Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kizlar benim hersey yolunda gibi devam ediyor hergun aksam 6 da 04 luk igne sabahlari 9 da
kardegik kullaniyorum. surekli yatiyorum. is guc yaptigimda yok.
once lekem gelmisti lekem falanda yok. gecelri progestoran kullaniyorum(fitil)
ama tedirginim acaba kalbi atiyomu diye. yasiyomu. digeri kayip mi oldu onundami kalp atisi basladi. ayin 6 sinda doktora gidicem. ama zaman gecmiyo cok korkuyorum. sizlerde bu korkuyu yasiyomusunuz. surekli ultrasona girmek istiyorum. morelim cok bozuk. zaten birinin dusme sansi da var.

ecesem canım benim çok teşekkür ederim valla içimi rahatlattın bende karar verdim kalan süreyi lütfü beyle devam etmek istiyorum. randevuyu hastaneden mi arayıp alıyoruz yoksa özelinden mi? sinan bey çok sert insan birşey soramıyoriyi dileklerin içinde teşekkür ederim arkadaşım çok sağol:Saruboceq:

sılaya canım hiç korkma inşallah kötü birşey olmaz. boşver işi falan yat dinlen sen ve bebeğin herşeyden önemlisin bunu unutma sakın. 9 ayda pasaklı oluver birşey olmaz bende öyleyim valla ne yapalım bebişlerimiz içn. ama moral çok önemli lütfen sıkma canını ve dualar etmeyi ihmal etme canım.

canim oncelikle morel verdigin icin tesekkur ederim.
zaten ben herseyi rabbime bikraktim ondan diliyorum.
tedbirimi aliyorum takdir onun. rabbim neylerse guzel eyler.
1 yildan beri hamile kalamiyodum. 1 yil sonra iki tane verdi.
cok sukur . allah seninde benimde tum mumin kardesimizinde bebeklerine kavusmalarini nasip etsin. bebeklerimize uzun uzun omur versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sevgili ecesem , teşekkür ederim canım...İnan bana , ben de seni düşünüyordum...Sanırım 06 nisanda Lütfü beye kotrole gideceğini yazmıştın , benim 6. haftam da o tarihte başlıyor , Lütfü bey 6. haftada gel demişti...Aynı tarihte orda olursak görüşürüz diye düşünmüştüm , bi de nasılsın nasıl gidiyor merak etmiştim , sana yazmayı düşünüyordum...Kalplerimiz karşılıklıymış canım..

Şu an aynen yazdığın ruh halindeyim...Kendimi hamile gibi hissedemiyorum , hala şaşkın gibiyim..Sonucu telefonla hemşireden almıştım , lütfen isme iyi bakın bi daha kontrol edin filan demiştim...Şu dönem günler geçmek bilmiyor...Salı günü tekrar hcg baktıracağım yeterli yükselmiş mi diye , bi de keseyi görmek için muayene olacağım...Düşündükçe bile kalbim kalbim çarpıyo..Sanırım hayırlısıyla bebişe kavuşana kadar bu korkular , heyecan devam edecek...Bu arada bu kez hamile olduğumu anneme bile söylemedim...Bu konuda kendimi kötü hissediyorum aslında...Çünkü durumumu takip ediyor , adet tarihimi biliyor , geçen gün olmadı deyince uzun uzun beni teselli etmeye çalıştı...Çok kötü oldum...Ama Allah korusun kötü birşey olursa üzülmesini istemediğim için böyle yaptım...Canım anneciğim şeker hastası , üzülmesini istemiyorum...Son kaybımda , keşke hamile olduğumu bilmeseydin , önce sevindin , sonra üzüldün demiştim...Bana kızmıştı , bilmeseydim sana nasıl destek olacaktım ,nasıl teselli edecektim demişti...İnşallah şu kiritik zamanları atlatırsam , 2. ayın sonunda söyleyeceğim , daha fazla dayanamam herhalde...İnşallah Allahım anneme , aileme ilk torununu nasip eder hayırlısıyla ...

İşte böyle ecesemcim...Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...Şükürler olsun...Hep güzel haberlerini bekliyorum...Kendine iyi bak ...Sevgiler...

Sevgili reis devrim , bana çinko kullanımını sormuştun canım , aklımdayken yazayım...Eczanelerde birçok markanın çinko hapları var...Ben Solgar kullandım...ıçinde 100 tane vardı , ilaç bittikten 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim...Demek ki hamilelik öncesi 3 ay filan kullanmışım...Her gün bi tane alıyordum...Çinko içeren yiyecekleri de tüketmeye çalıştım ..Kabak çekirdeği ve badem yedim ...Çinko saça ve cilde de iyi geliyo bence.. Benim bi sürü minik minik saçım çıktı...ınşallah sen de faydasını görürsün hayırlısıyla...Sevgiler...

sevgili funda nazlı gelgit ve marguerite ilginiz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar. hiç sormayın heyecandan ölüyorum,delikafadulden bir de korkuyorum, çocuk yaşıyorken bir an önce sezeeryanla alsınlar istiyorum. bu kaybetme korkusu hiç bitmiyor :1no2: pazartesi dr dogum gününü söyler söylemez size yazacam :CüvCüv:

son günler tabi çok zor geçiyor, oturdugum yerden bile kalkmakta zorlanıyorum, uyku hep problem zaten. ama çok az kaldı hamişlige tam alışmıştım:CüvCüv:
maşallah canım oglun kocaman olmuş benimki biraz zayıfmışsenağlama 36.haftadayım 2kilo 200gr. dr proteini fazla alman gerekiyor dedi. kilosu 2800 falan olsa hemen alın dicem, sürekli yemege çalışıyom o yüzdencokacimcoook :dance:

PAPATYASUREYYA hiç merak etme bu defa he şey yolunda gidecek. sana dediğim gibi çinko hücreleri yeniliyor. ben senin gibi arka arkaya 5 düşük yaşadım hepside 6-7. haftalar oldu . senin gibi bende bilgisayarda araştırmaları seviyorum bana çinkoyla ilgili yazılanlar ilginç geldi bizde rahimde gelişme geriliği oluyordu. bu yolla hamile kaldım ve allaha şükür şimdilik herşey yolunda seninde böyle olacağına eminim.doktorların araştırmalarını okuya okuya nerdeyse kadın doğum uzmanı gibi oldum.bende 4 nisanda LÜTFÜ BEYE gidiyorum ogün gelirsen belki karşılaşırız.saat 2de benim randevum.

LALCıM bebeğin kilosu çok önemli değil önemli olan akciğer gelişimini tamamlaması. küçük bebekler daha çabuk büyür. hiç kafana takma.36 haftada bebek akciğer gelişimini tamalıyormuş. bende eşimle konuşuyorum son günler geldikçe endişeli oluyorum erken alınsa diyorum 37de falan LÜTFÜ BEYE teklif edecem bakalım ne diyecek.sen bu arada iğneleri ne yaptın kullanıyormusun bıraktınmı sanırım aspirini bırakacaktın beni bilgilendirirsen sevinirim.

sevgili muamu ne güzel yolun sonuna gelmişsin.... bizde o günlere ereriz inşallah şimdilik epey zaman var benim için.... senin gelişmelerini hep takip ediyorum....sanırım doğumu hacettepede yaptırcaktın.... lütfü beyle bu konuyu konuştunuz mu hiç.... aklımda bir sen varsın birde şen..... ben doğuma lütfü beyin girmesini çok istiyorum.... ama hacettepede onun doğum yaptırdığını hiç duymamıştım ilk senden duydum.... bu konudaki tecrübelerin eşimle bana yol gösrecek....sende memnun kalırsan hacettepe ilk tercihimiz... eğer kalmazsan şen gibi mesada olcak..... sağlıcakla kucağına alman dileğiyle güzel haberlerini bekliyoruz...

papatyacım bu duygularını o kadar iyi anlıyorumki... bende çok kısa bir süre içinde geçtim bu yollardan..... bazen bebeği o kadar merak ettimki eşimle 2 kere acile gittik bebeğe bakmak için....sende inşallah tez zamanda geçirirsin o günleri....6 nisanda saat 4 de benim randevum... seninde aynı gündemi....karşılaşırsak ne güzel olur canım....ben şu anda 15. haftanın içindeyim... çok şükür bugüne gelinceye kadar bi sıkıntım olmadı.... 12. haftadan itibaren tansiyon problemim var... lütfü beyle gidince konuşcaz.... gerekiyosa sürekli tansiyon ilacı kullanıcam....gelişmeleri mutlaka haber olurmu....

canlar....bu hafta sıze hıc yazamadım..ama hep aklımdaydınız.ınanın sızı cok merak edıyorum.

oncelıkle tebrık etmekte gec kaldıgım ve bızı coook sevındıren papatyamıza seslenıyorum.nasıl mutlu oldum bılsen.ınankı her aksam hepınıze dua edıyorum.ama bu aralar sen torpıllısın :CüvCüv: canım stresını anlayabılıyorum.bendede hep acaba nasıl nıye kalbı atmadı atıcakmı atmıcakmı gıbı paranoyolar olusmustu. ama eger Allahım onu sana kısmet ettıyse eger hepsı bır bır olacaktır.emınım ben bundan. ne olursun sakın olmaya calıs.ben cok ınanıyorum herseyın senın ıcın ıyı olacagına.dualarım senle canım.kendıne dıkkat et cok...

sonrada dogumu bekleyenler.heyecanınıza ortagım.hegun bakıyorum guzzel haberlerınız varmı dıye..lalcım az daha sabır canım.mumamu ve margurıte az kaldı kızlar bebısler gelıcek..ayyy cok heyecanlı.dualarım sızlerede...

selvıhancım nazlıcım fundacım kontroller donusu ayrıntıları okumak cok guzel oluyo.nazlıcım bebek hareketlerı sonradan hızlanıyomus canım.takma kafanı nolur. hadı kızlar dırenelım dayanalım bırbırımıze yaslanalım.ben basaracagımıza ınanıyorum.dualar edıyorum hep.....

ecesemcım...tamam bu tansıyon problemı bıraz can sıkıcı.ama su acılardan bakmak gerek. 1 gecıcı bı sorun olabılır....2 cok ıyı bı doktorun var 3 sonucta tansıyonun tedavısı ve ılacı var...bu acılardan bakınca aslında bana korkutucu gelmıyo. canım sana nacızane bı tavsıyem var ama sen genede doktoruna danıs. bence lımon sana cok ıyı gelebılır.cunu benım annem yıllardır tansıyon hastası ve lımon bas kurtarıcısı. ek olarak kanıda ınceltıp sulandırıyo.yanı pıhtılaasmayada ıyı gelıyo. kullanımını arttırsan yararı olmasını dılıyorum. ve hıc merak etme dıyorum.hepsı gecıcek...dualarım sanada...

ayrıca ben bu cemre ve pelını bulsam ısırıklarımla morartabılırımya...nasıl bı tatlılık bu boyle.annelerının guzel tecrubelerı ıcın onlara hep tesekkur edıyorum.ıyıkı varlar ve bıze yol gosterıyolar dımı? allah mınıklerını saglıkla onlara bagıslasın ınsallah........

bkale ve sılaya kızlar bu zor zamanlar gecıcek allahın ıznıyle.nolur sakın sabırlı olun.guzel haberlerınızı hevesle beklıyorum.dualarım sızlerede....

son olarak HEPİNİZİ COK SEVİYORUM BEN....

cok yazdım dımı...eger unuttuklarım olduysa affetsınler. ama ınanın okudugumda kalbım hep onlarla oluyo...

sımdıde bana gelelım.dun kontrolumuz vardı.bebısımız ıyıymıs sukurler olsun. erkek olma ıhtımalı yukseldı dedı doktorumuz. aman saglıklı olsunda. kızlar ya bu hafta bobregımdekı 4 mmlık tas ıcın urologa gıdıp tum tahlıllerımı yaptırıcam.doktorum ılerde bıze sorun cıkarmaması ıcın takıp edelım dedı. bakalım ınsallah ıyı seyler soyler doktor. bebısım ıyı olsun yeter bana...

sıze 2 sorum var kızlar:
1 balık yagı kullanan oldumu ve nez aman basladınız?
2 calsıyum kullanan varmı ne zaman basladınız?

coook tesekkurler......dualarım hepınıze benıde unutmayın..

son olarak calıkusu aklımda...canım bı gun bugunler gecıcek ve sen coook mutlu olucaksın.ama yılma sakın.kalbım ve dualarım senle....

kızlar bu arada benım adım sinem......paylasmak ıstedım...

kızlar, mrhaba benimde rapor perşembe bitiyo ama işe gitmek hiç istemiyorum. evde yatmak iyiydi valla böyle. :) birde benim alt tarafımda(anlamışsınızdır umarım, ayrıntı yazamıycam ) zonklama tarzı ağrılar oluyo sizdede oldumu veya olmuşmuydu. resmen zonkluyo... korkutuyo buda beni. dr.a 14 nisanda gidicem ama 14 nisana kadar çok var nasıl dayanıcam bilmem. :)

haklısın mumamu yarın dr randevum var zaten akcigerlerini soracagım.
iğne konusunda ise doktorum dogumdan 3gün önce bırakacaksın iğneyi dedi.
coraspini ise 34. haftada bırakmıştım zaten. coraspini bırakmazsan bebegin kalbindeki delik geç kapanır dedi. bebeklerin kalbindeki delikler dogumdan sonra kapanıyor zaten ama coraspin kullanımı bu süreyi uzatıyormuş. doktoruna sen de bi sor istersen canım. Şeniz

canım valla..aynı durumu yaşıyoruz..benim de alt tarafta bazen adetolucakmış gibi ağrı ve zonklamalar oluyor..ben de korkuyorum ...her daim değil ama ara ara..geçenlerde dr.a sormuştum..rahim ve çevresindeki bağlar genişlediği için baskı yapabilir demişti..ama bu cevap pek doyurmadı beni..Bizler ister istemez herşeyden nem kapıyoruz..

ppatya sureyya bende ayni korkulari yasiyorum .
hic iyi degilim asllnda bebek yasiyomu, kalbi atiyomu
kalbii durdumu, salak oldum valla. inanki utrason alet satilsa alip eve koyuucam
en azindan duyarim bebegi. insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz.
banada dua edin ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…