiecim canım sen napıyosun azra kuzu nasıl oldu inşallah biran önce düzelir...bana gelinceee bugün sinan hocayla randevum vardı..yine aynı tedaviyle devam edeceğiz dedi.ilaçlar ve iğneler.ben riske girmek istemiyorum,aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim.tüp bebek yaptırmak istiyorum,pgt ile tüp bebek sağlıklı embriyoları seçip onları uyguluyolarmış dedim.ama sinan hoca izin vermedi tüp bebeğe.trombofilim olduğu için özelliklede protrombinimde hetezerigot olduğu için tüp bebek aleyhine olur,normal yoldan deneyeceğiz dedi.ama denedik dedim ilacıda iğneyide denedik olmadı dedim.nezamana kadar olacaksa deneyeceğiz,3te iki şansın var,bebeğinde %25 öyle olma ihtimali var,6 ay sonra gebe kalabilirsin dedi.kafam okadar karışıkki ne yapacağım bilmiyorum.sinan hocaya güveniyorum ama bi yandanda başka bi doktora dahamı gitsem diye düşünüyorum.normal yoldan denemek sorun değilde yine öyle olursa diye aynı acıları yaşamaktan korkuyorum...bi akıl verin bana ankarada olanlar doktorlarını yazabilirmi..feryadcım sen hangi doktora gidiyosun.şulecim bi doktor söylemişti bana ona gidiyim diyorum ama bilmiyorum.yeniden birsürü testler yapılacak,kafam karışacak...pfff...sizinde kafanızı ağrıttım kusura bakmayın..:18:

mrb canım...maşallah bebişe.tek iyi,sağlıklı olsunda kilo sorun değil canım.hiç moralini bozma tadını çıkar bu günlerinin..wiecimde az kilo almıştı bak azra kuzumuz kilosu iyi doğdu maşallah.. inşallah çok çooooooooook kilo alırsınız bundan sonra tatlım..

saol canım... maşallah sen de 2 ayı geride bırakmışsın... Rabbim tamamına erdirsin... güzel haberlerini bekliyorum..

kızlar iyi geceler yeni üyeyim kafam çok karışık 6 aylıkken bebeğimi kaybettim gen testi yapıldı faktör5g6191a(leiden):normal prothrombing20210a:normal mthfrc677t:homozigot mthfr a1298c:normal çıktı doktorum önce sonuçların iyi bi sıkıntı yok dedi sonrada gebelik düşünmeye başladında aspirin kullanmamı söyledi ama aspirini nasıl kullanacağımı söylemedi şimdi bende pıhtılaşma varmı yokmu anlayamadım yardım edin kafayı yemek üzereyim bide aspirini hergünmü alıcam

Canimmmm niye moralini
bozuyosun bebis iyi ise sorun yok demektir ben ilk 4ayda 8kilo verdim ve son aya kadar 5 I'ni ger aldım doğumdan bir gün önce tartildigimda1kilo daha verdigimi gördüm
yani hamileligim boyunca 4kilo almış oldum hiç moralini bozma sen kilo almıyorsun diye bebis de almıyor değil ya bak benim kızım 3.300gr doğdu

Hemm az kilo alıp da dogum yapmak çok güzel oluyor şimdi ben hamile olmamış Halim'den daha zayıfım
ve kiyafetlerim bol geliyorr ve cokk mutluyum

Değerlendirme sonucu aşağıdaki tabloda verilmiştir

Gen Polimorfizm Değerlendirme
ACE I/D I / l
ß-Fibrinojen -455 G>A Homozigot Norma
Faktör V R2 H1299R Homozigot Norma
Faktör XIII V34L Homozigot Norma
GPIIIa (HPA1) a/b a / a
PAI-1 4G/5G 4G/5G
Apo B R3500Q Homozigot Norma
Apo E E2/E3/E4 E2 / E3
MTHFR A1298C Homozigot Mutant
Faktör II (Prothrombin G20210A Homozigot Norma
MTHFR C677T Homozigot Norma
Faktör V Leiden G1691A Homozigot Norma

kızlar test sonuclarımı yorumlarmısınız bende ne cıkmış pıhtılaşma cıkmışmı lütfen

merhaba hacercim ....

bende ramazandan sonra pgtli tüp bebek yaptırcaktım bendede mthfr677 ve protrombin ga20210 genleri heterozigot mutasyon var senin yazını okuyunca tereddütde kaldım acaba ne gibi bi zararı varki biize drun ayrıntılı anlatmadımı canım paylaşırsan sevinirim

rabbim tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallahhh

zuzucum, sende MTHFRC677T mutasyonu çıkmış. Yani kanında pıhtılaşma problemi var. Aspirini günde bir tane alacaksın ve gebeliğin süresince doktor iğne de verebilir aynı bizlere verdiği gibi. Buradaki bir çok kişi hem aspirini hem de iğneleri kullanıyor. Canını sıkma, Allah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Şekerim test sonuçlarını en iyi doktor yorumlar ama bence sende MTHFR A1298C mutasyonu çıkmış. Yani muhtemelen kanında pıhtılaşma var.

Canım bence uzman bir dr görünüp tahlillerini inceletmen,ama anladığım kadarıyla sende pıhtılaşma var.mthfr677 homozigotmuş buda pıhtılaşma oldugunu gösteriri.Bende Mthft 1298 ve 677 heterezigot önceden iki düşük kaybım var ve kan pıhtışma teşhisi konuldu, gebelikten önce 2-3 ay folbiol(günde1) -aspirin(günde 1) -benexol b12(günde 3) vitamin, haplarını kullandım ve gebe kalıncada cleaxan 04 iğneye başladık şimdi 18haftalık hamileyim ve herşey yolunda çok şükür..en kısa zamanda uzman bir dr görüş derim ona göre sana hangi ilaçları ne kadar kullanacagını söyleyecektir.Burda ki arkadaşlarda da aynı sıkıntılar var her biri benzeri farklı ilaçlar kullanıyorlar.Geçmiş olsun, inaşaalh en kısa zamanda gebe kalarsın..

Anladığım kadarıyla MTHFR A1298C Homozigot Mutant. pıhtılaşma oldugunu gösteriyor gibi.Önceden düşük hikayen var ise uzman bir dr görüş(tekrarlayan düşüklerde tecrübeli varsa bir prof.) ve tahlilleri iyi bir şekilde incelet gebe kalmadan öncede kullanman gereken ilaçlar olabilir bizler kullandık..Geçmiş olsun kardeşim

merhaba kızlarrr .... çokk teşkekkür ederim unutmamışsınız beni..

çok şükür iyiyim haftaya kontrolum var. doğumu henüz konuşmadık. nerde olacağıda belli değil.. kesinleşince yazıcam hemen.
haftaya 32. hafta çalışabilir raporu alıcam bi kaç gün erken aldırdığına göre doktorun kafasında sezeryan var demek ki.. ne dese kabulum yeter ki sağlık olsun.. ama sezeryana yakın gibiyim korkuyorum sancıları anlamazsam kanamam olur falan diye..

hazırlıklara başladım.. geçen aydan beri azar azar daha çok kıyafet aldım büyük şeyleri almadım henüz.. geçen kayınvalideme göstermek istedim hani aynı şeyler alınmasın bilgisi olsun diye. bi de bi arkadaşım fbli bi takım almıştı hediye.. onu söyleyince doğmamış çoçuğa hediye mi alınırmış dedi. çok üzüldüm.. çok iyidir aramız kayınvaliddemle korkusundan söylüyo gönül koymadım ama üzerimden tedirginliğimi atmışken böyle ihtimalleri niye aklıma getiriyolar ki... neyse allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

hacercimmm hepiminiz isim isim dualarımdasınızzz.. gerçekten laf olsun diye yazmıyorum çok seviyorum hepinizi.. çook destek oldunuz.. arkadaşlarımdan, ailemden daha anlayışlı yaklaştınız.. hepinizden allah razı olsun herşey gönlünüze göre olsun

canım dr ne kisti olduğunu demedimi yani çikolata kisti falanmı acaba tatlım hiç üzülme eğer hamileysen zaten 9 ay adet görmediğinden bu kistinde doğuma kadar yok olur merak etme inş. bthcg testin katlanmıştır

ohh maşallah kuzuma benimmm kilo almamak sorun değil bebeğin sağlıklı olsun varsın sen kilo alma tatlım öpüyorum seni

canım bitanemmm senin için dua ediyorum tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin bende su anda tüp bebek düşünüyorum tatlım hatta beraber haberleşiriz demiştik hatırlarsan benim mutasyonum mthfz 1298 homozigot ve benim dr tüp bebek için olumsuz bişey demedi kuzum umarım herşey yolunda olur şu anda çikolata kistim için geçici menapoz tedavisi görüyorum. eylüldede tüp bebek tedavisine başlıcaz bakalım heyecanlı ve korku içindeyim......bu arada benim dr. Akay Hastanesinde Tolga Ecemiş

maşaallah redmaskcım öyle böyle 32. haftaya geldin demek.Rabbim hayırlısıyla bebegini sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin..Dediğin gibi bebekler sağlıklı olsunda sezeryan olup olmadıgına pek takılmamak gerek..Şimdi farklı heyecanların var tabii doğum hazırlıklarların, bebek eşyaların vs.. tatlı heyecanlar elhm .rabbim bizlerede göstersin inşaallah o dönemleri, ben daha yolun yarısındayım, hayırlısı inşaallah..Kayınvalidenle iyi olman çok iyii aman Allah eksik etmesin başımızdan bizler çalışanlar olarak onların desteğine ihtiyacımız var..Bende anneme çok yakınım ve elhm o yönden şasnlıyım..
Dualarında benide eksik etme inşallah herşey gönlünce olsun...:79:

s a arkadaşlar ben şubat ayında kimyasal düşük yaşadım martta tekrar gebe kaldım ve mayıs 10da kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım tekrar düşünüyorum ama yine öle olur diye korkuyorum araaştırmayada gitmediler 3 düşükten sonra araştırılırmış benm yaşadıklaırmı yaşayanlarınız varmı 3.yü normal doğuranlar. birde bu aspirini araştırdım kullansam mı bilmiyuorum hamile kalınca şimdiden teşekkürler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…