Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende 7. haftadayım ve FRAXIPARINE 0,3 kullanıyorum.yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.kollarım çok fena oldu.hamile olduğum için eşim endişeleniyor.karından devam etsek olurmu?siz nasıl yapıyorsunuz.beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ismim listeye geçmiş ama ben hala ilaç kullanmıyorum..histerskopi vardı onud ayaptırmadım..doktorun biri içme hemen 2.tüpe geçmiyceksen dedi.biri içdedi..bilmiyorum bende kullanmadım..ama bu doktorla pek öykümüm bilmiyor..
kendiliğnden hamile kalamam diyede düşünmüş olabilirler..tüp yaptırdım diye.
kendiliğnden hamilelik düşük var,2yılsonra aşılama düşük var derken 6.yılımda tüpte herşey kaliteli giderken olmayınca negati için aranan testlerde kanpıhtılaşmasını öğrendim aslında aşılma düşükten sonra yaptırmıştım..testlerim eksik yapılmışşoyüzden anca öğrendim 2.tüpte artık ona göre ilaçlar verilcek ama öncesinde bişeye başlamadım..kafamdan atmaya çalışıtm 2aydırda spora gidiyodum..ama artık folibol ve coraspine başlasam diyorum sizce???bide folibolsuz sadece coraspin alsam 100gr günde 1tane folibol şartmı?....allah hepinizin yardımcısı olsunnnn
....kızlar 677 heterizgotlarbenide duyun yukarıdaki yazıma cevap bekliyorum..sizler sıksık hamile kalmışsınız peki coraspin kullnamzaken zormuydu hamile kalamnzı bu bir nevi belki kolaylaştırıyormu...sebepsiz infertilite yim ben güya..hamilelikelrimde oldu ama çok yıl geçiyorrr....bakıyorumda bizizm mutasyonu hafifi aldı sonucuma bakan doktorlar ama siz baya sorunlar yaşamışsınzı..demekki ciddiye alınmalı..bunlarla ilgilenen doktoramı gitmeli sonucumu alıp..hamiel kalıncada onamı devame derim.2.tüp sırada zaten..ankarda ailem var ama samsunda biliyomusunzu.pıhtılaşma geentik doktoru?rabbim evlatalrınız size bağışlasın..kavuştursun..

canım inşaallah hayırlısıyla kucağınada alırsın maşallahhbende bugün 2 li testi yaptırdım ultrasonla yapılan temiz çıktı şükür kanda 1 hafta sonra belli olucak ve 13+4 günlük olmuşuz bizde ve sata göre 1 hafta önde gidiyoruz hayırlısı olsun bakalım inşaallah kucağımızada almak nasip olurr sana bana ve cümlemize amiiiiiiiiiiinnnnnn

öncelikle hayırlı olsun bebişin kucağınada alırsın inşaallah.. bende ilk zamanlarda senin gibiydim tedirgindim hep ama şükür alıştım hatta baya bir zamandır kendim yapıyorum iğnelerimi göbekten bana en rahat göbek geldi 13+4 günlük gebeyim hala göbekten yapıyorum bacak ve kol kabus gibi bana göregöbekten yapmanı tavsiye ederim hem daha kolay hemde daha etkiliymiş.. yinede sen bilirsin kolay gelsin canımm

kahvelokumum nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik?

merhaba akmercan,
iyi dileklerin için tşk ederim. senin de her şey yolunda gider, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş..
sinan hoca, hamilelikte pek test istemiyor, ultrasonla bakıyor... yani benden şimdiye kadar test istemedi hamilelik boyunca... sinan hoca, riskli durum varsa, ondan bahseder, o yüzden sana en büyük tavsiyem, moralini kesinlikle bozmaman... anne bebeğe kendini kaptırmasın diye, ultroson fotosunu bile vermiyor... bir de seni baştan uyarayım, 13 ya da 14. haftada çocuk genetiğe yönlendirir, amniyosentez onayı için... sakın telaşlanma ve panik yapma... sormak istediklerin olursa bana özelden yazabilirsin... ben bir topik açmıştım sinan hocayla ilgili ama tek kişi bile cevap yazmadı...

kahvelokumum nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik?

canım merhaba,
iyiyim... hamilelikte telaşlı endişeli bir şekilde gidiyor, doktora gittiğim gün "ohh her şey yolunda" diyorum, o gün kendimi hamile hissediyorum. ama daha sonra, acaba bebiş iyi mi, yoksa kalbi durdumu diye stres yapıyorum... 1 haftadır görmedim bebişi, şimdi içimde nasıl bir huzursuzluk var anlatamam.... böyle işte canım.. sen nasılsın?

canım günaydın,

bakıyorumda sana bişi kalmamış. 30 hafta olmuşsun maşallah.. sağlıkla minik oğlunu kucağınada alırsın vakti geldiğinde inşallah...

canım günaydın,

bakıyorumda sana bişi kalmamış. 30 hafta olmuşsun maşallah.. sağlıkla minik oğlunu kucağınada alırsın vakti geldiğinde inşallah...

günaydınnnn.. sağol canım. ben de inanmakta zorluk çekiyorum...aminnnn allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.

canımmm, çok teşekkür ederim :) nasılsın? ay zaman ne çabuk geçiyor yolun sonuna yaklaştın redmaskcım ama dün gibi, doğum iznine ayrıldın mı, hazırlıklar falan ne alemde?

ay canımcımm hep güzel haberlerle gel böyle maşallah kuzu yaaa bizde seni öpüyoruzz
günaydınnnn.. sağol canım. ben de inanmakta zorluk çekiyorum...aminnnn allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.

ay canımsın redmask saol canım sizin dualarınızla rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip edecek inş... seninde vakit yaklaşıyo sende benim dualarımdasın hayırlısıyla kucağınada alacaksın inş. tatlım kısmetse doğumu hacettepedemi yapcan canım

kahvelokumum canım benim lütfen biraz sakin olmaya çalış elimizden geleni yapıyoruz inanıyorum ki rabbim bu sefer tamamına erdirip yüzümüzü güldürecek.ben beklediğimden daha sakinim mümkün olduğunca da stresten uzak tutuyorum kendimi.gebelikten önce baya stresliydim ben kendimi harap ediyordum ama şuan bebeğime bunu yapmaya hakkın yok diye düşünüyorum hep onun iyi olduğunu düşünüp,inanıp rahatlıyorum....kendine çok dikkat et sevgilerimle canım

canım çok sağol cevap için.ben FRAXIPARINE 0,3 kullanıyorum ama baktım herkez clexana kullanıyor.birde oranlar değişik 0,3 0,4 0,5 bu neye göre belirleniyor.fraxıparınenin içine baktım.hamilelerde kullanılmamalı yazıyor.kafam karıştı.ne yapsam yarın yeni bir doktora başlıycam.acaba sorup ilacı değiştirsemmi?
aranızda FRAXIPARINE kullanan varmı?

merhaba arkadaşlar,
başlığı görünce geldim bende. aranızda kan pıhtılaşması yüzünden düşük yapan var mı acaba? ben 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşması olup olmadığını öğrenmek için tahlil yaptırdık, sonuçlar yeni çıktı ama benim doktora gitmeme nerdeyse 15 gün var. tahlil sonuçlarını internetten görebiliyorum ama ne anlama geldiğini bi türlü çözemedim, meraktan çatlamak üzereyin. kan pıhtılaşması var mı yok mu? sizlerde tahlil yaptırdıysanız sonuçlarda herhangi bi değer yazıyor mu, benimkinde hiç bi değer yazmıyor, souç kısmında sadece . (nokta) var, bu nedemek oluyor acaba? tahlil yanlış veya eksik çıkmış olabilir mi? yardımcı olabilirseniz sevinirim

tebrik ederim canım inş. kucağınada almayı nasip eder rabbim dualrım seninle canım öpüyorum seni
canım gözünadın..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...herşey sorunsuzca gönlünce olsun inşallah..darısıda sağlıkla hayırlısıyla bütün isteyenlere inşallah...
masallah bebegıne ommancmm rabbım saglık sıhat versın

mathematician cnmm hayırlıu olsun
kızlar iğneyi yaparken kontrol ediyor musunuz?ben şırıngayı geriye çekemiyorum yaylı olduğu için midir nedir?damara gelirse zararı olurmu?

kızlar hepinizden Allah razı olsun.hepimizin muradını versin inşallah.bugün keseyi gördük çok şükür.haftaya perşembe yine gidecem.bu gebeliğimde psikolojik açıdan hamdolsun çok iyiyim.attım endişelerimi üzerimden kendimi ve bebeğimi önce Allah'a sonra peygamber efendimize ve evliyalarımıza emanet ettim.sizlerin de duaları ve desteğiyle elhamdülillah çok daha iyi hissediyorum kendimi.hepiniz dualarımdasınız.haftaya yine haberdar ederim sizleri gelişmelerden.hepinizi öpüyorum.

canım bütün kan sulandırıcı iğnelerde hamlelerde kullanılamaz diye yazar.benim kullandığım tüm ilaçlar gebelikte kullanılmaması gereken ilaçlar ama doktorarımız yarar zarar durmunu göz önünde bulundurarak bizler için çok önemliyse kullanmamızı istiyorlar.sen kullan iğneni doktorun ne diyorsa onu yap.gerisini düşünme.iğnenin dozunu doktorlar mutasonların türüne,sayısına ve kişinin kilosuna göre farklı öneriyor.seninki de0.3 lükmüş.bu az bir doz değil.rneğin benim bir tane heterezigot mutasyonum var.68kiloyum.benim iğnem de 0.35 lik.inşallah herşey gönlünce olur.

:)) canım benim kan pıhtılaşması yüzünden düşük yapan var mı demişsin. buradaki herkesin kan pıhtılaşması yüzünden ne yazık ki düşükleri var.hatta benim gibi şu anda 5. gebeliğini yaşayanlarımız bile var.tahlil sonuçların tam görünmüyor olabilir.sonuçların çıktıktan sonra doğru ttedaviyle inşallah bebeğine kavuşursun. kan pıhtılaşması olup günlük kan sulandırıcı iğnelerle gebeliğini sürdürüp bebeğine kavuşan arkadaşlarımızın sayısı oldukça fazla.onlar hepimiz için ümit ışığı.sonuçların tamamen çıkınca yine yardımcı olmaya çalışırız.sağlıcakla kal.

tşk ederim mathematician.
dediğin gibi aynı sorunu yaşayıp yine de bebişlerini kucaklarına alanları görmek umut verici, rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin. ben de iki kez düşük yaptım, daha yeni tahlil yaptırdık, üstüne bir de rahimde yara olduğu ortaya çıktı,sebep bunlar mıdır yoksa başka bişey midir şu an için bilemiyoruz, ama hep hayırlısını istiyorum daha zamanı varmış demek ki diyorum. yine de merak ve endişeyle beklemekten kendimi alıkoyamıyorum
ama inşşş bi gün bende burda herkese hayırlı haberleri vericem buna gönülden inanıyorum ve bu simgeyi kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum

arkadaşlar merhaba,

daha öncede yazmıştım.2 düşük yaşadım. 677 heterezigot mutasyonum var.
gittiğim prof iğneye gerek yok dedi.operator dr kesin iğne dedi.
bu ay çalışmalara başlayacağız ve hala neyapacağımı bilemiyorum.

3. bi doktora gidip karar vereceğim.
istanbulda önerebileceğiniz (anadolu yakası) doktor ve neyapmam gerektiğine dair tavsiyelerinize ihtiyacım var.

umarım hepimiz en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz..

arkadaşlar moralim çok bozuk. bu gün hamilelik nedeniyle doktora gittim, ilk kontrolümdü. Doktor 8 cm lik bir kistim olduğunu söyledi, gebelik yeni olduğu için keseyi göremedi, 15 gün sonra değerlendirelim dedi. bu akşam tekrar bthcg yaptırıcam bakalım değer iki katına çıkmışmı ,,,bu arada birde kocaman bir kist çıktı..uffff

kızlar merhaba.bugün kontrolüm vardı.4 boyutlu ultrasona girdim.bebeğim 1 kilo 150 gr.olmuş.çok şükür bebiş iyiymiş.fakat kilo alamamışım.2 kilo almışım hamileliğimden bu yana.ilk 3 ayda kilo bile vermiştim.moralim bozuldu kilo alamıyorum diye.inşallah bundan sonra daha çok kilo alırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…