günaydın kızlar.. bugun arkadasım dogum yaptı, sabaha karşı normal dogum yapmış. duyar duymaz gözyaşlarımı tutamadımsenağlama çok mutlu oldum. ya bişey dicem düşük yaptıktan sonra kimin dogum haberini alsam aglamaya baslıyorum Çok üzgünüm çoook bi anlam veremiyorum kendime.. benim gibi olan varmı acaba???
ecesem bende şimdi sinan hocanın hastasıyım ve çok da memnun olduğum söylenemez hep asistanları ile muhattap oluyorum. sen iki hocayı da görmüşsün aradaki farkdan biraz bahsedebilir misin? tedavi olarak sence farklı olan ne idi?lütfen yardımcı olur musun kafam çok karışık:1no2:
lalcim duygularin gayet normal ayni seyleri hepimiz yasiyoruz ve yasadik canim senağlama sen normal dogummu yapicaktin bide ne kadar kaldi doguma tarih belli oldumu yani allah yardimcimiz olsun opuyorum canim a.s.
arkadaşlar pazartesi için randevu aldım. dualarınızı eksik etmeyin olurmu.şimdiden panik oldum bile.birşey soracam ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar ne zaman girdiniz hatırlıyormusunuz. aslında doktorum bana 5 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamadım 4 hafta oldu yani 1 ay yetti bana bebeğimi görmek isityorum içim rahat etsin. 20 haftam bitti Allaha şükür. ayrıntılı ultrason için uygun mu acaba...
ben sezeryan dogum yapacam canım ama henüz gününü konuşmadık. 38.haftada dogum yapacakmışım, ptesi günü dogum için gün verecek delikafadulden gün geçtikçe heyecanlanıyorum :sm_cool: inşallah hersey yolunda gider, çok az kaldı:dance:
sen hiç konustunmu? ben seninle aramız 1-2 hafta sanıyorduma ama sen mayısta dogum demişsin?
nazlıcım panik arkadaşım sakin ol, bebiişini göreceksin diye heyecanlandın dimi delikafadulden benim doktorumun utrasonu zaten ayrıntılıydı, ben ayrıca gitmedim, her gittigimde ayrıntılı bakıyor zaten. ama ayrıntılı ultrason özellikle 20-24 haftalar arasında inceleniyor. ayrıntılı usg ye gireceksen bu haftaları kaçırma. gelişimi en iyi bu haftalarda takip ediliyor canım. hemde yüz hatları görünüyor, bakalım seninki kime benziyo :jeyyar:
selam smmm06 gecmis olsun canim senin pihtilasma seviyenle sanirim benimki ayni 20210 protrombin heterozigot ilk defa bu topikte benimle ayni gurupta olan biriyle karsilastim ne guzelki hic dusugun yok daha once hic gebe kalmadinmi onu merak ettim yoksa bu ilk denememi olacak insallah kisa zamanda guzel haberlerini burdan bizlere verirsin canim sevgilerle a.s.
ben sezeryan dogum yapacam canım ama henüz gününü konuşmadık. 38.haftada dogum yapacakmışım, ptesi günü dogum için gün verecek delikafadulden gün geçtikçe heyecanlanıyorum :sm_cool: inşallah hersey yolunda gider, çok az kaldı:dance:
sen hiç konustunmu? ben seninle aramız 1-2 hafta sanıyorduma ama sen mayısta dogum demişsin?
Merhaba,
2 dusugum oldu, ikisi de 7. haftada. Ikinci bebekte genetik bozukluk cikti (Trisomi 16). Bende yapilan testlerde de Mthfr 677t heterozigot cikti. Diger butun tahliller (homosistein) dahil normal. Hacettepe'de Sinan Beksac Folbiol+Aspirin 100mg+Becozyme C+ Metionin diyeti verdi, bir de hamile kalinca Clexane igne baslanacak.
Hem cok uzgunum hem cok saskinim. 2 ayri doktora daha gittim, herkes farkli sey soyluyor. Kimi Mthfr problem degildir, kimi problemdir diyor.
Acaba aranizda Mthfr mutasyonu (kan pihtilasmasi sorunu) olan ve butun bu aspirin, igne tedavileri ile saglikli dogum yapan oldu mu?
Tesekkurler
mrb marguerite benim bebek yapmaya fırsatım olmadan hiç aklımda bebek yokken rahatsızlandım ve sonucunda araştırılınca bu sonuç artık şansmı şansızlıkmı bilemiyorum çok zor günlerdi çünkü sanırım bu durumu bilmeden gebelik yaşasaydım düşük olcaktı gerçi dr um düşük olmayabilirdide dedi kesin düşük olcak diye bişey yok dedi ama tabi gebelikte kesinlikle yüksek doz heparin kullanmalıymışım benim nisan ayında ilk denemem olcak açıkçası çok merak ediyorum olup olmıycağını umarım en yakın zamanda güzel haberlerimi duyarsınız :lepi:
ecesem beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim o diyeti bana da verdi ve bende çok zorlanıyorum. aynen dediğin gibi insan soru sormaya çekiniyor sorsa da cevap alamıyor. şimdi ben 8+6 hamileyim ve sinan hocaya gittim hep bugüne kadar bana da öve öve bitirememişlerdi. ama burda herkes lütfü hocayı metediyor ve ben sizlere güveniyorum. aceba lütfü hocaya gitmek istesem kabul edermiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?