Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

06EEbence içtigin ilacı kafana takma, hamile oldugunu anladıgın andan itibaren soumlusun sen. adet gecikmesi olmadan içtigin ilaçlardan, çektirdigin röntgenden vs sorumlu degilsin. bana gittiğim 2 ayrı doktor da böyle söyledi.. zaten adet gecikmesi olmadan önceki dönemde böyle şeyelrden etkilenseydi allah hamileligin belirtisini daha önce belli ederdi bizlere. bir de doktor, eger hamileysen emin ol etkilenmemiştir dedi, henüz bikaç tane hücreden ibaret oldugu için etkilenseydi gebelik zaten bozulurdu dedi. kardesim beline mr çektirmişti çocugu çok saglıklı dogdu..yani hiç düşünüp üzülme canım. öpüyorum

canımcım al bendende o kadar özellikle adetin 14. günü hiççç istemiyo canım -tatlicadiarzu-napcaz bilmiyom valla adet bitimindeki günlerde iyiydim tam bu yumurtlama günlerinde acayip uyku basıyo bir garip isteksizlik oluyo anlamadım gitti çocuk fikrini çok kafaya taktığımız içinmidir nedir bilmiyorum ama yumurtlama günleride geçince normale dönüyomdelikafadulden varmı arkadaşlar bu konuda bize tavsiyeleriniz ne lyapalım delikafaduldenbekliyoruzzzzzzzzzzzzz

canım hayırlı olsun biraz geç öğrendik bebeğini ama:ecrin_bebek: allah kucağına almayıda nasip etsin inşalah. bizede nasip eder inşallah. benimde iki kaybım var ve ikinci aylarında kaybettim. ve sonraki testte kan pıhtılşaması çıktı. sadece mthfr 677 heterozigot. senin kan pıhtılaşması değerlerin nasıldı. kaçlık iğne kullandın acaba canım.

canım selvihancımçok teşekkür ederim. ama sanırım 1.seçenek olan aştiden ankarayla kurtuluş daha kolay gibi görünüyo yani tek seferde hallediyosun galiba canım öylemi cahillik zor bacımmmmkafamçokkarıştı

Bu arada çalışmalara hızla devam etmemizi söylüyosun iyi güzelde sonuyok'un da dediği gibi inan yumurtlama günlerinde hiç canım istemiyo benim yaa napcaz billmiyorum:1shok:14.günde valla zorlaya zorlaya yaptım dermişimdelikafaduldenbugün 17. gün o günden beride tık yokdelikafaduldenzaten şuan o yumurtlama belirtisi olan akıntıda yok o yüzden boş yere yormak isteyorum kendimi delikafadulden

Ya canım birde ben birşey daha sorucam. son 3 aydır takip ediyorum. benim o akınta 10. günden başlıyo 14.güne kadar devam ediyo. 14.günün sonunda da kesiliyo. işte üç ay önce gazideki muayenede adetin 10. günüydü ve dominant folikül çıkmıştı yani baskın yumurta sanırım. bu durumda acaba ben 12. gün falanmı yumurtluyorum. birde bu akıntıyı görünce mi hemen ilişkide bulunacaz yoksa bir gün sonra falanmı. benim hain koca ankaradan bana ovulasyon testi almadı kızlar:1no2:biliyo tabi o günü kesin bilirsem diğer günler iş yatıyodelikafaduldenneyse sabah sabah çok açıklayıcı oldum galiba arkadaşlar dimi sırnaşık şeyevetttttttt burda sansür uyguluyorum kendimeyasakkelimeve kaçıyorum kızlar öptüm görüşürüz

sevgili papatya süreyyacım her ne kadar burda yeni olsamda dualarına benide eklemeni çok isterim:jeyyar:şaka bir tarafada bu güzel haberine diğer tüm arkadaşlarında sevindiği gibi inan bana bende canı yürekten çok sevindim allahım inşallah sana stressiz, korkusuz ve çok eğlenceli bir hamilelik yaşatsın:Saruboceq:diğer kayıplarımızdan sonra yeni bir hamilelikte yaşanan stresi ve gerginliği çok iyi bilirim insan o sevinci yaşayamaz bile o yüzden ben dua ederken neşeli bir hamilelik diliyorum allahımdan yani böyle tadını çıkara çıkara çok güzel geçsin o ayımız diyorum kafamızdan tüm kötü düşünceleri sil allahım diye dua ediyorum kendime ve burdaki arkadaşlarıma gerçekten insan tanımasada görmesede aynı şeyleri yaşadığımız ve aynı duyğuları paylaştığımız için duaların içinde sizler içinde dua eder buluyo kendini. ben tek tek isim saymıyorumda kadınlar kulübündeki benimle aynı derdi paylaşan tüm arkadaşlarıma diye genel geçiyodum ama şimdi burda çok sevdiğim ve bana çok yardımcı olan arkadaşlarım için tek tek üşenmeden dua ediyorum çok bağlandım buraya işlerimin aşırı yoğun olması bile etkilemiyo kaçamak kaçamak giriyorum:lepi:

burdaki kızlar hepimiz lütfü hocanın hastası olduk sanırım artık hocaylada konuşurken kadınlar kulübündeki arkaşlardan methinizi duydumdesem nasıl bakar bana bilmiyorumdelikafaduldeninşallah bende hamile kalırsam selvihancığımın tavsiyesiyle lütfü hocaya gidicem belki oralarda denk geliriz de nerden tanıycaz tabi birbirimizi:smiley-cool:

bu arada canım bu çinko olayını eğer bu ay hamile kalmazsam bende deniyim diyorum. adı nedir nasıl kullanılıyo detaylı yazarsan çok sevinirim. senin kan pıhtılaşma değerlerin neydi canım. benim sadecee mthfr 677 heterozigot. ankarada gazideki doktor sadece aspirin vermişti hamile kalınca. ama çok araştırdım burdaki arkadaşlarım başta celenim, selvihancım olmak üzere sağolsunlar bana çok destek oldular. onların sayesinde daha bir araştırmacı oldumdelikafaduldentüm proflara, tüp bebek merkezlerinne mail attım ve anket sonuçlarından iğne çıktııııııııı:enbuyukkk:umarım bizde mutlu sona ereriz canım. kendine ve teyzelerinin güzeline çok iyi bak olurmu öptüm :1hug:

canım çinko ile ilgili bilgi istemişsin ben hamilelikten önce 3 ay günde 1 er adet çinko(zinco 40mg tablet) + elevit + folbiol+ 15 günde bir dodex ampul (b12) kullandım hamileliği düşündüğün andan itibaren çinkoyu bırakıyorsun hamilelikte kullanılmıyor diğerlerini hamileliğin ilk 3 ayı kullanmaya devam ediyorsun yalnız folbiolü hamileliğin sonuna kadar kullanman gerekiyor hamilelikten 1 ay önce coraspirin kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrendiğim andan itibarende fraksiparin 0,4 ve aspirin kullanıyorum. inşallah en kısa sürede sen ve senin gibi hamilelik için uğraşan tüm arkadaşlar güzel haberi alır hepiniz için dua ediyorum allaha emanet oluna.s.:Saruboceq:

merhaba kızlar bugün nasılsınız bakalım hamile olan arkadaşlar özellikle lal mumamu ve marguerita sizin günleriniz yaklaştı heyecanızı düşünemiyorum bile allah o günleri bizede yaşatsın inşallah nazlı sido gelgit ecesem eserizmir papatyasüreyya sizler nasılsınız git gide çoğalıyoruz maşallah diyelim kızlar inşallah burası mutluluk topiği olur kızlar hepinizi çok öpüyorum özelliklede küçük meleklerinizi . allah meleklerimizi bize bağışlasın sağlıklı bir şekilde inşallah . hepiniz allaha emanet olun .:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar ben de 3 dusukten sonra bugun ogrendım kı(mthfr c677t) homozigot mutantmışım.drumla henuz gorusemedım.

bu konuyla ılgılı oncekı sayfaları da okuma fırsatım olmadı.
bana fıkır verebılecek var mı aranızda?

arkadaşım eski üyeyim ama uzun zamandır bağlanamıyordum bilgisayarı değiştirince hemen geldim, değeri tam bilmiyorum heterezigot yazıyordu, şimdi cleaxan 0,4 kullanıyorum iğnenin adını yanlış yazmış olabilirim paket yanımda değil
allaha şükretmemiz lazım enazından çaresi var ya çaresiz olsaydı, benim bebeğim şimdi öyle kıymetliki anlatamam onun yaşaması için nelere katlanıyoruz tedavi için profa gidiyoruz her ay evimizden 2 saat uzaklıkta doktorumuz muayenehanesine gidiyoruz hep bebeğine feda olsun yeterki o yaşasın herşeye razıyız
darısı tüm isteyenlere olsun

amin canım sanada geçmiş olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın kızını darısıda bizlere olur inşallah :Saruboceq:

sılaya canım benim sen nasılsın nasıl durumun bulantında varmış sanırım sakın korkma bitanem allahın izniyle hiç bir şey olmayacak sen moralini yüksek tut ve sevgini göster bebeğine o hissediyor seni .canım dualarım seninle meleklerini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın.allaha emanet ol:Saruboceq::1hug:

fundacım canım günaydın öncelikle. sanırım ben bu durumda çinko kullanamıycam galiba. bu aykorunmayı bıraktık çünkü. ve nisan 11 adet tarihim. sen hamileliikten önce 3 ay hamileliği düşündüğün ay bırakılcak demişsin gülüm. canım aspirin 100 mg. kullanıyosun dimi iğnenin yanında. canım tüm iyi dileklerin için ve duaların için teşekkür ederim şu mübaret cuma günü inşalah sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım benim. merak etme allahım herkesin güzel kalbine göre veriyo bu sitede çok öptüm seni

evet canım aspirini 100 mg kullanıyorum ama folbiolü kesinlikle ihmal etme doktorum gebeliğin 16.haftasına kadar şiddetle tavsiye ediyoruz dedi aklında bulunsun bende günde 2 taneye çıkardım şimdi a.s.

hoş geldin tekrardan aramıza o zaman gülüm:sm_cool: biliyomusun ben iki düşükten sonra tahlil sonuçlarını almaya gidince inşallah az oranda kan pıhtılaşması çıkar diyerek gittimhiç bir şey çıkmaması daha kötüydü çünkü benim için tam bir bilinmezlik olucaktı:1shok:en azından şimdi derdimin ne olduğunu biliyorum ve yoğun bir pıhtılaşma olmadığı için de şükrediyorum :Saruboceq:ama çok mücadele ettim ve çok araştırdım bu pıhtılaşma olayını. çünkü benim durumumda sadece hap dedi bir doktor. ama araştırmalarım sonucunda iğne kullanmam konusunda karar kıldım canım . birdaha kaybetmek istemiyorum çünkü bebeğimi beni anlıyosun dimi:1no2:

canım seninde dediğin gibi biz elimizden gelen herşeyi yapalımda takdir allahın. bende hamile kalınca ankarada lütfü bey varmış burdaki arkadaşlar çok methediyolar. ona gidicem inşallah. ama sen yine şanslısın bizim bura ankaraya tam 6 saat düşün artıkama :CüvCüv:şu hali görebilmek için herşeye razıyım. göbişimin kocamannnnnnnnn olmasını istiyorum içimde ukte kaldı bu benim inan bana:çok üzgünüm:en çok 2,5 aya kadar dayandı bebeklerim tam alıştım derken bırakıp gittiler beni:a015:şimdi nerde koca koca göbişler görsem gıptayla bakıyorum benimde olucakmı o ayları görücekmiyim diyorum hep:çok üzgünüm:

evet canım aspirini 100 mg kullanıyorum ama folbiolü kesinlikle ihmal etme doktorum gebeliğin 16.haftasına kadar şiddetle tavsiye ediyoruz dedi aklında bulunsun bende günde 2 taneye çıkardım şimdi a.s.

fundacım senin doktorundamı lütfü beydi acaba. bu arada 2 folbiol fazla gelmezmi acaba.ben şuan tek kulanıyorum. hamile kalıncamı 2ye çıkarıcazki

fundacım senin doktorundamı lütfü beydi acaba. bu arada 2 folbiol fazla gelmezmi acaba.ben şuan tek kulanıyorum. hamile kalıncamı 2ye çıkarıcazki

hayır canım benim doktorum lütfü bey değil ama belli dönemlerde kendisine gitmeyi düşünüyorum hamile kaldıktan sonra günde 2 tane kullandırdı ben bu hafta 2 taneye çıkardım zaten vücut fazlasını dışarı atıyor vücutta depolanan bir vitamin değil kaydirigubbakcemile2

gunaydin kizlar nasilsiniz sevgili fundacim bizi sormussun canim cok sagol valla cokda iyi degiliz malum hazirlik derken kendimi ozellikle cok yordum ve dun cok agrim vardi neyse bugun biraz daha iyiyim evde temizlik vardi esyalarin yerleri degisti e biraz ucundan tutayim dedim tabi ben yerinde duramayan biriyim ve cok yorulduym hemsire eve geldiginde evi oyle gorunce cok kizdi bana kesinlikle dinlenicen dedi isin daha kotusude var canim uc gun sonra asansorumuz 1 ay boyunca calismayacak napacagimizi kara kara dusunuyoruz yarin gidip bebegin odasini getiricez ama ben ondan sonra anca haftada bir asagiya inebilecegim eve hapisim anliyacagin -tatlicadiarzu- canim neyse benden bu kadar senin durumun nasil iyimisin canim kac haftalik oldun simdi bulantilarin gectimi biraz insallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik gecirirsin ve sonunda melegini kucagina alirsin canim opuyorum seni :1hug:

fundacım doğru söylüyosun aslında bu folik vücutta depolanmıyomuş fazlasından bir zarar gelmez bu durumda:)) lütfü beyi burda kızlar çok methettiği için merak ettim seninde gidip gitmediğini. birde ben bu profa mail attım adam hemen yanıtlamış içime çok sindi açıkcası. birde ben gibi düşünüyo. yani ben gibi derken fikirlerini beğeniyorum. ve mantıklı geliyo önemli olanda bu sanırım. gazideki doktor bana iğnenin gereksiz olduğunu söyledi ama meğerse tedavi nitelikte olmayan ama koruyucu nitelikte olan iğneler varmış onlarda verebilirdi ben ısrarla sordum çünkü bu iğne işini. birde progestan kullanmayı saçma buldu. düşecek olan bebek zaten düşer falan dedi. ama benim içimin rahat etmesi için zararlı bir şey değilmiş bu proğestan verebilirdi diye düşünüyorum. lütfü beyde bu soruların hepsini cevabı var gibi geliyo bana.

canım benim anlıyorum seni sende bir işin ucundan tutmak istiyorsun ama öncelikle bebeğini ve sağlığını düşünmek zorundasın biliyosun bu yüzden kendine çok dikkat et hemşire doğru söylemiş lütfen yorma kendini streste yapma klava: yoksa oklava geliyor ona göre evin altıncı kattaydı sanırım asansörün bozulmasıda kötü olmuş ama üzülme canım kafana takma yapacak bir şey yok ne güzel bebek odanda geliyor şimdi evinin rengi bile değişecek çok hoş bir duygudur artık bebeğin gelene kadar eşyalarını seversin lütfen yorma kendini ve boşyere stres yapma kendine tamam canım kaydirigubbakcemile2

residevrim37 arkadaşım hiç üzülme biliyorum söylemesi kolay ama bende aynen senin durumundaydım herşeyden umudumu kesmiştim benim bebeğim olmayacak artık diye düşünmeye başlamıştım gerçi halada tedirginim kucağıma alınca geçecek korkularım, 8 aylık olmam yinede rahatlatmış değil ama bugünlere gelmek bir mucize gibi
ilk başlarda herkes çok yadırgadı durumumu aaa iğnemi yapıcaksın aaa nasıl bir hastalık bu diyenler oldu ama bir süre sonra herkes alıştı hatta unuttular iğne yaptığımı eşim bile unuttu kendim yapıyorum yaa, demem şu ki iğne dediyse doktorun kaçma bide bu işte ii bir doktor olmalı benim doktorumun hastalarının çoğu benim gibi olanlar ve allahıma çok şükür beni bugünlere getirdi doktorum, inşallah getireceksiniz sevicez bebeği daha diyor doktorum inşallah diyorum allahın izniyle önceden bu kadar almazdım ağzıma bu kelimeyi -allahın izniyle- ama şimdi dilimden düşürmez oldum çünkü yarın ne olacak bilemiyor insan
biz 2 aylık olduğumuzda iğne kullanmamıza rağmen korkuyorduk tuttumu acaba kalbi atıyormu diye korkuyorduk çünkü önceki bebeklerimde hiç kalp atışı olmadı, bunu duyduğumda masada ağlayarak kaldım eşim ve ben birbirimize sarılıp ağladık kalbini duyduğumuzda bir mucizeydi çünkü, önce allahıma sonra doktoruma sonra iğneye şükürler olsun
ümidini yitirme arkadaşım kimse yitirmesin çaresiz dert olmasın yeterki :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…