Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gelgit cim, geçmiş olsun canım. sık dişini az kaldı yavrum yaa..ayağının altına sıcak su torbası koy, sen üşütmedim desnde ayağından almışsındır (yaşlı teyzeler gibi konuştum di mi)...yat dinlen, sıcak tut keendini...öptüm çok...

mumamu, canım tlf şarjın bitti sanırım, ben bebişin bütün alış verişini ankamall deki libas bebeden yaptım. birde optimumun üst katındaki bebe mağazaları var ya oradanda beğendiğim birkaç şey almıştım..öptüm..

arkadaşım çok teşekkür ederim ilginizden ve yakın alakanızdan dolayı. inanın bana sizlere canımmmmm arkadaşlarımmmmmmm demek geliyo içimden:sm_cool:gerçek hayatta bile insan doğru dürüst bir arkadaş bulamazken burada sizler sayesinde dostluğu yakaladım inanın buna. sevgili şencim inan bana başta sen ve cerenim olmak üzere burdaki iyilik meleği tüm arkadaşlarımın allah kalbine göre veriyo ve meleklerinizi kucağınıza almayı allahım nasip ediyo inşallah buradaki olmayan arkadaşlara aynı duyguyu tatmayı nasip eder allahım tabi banada:1hug:lütfü hoca konusunda tavsiyen için çok teşekkür ederim canım. selvihancımda tavsiye etti onun ve senin sayende bende doktorumu değiştirmeye karar verdim. inşallah hamile kalınca lütfü beye gidicem bende. ben kastamonuda ikamet ediyorum. ikinci düşüğümde tam olarak araştırmadan sadece bir kişinin tavsiyesiyle gaziye gittim. mehmet erdeme. ya oda iyide aslında içime çoksinmedi. hamile kalınca sizin kafanızı şişiririm gibi geliyo bana katlanabilirmisiniz bilmiyorumdelikafadulden çok korkuyorum ve pimpirikliyim bu konuda hakverirsinizki:çok üzgünüm:canım bu lütfü bey hacettepenin doktoru sanırım. sevk işlemleri nasıl oluyo. yani hangi prosedürler var yani sevki hacettepeye çıkartıp orada giriş yaptırıp sonramı muayenehaneye gidiyoruz. tahliller falan nasıl oluyo hacettepede çok bekliyomuyuz. gazi hastanesinden benim ağzım yandıda:çok üzgünüm:resmen paramızla rezil olmak diye buna derlersaatlerce bekledik ve sadece 10 dk. görüştük doktorla o zaman. çok yazdım ve çok sıktım biliyorum kusura bakmayın meşgül ettim burayıda. kızlar hepinizi çokkkkkkkkkkkk seviniyorummmmmmmmm inanınnnnnnnn öptümmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

kızlar çok çok güzel moral veriyorsunuz inanın, hepinize çok çok teşekkür ediyorum. iyiki varsınız..

kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum adet düzensizliği olan var mı?benim yaklaşık 3,4 aydır düzensiz aslında 24 gün yada 28 günde oluyorum ama bir türlü bitmiyor ayın 11 den beri az bir şekilde oluyorum doktorada gittim hormonlara bakıldı normal dedi,ultrasyona bakıldı oda normal önce ilk günler yoğun sonra az birşekilde olup 6,7 günde biterdi şimdi..benim gibi adetleri düzensiz olup hamile kalan var mı?ilk defa başıma geliyor.doktor birde strestende olabilir dedi.dua edin lütfen...

bkale kanamanda varsa hiç durma doktora git hemen allah korusun düşük olabilir kanaman varsa hemen doktorunla görüş bizede heber etmeyi unutma

YOK KANAMA YOK AMA AĞRI ÇOK DR ARADIM KANAMA OLURSA GEL DİYOR OFF OFF BU 9 AY BÖYLE DİKEN ÜSTÜNDE GEÇERMİ YAA BİZ HİÇ BİR GÜN DÜŞÜNMEDEN GEÇİREMEYECEK MİYİZsenağlama

yaa arkadaşlar karnım çok ağrıyor sanki birisi tırnakları ile yoluyor içini yada bombalar patlıyor. çok korkuyorum sizde de oluyormu? normal değil biliyorum amaaaa....

canım ne kadarlık hamilesin?kusura bakma yazdıysanda kacırmısımdır a.s. tatlım hamilelikte hiç olmadığı kadar gaz sancısı olur.bana ööle geldi anlattıkların.gaz sıkışması gibi.bide idrar yollarıylada ilgili olabilir.ihtimaller üstüne konusmaktansa doktoruna görünmen daha doğru olur yerimseniben şimdi nasılsın?hala varmı?

arkadslar kan pıhtılasması ıcın faktorV testı yapıldı..
sadece bu kadr pıhtılasma ıcın testler...
sızlerı yazılarını okudum herkesın sorunu farklı..
ve daha farklı testler yapılmıs:uhm::uhm:
neden bende sadece buna baktılar cevap yazrsanız cok sevınırım...

arkadslar kan pıhtılasması ıcın faktorV testı yapıldı..
sadece bu kadr pıhtılasma ıcın testler:uhm:
sızlerı yazılarını okudum herkesın sorunu farklı
ve daha farklı testler yapılmıssızlere:uhm:
neden bende sadece buna baktılar cevap yazrsanız cok sevınırım...:çok üzgünüm:

arkadaslar bugun doktora gittim. biliyosunuz bebeklerim ikizdi.
bebegin birinin kalp atisi var. digerinin yok. daha once soylemistim
arada lekem geliyo diye. doktor digerinin duse bilecegeini soyledi.
ama digerine zarari asla olmaz dedi beni lekem falanda yok simdi.
kizlar sizce digerinn kalp atisi yinede baslarmi. biraz gec dollenmis olamazmi
yada duserse diger bebege zarari olurmu. normal saglikli bebekler bile kanama olunc dusuyorcok tedirginim ne yapacagimi bilmiyorum. zaten normalde 3 dusk yaptim.

8 haftalık hamileyim canım. gaz sancısı da var ama bu sancı tıpkı adet sancısı gibi hatta bazen daha da şiddetleniyor. ben sinan hocaya gidiyorum ama o kadar yoğun ki hep asistanları ile muhattap oluyorum bu duruma sinirlenmiyor da değilim yani o yüzden dr mu değiştirsem diye düşünüyorum bi de burada lütfü hoca ile ilgili yazılanları duyunca galiba o çok ilgileniyormuş.sen ona mı gitmiştin canım?

sıla canım durumuna çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun kötü düşünmemeye çalış dr birşey olmaz diyorsa öyledir. sen dikkat et kendine hepimiz için aynı tehlike söz konusu yarın ne olacak bebişlerimize belli değil elden birşey gelmiyor. ama en önemlisi ve en güzeli birbirimiz için dua etmek senin ve bebeklerin için dua edicem canım allah herkesin yavrusunu bağışlasın

canım hayır olsun.allahım sağslaim kucağına almayı nasip etsin.ben izmirdeydim doğuma kadar.o doktorlar ankarada.eğer doktorundan memnun deilsen deiştir derim.sonucta uzun ve de riskli bir süreç..ama korkma.o ağrıları hepimiz yasadık.bende korkmustum da bana bi büyüğüm rahiim büyümesinden demişti.erken deilmi dedi deil dedi :sm_confused:

sılacım.....canımın içi...eğer bööle bişe olduysa arık tek caban duan diğer yaramaz için olucak..allahım ona uzun vede sağlıklı bir ömür nasip etsin...ama umarım diğerininde kalp atımını görürsünüzz...hayrlısı olsun....

sılaya canım benim lütfen kötü düşünme iyi düşünki herşey güzel olsun.inşallah rabbim bebişlerini sana bağışlar.dualarımız seninle.bebişlerin ve sen allaha emanet olun

nazlıcım canım benim maşallah beş aylık olmuşsun.inşallah hep böyle güzel sorunsuz devam eder.bizde kıjımla seni takip ediyoruz teyzesi. kaydirigubbakcemile3.bu hafta allahın izniyle 17+3 olduk.allah nasip ederse doğumlarımız birbirini takip edecek.rabbim inşallah mutlu sona ermeyide nasip eder.

sılaya hemen moralini bozma belkide bişey olmaz bak kanamanda yokmuş diğer bebeğin için dua etmekten başka bi çare yok umarım onunda kalp atışını duyarsın bi daha ne zaman gideceksin doktora gün verdimi doktor tam olarak bunlarımı söledi belki kalp atışı yavaşlamıştır . iyi düşün iyi olsun allahtan ümit kesilirmi bol bol dua et allahım yar ve yardımcın olsun işallah her şey yoluna girer sağlıklı bi şekilde hamileliğini sürdürürsün dualarımız seninle sakin ol panik yapma kendine telkin ver biraz rahatlamaya çalış ikizlerine bişey olayacak işallah bak göreceksin herşey gönlünce olsun :Saruboceq:

selvihancım tşk hayat güzel gidiyor şimdilik ege ünv genetik testlerim yapılıyor ve hamile olmadığım içinde dertlenecek birşeyim yok biraz kafa dinliyorum ama inş mayısatan sonra bende çalışmalara başlamayı düşünüyorum ve o strese girmeden de biraz moral topluyorum nasılsa hamile kalınca sıkılacak bi çok şey bulacağım kendime ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…