Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hiç dert etme bence insanın başına geldiği zaman kendinden önce bebeğini düşünüyor bir hafta kadar önceydi eşim fuarda olması gerekiyor kayınbabalarda yok beni polikliniğe götürecek kimse yok eşimi aradım kendin vur dedi bende insan kendine çuvaldız batırabilirmi dedim ama yapacak bir şey yok bebeğim için vurdum biraz zor oldu ama inan iğne acısı bebeğini kaybetme duygusundan daha hafif geliyor bu yüzden annelik çok kutsal sanırım eşinde kıyamaz sana merak etme çünkü senin içinde kendinden bir parça olacak ve yaptığı herşeyi onu düşünerek yapacak bizim kocişi bir görseniz kuzu kuzu :1hug:

canım ben sizin hakkınızı nasıl ödiycem yaa.s.karşılık beklemeden bu yardımlarınız inan bana dünyada hala iyi ve verici insanların olduğunu gösteriyo bana canım selvihancım bir kere daha kocaman bir teşekkür ederim inan bana içimi o kadar rahatlatıyosunki anlatamam sanakaydirigubbakcemile3

hayirli olsun papatya sureyya gercekten cok sevindim.
insallah bu defa allah tamamina erdirirde bebegini kucagina alirsin.
rabbim herkese versin. aa dikkatli ol. bence bu kezde sansa birakma derim. isine falan ara ver.
bende hamileyim inan 20 gundur falan surekli yatiyorum. is guc yapmiom.
ese dosta gitmiom. bu arada benim doktorum bana haftada 1 tahlil verdi.
igne kanimi ne kadar sulandiriyo yetiyomu yetmiyomu diye. yaptir derim.
mesela benim igneye basladiktan 4 gunsonra 318 di.
bu pazartesi yaptim328 cikti.
normalde 150 ile 400 arasi olmasi gerekiyormus. bilgine.

slm arkadaşlar bende kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullandım ve yaklaşık 20 gün önce bir kızım oldu allahım sizinde muradınızı yapsın inşallah benim iğne fragmin di tahlil yapılmadan daha önceki kaybım göz önünde bulkundurularak dr um tarafından önlem amaçlı başlandı ve kalp atışları normalae dönünce de devam ettim sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirsem sevinirim inşallah hepinizde en kısa zamanda kucağınıza çocuğunuzu alırsınız

ya nasıl sevindim anlatamamm senağlama gözlerimden yaslar aktı okurken..ya acaaaip süpriz oldu papatyacım.inşallah hepberaber doğum haberlernide okuycaz burdan :Saruboceq:
buarada kırılmışsın ama ben o mesajını okumadım :sm_confused: hatta şen e sordum noldu die...yinede kusura bakma...çok öptük siiziiiiiiiii Şeniz

celen cemreyi bir yakalarsam heryerini ısıracağım vallahi çok tatlı maşallah beni gaza senin bu tatlı kızın getirdi zaten yoksa bana kalsa daha oturuyordum a.s. allah kızına sağlıklı uzun uzun ömür versin allah bahtını hep güldürsün size bağışlasın celenciğim kızını ton ton yanaklarından öpüyorum Şeniz

canımsın.... cok sağol samimiyetn tatlı dilin için...allahım size daha güzelini versin..hayırlı evlat versin hepimize..

canımsın.... cok sağol samimiyetn tatlı dilin için...allahım size daha güzelini versin..hayırlı evlat versin hepimize..

inşallah allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .:Saruboceq: bana durma bacım dedin bende durmadım çalıştım allah bağışlarsa benimde bir bebeğim olacak:Saruboceq: ama tüm samimiyetimle söylüyorum hepiniz ve özellikle bu senin cadı kızınkaydirigubbakcemile2 sayesinde yoksa daha mayıs hazirana kadar bekliyecektim allah bu yolda kimseyi olayalamasın gerçekten çok zor :1hug:

amin canım.gercekten cok ama cok zor..ha ama su var bunu bizden baska kimse anlamıyo....allahtan burda karsılastık hepimiz birbirimize ciddi destek oluyoruz Şeniz

amin canım.gercekten cok ama cok zor..ha ama su var bunu bizden baska kimse anlamıyo....allahtan burda karsılastık hepimiz birbirimize ciddi destek oluyoruz Şeniz

haklısın celenciğim bizi bizden başka kimse anlamıyor bu nedenle biribirimize desteğimiz daha değerli ve daha önemli çünkü sorunlarımız aynı sanki bir aile gibi olduk bu yüzdende şanslı hissediyorum kendimi a.s.

papatyasüreyya, çok sevindin verdiğn habere.. yanlış hatırlamıyorsam yakın zamanlarda kaybetmiştik daha önce bebişlerimizi.... allah'ım inş sağlıkla kucağına almayı nasip eder. dua et benim için de, ben de bir an önce verebileyim bu haberi, olur mu.... hep güzel haberler vermen dileklerimle....

canimmm inan cok sevindim allah kucaginada almayi nasip etsin insallah kirilmissin hakli olarak tabi ama ben ikide bir nasil varmi bebek diye sorup ( cevremizde bize sorup rahatsiz edenler gibi )sikbogaz etmekten cekindim yoksa seni nasil unuturuz papatyasurayyacim emin ol burda herkesin yeri ayri ve ozel aslinda kirilmakta haklisin arkadaslar bazen bende dahil bazi yazilanlari gozden kaciriyoruz bende birkac gundur arkadaslara aslinda kirginim bir sevincimi paylastim ama kimsenin giki cikmadi cok uzuldum bir kacgundur bende topige giriyorum ama cok gerekmedikce yazmiyorum evet boyle papatyasurayyacim insallah saglikli ve sorunsuz bir gebelik gecirirsin seni cok opuyorum a.s.

fundacım ilgin için saol canım benim. hayırlısıyla bir hamile kalayımda yaparız artı o iğneleri dimi allah başka acı göstermesin tek çekeceğimiz acı o iğne acısı olsun inşallah:Saruboceq:yok zaten eminim kıyamayacağına çünkü her konuda benden daha titiz ve dikkatlidir ben ona oranla daha sarsuk bir tipimdelikafaduldeno yüzden her konuda çok güvenirim gocca gafalımaaaaaaaaadelikafadulden canım senin bu arada kaç aylık oldu bebişin. allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah canım benim.:Saruboceq:senin kan pıhtılaşma oranın nasıldı. benim sadece mthfr 677 hetorozigot . doktor iğne vermedi ama burdan araştırdım ve bende hamile kalınca iğneye karar verdim hayırlısıyla bakalım. dua edin benim içinde nolur bu ay ilk denememiz bebek için inşallah hamile kalmışımdır:Saruboceq:

margueritacım nasılsın sana ve lal le hep dua ediyorum malüm ben hamile değilim ara ara girişorum canım ama inan hep aklımdasınız.canım sevincini üzüntünü paylaşıyorum buna canı gönülden inan.bak şimdi evhamlı ben neye taktım kafayı sorma.. yaa benim halim ne olcak bilmem Allah ım en iyisini bilir diğer sayfada lal lede yazdım adetimin son günü şurup içtim şimdi ya bu ay hamile kalırsam bir şey olurmu endişesi sardı topu topu 1 gün içtim.hani psikologlar diyor ya geçmişine bakalım diye bende ilk hamile kaldığımda idrar yollarından rahatsızdım ve bilmeden ilaç kullanmıştım herhalde bu evham ordan kaldı.burdaki arkadaşlarımız halimizi anlar sonuçta hepimiz riksli gebelik geçirdik bu yolda kayıplarımız oldu hamile olanlarla sevindik ve seviniyoruz.aslında benim evhamlarımda hep çektiğimiz sıkıntılardan dolayı kolay bir süreç değil hiç birimizinki burda arkadaşlarımızın iki satırı bizi mutlu ediyor çünkü;bizi en iyi anlayan onlar ..neyse canım yine görüşürüz lütfen bana dua et bende bu kervana katılıp sağ sağlim bebeğimi kucağıma alıyım inş...

tebrik ederim canım inşallah hiçbir sorun cıkmadan bebeğini kucağına alacaksın.hamileliğin her aşamasını doya doya yaşacaksın canım.dualarımız hep birbirimiz için merak etme.

arkadaslar calikusundan haber varmi cok morelsizdi en son.
insallah papatya sureyya gibi o da bi mujdeli haberle gelir

papatya süreyya çoooookkk swvindim anlatamam inş sorun çıkmayacak ve hamileliğin tadını çıkartıp bebeğini sağsalim kucağına alacaksın
inan çooookkkk sevindim ne güzel bir haber bu

evet canım haklısın tek derdimiz iğne olsun benim sorunum mthf 677 ve 1298 heterezigot çoğu doktor gerek olmadığını söyledi ama şimdiki doktoruma gitmeden kullanmaya başlamıştım iğneyi erken kullanmaya başladığımı duyunca çok sevinmişti bencede kullanman gerekiyor düşük dozlu mesela hemotologum aspirini kullanma dedi kadındoğumcum kullandırıyor üstelik ilerki dönemlerde kan yoğunluğu artacağı için iğnelerin dozajınıda yükseltebilirim dedi . canım inşallah hamilesindir inşallah herşey gönlünce olur bütün kalbimle dua edeceğim allah kimseyi bu yolda oyalamısın :Saruboceq::Saruboceq:

PAPATYASUREYYA ıNANKı ÇOK SEVıNDıM Allah tamamını erdirsin.sakın telaş ve stres yapma hep kafanı hamileliğine verme yoksa zaman çabuk geçmez ne kadar rahat olursan o kadar iyi. ben sabah akşam frakspirin 03 kllandom. bulamadığımda 1 doz 04 lük yaptım. göbekten başlarsa daha etkili olur yoksa yapacak yer bulamazsın ilerde 3 ay göbekten yaptım hem daha az acıyor. sonra bacaklara geçtik 5 aydansonra bacalar ve kollar dönüşümlü yaptık.kol daha çok acıyor. şu an yapacak yer kalmadı hep kanıyor inan aksatıyorum günde1 sabah yapıyorum akşam aspirin alıyorum ama ilk zamanlar daha çok pıhtılaşma oluyor aksatma 5 aya kadar.öptüm kendine iyi bak vitaminde al.folbiolde.

Papatyasüreyyacim canim benim demin okudum güzel haberini ve sevincten gözlerim doldu.senağlama Allahim tamamina erdirsin. :Saruboceq: Insallah bu sefer yüzünü güldürür canim.
Kendine dikkat et canim ilk zamanlar cok önemli biliyorsun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…