Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

haklısın canım yurtdışında olmak çok zor fazla bir kimse yoktur yardımcı olacak en azından yardım edemesekte dertlerini sevinçlerini paylaşan bizler varız bizde eş dost bulamayım tanımadığımız birine temizlik yaptırıyoruz olsun hiç önemli değil herşey bebeklerimiz için . 5 ay ertelemişsin ama sonuçta meyvesini almışsın bulup tekrar kaybetmesi daha zor burda hepimiz yaşadık bunları bu yüzden herşeyden önce kendimize stres yapmıyoruz bebeklerimizi üzmüyoruz inşallah sende sorunsuz bir doğum yaşarsın bitanem herşey gönlünce olsun oğluşunu ve seni çok öpüyorum allaha emanet olun:Saruboceq:Şeniz

arkadaşlar pazartesi için randevu aldım. dualarınızı eksik etmeyin olurmu.şimdiden panik oldum bile.birşey soracam ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar ne zaman girdiniz hatırlıyormusunuz. aslında doktorum bana 5 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamadım 4 hafta oldu yani 1 ay yetti bana bebeğimi görmek isityorum içim rahat etsin. 20 haftam bitti Allaha şükür. ayrıntılı ultrason için uygun mu acaba...

canim benim haftalar karisti desem yeridirkafamçokkarıştı o yuzden ne desem bilmiyom ama benim hesabima gore mayisin 20 sinden sonra heran olabilir dogum cunku ultrason baska veriyor ben baska biliyorum neyse onemli degil onemli olan saglikli olmasi gerisi bos opuyorum seni guzel haberlerinide bekliyorum kaydirigubbakcemile

canım benim dualarımız seninle inşallah güzel haberler dönersin :Saruboceq:ama ayrıntılı ultrason ne zaman olur bende bilmiyorum neyse ben sizden gerideyim sizin deneyimleriniz banada yol gösterecek ne güzel . haklısın bencede 4 hafta yeter doktorum beni 2 haftada bir çağırıyor biraz geç olsa ne yaparım bilmiyorum galiba ilerki zamanlarda benimkide öyle çağırır ama ben arada bir kaçamak yaparım çatlarım yoksadelikafadulden

fundacım sağol canım. umarım işler yolunda giderde ben de sana hafta hafta anlatırım yapılacakları. inşallahhh.

ARKADASLAR ANLADIGIM KADARIYLA SADECE BIRBIRINIZLE KONUSUYORSUNUZ
AMA BEN YINE DE SORAYIM BELKI BIR BILEN CEVAPLAMAK ISTER;
3 dusugumun ardından ,dusuklerle ılgılı son testlerımın sonuclarını da aldım

faktor v ( leıden) normal
faktor v H1299r normal
mthfr A1298c normal

ama mthfr C677T homozigot mutant

dıyor bunun anlamını bılen var mı?

canım bildiğim kadarıyla senin pıhtılaşma sorunun heterozigotlara göre daha fazla ve düşüklerinin sebebide bu ve sende bizim gibi gebeliğin başlangıcından sonuna kadar hatta doğumdan sonra bi 6 hafta kadarda iğne kullancaksın umarım yardımcı olmuşumdur

sagol arkadasım baska bır sey daha sorabılır mıyım;
bebekle alakalı bır sıkıntı olur mu pekı .onun gelısımı vs ıle ılgılı.
bır de sımdıden kullanmak zorunda oldugum bırseyler var mı acaba?
pazartesı ıcın randevu aldım drla da gorusecegım ama tecrubelerınızden faydalanmak ıstedım..
sagol..

sevgili şule yüksel sende hoşgeldin aramıza... burda herkes herkesle konuşur.....burdaki bi çok insanla aynı kaderi paylaşıyoruz. hepimiz bi kaç kere düşük yaptıktan sonra rahatasızlığımızı öğrenebildik...... eziyetli ve çok yıpratıcı yollardan geçtikten sonra burda buluştuk tesadüfen.... sonuçlara göre sendede kan pıhtılaşması var... tek bir geninde mutasyon çıkmış buda kötünün iyisi demek... hamile kalmadan önce kendine iyi bir riskli gebelik uzmanı bul ... bazı doktorlar bi,zim durumuzdaki insanlara iğne önermiyor ama kesinlikle kullanmalısın...asprin senin için yeterli olur diyen doktor babanın oğlu olsa ondan uzak dur bence...... bende seninle hemen hemen aynı durumdayım.... iki düşükten sonra yapılan testler sonucunda mthfr 1298 heterezigot olduğumu öğrendim... şimdi 14 haftalık hamileyim.... hergün aspirin , folbiol, becozmy - C ve faxiparin 0,3 lük iğne kullanıyorum...muhtemelen seninde tedavi şeklin başka bir sorun yoksa 3 aşağı beş yukarı böyle olacaktır. şimdilik aklıma gelenler bunlar... sormak istediğin bişey olursa yine görüşürüz.......

slm kızlar ben aranıza yeni katılıyorum benimde karnımda bebeğim öldü 3aylık ölüm sebebi kan pıhtılaşması dediler kürtaj oldum 5ay korunduk kürtajdan sonra şimdide 1 buçuk yıldır korunmadığımız halde olmuyo sebep yok herşey normalmiş eşiminde benimde ama ben kafayı yemek üzereyim sizin ne kadar sonra olduÇok üzgünüm çoook

sagol arkadasım hem umut hem destek oldunuz.ben dr konusunda da kararsızım cunku sımdıye kadar kac dra gıttıyse bunu arastırmadılar bıle hamıleyken bıle bıldıklerı halde bana bebe aspırını verdıler o kadar.
bana tavsıye edebılecegınız bır dr var mı
ıstanbuldayım

sevgili papatya süreyya tebrik ederim canım... hamile kalmayı ne kadar çok istediğini biliyorum...... hatta geçen gece seni düşündüm acaba neden hiç girmiyor diye.... sonra bilg. bir açtımki hamilesin... inşallah sonuna kadar güzel geçer arkadaşım... bende ilk öğrendiğimde 3+6 günlüktü...ve kafam karmakarışıktı....... o günlerde sudan çıkmış balık gibiydim.... acaba normal bir gebelikmi geçiriyorum, kese oluşcakmı, içinde bebek varmı, kanamam olcakmı, kalbi atacakmı, atınca yeniden dururmu gibi gibi..... sonu gelmeyen eşimi çileden çıkartan bir sürü soru... sen böyle yapma inan sonuç değişmiyo.... hamileliğinin tadını çıkar...tüm bunları düşünürken bir bakmışsın karnın büyümeye başlıyo.... inşallah hepimiz sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız...

evet canım eceseminde dediği gibi öncelikle riskli gebelik uzmanı bulmanı tavsiye ederim benim dr um en az 2 ay coraspin ve folik asit kullanmamı sonra korunmayı bırakmamı istedi ve nisanda çalışmalara başlıcaz:lepi: ve gebelik oluştuğu andan itibaren iğne kullanıcaz iğne kullanıldığı sürece bebekle ilgili bi sorun olmuyo şunuda belirtmek istiyorum ben hiç düşük yaşamadım benim doğum kontrol hapına bağlı toplardamar tıkanıklığı oldu ve araştırmalar sonucu protrombin heterozigot olduğum ortaya çıktı burdaki herkesin genelde 2 den fazla düşüğü var allah hepimize yardım etsin zor bi süreç

ecesem bu arada bende lütfü beye gittim onun gebeliktede ona devam etmeyi düşünüyorum giden herkes çok memnun sen memnunmusun tahlilleri tetkikleri özeldemi yoksa hacettepedemi yaptırıyo öğrenebilirmiyim

arkadasım bence sen de bu testlerı ıste drundan cunku benı hıcbır sey yok dıye 5 yıl oyaladılar tup bebek bıle yapıldı!!!! bos yere ılaclar aldım..

sevgili smmm06 lütfü beyden inanılmaz menmunum... tahlilerimi hacettepede yaptırıyorum... tahlil için hiç özele gitmedim henüz.... lütfü bey 2 seçenek sunuyor.... birisi düzen labart. diğeri hacettepe.... hacettepede iki tane hemşiresi var....hatice hanım ve gülderen hanım.... onlara isteiği tetkiklerin adını yazıyor orda hemen kan verip çıkıyorsun... sonuç takibini onlar yapıyor....emin ol sende çok memnun kalcaksın...benim ilk doktorum malesef sinan beydi.... sinan hocadan sonra lütfü beyle tanışınca hazine bulmuş gibi oldum.....

selam smmm06 gecmis olsun canim senin pihtilasma seviyenle sanirim benimki ayni 20210 protrombin heterozigot ilk defa bu topikte benimle ayni gurupta olan biriyle karsilastim ne guzelki hic dusugun yok daha once hic gebe kalmadinmi onu merak ettim yoksa bu ilk denememi olacak insallah kisa zamanda guzel haberlerini burdan bizlere verirsin canim sevgilerle a.s.

ecesem bende şimdi sinan hocanın hastasıyım ve çok da memnun olduğum söylenemez hep asistanları ile muhattap oluyorum. sen iki hocayı da görmüşsün aradaki farkdan biraz bahsedebilir misin? tedavi olarak sence farklı olan ne idi?lütfen yardımcı olur musun kafam çok karışık:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…