tabiki eder canım neden etmesin.... ben lütfü beye gittiğimde açık açık söylemiştim sinan beyin hastası olduğumu ve onun tedavi şekline göre ilaç kullandığımı.... gidince görceksin zaten çok mütevazi bir insan.... sinan beyle uzaktan yakından alakası yok.... bence hemen bırak onu.... lütfü beye gidince insan gerçekten hamile olduğunu anlıyor....
benim 2. gebeliğim 9. haftada sona ermişti.... kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım....lütfü beye ilk kalp atışı için gittim herşey normaldi... sonra 9. haftada yine çağırdı... sırf benim içim rahat etsin diye bebeğe baktı... anlattı tek tek ne neresi gösterdi.... kapıya kadar uğurladı ve parada almadı.... insancıl taraflarıda var yani.....o sinan denen ukala herif gitsede lütfü beye hekimlik nasıl olur biraz feyz alsa....
canım bebeğin hayırlı olsun... allah sonuna kadar devam etmeyi nasip etsin....
sılaya canım hiç korkma inşallah kötü birşey olmaz. boşver işi falan yat dinlen sen ve bebeğin herşeyden önemlisin bunu unutma sakın. 9 ayda pasaklı oluver birşey olmaz bende öyleyim valla ne yapalım bebişlerimiz içn. ama moral çok önemli lütfen sıkma canını ve dualar etmeyi ihmal etme canım.
Sevgili ecesem , teşekkür ederim canım...İnan bana , ben de seni düşünüyordum...Sanırım 06 nisanda Lütfü beye kotrole gideceğini yazmıştın , benim 6. haftam da o tarihte başlıyor , Lütfü bey 6. haftada gel demişti...Aynı tarihte orda olursak görüşürüz diye düşünmüştüm , bi de nasılsın nasıl gidiyor merak etmiştim , sana yazmayı düşünüyordum...Kalplerimiz karşılıklıymış canım..sevgili papatya süreyya tebrik ederim canım... hamile kalmayı ne kadar çok istediğini biliyorum...... hatta geçen gece seni düşündüm acaba neden hiç girmiyor diye.... sonra bilg. bir açtımki hamilesin... inşallah sonuna kadar güzel geçer arkadaşım... bende ilk öğrendiğimde 3+6 günlüktü...ve kafam karmakarışıktı....... o günlerde sudan çıkmış balık gibiydim.... acaba normal bir gebelikmi geçiriyorum, kese oluşcakmı, içinde bebek varmı, kanamam olcakmı, kalbi atacakmı, atınca yeniden dururmu gibi gibi..... sonu gelmeyen eşimi çileden çıkartan bir sürü soru... sen böyle yapma inan sonuç değişmiyo.... hamileliğinin tadını çıkar...tüm bunları düşünürken bir bakmışsın karnın büyümeye başlıyo.... inşallah hepimiz sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız...
LAL son günler nasıl geçiyor. ben hiç uyuyamıyorum karnım çok büyüdü 34 haftalığım ama .zor yürüyorum 9 kilo amışım bugün doktora gittim bebişide maşallah iyi büyütmüşüm 2kilo 700gr. olmuş. haftayada LÜTFÜ BEYE gidicem cumartesi doğum tarihini söylicek ben biraz erken alınsın istiyorum.çok sıkıntılı geçiyor son günler. pazarteside senin doktorun söylicekmiş haberini bekliyoruz
LALCİM bebeğin kilosu çok önemli değil önemli olan akciğer gelişimini tamamlaması. küçük bebekler daha çabuk büyür. hiç kafana takma.36 haftada bebek akciğer gelişimini tamalıyormuş. bende eşimle konuşuyorum son günler geldikçe endişeli oluyorum erken alınsa diyorum 37de falan LÜTFÜ BEYE teklif edecem bakalım ne diyecek.sen bu arada iğneleri ne yaptın kullanıyormusun bıraktınmı sanırım aspirini bırakacaktın beni bilgilendirirsen sevinirim.
kızlar, mrhaba benimde rapor perşembe bitiyo ama işe gitmek hiç istemiyorum. evde yatmak iyiydi valla böyle. :) birde benim alt tarafımda(anlamışsınızdır umarım, ayrıntı yazamıycam ) zonklama tarzı ağrılar oluyo sizdede oldumu veya olmuşmuydu. resmen zonkluyo... korkutuyo buda beni. dr.a 14 nisanda gidicem ama 14 nisana kadar çok var nasıl dayanıcam bilmem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?