- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
saol canım duaların için.noldu şimdi aşılama yapıldımı sonuç ne zaman belli olacak.ben henüz beklemedeyim bebeğin patolojiden sonucunu bekliyoruz.pgt ile tüp bebek düşünüyorum.onada maddi açıdan hazır değiliz henüz.psikolojim alt üst durumda idare ediyorum işte.hastaneye gitmek doktor görmek hiçbişey yapmak istemiyorum çok yıprandım..şimdilik bekliyorum bakalım çaresiz bi şekilde.korunuyoruz şuan ama adetimide iki gün geçti acaba hamilemiyimki diye düşünüyorum ama psikolojik olarak stresli olduğum için gecikmiş olabilir...hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden..rabbim inşallah hayırlısıyla yüzümüzü güldürür...sevgilerle..allaha emanet ol...
ah kuzucum ah
inan bi yerde hep sen varsın aklımın ucunda
rabbim sabrının mükafatını en güzel şekilde vericek ben buna adım gibi eminim
muhteşem bi anne muhteşem bi insansın sen hakkaten muhteşemsin
normal hayatta da seni tanımayı çok isterim çok sevinirim
kuzucum biliyosun benimde 6 kimyasalım var
doktor bu aşılamaları formalite icabı yapıyor biliyor kolay hamile kalabildiğimi
ama asıl niyeti pgt yapmak en azından en sağlıklı bebeği bulabiliyorlar gerçi hepsi nasip
rabbim istedikten sonra bahane bunlar
pgt yöntemini biz ilerde yaptırırsak devlette yaptırıcaz sizin öyle bi şansınız yokmu kuzucum
ya inşallah bunlara hiç gerek kalmadan rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana
Son düzenleme: