Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Silaya sen nasilsin canim benim.:teselli:
Ben hep buralardayim üzüntülü haber alinca inan ne yazacagimi ,nasil teselli edecegimi bilemedigim icin hic yazmamayi tercih ettim.
Dualarim sizlerle Insallah Allahim tüm hamile olanlarin yüzünü güldürür ve senelerce bekledikleri mükafati verir.
Rabbim bu yolda hic bir insani daha fazla bekletmeden muradini verir Insallah.
Benim gibi bekleyenlerede saglikli bir sekilde hamilelik nasip eder.
Bu ayda asilama yapildi bekliyorum canim.
Adet günü yaklastikca heyecandan ölecegim sanki , sonra yine ayni hayel kirikligi ve yeniden bekleyis ,iste böyle günleri gecirmeye calisiyorum.
Haftaya kizkardesim Allah izin verirse dogum yapacak. En azindan onun bebegiyle arada bir vakit gecirir dertlerimi unutmaya calisirim.
Teyze zaten anne yarisi demektir anne olamadim ama en azindan teyze olacagim.
Eger bu yolun sonunda bekledigimiz bebegimiz cennetten bize gelmesse ozaman bizde arkadaslarin yada akrabalarimizin bebisleriyle bu hasretimizi giderebiliriz Insallah.
Dün evde bos besik filmine baktim önceden o filmi cok sacma buluyordum ama kendim 7 seneden beri bebek sahibi olamadigimi düsününce kendimi o kadin gibi hissettim ve ozaman o filimdeki her sahne icimi yakti. Ay kafa sisirdim yine yazmiyom yazincada cenem düsüyo.

papatya süreyye gozunaydın canım ınsallah bu sefer saglıcakla kucagına alacaksın bebeısını ayyyy cok sevındımmmm darısı bıze ınsallaaahhh .........

06EE merhaba,
ben de senin gb hamileliği bekliyorum. içeceğim, yiyeceğim şeylere dikkat ediyorum. ama sen benden daha çok kafaya takmış gibisin. içtiğin şurubu dert etme. ben de geçen hafta hastaydım ve antibiyotik kullandım ama bunun daha hamilelik yokken bir sorun olduğunu düşünmüyorum. çok takma bunları kafana bence.. böyle böyle hem kendimize eziyet ediyoruz hem de sürekli stres yapıp hormon dengemizi bozuyoruz... biraz rahat olmak da fayda var...

canimmm tesekkur ederim iyiyim aklinda olmana sevindim hic olmazsa birinin aklindayim beni unutmayan biri var sagolasin canim sen niye evham yapiyorsunki bosyere biliyormusun ictigin surup ne tur antibiyotik falanmi bak ben hamileligim yeni olustugu zamanlarda tabi bilmeden dis rontgeni cektirmistim sonra bende senin gibi evham yaptim doktora sordum hic korkma dedi rahatladim sende doktoruna sorarsin gebe kalirsan bence bu evham suruptan daha cok zarar verir inan bana onun icin rahat ol ve korkma onlar once allaha emanet dualarim herzaman seninle ve sizinle insallah tez vakitte seninde guzel haberlerini burdan aliriz canim opuyorum seni :1hug:

kahvelokum marguerita sağolun arkadaşlar öyle ya kendimi yıpratıyorum başka bir şey değil .kahvelokum sanırım doktorumuz aynı yanılmıyorsam inş. bizde hayırlısıyla sevinçli haberler paylaşırız.atlamış olabilirim ama rahatsızlığın tam olarak ne idi ? görüşmek üzere...marguerita doğuma giderken sen ve lal dua edin lütfen bizim için şu evhamlarımdan kurtulayım bende inş. tez zamanda bende seni öpüyorum sevgiler..

PAPATYASUREYYA çok sevindim Allah sağlıklı ve güzel bir hamilelik nasip etsin inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına..

canim hic uzulme olacak bebegin insallah. seninle benim yumurtlama gunumuz ayniydi.
adet gunlerimizde. ayni hafta huzune ugruyoduk. ben bu ay hamile kalabildim.
ama inan artik aklimdan ckarttigim anda oldu. hic kafana takma bak hamileleik gecirdik bi kac kez mutlaka olacak insallah. rabbim seni en kisa zamanda bebegine kavustursun.
kendine iyi bak canim hayirli haberini bekliyorum. baybay:Saruboceq:

nazlııııııııııı
drun kim demiştim ama farketmedin galiba egedemi drun özelinemi gidiyorsun bilgi verirmisin canım ayrıca memnunmusn nasıl ilgileniyor

arkadaşlar evvela herkese geçmiş olsun
aynı dertten muzdarip biri olarak sizlerle paylaşacağımız çok şey olduğunu düşünüyorum, 2 kaybım var kan pıhtılaşması yüzünden şimdi yine hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 8.ayımıza girdik bir kızımız olacak,önceki hamileliklerimde 2.aya bile giremeden kaybediyordum bebeklerimi şimdi çok şükür o iğne sayesinde bebeğim yaşıyor allahıon izniyle kucağımada alacağım
dilerim sizlerinde benim gibi yüzü güler allahım kimseyi yavrusuz bırakmasın :Saruboceq:

slm kızlar sizlere bir sorum olacak ben 8+5 hamileyim şimdiye kadar 2 kilo aldım biraz hızlı gidiyorum galiba aslında çok aşırı yemiyorum ama düşük tehlikesi nedeni ile hareket etmeye korkuyorum ona bağladım ben ama... birde benim göbeğim son iki hafta da aniden büyüdü görseniz sanki 4 aylık gibi oldum. sancılarım hala devam ediyor aceba rahim mi çok genişliyor off stres yaptım haftaya drla randevum var ama sizle paylaşmak istedim normal değil demi bu durum?

ya kizlar ben kusuyorum aslinda ikinmak istemiyorum
bebege bi zarari dokunacak diye odum kopuyo
paranoyak oldum valla 3 dusuk yapinca

sevgili reisdevrim37 canım benim bir konuya açıklık getirmek istiyorum.hacettepeye gitmek için iki seçeneğin var.birincisi aştiden bindiğin ANKARAY, ankaraya binince KURTULUŞ durağında ineceksin çıkışta hacettepeyi göreceksin.ikinci seçenek gene ankarayla KIZILAYA geleceksin ordan METROYA bineceksin (hemen yan yana metro ve ankaray dışarı çıkmıyorsun)ve SIHHIYE durağında ineceksin çıkışta hacettepeyi göreceksin.yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar yazıyorum.sevgiyle kal.

sevgili papatya süreyya canım benim çok çok ama çok sevindim gözün aydın olsun.rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür.inşallah sende bizim aramıza katıldın.hadi hayırlı olsun canım benim.
bu arada internete herzaman fırsat bulup giremesemde inanki burdaki bir çok arkadaş gibi sende aklıma geliyorsun.hatta biliyoor musun dua ederken bu nick isimleri oluyor mu diye kafamda karışmıyor değil.yani gerçek isimlerimizle dua etmek daha mı doğru olur diye düşünüyorum.mesela selvihan benim gerçekte ikinci ismim.canım benim biraz karışık yazdım galiba.inşallah ne demek istediğimi anlamışsındır.sen ve bebişin allaha emanet olun.sevgiyle kal.

hadi sırada umut sevgim,çalıkuşu 1978,reisdevrim 37,06EE,sonuyok ,kahve lokumusiz varsınız.dualarım sizlerle.içimdeki ses en kısa xzamanda sizlerdende güzel haberler alacağımızı söylüyor.hadi moral bozmak yok artık bıkmadan usanmadan çalışmalara devamkaydirigubbakcemile.allaha emanet olun sevgilerle

Son düzenleme:
marguerita ve sevgili lal ,mumamu ve şu an ismini yazamadığım diğer arkadaşlar sizlerde hep aklımızdasınız sakın aksini düşünmeyin canlarım benim.bende herzaman giremiyorum internete am kimseyede küsmüyorum.çünkü burdaki herkesin çok samimiyetine inanıyorum.mutlaka mailler gözden kaçmıştır.hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.sizlerden gelen bu haberler bize umut oluyoır.

Son düzenleme:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol:ayy selvihan çok güldüm canım ya bıkmadan usanmadan çalışmalara devam ha ayyy bayıldım valla gülmekten allah senide bebeişinide güldürsün canım
bide bişi itiraf edeyim bebek olsun diye çalışma yapıncada benim canım istemiyor bilmiyorum acaba herkesmi böyle yoksa sadece ben mi anlamadım CADIARZU

canım bana senin gaz sıkışman var gibi gelio CADIARZU hem ağrın hem şişliğin var.ama normal eğer sorun buysa endişelenme :teselli:
ya kizlar ben kusuyorum aslinda ikinmak istemiyorum
bebege bi zarari dokunacak diye odum kopuyo
paranoyak oldum valla 3 dusuk yapinca
hay allah :çok üzgünüm: canım tutabildğin kadar tut.tuzlu mideni tutucak şeyler ye.evde cok kokulu seyler pişirme..yanına bi kova al içine torba gecir üstüne bi tepsi koy.o hep yanında olsun.kalkma kusmak için yerinden.olduğun yerde otur kus içine.kirlenince eşin değiştirsin torbayı.cok zorlamazsan bişicik olmaz korkma annesi :teselli: o zaten sıkı sıkı tutundu sana..sen bol bol sev onu :teselli: o seni hissediyor ve suan sevgine ihtiyacı varr.aklına mideni getirme tamammı :teselli:

yaaa evet bende hep aynı seyi düşünüyorum dua ederken kaydirigubbakcemile3 residevrim diyorum sonuyok diyorum vs...ii de bunlar kim kaydirigubbakcemile3 tamam rabbim bilio aklımdan gecenleri de dua ederken komik oluo nickleri söölemek allahtan komik yok pek.bi kahvelokum var kaydirigubbakcemile3

Canım arkadaşlarım , tebrik mesajlarınız için çoookk teşekkür ederim...Çok şımardım ve sevindirik oldum...Sevginin gücü bu olsa gerek , çünkü gerçekten sevgi dolu mesajlar taa kalbime kadar ulaştı ve bana kendimi iyi hissettirdi...Dualar ve iyi dilekler herşeyin üstesinden gelebilir bence...Tekrar tekrar sağolun canlarım...

Bu arada inanın bekleyen arkadaşlarım hiç aklımdan çıkmıyor...Sevgili çalıkuşum, 06E , kahvelokum , sonuyok , umutsevgim , minehayat , belizcim , şu an hatırıma gelmeyen diğer arkadaşlarım...Allahım hayırlısıyla , en güzel duygularla yaşatsın sizlere de inşallah...Hep dualarımda olacaksınız...B u arada ben 2 aydır sevgili Mumamu nun önerisiyle çinko kullanıyordum kızlar...Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...Kullanmadan önce doktoruma danıştım , faydası olabilir kullan ama fazlası vücutta birikir , hamile kalınca bırak demişti...Ben faydası olduğuna inanıyorum , deneyin bence arkadaşlarım...

Kızlar bu arada bugün iğnelerle ilgili görüşmek için , Ankarada gittiğim hematolog hocayı aradım...0,6 lık cleaxan yazmıştı buradaki doktor...Hoca cleaxan ı hamilelerin kullanmasının sakıncalı olduğunu söyledi , fraksiparin yazdırmamı istedi...ığne yazdırırken aklınızda bulunsun...6. haftada kontrole geldiğim zaman , muayeneye gelmemi , birtakım tetkikler isteyeceğini söyledi...Size yazarım...Gebelik dönemi boyunca da 2 ayda bir takibinde olacağımı söyledi...Bu defa hematologla koordineli devam etmeyi düşünüyorum , inşallah faydasını görürüm ...

Şu sıralar ne zaman kontrole gitmem gerekiyor bilemiyorum...Sanırım 5. haftada kese görünür oluyordu...Geçen defa erken gidip keseyi görememiştim ya , korkudan doktora gidemiyorum ...6. haftada Lütfü beye kontrole gideceğim ...ınşallah herşey yolunda gider...Hepimiz için hep iyi şeyler olur inşallah kızlar...

Herkese tekrar teşekkür ederim...Hep güzel haberleri paylaşmak dileğiyle....Sevgiler herkese...

selvihancım çok teşekkür ederim, bende hemen hemen hergün giriyorum ama hergün yazamıyorum ancak bana dogrudan bi yazı olunca mutlaka cevap veriyorum. benimde hep aklımdasınız. hamilelere ayrı hamişliği bekleyenlere ayrı dua ediyorum. inşallah herşey gönlünüzce olur :1hug:

canım celencim selvihancım :roflol::roflol:komıksınız valla kızlar ya nıcklerin ne önemi var mühim olan niyet değilmi dualar bence nicklede olsa sahibine ulaşır

ayrıca ben bu topiğe ilk geldiğim zamanlar hep kötü haberler alıyordum sanki burası biraz hani insanın içini karartır ya ama şimdi çok güzel sevinçli haberler alıyoruz rabbim inş bu topikteki kızların yüzünü güldürür rabbim çünkü bizler çok sıkıntılı günler yaşadık bebeklerimizi kaybettik hemde kaç kere çok üzüldük çok ağladık herşey gönlümüzce olsun kıslar inanın ben de çok dua ediyorum :Saruboceq:ayrıca hepinizide çooook öpüyorum sizleri çook seviyorum kıslarŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…