canim sende kendine cok dikkat et ne guzel yardimci tutabiliyorsunuz biz onuda yapamiyoruz burada cok zor bulmak bulsanda dil bilmiyorsun herseyi anlatamiyorsun bizde akrabalardan es dosttan yardim bekliyoruz hic sorma o tasinma yuzunden ben tam 5 ay ertelemistim gebeligi benneyaptımki ama tasinir tasinmazda hemen korunmayi biraktim ve ikinci ayda kaldim cok sukur kaydirigubbakcemile3yani 6 ay rotarli geldi oglum neyse saglik olsun degilmi insallah seninde ikili testin iyi cikar canim ve guzel huzurlu bir gebelik gecirirsin canim opuyoruz oglumla ben sen ve bebisini :1hug:
marguerita yinede kendini fazla yormaartık sonuna geldin bebeğin sağlıklı gelsin gerisini boşver bu arada kaç haftalık oldun görüşmek üzere...
selvihancım sağol canım burda hepimiz birbirimize desteğiz inan ,herşey gönlünce olsun..
reisdevrim ve funda bende çinko kullanıyorum ama bana doktorum haftada 2 defa dedi fazlası deride döküntü kaşıntı yapar demişti.yine görüşmek üzere sevgiler...
arkadaşlar pazartesi için randevu aldım. dualarınızı eksik etmeyin olurmu.şimdiden panik oldum bile.birşey soracam ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar ne zaman girdiniz hatırlıyormusunuz. aslında doktorum bana 5 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamadım 4 hafta oldu yani 1 ay yetti bana bebeğimi görmek isityorum içim rahat etsin. 20 haftam bitti Allaha şükür. ayrıntılı ultrason için uygun mu acaba...
ARKADASLAR ANLADIGIM KADARIYLA SADECE BIRBIRINIZLE KONUSUYORSUNUZ
AMA BEN YINE DE SORAYIM BELKI BIR BILEN CEVAPLAMAK ISTER;
3 dusugumun ardından ,dusuklerle ılgılı son testlerımın sonuclarını da aldım
faktor v ( leıden) normal
faktor v H1299r normal
mthfr A1298c normal
ama mthfr C677T homozigot mutant
dıyor bunun anlamını bılen var mı?
ARKADASLAR ANLADIGIM KADARIYLA SADECE BIRBIRINIZLE KONUSUYORSUNUZ
AMA BEN YINE DE SORAYIM BELKI BIR BILEN CEVAPLAMAK ISTER;
3 dusugumun ardından ,dusuklerle ılgılı son testlerımın sonuclarını da aldım
faktor v ( leıden) normal
faktor v H1299r normal
mthfr A1298c normal
ama mthfr C677T homozigot mutant
dıyor bunun anlamını bılen var mı?
sagol arkadasım baska bır sey daha sorabılır mıyım;
bebekle alakalı bır sıkıntı olur mu pekı .onun gelısımı vs ıle ılgılı.
bır de sımdıden kullanmak zorunda oldugum bırseyler var mı acaba?
pazartesı ıcın randevu aldım drla da gorusecegım ama tecrubelerınızden faydalanmak ıstedım..
sagol..
evet canım eceseminde dediği gibi öncelikle riskli gebelik uzmanı bulmanı tavsiye ederim benim dr um en az 2 ay coraspin ve folik asit kullanmamı sonra korunmayı bırakmamı istedi ve nisanda çalışmalara başlıcaz:lepi: ve gebelik oluştuğu andan itibaren iğne kullanıcaz iğne kullanıldığı sürece bebekle ilgili bi sorun olmuyo şunuda belirtmek istiyorum ben hiç düşük yaşamadım benim doğum kontrol hapına bağlı toplardamar tıkanıklığı oldu ve araştırmalar sonucu protrombin heterozigot olduğum ortaya çıktı burdaki herkesin genelde 2 den fazla düşüğü var allah hepimize yardım etsin zor bi süreç
ecesem bu arada bende lütfü beye gittim onun gebeliktede ona devam etmeyi düşünüyorum giden herkes çok memnun sen memnunmusun tahlilleri tetkikleri özeldemi yoksa hacettepedemi yaptırıyo öğrenebilirmiyim
sevgili smmm06 lütfü beyden inanılmaz menmunum... tahlilerimi hacettepede yaptırıyorum... tahlil için hiç özele gitmedim henüz.... lütfü bey 2 seçenek sunuyor.... birisi düzen labart. diğeri hacettepe.... hacettepede iki tane hemşiresi var....hatice hanım ve gülderen hanım.... onlara isteiği tetkiklerin adını yazıyor orda hemen kan verip çıkıyorsun... sonuç takibini onlar yapıyor....emin ol sende çok memnun kalcaksın...benim ilk doktorum malesef sinan beydi.... sinan hocadan sonra lütfü beyle tanışınca hazine bulmuş gibi oldum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?