günaydın arkadaşlar...
sevgili reis devrim, lütfü beye devam edenlerden biri de benim, okumuşsundur belki gebelik öncesi başlayarak doğru tedaviyle ve tabii önce allahın izni ve lütfü hocanın sayesinde şimdi çok şükür sağlıklı bir bebeğim var...ve benim pıhtılaşma sorunum buradaki arkadaşlardan birazdaha sıkıntılı ayrıca hipotroidim var.ama sağolsun hoca herbir rahatsızlığımla ayrıca ilgilenerek beni çok rahatlatmıştı ve şükür sorunsuz bir gebelik süreci yaşadım sayesinde...şiddetle tavsiye ederim..sevgiler
bkale kanamanda varsa hiç durma doktora git hemen allah korusun düşük olabilir kanaman varsa hemen doktorunla görüş bizede heber etmeyi unutma
yaa arkadaşlar karnım çok ağrıyor sanki birisi tırnakları ile yoluyor içini yada bombalar patlıyor. çok korkuyorum sizde de oluyormu? normal değil biliyorum amaaaa....
canım ne kadarlık hamilesin?kusura bakma yazdıysanda kacırmısımdır a.s. tatlım hamilelikte hiç olmadığı kadar gaz sancısı olur.bana ööle geldi anlattıkların.gaz sıkışması gibi.bide idrar yollarıylada ilgili olabilir.ihtimaller üstüne konusmaktansa doktoruna görünmen daha doğru olur yerimseniben şimdi nasılsın?hala varmı?
8 haftalık hamileyim canım. gaz sancısı da var ama bu sancı tıpkı adet sancısı gibi hatta bazen daha da şiddetleniyor. ben sinan hocaya gidiyorum ama o kadar yoğun ki hep asistanları ile muhattap oluyorum bu duruma sinirlenmiyor da değilim yani o yüzden dr mu değiştirsem diye düşünüyorum bi de burada lütfü hoca ile ilgili yazılanları duyunca galiba o çok ilgileniyormuş.sen ona mı gitmiştin canım?
yaa kızlar lütfü hoca hastane içinde mi bakıyor yoksa dışarda muayenehanesi var mı?
arkadaslar bugun doktora gittim. biliyosunuz bebeklerim ikizdi.
bebegin birinin kalp atisi var. digerinin yok. daha once soylemistim
arada lekem geliyo diye. doktor digerinin duse bilecegeini soyledi.
ama digerine zarari asla olmaz dedi beni lekem falanda yok simdi.
kizlar sizce digerinn kalp atisi yinede baslarmi. biraz gec dollenmis olamazmi
yada duserse diger bebege zarari olurmu. normal saglikli bebekler bile kanama olunc dusuyorcok tedirginim ne yapacagimi bilmiyorum. zaten normalde 3 dusk yaptim.
tatlım şene sormuşsun ama bende senin gibi ikide bir eden tekme atmıyo diye deliriyorumdelikafadulden ve benim 19+5 oldu oğlan. dün akşam eşim elini koyunca ona tepki verdi pıt pıt içerden. ama o kadar nadir oluyorki.eğer gün içinde hareketliysen zaten fark etmiyorsun bile. akşam yemekten sonra uzan şekerli ılık süt iç ama çok şeker koymakaydirigubbakcemile3 o zamn biraz daha ihtimal var kıpırdaması için. ama bana doktor normal dedi. 20 haftadan sonra o da sık sık olmamak üzere hissedersin dedi. bir de kilo ve içerde bebeğin alanı ile ilgili. bazılarının içerisi geniş olunca çok anlamayabilirmiş hareketi onu da tecrübeli teyzeler diyoookaydirigubbakcemile3
arkadaslar bugun doktora gittim. biliyosunuz bebeklerim ikizdi.
bebegin birinin kalp atisi var. digerinin yok. daha once soylemistim
arada lekem geliyo diye. doktor digerinin duse bilecegeini soyledi.
ama digerine zarari asla olmaz dedi beni lekem falanda yok simdi.
kizlar sizce digerinn kalp atisi yinede baslarmi. biraz gec dollenmis olamazmi
yada duserse diger bebege zarari olurmu. normal saglikli bebekler bile kanama olunc dusuyorcok tedirginim ne yapacagimi bilmiyorum. zaten normalde 3 dusk yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?