margueritacım nasılsın sana ve lal le hep dua ediyorum malüm ben hamile değilim ara ara girişorum canım ama inan hep aklımdasınız.canım sevincini üzüntünü paylaşıyorum buna canı gönülden inan.bak şimdi evhamlı ben neye taktım kafayı sorma.. yaa benim halim ne olcak bilmem Allah ım en iyisini bilir diğer sayfada lal lede yazdım adetimin son günü şurup içtim şimdi ya bu ay hamile kalırsam bir şey olurmu endişesi sardı topu topu 1 gün içtim.hani psikologlar diyor ya geçmişine bakalım diye bende ilk hamile kaldığımda idrar yollarından rahatsızdım ve bilmeden ilaç kullanmıştım herhalde bu evham ordan kaldı.burdaki arkadaşlarımız halimizi anlar sonuçta hepimiz riksli gebelik geçirdik bu yolda kayıplarımız oldu hamile olanlarla sevindik ve seviniyoruz.aslında benim evhamlarımda hep çektiğimiz sıkıntılardan dolayı kolay bir süreç değil hiç birimizinki burda arkadaşlarımızın iki satırı bizi mutlu ediyor çünkü;bizi en iyi anlayan onlar ..neyse canım yine görüşürüz lütfen bana dua et bende bu kervana katılıp sağ sağlim bebeğimi kucağıma alıyım inş...
Silaya sen nasilsin canim benim.:teselli:
Ben hep buralardayim üzüntülü haber alinca inan ne yazacagimi ,nasil teselli edecegimi bilemedigim icin hic yazmamayi tercih ettim.
Dualarim sizlerle Insallah Allahim tüm hamile olanlarin yüzünü güldürür ve senelerce bekledikleri mükafati verir.
Rabbim bu yolda hic bir insani daha fazla bekletmeden muradini verir Insallah.
Benim gibi bekleyenlerede saglikli bir sekilde hamilelik nasip eder.
Bu ayda asilama yapildi bekliyorum canim.
Adet günü yaklastikca heyecandan ölecegim sanki , sonra yine ayni hayel kirikligi ve yeniden bekleyis ,iste böyle günleri gecirmeye calisiyorum.
Haftaya kizkardesim Allah izin verirse dogum yapacak. En azindan onun bebegiyle arada bir vakit gecirir dertlerimi unutmaya calisirim.
Teyze zaten anne yarisi demektir anne olamadim ama en azindan teyze olacagim.
Eger bu yolun sonunda bekledigimiz bebegimiz cennetten bize gelmesse ozaman bizde arkadaslarin yada akrabalarimizin bebisleriyle bu hasretimizi giderebiliriz Insallah.
Dün evde bos besik filmine baktim önceden o filmi cok sacma buluyordum ama kendim 7 seneden beri bebek sahibi olamadigimi düsününce kendimi o kadin gibi hissettim ve ozaman o filimdeki her sahne icimi yakti. Ay kafa sisirdim yine yazmiyom yazincada cenem düsüyo.
canım ben sizin hakkınızı nasıl ödiycem yaa.s.karşılık beklemeden bu yardımlarınız inan bana dünyada hala iyi ve verici insanların olduğunu gösteriyo bana canım selvihancım bir kere daha kocaman bir teşekkür ederim inan bana içimi o kadar rahatlatıyosunki anlatamam sanakaydirigubbakcemile3
Şencim merhaba canım, seni merakta bıraktığım için kusura bakma...İlgine ve duyarlığına teşekkür ederim... :teselli::Yazamamış olduğun için üzülmüşsün , şimdi iyiyim merak etme canım...Şencim , yazın buraya gelecek olmana çok sevindim..." Uğrarız belkiyi " kabul etmiyorum , mutlaka görüşelim çok mutlu olurum canım...Ben de sizi çok öpüyorum...
Kızlar bu arada , ben sizlere dargınım..:çok üzgünüm: Son mesajımda üzgün olduğumu yazmama rağmen fundacıkla , şencikten başka merak eden , soran , teselli eden olmadı...:1no2:Teessüf ediyorum sizlere...:dilcikar: Şaka maka kırıldım doğrusu ...
Neyse , bi süredir yoktum ama , iyi haberlerle geldim kızlar...Sıkı durun HAMİLEYİMM BEN...Şu anki duygularımı tarif edemiyorum...Hem mutluyum , hem tedirginim , bu seferki hamilelik haberimi daha temkinli karşıladım...Bildiğiniz gibi geçen ay baya bi sıkılmıştım , stresten alerjik sorunlar yaşamıştım ...Çok sıkıldığım için eşimle hafta sonu şehirdışına çıkmıştık , dönüşte hamile olduğumu öğrendim ...3+5 de öğrendim hamileliğimi ve hemen 0,6 lık iğne başladım...Bugün 4+3 üm yani daha yolun çok başındayım...Allahım inşallah bu sefer herşey yolunda gider..Dualalarınıza ihtiyacım var kızlar , nolur esirgemeyin...
Bu arada iğnelerle benim de sorunum var...Son gittiğim hematolog hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tek doz 0,6 lık iğne başlamamı istemişti...Elimde çok sayıda 0,3 lük var deyince 0,6 lık yazdırıp tek doz uygulayabileceğimi , istersem 0,3 x2 yapabileceğimi söylemişti...Ben Lütfü beyle görüştüm , farketmediğini söyledi , şu an 0,3 sağ koldan , 0,3 sol koldan yapıyorum..Daha birkaç gün oldu ama şimdiden yer kalmadı gibi , yarın 0,6 lık yazdırıcam...Yalnız kafama takılan birşey var , 0,6 yı tek doz uygulamakla , 0,3 x2 uygulamak arasında fark var mı acaba ? Hematolog da Lütfü bey de fark yok diyor ama , iğnenin prospektüsünde etki süresi 12 saat diyor , o halde günde iki defa uygulamam gerekir ....Bu konuda tedirginim , sabah aspirin alıyorum , akşam iğne oluncaya kadar hiç rahat değilim , o arada aspirin yeterli oluyor mudur diye...
Sevgili ŞEN , LAL ve MUMAMU bu konuda bana kendi uygulamalarınızı yazarak fikir verirseniz sevinirim...Sizlerle aynı faktörde sorunluyuz...İğneye kaç dozda başladınız ne zaman arttırdınız ?
İşte böyle kızlar , bu çok sevinçli olayı tam anlamıyla yaşayamıyorum maalesef...Geçmiş kötü tecrübelerin etkisiyle korkular peşimi bırakmıyor...Hem mutlu hem tedirginim , bir yanım sakin ve temkinli ol diyor .. Umutlu ve pozitif olmam gerektiğini biliyorum...Dua etmekten başka yapacak birşey yok...Keşke bi cihaz filan olsa da herşeyin yolunda olduğunu istediğimiz zaman gösterebilseydi diyorum ...İnanırmısınız keşke sürekli midem filan bulansa da hamileliğimin devam ettiğini böylece anlasam bile diyorum .. Değişik bir psikoloji...
Neyse benden haberler şimdilik bu kadar arkadaşlar...Gelişmeleri yazarım...Hepinizi öpüyorum...Dualarınızı bekliyorum...Sevgiler herkese....
hadi sırada umut sevgim,çalıkuşu 1978,reisdevrim 37,06EE,sonuyok ,kahve lokumusiz varsınız.dualarım sizlerle.içimdeki ses en kısa xzamanda sizlerdende güzel haberler alacağımızı söylüyor.hadi moral bozmak yok artık bıkmadan usanmadan çalışmalara devamkaydirigubbakcemile.allaha emanet olun sevgilerle
canım bana senin gaz sıkışman var gibi gelio CADIARZU hem ağrın hem şişliğin var.ama normal eğer sorun buysa endişelenme :teselli:slm kızlar sizlere bir sorum olacak ben 8+5 hamileyim şimdiye kadar 2 kilo aldım biraz hızlı gidiyorum galiba aslında çok aşırı yemiyorum ama düşük tehlikesi nedeni ile hareket etmeye korkuyorum ona bağladım ben ama... birde benim göbeğim son iki hafta da aniden büyüdü görseniz sanki 4 aylık gibi oldum. sancılarım hala devam ediyor aceba rahim mi çok genişliyor off stres yaptım haftaya drla randevum var ama sizle paylaşmak istedim normal değil demi bu durum?
hay allah :çok üzgünüm: canım tutabildğin kadar tut.tuzlu mideni tutucak şeyler ye.evde cok kokulu seyler pişirme..yanına bi kova al içine torba gecir üstüne bi tepsi koy.o hep yanında olsun.kalkma kusmak için yerinden.olduğun yerde otur kus içine.kirlenince eşin değiştirsin torbayı.cok zorlamazsan bişicik olmaz korkma annesi :teselli: o zaten sıkı sıkı tutundu sana..sen bol bol sev onu :teselli: o seni hissediyor ve suan sevgine ihtiyacı varr.aklına mideni getirme tamammı :teselli:ya kizlar ben kusuyorum aslinda ikinmak istemiyorum
bebege bi zarari dokunacak diye odum kopuyo
paranoyak oldum valla 3 dusuk yapinca
sevgili papatya süreyya canım benim çok çok ama çok sevindim gözün aydın olsun.rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür.inşallah sende bizim aramıza katıldın.hadi hayırlı olsun canım benim.
bu arada internete herzaman fırsat bulup giremesemde inanki burdaki bir çok arkadaş gibi sende aklıma geliyorsun.hatta biliyoor musun dua ederken bu nick isimleri oluyor mu diye kafamda karışmıyor değil.yani gerçek isimlerimizle dua etmek daha mı doğru olur diye düşünüyorum.mesela selvihan benim gerçekte ikinci ismim.canım benim biraz karışık yazdım galiba.inşallah ne demek istediğimi anlamışsındır.sen ve bebişin allaha emanet olun.sevgiyle kal.
marguerita ve sevgili lal ,mumamu ve şu an ismini yazamadığım diğer arkadaşlar sizlerde hep aklımızdasınız sakın aksini düşünmeyin canlarım benim.bende herzaman giremiyorum internete am kimseyede küsmüyorum.çünkü burdaki herkesin çok samimiyetine inanıyorum.mutlaka mailler gözden kaçmıştır.hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.sizlerden gelen bu haberler bize umut oluyoır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?