selam canlarımmmmmmmmmmm
dün hastaneydim bebeğim çok iyi şükürler olsun
allahım bu nasıl mucize şükürler olsun rabbime
inşallah sağ salim kucağıma almamı nasip eder rabbim
16+4:))
az kaldı:))
15 cm 162 gr:))
haber veriyim dedim öpüyorum hepinizi
bende 7. haftadayım ve FRAXIPARINE 0,3 kullanıyorum.yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.kollarım çok fena oldu.hamile olduğum için eşim endişeleniyor.karından devam etsek olurmu?siz nasıl yapıyorsunuz.beni bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar, ben de Sinan hocanın hastasıyım ve ben de ankara dışındayım. Sinan hoca, aksi, ve hep düşük olasılıklar üzerinden konuşan bir doktor ama işinde gerçekten uzman. Ben her gittiğimde yanından ağlayarak çıkıyorum ama yine de ona çok güveniyorum. Bir de yaşadığım şehirde çok tatlı dilli, insana moral veren, her sorunu cevaplayan, hep olumlu şeyler söyleyen bir doktor buldum. ikisi arasında denge kurmaya çalışarak hamileliğimi yaşıyorum. Şu an 17 haftalık hamileyim.
Sinan hoca, yeni hasta almıyor artık.. sadece eski hastalarına bakıyor..
Umarım en kısa zamanda hamile kalısınız ve sağlıkla kucağınıza bebeklerinizi alırsınız... bizim içinde dua edin olur mu?
Sevgiler
[
Biraz önceki yazımde hata oluştu. ben mthfr 677 heterezigotum ve 5 aydır metioninden yoksun diyet, gün aşırı aspirin ve folbiol kullanıyorum. bu gün kan testinde hamile olduğumu öğrendim ve hemen 0,2 lik clexana başladım ( doktorum bunu önermişti) Malesef su an tayin nedeniyle şanlıurfadayım ancak doktorumu görmeye ( Hacettepe üniversitesinde) gidemeyeceğim.HAMİLELİĞİM İLK GÜNLERİNE DAİR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
sevgili kahvelokum bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin allah . Sende benim gibi sinan beyin hastasısın Sinan bey gebe kaldıktan sonra senden ne tür tetkikler istedi ve ilaçlarında ne gibi düzenlemeler yaptı. Cevap verirsen sevinirim.
kahvelokumum nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik?
ommancıımmm maşallahhhh bebişineee. zaman içindeyken çok zor geçiyo ama dönüp bakınca şaşırıyo insan 16. haftadasın .... hep bööle güzel gider inş..
mathematician tatlım çook çokkk sevindimmmmm allah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin..
kıvırcığım, tgsberim, pingcim dualarıımmm hep sizinlee....
canım günaydın,
bakıyorumda sana bişi kalmamış. 30 hafta olmuşsun maşallah.. sağlıkla minik oğlunu kucağınada alırsın vakti geldiğinde inşallah...
canımmm, çok teşekkür ederim :) nasılsın? ay zaman ne çabuk geçiyor yolun sonuna yaklaştın redmaskcım ama dün gibi, doğum iznine ayrıldın mı, hazırlıklar falan ne alemde?ommancıımmm maşallahhhh bebişineee. zaman içindeyken çok zor geçiyo ama dönüp bakınca şaşırıyo insan 16. haftadasın .... hep bööle güzel gider inş..
mathematician tatlım çook çokkk sevindimmmmm allah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin..
kıvırcığım, tgsberim, pingcim dualarıımmm hep sizinlee....
selam canlarımmmmmmmmmmm
dün hastaneydim bebeğim çok iyi şükürler olsun
allahım bu nasıl mucize şükürler olsun rabbime
inşallah sağ salim kucağıma almamı nasip eder rabbim
16+4:))
az kaldı:))
15 cm 162 gr:))
haber veriyim dedim öpüyorum hepinizi
günaydınnnn.. sağol canım. ben de inanmakta zorluk çekiyorum...aminnnn allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.
merhaba akmercan,
iyi dileklerin için tşk ederim. senin de her şey yolunda gider, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş..
sinan hoca, hamilelikte pek test istemiyor, ultrasonla bakıyor... yani benden şimdiye kadar test istemedi hamilelik boyunca... sinan hoca, riskli durum varsa, ondan bahseder, o yüzden sana en büyük tavsiyem, moralini kesinlikle bozmaman... anne bebeğe kendini kaptırmasın diye, ultroson fotosunu bile vermiyor... bir de seni baştan uyarayım, 13 ya da 14. haftada çocuk genetiğe yönlendirir, amniyosentez onayı için... sakın telaşlanma ve panik yapma... sormak istediklerin olursa bana özelden yazabilirsin... ben bir topik açmıştım sinan hocayla ilgili ama tek kişi bile cevap yazmadı...
canım merhaba,
iyiyim... hamilelikte telaşlı endişeli bir şekilde gidiyor, doktora gittiğim gün "ohh her şey yolunda" diyorum, o gün kendimi hamile hissediyorum. ama daha sonra, acaba bebiş iyi mi, yoksa kalbi durdumu diye stres yapıyorum... 1 haftadır görmedim bebişi, şimdi içimde nasıl bir huzursuzluk var anlatamam.... böyle işte canım.. sen nasılsın?
merhaba akmercan,
iyi dileklerin için tşk ederim. senin de her şey yolunda gider, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş..
sinan hoca, hamilelikte pek test istemiyor, ultrasonla bakıyor... yani benden şimdiye kadar test istemedi hamilelik boyunca... sinan hoca, riskli durum varsa, ondan bahseder, o yüzden sana en büyük tavsiyem, moralini kesinlikle bozmaman... anne bebeğe kendini kaptırmasın diye, ultroson fotosunu bile vermiyor... bir de seni baştan uyarayım, 13 ya da 14. haftada çocuk genetiğe yönlendirir, amniyosentez onayı için... sakın telaşlanma ve panik yapma... sormak istediklerin olursa bana özelden yazabilirsin... ben bir topik açmıştım sinan hocayla ilgili ama tek kişi bile cevap yazmadı...
sevgili kahvelokum öncelikle yazdıklarıma cevap verdiğin için teşekkür ediyorum, bilemezsin senin yazdıkların benim için ne kadar önemli. Dün tekrar bthcg baktırdım ve değer 1560 idi bir gün öncesi 1260 eşimle sonucu öğrenince çok mutsuz olduk. Gerçi iki gün arayla bakılması daha doğru oluyor ama biz dayanamadık. Bugün urfada özel bir doktora gideceğiz. aslında düşük olur diye ankaraya gidecek gücü bulamadım kendimde. Malesef iki düşüğümden sonra moralman çöktüm. Bu arada ben pazartesi ve cuma bemix çarşamba folbiol ve gün aşırı aspirin alıyorum. Şuan ilaveten clexane. Lütfen bana yazarmısın hoca hamilelikte de aynı önceki gibi bu sıraylamı ilaç alımını tavsiye diyor. birde 0,2 clexane demişti bu iğneyi neye göre yükseltiyo. Cevabını dört gözle bekliyorum.
öncelikle hayırlı olsun bebişin kucağınada alırsın inşaallah.. bende ilk zamanlarda senin gibiydim tedirgindim hep ama şükür alıştım hatta baya bir zamandır kendim yapıyorum iğnelerimi göbekten bana en rahat göbek geldi 13+4 günlük gebeyim hala göbekten yapıyorum bacak ve kol kabus gibi bana göregöbekten yapmanı tavsiye ederim hem daha kolay hemde daha etkiliymiş.. yinede sen bilirsin kolay gelsin canımm
insallah canim hayirlisiyla. iyi dusun iyi olsun. stress iyi degil uzak dur elinden geldigince. mesela insan endise ediyorya farkinda olmadan bu bile stres. zaten rabbim bilir sen elinden geleni yap dua et. keseyi goruncede paylas canim burda. Dualarimiz seninle.
Hangi sehirdesin bu arada? Istanbulsa, hangi doktora gidiyorsun?
tebrik ederim canım inş. kucağınada almayı nasip eder rabbim dualrım seninle canım öpüyorum seni
canım gözünadın..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...herşey sorunsuzca gönlünce olsun inşallah..darısıda sağlıkla hayırlısıyla bütün isteyenlere inşallah...
masallah bebegıne ommancmmrabbım saglık sıhat versın
mathematician cnmm hayırlıu olsun
canım benim gözün aydın.çok sevindim.uzun zaman görüşemedik.ben de bizim kız nerde kaldı diye düşünürken bu güzel haberi verdin bize.rabbim tamamına erdirsin.kontrolden sonra bize haber ver.inşallah herşey çok güzel gider.
kızlar iğneyi yaparken kontrol ediyor musunuz?ben şırıngayı geriye çekemiyorum yaylı olduğu için midir nedir?damara gelirse zararı olurmu?
canım çok sağol cevap için.ben FRAXIPARINE 0,3 kullanıyorum ama baktım herkez clexana kullanıyor.birde oranlar değişik 0,3 0,4 0,5 bu neye göre belirleniyor.fraxıparınenin içine baktım.hamilelerde kullanılmamalı yazıyor.kafam karıştı.ne yapsam yarın yeni bir doktora başlıycam.acaba sorup ilacı değiştirsemmi?
aranızda FRAXIPARINE kullanan varmı?
merhaba arkadaşlar,
başlığı görünce geldim bende. aranızda kan pıhtılaşması yüzünden düşük yapan var mı acaba? ben 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşması olup olmadığını öğrenmek için tahlil yaptırdık, sonuçlar yeni çıktı ama benim doktora gitmeme nerdeyse 15 gün var. tahlil sonuçlarını internetten görebiliyorum ama ne anlama geldiğini bi türlü çözemedim, meraktan çatlamak üzereyin. kan pıhtılaşması var mı yok mu? sizlerde tahlil yaptırdıysanız sonuçlarda herhangi bi değer yazıyor mu, benimkinde hiç bi değer yazmıyor, souç kısmında sadece . (nokta) var, bu nedemek oluyor acaba? tahlil yanlış veya eksik çıkmış olabilir mi? yardımcı olabilirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?