Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar,iğne yapamayan arkadaşlara söylüyorum,ben de clexane iğnesine başladım 1 hafta oldu asla yapamam diyordum hemşire hanım gösterdi ve 2. gün kendim yaptım ve 1 haftadır kendim yapıyorum inanın hiç zor değil hem alışmak zorundayız herzaman birini bulmak zor,bir de göbekten vuruyorum ben kol ve bacak denemedim daha ama hemşirem bacağı önermedi çok morarıyormuş,ben yaptıysam herkes yapar diyorum çünkü iğneden çok korkarım:)

ya kızlar bu iğne kasa gelirse noluyoki ilaç etkisini göstermiyomu o zaman artı doktor falan gidince anlatır herhalde nasıl yapacağımızı dimi ben hamile falan değilim ama şimdiden panikledim vallahiCADIARZU
cok acır.kanar.dayanamzsın acısına.benim geldi bi kaç defa koldan.hala bezesi duruo.düşün kaç ay oldu.
iğneyi ben kendim yapamadım aysegülcüm.kocam yapıodu.o olmadığı zamanlr komsum vardı iki tane.onlara gösterdim buralar su sekilde yapılacak die.onlar yapıodu.

valla ben yapmayı bırak bakamıodum bile.cığlık cığlığa geciodu iğne saatlerim.komsum zile basıodu iğneye geliodu.acmıodum kapıda bekliodu.en son bağırınca alıodum içeri :) apartmana rezil oluyoduk her aksam kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar kasa gelmesi mümkün değil dedi hemşire zaten iğnenin ucu o kadar ince ve kısaki gelmesi mümkün değil,biraz acıyo vurunca o da 2 dk sürüyor,bence cesaretlenin ve kendiniz vurun bende hamile değilim daha ve hamile kalana kadar ve 9 ay boyunca vurucam kendime cesaret verdim ve vuruyorum sizde yapın...

canım zaten kendim vuruyorum yaklaşık 5 aydır ama artık göbek gerilince ve bebek büyüyünca zorlaşıyor. göbeği sıkamıyorsun ve insan ne olursa olsun endişe ediyor bebeğe zarar gelecek diye ondan. yoksa ilk 3 ay hiç derdim olmadı iğne konusu aspirin alır gibi iğne yaptım kendime. şimdi bacağa geçerim diyorum onun için sürekli şen'le celen'i ve diğer arkadaşları soru yağmuruna tutuyorum.bacaktan yapmadığım için.

merhaba kızlar iğne kullananlar doğum akadar mı kullanacaksınız..birde bilginiz varmı iğne kullananlar kanama sorunu olur diye normal doğum önerilmiyormuş bir arkadaş yazmıştı .. bu konuda bilginiz varmı yani bilzer normal doğum yapabilir miyiz acaba .. ben daha 3 ay bitti erken diye doktorumla konuşmadım doğumu..

alıntııııı: kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum adet düzensizliği olan var mı?benim yaklaşık 3,4 aydır düzensiz aslında 24 gün yada 28 günde oluyorum ama bir türlü bitmiyor ayın 11 den beri az bir şekilde oluyorum doktorada gittim hormonlara bakıldı normal dedi,ultrasyona bakıldı oda normal önce ilk günler yoğun sonra az birşekilde olup 6,7 günde biterdi şimdi..benim gibi adetleri düzensiz olup hamile kalan var mı?ilk defa başıma geliyor.doktor birde strestende olabilir dedi.dua edin lütfen

canım benımde hamıle kalmadan once 3 ay duzensızlesmıstı ve ardından hep hamıle kaldım ıns
senınkıde oyledır kıb......
alıntı
arkadaslar bugun doktora gittim. biliyosunuz bebeklerim ikizdi.
bebegin birinin kalp atisi var. digerinin yok. daha once soylemistim
arada lekem geliyo diye. doktor digerinin duse bilecegeini soyledi.
ama digerine zarari asla olmaz dedi beni lekem falanda yok simdi.
kizlar sizce digerinn kalp atisi yinede baslarmi. biraz gec dollenmis olamazmi
yada duserse diger bebege zarari olurmu. normal saglikli bebekler bile kanama olunc dusuyorcok tedirginim ne yapacagimi bilmiyorum. zaten normalde 3 dusk yaptim

sılayaaa canım benım ya uzulup stres yapma sakın bende duymustum dıgerıne hıcbır zarar vermez korkma rabbım dıgerını bagıslasın sana ınsallah dualarımızdasın

kızlar bende dr gıttım egıstırdım dr bı ılgı sorma cok memnun kaldım tahlıllere falan sıfırdan basladık o masaya yatmak benı olduruyo ama bebısler ıcın mecburuz gormeyen kalmadı yat kalk:) rahım agzımda kucuk bı yara olusmus malaesf... bide hıkayemı anlatınca dr bıle sasırdı hersey normal gozukuyo falan dedı bıde tahlıllere bakıp yola kaldıgımız yerde devam edecez ınsallah guzel haberler verırız hep burdannn"]CELENNNN[/COLOR] kız ben o cımcımeyı yerım varya cok tatlı yaaa 41 kere masallahhhhh rabbım bızede nasıp etsın ınsallahhh dualarda bulusmak dılegıyleeeee..........

canım benim sevgiliş reisdevrimi gene değişen bişey olmayacak.bu defa aştiden otobüs terminalinden metroya bineceksin bu defa SIHHIYE durağında ineceksin.metrodan çıkışta solda bulamaman imkansız.zaten ankara tıp ve hacettepe hastanesi yan yana.işini bitirince gene metroyla aştiye tek vesaitle dönersin.yani bir zorluğu yok.

sevgili umut sevgim inşallah bundan sonra senin için herşey çok daha güzel olacak.rabbim inşallah bu defa gönlüne göre veririr.hadi güzel haberlerini bekliyoruz.sevgiyle kal.

nazlıcım ege ünv hangi dra gidiyorsun merak ettim şimdi drundan memnunmusun bende egeye gidiyorum testler için ama bir dr seçemedim henüz oradan ege ünv ege hanım varmış ona iyi diyorlar ama bizim gibi düşük yapan hastalar için uzman varmı onu bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim canım

arkadaslar hepinize tesekkur edrim.
ilginiz icin fikirleriniz icin .
simdilik kanama falan yok. ayin 6 sinda randevum var bakalim ne diyeek. bu arada igneleri oluyorum.
karnim mosmor ama. doktor 6 ay kullan dedi. celen ve sen siz ne kadar kullandiniz.
gerci simdilik cok erken bi soru benim icin ama. yinede bilgi edeinmek istiyorum.
bide sezeryanlami oldu. hepinizi opuyorum. allah kalbinize gore versin hepinizin bebegine uzun omurler versin rabbim benimkinede.

arkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullanıpta doğum yapan var mı aranızda ben biraz geriden takip ediyorum yazılarınızı varsa hamileliği nasıl geçti ve doğumu nasıl oldu diye sormak isterim ...bilgilendirirseniz sevinirim...

sencım cok tesk ederım....
cevabın ıcın.bende arastıırayım dedım netetn o kadr cok sey vbarkı..benden tek bunu ısteyınce...
yarın dr gıdecem o zamn sorarım ona bunları neden eksık yapılmıs dıye

Şencim merhaba canım, seni merakta bıraktığım için kusura bakma...İlgine ve duyarlığına teşekkür ederim... :teselli::Yazamamış olduğun için üzülmüşsün , şimdi iyiyim merak etme canım...Şencim , yazın buraya gelecek olmana çok sevindim..." Uğrarız belkiyi " kabul etmiyorum , mutlaka görüşelim çok mutlu olurum canım...Ben de sizi çok öpüyorum...

Kızlar bu arada , ben sizlere dargınım..:çok üzgünüm: Son mesajımda üzgün olduğumu yazmama rağmen fundacıkla , şencikten başka merak eden , soran , teselli eden olmadı...:1no2:Teessüf ediyorum sizlere...:dilcikar: Şaka maka kırıldım doğrusu ...

Neyse , bi süredir yoktum ama , iyi haberlerle geldim kızlar...Sıkı durun HAMİLEYİMM BEN... Şu anki duygularımı tarif edemiyorum...Hem mutluyum , hem tedirginim , bu seferki hamilelik haberimi daha temkinli karşıladım...Bildiğiniz gibi geçen ay baya bi sıkılmıştım , stresten alerjik sorunlar yaşamıştım ...Çok sıkıldığım için eşimle hafta sonu şehirdışına çıkmıştık , dönüşte hamile olduğumu öğrendim ...3+5 de öğrendim hamileliğimi ve hemen 0,6 lık iğne başladım...Bugün 4+3 üm yani daha yolun çok başındayım...Allahım inşallah bu sefer herşey yolunda gider..Dualalarınıza ihtiyacım var kızlar , nolur esirgemeyin...

Bu arada iğnelerle benim de sorunum var...Son gittiğim hematolog hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tek doz 0,6 lık iğne başlamamı istemişti...Elimde çok sayıda 0,3 lük var deyince 0,6 lık yazdırıp tek doz uygulayabileceğimi , istersem 0,3 x2 yapabileceğimi söylemişti...Ben Lütfü beyle görüştüm , farketmediğini söyledi , şu an 0,3 sağ koldan , 0,3 sol koldan yapıyorum..Daha birkaç gün oldu ama şimdiden yer kalmadı gibi , yarın 0,6 lık yazdırıcam...Yalnız kafama takılan birşey var , 0,6 yı tek doz uygulamakla , 0,3 x2 uygulamak arasında fark var mı acaba ? Hematolog da Lütfü bey de fark yok diyor ama , iğnenin prospektüsünde etki süresi 12 saat diyor , o halde günde iki defa uygulamam gerekir ....Bu konuda tedirginim , sabah aspirin alıyorum , akşam iğne oluncaya kadar hiç rahat değilim , o arada aspirin yeterli oluyor mudur diye...

Sevgili ŞEN , LAL ve MUMAMU bu konuda bana kendi uygulamalarınızı yazarak fikir verirseniz sevinirim...Sizlerle aynı faktörde sorunluyuz...İğneye kaç dozda başladınız ne zaman arttırdınız ?

İşte böyle kızlar , bu çok sevinçli olayı tam anlamıyla yaşayamıyorum maalesef...Geçmiş kötü tecrübelerin etkisiyle korkular peşimi bırakmıyor...Hem mutlu hem tedirginim , bir yanım sakin ve temkinli ol diyor .. Umutlu ve pozitif olmam gerektiğini biliyorum...Dua etmekten başka yapacak birşey yok...Keşke bi cihaz filan olsa da herşeyin yolunda olduğunu istediğimiz zaman gösterebilseydi diyorum ...İnanırmısınız keşke sürekli midem filan bulansa da hamileliğimin devam ettiğini böylece anlasam bile diyorum .. Değişik bir psikoloji...

Neyse benden haberler şimdilik bu kadar arkadaşlar...Gelişmeleri yazarım...Hepinizi öpüyorum...Dualarınızı bekliyorum...Sevgiler herkese....

çok çok sevindim papatyacım allah tamamına erdirsin inşallah. bu defa saglıklı ve çok mutlu bi gebelik yaşarsın inşallah :Saruboceq:

ben hemen sorunu cevaplayım. ben hamile oldumu ögrendigim gün dr 0,2lik iğne yaptı, bende henüz raporum çıkmadıgı için eczaneden 0,2lik clexan ne kadar varsa aldım. çünkü bulunmuyordu o zamanlar. ondan 1hafta sonra raporumu aldım 0,4lük rapor yazmış. doktorda ister günde 1 tane 0,4lük vurul,, istersende sabah akşam 0,2lik vurul farketmez dedi. sende 0,3lük sabah akşam yapabilirsin canım, sonuçta günde toplam 0,6lık almış oluyorsun yani aynı şey yerimseniben

papatyasüreyya çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş. lal 'e katılıyorum.bu arada lal nasılsın inş. iyisindir.herşey gönlünce olsun hepinize sevgiler...

papatyasüreyya çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş. lal 'e katılıyorum.bu arada lal nasılsın inş. iyisindir.herşey gönlünce olsun hepinize sevgiler...

iyiyim canım saol sen nasılsın? bende yazıları okuyordum ama bitiremedim yatacam mirmirmirmir sen nasılsın?

iyiyim canım sağol bende öyle geç oldu bir bakıyım dedim kaldım ama iyiki bakmışım papatyayı görünce sevindim.bugün adetimin bittiği gündü sorma benim düzensizleşti diğer sayfada yazmıştım ama bugün de çok öksürüyordum şurup içmiştim.şimdi beni bu şüphe sardı.bu evhamlarım ne zaman bitecek bilmem.hamilelik düşünüyorum inş. halbuki daha yumurtlama felan olması gerek ama bende bu fobi kaldı anlıyacağın kafanı şişirdim neyse yine görüşürüz...

allahım çok şükür ne güzel bir haber böyle :teytey:senin adına çok sevindim inşalah allahın izniyle hiç bir şey olmayacak meleğine ve sonunda kucağına alacaksın ben bütün kalbimle inanıyorum .:CüvCüv: aynı korkuları bende yaşadım papatyacığım ama her doktora gittiğimde o kadar durgunlaşıyorumki sanki kötü bir haber alacak gibi doktordan çıktıktan sonra biraz daha ümitleniyorum . bu yüzden sakın kendine stres yapma moralini yüksek tut ve kendine çok dikkat et . allah tamamına erdirsin canım benim umarım herşey gönlünce olur sen ve küçük meleğin allaha emanet olun :Saruboceq:

kızlar bir haberim daha var sizlere patronum beni bırakmak istemedi yanlız sabahları erken başlıyoruz ben 7 yerine 17,30 işten çıkmaya karar verdik bu şekilde devam edeceğiz ama büyük bir ihtimal doğumdan sonra çalışmayacağım biraz bebeğimle ilgilenmek istiyorum kızlar çünkü bebeğimden ayrılacağımı düşünmüyorum en azından 1yada 2 yaşına kadar. yani yine sizinleyim ve çok mutluyum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…