arkadaslar calikusundan haber varmi cok morelsizdi en son.
insallah papatya sureyya gibi o da bi mujdeli haberle gelir
Silaya sen nasilsin canim benim.:teselli:
Ben hep buralardayim üzüntülü haber alinca inan ne yazacagimi ,nasil teselli edecegimi bilemedigim icin hic yazmamayi tercih ettim.
Dualarim sizlerle Insallah Allahim tüm hamile olanlarin yüzünü güldürür ve senelerce bekledikleri mükafati verir.
Rabbim bu yolda hic bir insani daha fazla bekletmeden muradini verir Insallah.
Benim gibi bekleyenlerede saglikli bir sekilde hamilelik nasip eder.
Bu ayda asilama yapildi bekliyorum canim.
Adet günü yaklastikca heyecandan ölecegim sanki , sonra yine ayni hayel kirikligi ve yeniden bekleyis ,iste böyle günleri gecirmeye calisiyorum.
Haftaya kizkardesim Allah izin verirse dogum yapacak. En azindan onun bebegiyle arada bir vakit gecirir dertlerimi unutmaya calisirim.
Teyze zaten anne yarisi demektir anne olamadim ama en azindan teyze olacagim.
Eger bu yolun sonunda bekledigimiz bebegimiz cennetten bize gelmesse ozaman bizde arkadaslarin yada akrabalarimizin bebisleriyle bu hasretimizi giderebiliriz Insallah.
Dün evde bos besik filmine baktim önceden o filmi cok sacma buluyordum ama kendim 7 seneden beri bebek sahibi olamadigimi düsününce kendimi o kadin gibi hissettim ve ozaman o filimdeki her sahne icimi yakti. Ay kafa sisirdim yine yazmiyom yazincada cenem düsüyo.
ya kizlar ben kusuyorum aslinda ikinmak istemiyorum
bebege bi zarari dokunacak diye odum kopuyo
paranoyak oldum valla 3 dusuk yapinca
günaydın kızlar.. bugun arkadasım dogum yaptı, sabaha karşı normal dogum yapmış. duyar duymaz gözyaşlarımı tutamadımsenağlama çok mutlu oldum. ya bişey dicem düşük yaptıktan sonra kimin dogum haberini alsam aglamaya baslıyorum Çok üzgünüm çoook bi anlam veremiyorum kendime.. benim gibi olan varmı acaba???
Canım belizcim çok teşekkür ederim, umarım iyisindir...Üzgünsen ne olur üzme kendini , seni çok iyi anlıyorum...Allahın belirlediği bi zaman var , o zaman mutlaka dileğine kavuşacaksın...Umarım çok az kalmıştır , bir an önce mutlu olursun...Dua ettiğimi bil canım...Kendine iyi bak , sevgiler...Papatyasüreyyacım çok çok tebrik ederim, inanki senin adına çok mutlu oldum, Allahın izniyle bu sefer olucak inşallah, sağsalim alıcaksın kucağına. Kendine çok dikkat et canım sevgiler....
merhaba 06EE,kahvelokum marguerita sağolun arkadaşlar öyle ya kendimi yıpratıyorum başka bir şey değil .kahvelokum sanırım doktorumuz aynı yanılmıyorsam inş. bizde hayırlısıyla sevinçli haberler paylaşırız.atlamış olabilirim ama rahatsızlığın tam olarak ne idi ? görüşmek üzere...marguerita doğuma giderken sen ve lal dua edin lütfen bizim için şu evhamlarımdan kurtulayım bende inş. tez zamanda bende seni öpüyorum sevgiler..
hadi sırada umut sevgim,çalıkuşu 1978,reisdevrim 37,06EE,sonuyok ,kahve lokumusiz varsınız.dualarım sizlerle.içimdeki ses en kısa xzamanda sizlerdende güzel haberler alacağımızı söylüyor.hadi moral bozmak yok artık bıkmadan usanmadan çalışmalara devamkaydirigubbakcemile.allaha emanet olun sevgilerle
canım bana senin gaz sıkışman var gibi gelio CADIARZU hem ağrın hem şişliğin var.ama normal eğer sorun buysa endişelenme :teselli:
hay allah :çok üzgünüm: canım tutabildğin kadar tut.tuzlu mideni tutucak şeyler ye.evde cok kokulu seyler pişirme..yanına bi kova al içine torba gecir üstüne bi tepsi koy.o hep yanında olsun.kalkma kusmak için yerinden.olduğun yerde otur kus içine.kirlenince eşin değiştirsin torbayı.cok zorlamazsan bişicik olmaz korkma annesi :teselli: o zaten sıkı sıkı tutundu sana..sen bol bol sev onu :teselli: o seni hissediyor ve suan sevgine ihtiyacı varr.aklına mideni getirme tamammı :teselli:
yaaa evet bende hep aynı seyi düşünüyorum dua ederken kaydirigubbakcemile3 residevrim diyorum sonuyok diyorum vs...ii de bunlar kim kaydirigubbakcemile3 tamam rabbim bilio aklımdan gecenleri de dua ederken komik oluo nickleri söölemek allahtan komik yok pek.bi kahvelokum var kaydirigubbakcemile3
Canım belizcim çok teşekkür ederim, umarım iyisindir...Üzgünsen ne olur üzme kendini , seni çok iyi anlıyorum...Allahın belirlediği bi zaman var , o zaman mutlaka dileğine kavuşacaksın...Umarım çok az kalmıştır , bir an önce mutlu olursun...Dua ettiğimi bil canım...Kendine iyi bak , sevgiler...
06EEbence içtigin ilacı kafana takma, hamile oldugunu anladıgın andan itibaren soumlusun sen. adet gecikmesi olmadan içtigin ilaçlardan, çektirdigin röntgenden vs sorumlu degilsin. bana gittiğim 2 ayrı doktor da böyle söyledi.. zaten adet gecikmesi olmadan önceki dönemde böyle şeyelrden etkilenseydi allah hamileligin belirtisini daha önce belli ederdi bizlere. bir de doktor, eger hamileysen emin ol etkilenmemiştir dedi, henüz bikaç tane hücreden ibaret oldugu için etkilenseydi gebelik zaten bozulurdu dedi. kardesim beline mr çektirmişti çocugu çok saglıklı dogdu..yani hiç düşünüp üzülme canım. öpüyorum
marguerita o arada yazının devamını getireyim biraz yoğunumki anlatamam cevabı bile 9-10 girişten sonra yazabildim neyse bizde haftaya taşınıyoruz bu nedenlede evde hazırlık var yarın taşınacağımız eve temizlikçi gelecek bana kalsa temizlikçi istemezdim kimsenin yaptığı içime sinmez çünkü ama yapacak bir şey bebeğim için herşeye katlanıyoruz dün biraz evi toparladık kendimi yormadım tabi sadece vitrindeki malzemeleri toparladım eşime bıraksam hepsi birbirine girerdi herhalde yarın annem gelecek evi toplayacak yani bizdede taşınma telaşı hiç sorma hayırlısıyla bitseydi karışıklığıda hiç sevmem bebeğimde en son iyiydi teyzesi 6 nisanda ikili test için gideceğiz inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere sende kendine çok dikkat et herşeyden önce bebeğini düşün allaha emanet ol Şeniz
canim sende kendine cok dikkat et ne guzel yardimci tutabiliyorsunuz biz onuda yapamiyoruz burada cok zor bulmak bulsanda dil bilmiyorsun herseyi anlatamiyorsun bizde akrabalardan es dosttan yardim bekliyoruz hic sorma o tasinma yuzunden ben tam 5 ay ertelemistim gebeligi benneyaptımki ama tasinir tasinmazda hemen korunmayi biraktim ve ikinci ayda kaldim cok sukur kaydirigubbakcemile3yani 6 ay rotarli geldi oglum neyse saglik olsun degilmi insallah seninde ikili testin iyi cikar canim ve guzel huzurlu bir gebelik gecirirsin canim opuyoruz oglumla ben sen ve bebisini :1hug:
kahvelokum marguerita sağolun arkadaşlar öyle ya kendimi yıpratıyorum başka bir şey değil .kahvelokum sanırım doktorumuz aynı yanılmıyorsam inş. bizde hayırlısıyla sevinçli haberler paylaşırız.atlamış olabilirim ama rahatsızlığın tam olarak ne idi ? görüşmek üzere...marguerita doğuma giderken sen ve lal dua edin lütfen bizim için şu evhamlarımdan kurtulayım bende inş. tez zamanda bende seni öpüyorum sevgiler..
günaydın kızlar.. bugun arkadasım dogum yaptı, sabaha karşı normal dogum yapmış. duyar duymaz gözyaşlarımı tutamadımsenağlama çok mutlu oldum. ya bişey dicem düşük yaptıktan sonra kimin dogum haberini alsam aglamaya baslıyorum Çok üzgünüm çoook bi anlam veremiyorum kendime.. benim gibi olan varmı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?