Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar.. bugun arkadasım dogum yaptı, sabaha karşı normal dogum yapmış. duyar duymaz gözyaşlarımı tutamadımsenağlama çok mutlu oldum. ya bişey dicem düşük yaptıktan sonra kimin dogum haberini alsam aglamaya baslıyorum Çok üzgünüm çoook bi anlam veremiyorum kendime.. benim gibi olan varmı acaba???

arkadaslar calikusundan haber varmi cok morelsizdi en son.
insallah papatya sureyya gibi o da bi mujdeli haberle gelir

bazen a şağıda görüorum ama sanırım sadece okumakla kalıyor ve gönuldn takıp ediyor bizi.bazen bende öyle yaparım.moralı bozuktu yada aynı sıkıntıları yasamaktan yorgun..
inşallah dediğin gibi en kısa zamanda guzel haberlerle gelir

Papatyasüreyyacım çok çok tebrik ederim, inanki senin adına çok mutlu oldum, Allahın izniyle bu sefer olucak inşallah, sağsalim alıcaksın kucağına. Kendine çok dikkat et canım sevgiler....

dediğim gibi hep sessizce takıp ediyormussun yazmıssın ama ben görmeden yazmısım.şişir canım şişir kafamızı biz ne için buradayız değilmi yazacaksın tabı uzun uzun.

ya kizlar ben kusuyorum aslinda ikinmak istemiyorum
bebege bi zarari dokunacak diye odum kopuyo
paranoyak oldum valla 3 dusuk yapinca

hiiiiiiiiççççççç korkma canım inşallah birşey olmayacak.ben elimde poşetlerle yasıyordum o kadar cok kusuyordum hatta afedersin bazen idrarım bile kaçıyordu ama bak birşey olmadı cok şükür oyle böyle 20 haftalık olduk.sende atlatacaksın bu dönemleri korkma.

işte senin gibi olan biride ben canım iyice duygusallaştık valla yada kendi adıma diyorum ki kafayı yiyorum galiba benimde 6 aylık hamile arkadaşım var onu görünce ağlamak geliyor içimden çok hüzünleniyorum nedense ama kızda yanlış anlar diye bişi de demiyorum gerçi o da gebeliği konusunda fazla bişi söylemiyo bana çünkü ben üzülmeyeyim diye çok zor inan bide sen doğuma yaklaştın iyiyce ya belki ondan duygusallık artmıştır canım

marguerita o arada yazının devamını getireyim biraz yoğunumki anlatamam cevabı bile 9-10 girişten sonra yazabildim neyse bizde haftaya taşınıyoruz bu nedenlede evde hazırlık var yarın taşınacağımız eve temizlikçi gelecek bana kalsa temizlikçi istemezdim kimsenin yaptığı içime sinmez çünkü ama yapacak bir şey bebeğim için herşeye katlanıyoruz dün biraz evi toparladık kendimi yormadım tabi sadece vitrindeki malzemeleri toparladım eşime bıraksam hepsi birbirine girerdi herhalde yarın annem gelecek evi toplayacak yani bizdede taşınma telaşı hiç sorma hayırlısıyla bitseydi karışıklığıda hiç sevmem bebeğimde en son iyiydi teyzesi 6 nisanda ikili test için gideceğiz inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere sende kendine çok dikkat et herşeyden önce bebeğini düşün allaha emanet ol Şeniz

Papatyasüreyyacım çok çok tebrik ederim, inanki senin adına çok mutlu oldum, Allahın izniyle bu sefer olucak inşallah, sağsalim alıcaksın kucağına. Kendine çok dikkat et canım sevgiler....
Canım belizcim çok teşekkür ederim, umarım iyisindir...Üzgünsen ne olur üzme kendini , seni çok iyi anlıyorum...Allahın belirlediği bi zaman var , o zaman mutlaka dileğine kavuşacaksın...Umarım çok az kalmıştır , bir an önce mutlu olursun...Dua ettiğimi bil canım...Kendine iyi bak , sevgiler...

merhaba 06EE,
iyi dileklerin için tşk ederim. sinan hocanın hastasıyım ben. ben de faktör V leiden heterezigot ve paı homozigot var. bi de geçen tekrar mthfr 1298 yapıldı ama almadım sonucu, merakta etmiyorum açıkcası :jeyyar: bende daha önemli olan sorun bağışıklık sitemiyle alakalı. gebelik için uğraşıyoruz bu ara ama bu düşünce ve uğraş bile bence gebe kalma sürecini uzatıyor. takmıycam desem bile kendimi gün sayarken buluyorum. ama her şeyin hayırlısı.. Rabbimin en doğru zamanda nasip edeceğine inanıyorum. inş. en kısa zamanda biz de güzel haberlerimizi paylaşırız...sevgiler...

selvihan teşekkürler.... ne güzel bizim için dua eden birilerinin olması...dua eden bütün herkese tşk ediyorum.. sevgiyle...:1hug:

:ecrin_bebek: şiştt niye komikmiş bakiyim benim nickim hı??klava: hem ben sana küsüm zaten, bana torpilli dua okumamıştın sen, hatırlıyorum.. öyle olsun....

:CüvCüv:
Çok teşekkür ederim canım, bundan sonrada dua etmeye devam et hepimiz için hamilelerin duası makbul olur derler yaaa....:CüvCüv: ben şuan sabırla bekliyorum, bunada alıştım galiba, genetik tahlillerimin sonucunu bekliyorum, ona göre bir yol çizicez bakalım hayırlısıyla,

teşekkür ederim ilgin için dualarımdasın dualarındayımdır inş. hayırlı haberlerini duyarız burdan sevgiler...

canim sende kendine cok dikkat et ne guzel yardimci tutabiliyorsunuz biz onuda yapamiyoruz burada cok zor bulmak bulsanda dil bilmiyorsun herseyi anlatamiyorsun bizde akrabalardan es dosttan yardim bekliyoruz hic sorma o tasinma yuzunden ben tam 5 ay ertelemistim gebeligi benneyaptımki ama tasinir tasinmazda hemen korunmayi biraktim ve ikinci ayda kaldim cok sukur kaydirigubbakcemile3yani 6 ay rotarli geldi oglum neyse saglik olsun degilmi insallah seninde ikili testin iyi cikar canim ve guzel huzurlu bir gebelik gecirirsin canim opuyoruz oglumla ben sen ve bebisini :1hug:

marguerita yinede kendini fazla yorma artık sonuna geldin bebeğin sağlıklı gelsin gerisini boşver bu arada kaç haftalık oldun görüşmek üzere...
selvihancım sağol canım burda hepimiz birbirimize desteğiz inan ,herşey gönlünce olsun..
reisdevrim ve funda bende çinko kullanıyorum ama bana doktorum haftada 2 defa dedi fazlası deride döküntü kaşıntı yapar demişti.yine görüşmek üzere sevgiler...

sevgili 06EE insallah doguma giderken dua edebilecek durumda oluruz canim yaa :jeyyar: -tatlicadiarzu- cunku benim bu ikinci dogumum nasil oldugunu cok iyi biliyorum yani senağlama cok zordu anliyacagin delikafadulden ama aklimdasiniz hepiniz insallah aklim yerinde olurda dualar ederim sizlere :1shok:

Canlarim nasilsiniz bugün.
Inanin benim icin ikinci bir aile oldunuz burda.
Hergün okumadan yapamiyorum aklim hep sizlerde.
önceden kendimi cok yanliz hissediyordum ve bu dert sadece bende var saniyordum ama cok sükür sizlerle tanistim ve artik yanliz degilim artik bir ümidim var.
Sizleri cokkk seviyorum ve iyi hafta sonu diliyorum hamiscikler kendinize ve bebislere iyi bakiniz kocalariniza lütven söyleyin sizleri simartsinlar.

lalcim duygularin gayet normal ayni seyleri hepimiz yasiyoruz ve yasadik canim senağlama sen normal dogummu yapicaktin bide ne kadar kaldi doguma tarih belli oldumu yani allah yardimcimiz olsun opuyorum canim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…