celenim çok saol bitanem ya a.s.bu iğne olayını kafaya koyduktan sonra şaka birtarafada benim uykularıma girmeye başladı güzelim ya valla akşam yatağa yatınca falan aklıma geliyo. hayırlısıyla hamile kalıyım önemli olan orası ama ben bu iğneyi kendi kendime yapamam gibi geliyo imkansız kendi etime iğne sokamam ben yaaa:çok üzgünüm:artık iş bizim kocişe kaldı valla ilk başlarda hemşire gelir giderde eve sonra bizim kociş öğrenmesi lazım valla oda bana kızgın olunca falan hartt diye daldırıyomuş iğneyi:1shok:ama yokya kıyamaz benim koca kafffammmmmmmmmdelikafadulden
canım benim sevgiliş reisdevrimi gene değişen bişey olmayacak.bu defa aştiden otobüs terminalinden metroya bineceksin bu defa SIHHIYE durağında ineceksin.metrodan çıkışta solda bulamaman imkansız.zaten ankara tıp ve hacettepe hastanesi yan yana.işini bitirince gene metroyla aştiye tek vesaitle dönersin.yani bir zorluğu yok.
Şencim merhaba canım, seni merakta bıraktığım için kusura bakma...İlgine ve duyarlığına teşekkür ederim... :teselli::Yazamamış olduğun için üzülmüşsün , şimdi iyiyim merak etme canım...Şencim , yazın buraya gelecek olmana çok sevindim..." Uğrarız belkiyi " kabul etmiyorum , mutlaka görüşelim çok mutlu olurum canım...Ben de sizi çok öpüyorum...
Kızlar bu arada , ben sizlere dargınım..:çok üzgünüm: Son mesajımda üzgün olduğumu yazmama rağmen fundacıkla , şencikten başka merak eden , soran , teselli eden olmadı...:1no2:Teessüf ediyorum sizlere...:dilcikar: Şaka maka kırıldım doğrusu ...
Neyse , bi süredir yoktum ama , iyi haberlerle geldim kızlar...Sıkı durun HAMİLEYİMM BEN...Şu anki duygularımı tarif edemiyorum...Hem mutluyum , hem tedirginim , bu seferki hamilelik haberimi daha temkinli karşıladım...Bildiğiniz gibi geçen ay baya bi sıkılmıştım , stresten alerjik sorunlar yaşamıştım ...Çok sıkıldığım için eşimle hafta sonu şehirdışına çıkmıştık , dönüşte hamile olduğumu öğrendim ...3+5 de öğrendim hamileliğimi ve hemen 0,6 lık iğne başladım...Bugün 4+3 üm yani daha yolun çok başındayım...Allahım inşallah bu sefer herşey yolunda gider..Dualalarınıza ihtiyacım var kızlar , nolur esirgemeyin...
Bu arada iğnelerle benim de sorunum var...Son gittiğim hematolog hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tek doz 0,6 lık iğne başlamamı istemişti...Elimde çok sayıda 0,3 lük var deyince 0,6 lık yazdırıp tek doz uygulayabileceğimi , istersem 0,3 x2 yapabileceğimi söylemişti...Ben Lütfü beyle görüştüm , farketmediğini söyledi , şu an 0,3 sağ koldan , 0,3 sol koldan yapıyorum..Daha birkaç gün oldu ama şimdiden yer kalmadı gibi , yarın 0,6 lık yazdırıcam...Yalnız kafama takılan birşey var , 0,6 yı tek doz uygulamakla , 0,3 x2 uygulamak arasında fark var mı acaba ? Hematolog da Lütfü bey de fark yok diyor ama , iğnenin prospektüsünde etki süresi 12 saat diyor , o halde günde iki defa uygulamam gerekir ....Bu konuda tedirginim , sabah aspirin alıyorum , akşam iğne oluncaya kadar hiç rahat değilim , o arada aspirin yeterli oluyor mudur diye...
Sevgili ŞEN , LAL ve MUMAMU bu konuda bana kendi uygulamalarınızı yazarak fikir verirseniz sevinirim...Sizlerle aynı faktörde sorunluyuz...İğneye kaç dozda başladınız ne zaman arttırdınız ?
İşte böyle kızlar , bu çok sevinçli olayı tam anlamıyla yaşayamıyorum maalesef...Geçmiş kötü tecrübelerin etkisiyle korkular peşimi bırakmıyor...Hem mutlu hem tedirginim , bir yanım sakin ve temkinli ol diyor .. Umutlu ve pozitif olmam gerektiğini biliyorum...Dua etmekten başka yapacak birşey yok...Keşke bi cihaz filan olsa da herşeyin yolunda olduğunu istediğimiz zaman gösterebilseydi diyorum ...İnanırmısınız keşke sürekli midem filan bulansa da hamileliğimin devam ettiğini böylece anlasam bile diyorum .. Değişik bir psikoloji...
Neyse benden haberler şimdilik bu kadar arkadaşlar...Gelişmeleri yazarım...Hepinizi öpüyorum...Dualarınızı bekliyorum...Sevgiler herkese....
celen cemreyi bir yakalarsam heryerini ısıracağım vallahi çok tatlı maşallahbeni gaza senin bu tatlı kızın getirdi zaten yoksa bana kalsa daha oturuyordum a.s. allah kızına sağlıklı uzun uzun ömür versin allah bahtını hep güldürsün size bağışlasın celenciğim kızını ton ton yanaklarından öpüyorum Şeniz
canımsın.... cok sağol samimiyetn tatlı dilin için...allahım size daha güzelini versin..hayırlı evlat versin hepimize..
inşallah allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .:Saruboceq: bana durma bacım dedin bende durmadım çalıştım allah bağışlarsa benimde bir bebeğim olacak:Saruboceq: ama tüm samimiyetimle söylüyorum hepiniz ve özellikle bu senin cadı kızınkaydirigubbakcemile2 sayesinde yoksa daha mayıs hazirana kadar bekliyecektim allah bu yolda kimseyi olayalamasın gerçekten çok zor :1hug:
amin canım.gercekten cok ama cok zor..ha ama su var bunu bizden baska kimse anlamıyo....allahtan burda karsılastık hepimiz birbirimize ciddi destek oluyoruz Şeniz
Şencim merhaba canım, seni merakta bıraktığım için kusura bakma...İlgine ve duyarlığına teşekkür ederim... :teselli::Yazamamış olduğun için üzülmüşsün , şimdi iyiyim merak etme canım...Şencim , yazın buraya gelecek olmana çok sevindim..." Uğrarız belkiyi " kabul etmiyorum , mutlaka görüşelim çok mutlu olurum canım...Ben de sizi çok öpüyorum...
Kızlar bu arada , ben sizlere dargınım..:çok üzgünüm: Son mesajımda üzgün olduğumu yazmama rağmen fundacıkla , şencikten başka merak eden , soran , teselli eden olmadı...:1no2:Teessüf ediyorum sizlere...:dilcikar: Şaka maka kırıldım doğrusu ...
Neyse , bi süredir yoktum ama , iyi haberlerle geldim kızlar...Sıkı durun HAMİLEYİMM BEN...Şu anki duygularımı tarif edemiyorum...Hem mutluyum , hem tedirginim , bu seferki hamilelik haberimi daha temkinli karşıladım...Bildiğiniz gibi geçen ay baya bi sıkılmıştım , stresten alerjik sorunlar yaşamıştım ...Çok sıkıldığım için eşimle hafta sonu şehirdışına çıkmıştık , dönüşte hamile olduğumu öğrendim ...3+5 de öğrendim hamileliğimi ve hemen 0,6 lık iğne başladım...Bugün 4+3 üm yani daha yolun çok başındayım...Allahım inşallah bu sefer herşey yolunda gider..Dualalarınıza ihtiyacım var kızlar , nolur esirgemeyin...
Bu arada iğnelerle benim de sorunum var...Son gittiğim hematolog hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tek doz 0,6 lık iğne başlamamı istemişti...Elimde çok sayıda 0,3 lük var deyince 0,6 lık yazdırıp tek doz uygulayabileceğimi , istersem 0,3 x2 yapabileceğimi söylemişti...Ben Lütfü beyle görüştüm , farketmediğini söyledi , şu an 0,3 sağ koldan , 0,3 sol koldan yapıyorum..Daha birkaç gün oldu ama şimdiden yer kalmadı gibi , yarın 0,6 lık yazdırıcam...Yalnız kafama takılan birşey var , 0,6 yı tek doz uygulamakla , 0,3 x2 uygulamak arasında fark var mı acaba ? Hematolog da Lütfü bey de fark yok diyor ama , iğnenin prospektüsünde etki süresi 12 saat diyor , o halde günde iki defa uygulamam gerekir ....Bu konuda tedirginim , sabah aspirin alıyorum , akşam iğne oluncaya kadar hiç rahat değilim , o arada aspirin yeterli oluyor mudur diye...
Sevgili ŞEN , LAL ve MUMAMU bu konuda bana kendi uygulamalarınızı yazarak fikir verirseniz sevinirim...Sizlerle aynı faktörde sorunluyuz...İğneye kaç dozda başladınız ne zaman arttırdınız ?
İşte böyle kızlar , bu çok sevinçli olayı tam anlamıyla yaşayamıyorum maalesef...Geçmiş kötü tecrübelerin etkisiyle korkular peşimi bırakmıyor...Hem mutlu hem tedirginim , bir yanım sakin ve temkinli ol diyor .. Umutlu ve pozitif olmam gerektiğini biliyorum...Dua etmekten başka yapacak birşey yok...Keşke bi cihaz filan olsa da herşeyin yolunda olduğunu istediğimiz zaman gösterebilseydi diyorum ...İnanırmısınız keşke sürekli midem filan bulansa da hamileliğimin devam ettiğini böylece anlasam bile diyorum .. Değişik bir psikoloji...
Neyse benden haberler şimdilik bu kadar arkadaşlar...Gelişmeleri yazarım...Hepinizi öpüyorum...Dualarınızı bekliyorum...Sevgiler herkese....
canım hiç dert etme bence insanın başına geldiği zaman kendinden önce bebeğini düşünüyor bir hafta kadar önceydi eşim fuarda olması gerekiyor kayınbabalarda yok beni polikliniğe götürecek kimse yok eşimi aradım kendin vur dedi bende insan kendine çuvaldız batırabilirmi dedim ama yapacak bir şey yok bebeğim için vurdum biraz zor oldu ama inan iğne acısı bebeğini kaybetme duygusundan daha hafif geliyor bu yüzden annelik çok kutsal sanırım eşinde kıyamaz sana merak etme çünkü senin içinde kendinden bir parça olacak ve yaptığı herşeyi onu düşünerek yapacak bizim kocişi bir görseniz kuzu kuzu:1hug:
fundacım ilgin için saol canım benim. hayırlısıyla bir hamile kalayımda yaparız artı o iğneleri dimi allah başka acı göstermesin tek çekeceğimiz acı o iğne acısı olsun inşallah:Saruboceq:yok zaten eminim kıyamayacağına çünkü her konuda benden daha titiz ve dikkatlidir ben ona oranla daha sarsuk bir tipimdelikafaduldeno yüzden her konuda çok güvenirim gocca gafalımaaaaaaaaadelikafadulden canım senin bu arada kaç aylık oldu bebişin. allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah canım benim.:Saruboceq:senin kan pıhtılaşma oranın nasıldı. benim sadece mthfr 677 hetorozigot . doktor iğne vermedi ama burdan araştırdım ve bende hamile kalınca iğneye karar verdim hayırlısıyla bakalım. dua edin benim içinde nolur bu ay ilk denememiz bebek için inşallah hamile kalmışımdır:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?