canım senın doktotunda mı timur bey nasıl memnun kaldın mı timur beyden
benım timur bey 3 doktorum ne yazık ki daha öncekı zekai tahirin doktoru serdar oğuzdu o 0.4 cleaxsan verdi bakalım timür hoca doazjı nasıl verecek henuz hamıle degılım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an için memnunum. kendisi ilgileniyor her gittiğimde. hamilelik sürecinde nasıl olacak bakalım.
heterozigotta neden iğne vermiyorlar ki,bilgin var mı?
amin canım inşallah..sen nasılsın?? lekelenmen durdumu ??
oy oy oy maşallah çok sevindim yaultrasona göre 5+5 haftalık ama kan tahliline göre 4+5 haftalık hamileyim canım,doktorda onayladı geç döllenme olmuş dedi..
aynen katılıyorum canım..
serumlar bitti canım dün kontrolüm vardı yazmıştım aslında görmedin demek,,keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışını görmemiz gerekliymiş inşallah görebiliriz..iğnemin dozu arttı ve şu katı diyet var ya bende onu uygulamaya başladım(
KVRCK Canım İnşallah hayırlı haberlerini alırız.
senin adına çok sevindim arkadaşım...Allah bebeğine sağlıkla kavuşturur inşallah...ben de 2 kez düşük yaptım..kendi çaba ve araştırmalarımla pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı.dr um 3.düşüğü yapmamı bekleyecekti sağolsun...gebe kalmayı bekliyoru şimdi...iğneye başlayam ben de..şuan bebe aspirini kullanıyorum...sen aspirin kullanıyor musun?ve merak ettiğim bir şey var...düşüklerden sonra hemen hamile kalabildin mi?benim biraz zor oluyor sanırım...düşüklerle ilgisi olabilir mi acaba?1idüşüğümden sonra 3 ay korunduk....daha sonraki 3.denememde hamile kalabildim...şimdi yine 2 aydır korunmuyoruz ama dün yine adet oldum....
bu tahlilleri istbulda nerelerde yaptırabilirim lütfen cevapp yazın.:2::2::2:
bütün devlet hastanelerinde yaptırabilirsin
canım ben bugün samatya cerrahpaşaya gittim ama tahlilin adını bilmiolar sizin yazılarınızı okudum heterezigot falan diyosunuz nedir bu tahlillerin adı.senağlama![]()
trambofili testleri
ben 3 düşük yaptım araştırılmasını istiyorum dersen yaparlar zaten[/QUO
CANIM teşekkür ederim yalnız bu trombofili testi dedim ben ama bunun içinde hangisini yaptırmak istiyosun dediler.tahliline bi bakabilirmisin kodları nedir. lütfeeeeeen affet beni zahmet olcakk.![]()
![]()
trambofili testleri
CANIM teşekkür ederim yalnız bu trombofili testi dedim ben ama bunun içinde hangisini yaptırmak istiyosun dediler.tahliline bi bakabilirmisin kodları nedir. lütfeeeeeen affet beni zahmet olcakk.![]()
![]()
benim yaptırdıklarımın adı abort paneli olarak yazıyo faktör v leiden analizi mthfr gen mut protramin gen mutasyonu canım umarım yardımcı olabilmişimdir ayriyeten eşinle senden kan alıp kromozom tahlili yapıyolar genetik laboratuarda
trambofili testleri
![]()
benim yaptırdıklarımın adı abort paneli olarak yazıyo faktör v leiden analizi mthfr gen mut protramin gen mutasyonu canım umarım yardımcı olabilmişimdir ayriyeten eşinle senden kan alıp kromozom tahlili yapıyolar genetik laboratuarda
bnde bırde hemolog doktoruna mı gıtsem dıyorum bu kan için iğnenın dozajını onlar acıklıyormus şimdi bır hemolog arastırıyorm sen gıttın mı bır hemotolog doktouna
cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
bana dua edin lütfen inş. bu sefer bebeğim gelirde bırakıp gitmez
Aşılama için adetin 3. gününden itibaren yumurta buyutucu igne kullandım koldan. Ultrasonla yumurta gelişmesini takip etti doktor, sonra çatlatma ignesi verdi. İşlem acılı değil, ayrıca igneler de acıtmıyor. Bir şırınga var ignesiz, ucunda plastikten ince bir hortum var. Spermleri bunun vasıtasıyla senin içine yolluyorlar. Sadece işleme başlamak için vajinanın oraya bir alet takıyorlar açık kalsın diye herhalde, o biraz acıttı onun dışında herhangi birsey hissetmedim. İşlem sonrasında 20 dakika yatıyorsun. Hepsi bu kadar.
Akay Tüp Bebek Merkezi'nin Videoları | Facebook
bu link çalışmazsa facebooktan akay tüp bebek merkezi diye girip videolarını inceleyebilirsiniz, aşılamanın nasıl yapıldığını basitçe gösteriyor. Başka konularda da bir sürü video var. İlginizi çekebilir.
Bu arada ben iğneler için toplam 300(devletin karşılamadığı kısım), aşılama işlemi için de özelde 750,00TL verdim.
merhaba kızlar 1 ay önce genetik test vermiştim fakülteye bugun sonucunu aldım kan pıhtışamasıymış benimkide napalım rabbim derması dert vermesin doktor hemen iğneye başlattı bugun ilk iğnemi kolumdan yaptılar gösterdiler bana şimdilik eşim yapacak, hamile kalana kadar haftada 2 kez hamile kaldıktan sonra doğuma kadar her gün sizlerin bilgisine tecrubesine çok ihtiyacım olacak