canim kan pihtilasmasi ama hangi degerlerinde sorun var. birde homozigotmusun yoksa heterozigotmusun? genelde bende dahil cogu arkadasa igneyi gebelik basladiginda veriyorlarda onun icin sordum hani gebelik oncesinde igne kullanan cok nadir... coraspin veriyorlar gebelikden once gebelik basladigindada coraspine ek olarak da igneyi veriyorlar..:44:
(mthfr c677 homozigot) bu konuda hiç bi bilgim yok henuz. doktor verdi bende başladım bi arkadaşıma sordum oda senin dediğini dedi homozigot diyince doğrudur doğumdan sonra bile kullanman gerekebilir felan dedi coraipin folbiol ve bide vitamın verdi ayrıca hergün 1 tane kullanmam için dün vaktim olmadı bugun biraz geçmişteki konşulanları felan okurum bakalım bide benim en çok kafama takılan benim ilk hamileliğimde hiç bi sorun yaşamadım sorunsuz bi şekilde kızımı sağlıkla kucağıma aldım 3 yaşını doldurdu maşallah ona kardes yapmak isteyince sorun yaşadım medem bu gen bende vardı kızımda neden olmadı allah yüzüme bakmış vallah rabbime şükürler olsun
Son düzenleme: