:roflol:
:roflol::roflol::roflol:ayy selvihan çok güldüm canım ya bıkmadan usanmadan çalışmalara devam ha ayyy bayıldım valla gülmekten allah senide bebeişinide güldürsün canım
bide bişi itiraf edeyim bebek olsun diye çalışma yapıncada benim canım istemiyor bilmiyorum acaba herkesmi böyle yoksa sadece ben mi anlamadım CADIARZU
arkadaşlar evvela herkese geçmiş olsun
aynı dertten muzdarip biri olarak sizlerle paylaşacağımız çok şey olduğunu düşünüyorum, 2 kaybım var kan pıhtılaşması yüzünden şimdi yine hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 8.ayımıza girdik bir kızımız olacak,önceki hamileliklerimde 2.aya bile giremeden kaybediyordum bebeklerimi şimdi çok şükür o iğne sayesinde bebeğim yaşıyor allahıon izniyle kucağımada alacağım
dilerim sizlerinde benim gibi yüzü güler allahım kimseyi yavrusuz bırakmasın :Saruboceq:
sevgili reisdevrim37 canım benim bir konuya açıklık getirmek istiyorum.hacettepeye gitmek için iki seçeneğin var.birincisi aştiden bindiğin ANKARAY, ankaraya binince KURTULUŞ durağında ineceksin çıkışta hacettepeyi göreceksin.ikinci seçenek gene ankarayla KIZILAYA geleceksin ordan METROYA bineceksin (hemen yan yana metro ve ankaray dışarı çıkmıyorsun)ve SIHHIYE durağında ineceksin çıkışta hacettepeyi göreceksin.yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar yazıyorum.sevgiyle kal.
Canım arkadaşlarım , tebrik mesajlarınız için çoookk teşekkür ederim...Çok şımardım ve sevindirik oldum...Sevginin gücü bu olsa gerek , çünkü gerçekten sevgi dolu mesajlar taa kalbime kadar ulaştı ve bana kendimi iyi hissettirdi...Dualar ve iyi dilekler herşeyin üstesinden gelebilir bence...Tekrar tekrar sağolun canlarım...
Bu arada inanın bekleyen arkadaşlarım hiç aklımdan çıkmıyor...Sevgili çalıkuşum, 06E , kahvelokum , sonuyok , umutsevgim , minehayat , belizcim , şu an hatırıma gelmeyen diğer arkadaşlarım...Allahım hayırlısıyla , en güzel duygularla yaşatsın sizlere de inşallah...Hep dualarımda olacaksınız...B u arada ben 2 aydır sevgili Mumamu nun önerisiyle çinko kullanıyordum kızlar...Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...Kullanmadan önce doktoruma danıştım , faydası olabilir kullan ama fazlası vücutta birikir , hamile kalınca bırak demişti...Ben faydası olduğuna inanıyorum , deneyin bence arkadaşlarım...
Kızlar bu arada bugün iğnelerle ilgili görüşmek için , Ankarada gittiğim hematolog hocayı aradım...0,6 lık cleaxan yazmıştı buradaki doktor...Hoca cleaxan ı hamilelerin kullanmasının sakıncalı olduğunu söyledi , fraksiparin yazdırmamı istedi...İğne yazdırırken aklınızda bulunsun...6. haftada kontrole geldiğim zaman , muayeneye gelmemi , birtakım tetkikler isteyeceğini söyledi...Size yazarım...Gebelik dönemi boyunca da 2 ayda bir takibinde olacağımı söyledi...Bu defa hematologla koordineli devam etmeyi düşünüyorum , inşallah faydasını görürüm ...
Şu sıralar ne zaman kontrole gitmem gerekiyor bilemiyorum...Sanırım 5. haftada kese görünür oluyordu...Geçen defa erken gidip keseyi görememiştim ya , korkudan doktora gidemiyorum ...6. haftada Lütfü beye kontrole gideceğim ...İnşallah herşey yolunda gider...Hepimiz için hep iyi şeyler olur inşallah kızlar...
Herkese tekrar teşekkür ederim...Hep güzel haberleri paylaşmak dileğiyle....Sevgiler herkese...
sevgili papatya süreyyacım her ne kadar burda yeni olsamda dualarına benide eklemeni çok isterim:jeyyar:şaka bir tarafada bu güzel haberine diğer tüm arkadaşlarında sevindiği gibi inan bana bende canı yürekten çok sevindim allahım inşallah sana stressiz, korkusuz ve çok eğlenceli bir hamilelik yaşatsın:Saruboceq:diğer kayıplarımızdan sonra yeni bir hamilelikte yaşanan stresi ve gerginliği çok iyi bilirim insan o sevinci yaşayamaz bile o yüzden ben dua ederken neşeli bir hamilelik diliyorum allahımdan yani böyle tadını çıkara çıkara çok güzel geçsin o ayımız diyorum kafamızdan tüm kötü düşünceleri sil allahım diye dua ediyorum kendime ve burdaki arkadaşlarıma gerçekten insan tanımasada görmesede aynı şeyleri yaşadığımız ve aynı duyğuları paylaştığımız için duaların içinde sizler içinde dua eder buluyo kendini. ben tek tek isim saymıyorumda kadınlar kulübündeki benimle aynı derdi paylaşan tüm arkadaşlarıma diye genel geçiyodum ama şimdi burda çok sevdiğim ve bana çok yardımcı olan arkadaşlarım için tek tek üşenmeden dua ediyorum çok bağlandım buraya işlerimin aşırı yoğun olması bile etkilemiyo kaçamak kaçamak giriyorum:lepi:
burdaki kızlar hepimiz lütfü hocanın hastası olduk sanırım artık hocaylada konuşurken kadınlar kulübündeki arkaşlardan methinizi duydumdesem nasıl bakar bana bilmiyorumdelikafaduldeninşallah bende hamile kalırsam selvihancığımın tavsiyesiyle lütfü hocaya gidicem belki oralarda denk geliriz de nerden tanıycaz tabi birbirimizi:smiley-cool:
bu arada canım bu çinko olayını eğer bu ay hamile kalmazsam bende deniyim diyorum. adı nedir nasıl kullanılıyo detaylı yazarsan çok sevinirim. senin kan pıhtılaşma değerlerin neydi canım. benim sadecee mthfr 677 heterozigot. ankarada gazideki doktor sadece aspirin vermişti hamile kalınca. ama çok araştırdım burdaki arkadaşlarım başta celenim, selvihancım olmak üzere sağolsunlar bana çok destek oldular. onların sayesinde daha bir araştırmacı oldumdelikafaduldentüm proflara, tüp bebek merkezlerinne mail attım ve anket sonuçlarından iğne çıktııııııııı:enbuyukkk:umarım bizde mutlu sona ereriz canım. kendine ve teyzelerinin güzeline çok iyi bak olurmu öptüm :1hug:
canım hayırlı olsun biraz geç öğrendik bebeğini ama:ecrin_bebek: allah kucağına almayıda nasip etsin inşalah. bizede nasip eder inşallah. benimde iki kaybım var ve ikinci aylarında kaybettim. ve sonraki testte kan pıhtılşaması çıktı. sadece mthfr 677 heterozigot. senin kan pıhtılaşması değerlerin nasıldı. kaçlık iğne kullandın acaba canım.
arkadaşlar evvela herkese geçmiş olsun
aynı dertten muzdarip biri olarak sizlerle paylaşacağımız çok şey olduğunu düşünüyorum, 2 kaybım var kan pıhtılaşması yüzünden şimdi yine hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 8.ayımıza girdik bir kızımız olacak,önceki hamileliklerimde 2.aya bile giremeden kaybediyordum bebeklerimi şimdi çok şükür o iğne sayesinde bebeğim yaşıyor allahıon izniyle kucağımada alacağım
dilerim sizlerinde benim gibi yüzü güler allahım kimseyi yavrusuz bırakmasın :Saruboceq:
canım çinko ile ilgili bilgi istemişsin ben hamilelikten önce 3 ay günde 1 er adet çinko(zinco 40mg tablet) + elevit + folbiol+ 15 günde bir dodex ampul (b12) kullandım hamileliği düşündüğün andan itibaren çinkoyu bırakıyorsun hamilelikte kullanılmıyor diğerlerini hamileliğin ilk 3 ayı kullanmaya devam ediyorsun yalnız folbiolü hamileliğin sonuna kadar kullanman gerekiyor hamilelikten 1 ay önce coraspirin kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrendiğim andan itibarende fraksiparin 0,4 ve aspirin kullanıyorum. inşallah en kısa sürede sen ve senin gibi hamilelik için uğraşan tüm arkadaşlar güzel haberi alır hepiniz için dua ediyorum allaha emanet oluna.s.:Saruboceq:
fundacım canım günaydın öncelikle. sanırım ben bu durumda çinko kullanamıycam galiba. bu aykorunmayı bıraktık çünkü. ve nisan 11 adet tarihim. sen hamileliikten önce 3 ay hamileliği düşündüğün ay bırakılcak demişsin gülüm. canım aspirin 100 mg. kullanıyosun dimi iğnenin yanında. canım tüm iyi dileklerin için ve duaların için teşekkür ederim şu mübaret cuma günü inşalah sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım benim. merak etme allahım herkesin güzel kalbine göre veriyo bu sitede çok öptüm seni
arkadaşım eski üyeyim ama uzun zamandır bağlanamıyordum bilgisayarı değiştirince hemen geldim, değeri tam bilmiyorum heterezigot yazıyordu, şimdi cleaxan 0,4 kullanıyorum iğnenin adını yanlış yazmış olabilirim paket yanımda değil
allaha şükretmemiz lazım enazından çaresi var ya çaresiz olsaydı, benim bebeğim şimdi öyle kıymetliki anlatamam onun yaşaması için nelere katlanıyoruz tedavi için profa gidiyoruz her ay evimizden 2 saat uzaklıkta doktorumuz muayenehanesine gidiyoruz hep bebeğine feda olsun yeterki o yaşasın herşeye razıyız
darısı tüm isteyenlere olsun
evet canım aspirini 100 mg kullanıyorum ama folbiolü kesinlikle ihmal etme doktorum gebeliğin 16.haftasına kadar şiddetle tavsiye ediyoruz dedi aklında bulunsun bende günde 2 taneye çıkardım şimdi a.s.
fundacım senin doktorundamı lütfü beydi acaba. bu arada 2 folbiol fazla gelmezmi acaba.ben şuan tek kulanıyorum. hamile kalıncamı 2ye çıkarıcazki
gunaydin kizlar nasilsiniz sevgili fundacim bizi sormussun canim cok sagol valla cokda iyi degiliz malum hazirlik derken kendimi ozellikle cok yordum ve dun cok agrim vardi neyse bugun biraz daha iyiyim evde temizlik vardi esyalarin yerleri degisti e biraz ucundan tutayim dedim tabi ben yerinde duramayan biriyim ve cok yorulduym hemsire eve geldiginde evi oyle gorunce cok kizdi bana kesinlikle dinlenicen dedi isin daha kotusude var canim uc gun sonra asansorumuz 1 ay boyunca calismayacak napacagimizi kara kara dusunuyoruz yarin gidip bebegin odasini getiricez ama ben ondan sonra anca haftada bir asagiya inebilecegim eve hapisim anliyacagin -tatlicadiarzu- canim neyse benden bu kadar senin durumun nasil iyimisin canim kac haftalik oldun simdi bulantilarin gectimi biraz insallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik gecirirsin ve sonunda melegini kucagina alirsin canim opuyorum seni :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?