ecesem canım benim çok teşekkür ederim valla içimi rahatlattın bende karar verdim kalan süreyi lütfü beyle devam etmek istiyorum. randevuyu hastaneden mi arayıp alıyoruz yoksa özelinden mi? sinan bey çok sert insan birşey soramıyoriyi dileklerin içinde teşekkür ederim arkadaşım çok sağol:Saruboceq:
Sevgili ecesem , teşekkür ederim canım...İnan bana , ben de seni düşünüyordum...Sanırım 06 nisanda Lütfü beye kotrole gideceğini yazmıştın , benim 6. haftam da o tarihte başlıyor , Lütfü bey 6. haftada gel demişti...Aynı tarihte orda olursak görüşürüz diye düşünmüştüm , bi de nasılsın nasıl gidiyor merak etmiştim , sana yazmayı düşünüyordum...Kalplerimiz karşılıklıymış canım..
Şu an aynen yazdığın ruh halindeyim...Kendimi hamile gibi hissedemiyorum , hala şaşkın gibiyim..Sonucu telefonla hemşireden almıştım , lütfen isme iyi bakın bi daha kontrol edin filan demiştim...Şu dönem günler geçmek bilmiyor...Salı günü tekrar hcg baktıracağım yeterli yükselmiş mi diye , bi de keseyi görmek için muayene olacağım...Düşündükçe bile kalbim kalbim çarpıyo..Sanırım hayırlısıyla bebişe kavuşana kadar bu korkular , heyecan devam edecek...Bu arada bu kez hamile olduğumu anneme bile söylemedim...Bu konuda kendimi kötü hissediyorum aslında...Çünkü durumumu takip ediyor , adet tarihimi biliyor , geçen gün olmadı deyince uzun uzun beni teselli etmeye çalıştı...Çok kötü oldum...Ama Allah korusun kötü birşey olursa üzülmesini istemediğim için böyle yaptım...Canım anneciğim şeker hastası , üzülmesini istemiyorum...Son kaybımda , keşke hamile olduğumu bilmeseydin , önce sevindin , sonra üzüldün demiştim...Bana kızmıştı , bilmeseydim sana nasıl destek olacaktım ,nasıl teselli edecektim demişti...İnşallah şu kiritik zamanları atlatırsam , 2. ayın sonunda söyleyeceğim , daha fazla dayanamam herhalde...İnşallah Allahım anneme , aileme ilk torununu nasip eder hayırlısıyla ...
İşte böyle ecesemcim...Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...Şükürler olsun...Hep güzel haberlerini bekliyorum...Kendine iyi bak ...Sevgiler...
sevgili funda nazlı gelgit ve marguerite ilginiz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar. hiç sormayın heyecandan ölüyorum,delikafadulden bir de korkuyorum, çocuk yaşıyorken bir an önce sezeeryanla alsınlar istiyorum. bu kaybetme korkusu hiç bitmiyor :1no2: pazartesi dr dogum gününü söyler söylemez size yazacam :CüvCüv:
cok yazdım dımı...eger unuttuklarım olduysa affetsınler. ama ınanın okudugumda kalbım hep onlarla oluyo...
sımdıde bana gelelım.dun kontrolumuz vardı.bebısımız ıyıymıs sukurler olsun. erkek olma ıhtımalı yukseldı dedı doktorumuz. aman saglıklı olsunda. kızlar ya bu hafta bobregımdekı 4 mmlık tas ıcın urologa gıdıp tum tahlıllerımı yaptırıcam.doktorum ılerde bıze sorun cıkarmaması ıcın takıp edelım dedı. bakalım ınsallah ıyı seyler soyler doktor. bebısım ıyı olsun yeter bana...
sıze 2 sorum var kızlar:
1 balık yagı kullanan oldumu ve nez aman basladınız?
2 calsıyum kullanan varmı ne zaman basladınız?
coook tesekkurler......dualarım hepınıze benıde unutmayın..
son günler tabi çok zor geçiyor, oturdugum yerden bile kalkmakta zorlanıyorum, uyku hep problem zaten. ama çok az kaldı hamişlige tam alışmıştım:CüvCüv:
maşallah canım oglun kocaman olmuşbenimki biraz zayıfmışsenağlama 36.haftadayım 2kilo 200gr. dr proteini fazla alman gerekiyor dedi. kilosu 2800 falan olsa hemen alın dicem, sürekli yemege çalışıyom o yüzdencokacimcoook :dance:
kızlar, mrhaba benimde rapor perşembe bitiyo ama işe gitmek hiç istemiyorum. evde yatmak iyiydi valla böyle. :) birde benim alt tarafımda(anlamışsınızdır umarım, ayrıntı yazamıycam ) zonklama tarzı ağrılar oluyo sizdede oldumu veya olmuşmuydu. resmen zonkluyo... korkutuyo buda beni. dr.a 14 nisanda gidicem ama 14 nisana kadar çok var nasıl dayanıcam bilmem. :)
Sevgili sılayacım , canım burada herkes aynı duyguları yaşıyor sanırım...Ben de tam septik oldum... Sanki çamaşırımda ıslaklık varmış gibi bi korkuyla tuvalete gidiyorum , kanama olmadığını görünceye kadar aklım gidiyor...İlk 3 ay geçip , sonra da bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamadan tam rahatlayamıycaz galiba...Arkadaşlar yazıyorlar ya , bu defa da bugün bebeğin hareketlerini hissetmedim , az hissettim korkuları oluyor...Gebelik zaten başlı başlına riskli bi süreç , her an herşey olabilir , her hamilelik de kendine özgü ama bizim gibi kötü tecrübeleri olanlar ve ilave rahatsızlığı olanlar için daha tedirgin geçiyor...Yani hayırlısıyla kucağımıza alınca rahatlayabileceğiz...ppatya sureyya bende ayni korkulari yasiyorum .
hic iyi degilim asllnda bebek yasiyomu, kalbi atiyomu
kalbii durdumu, salak oldum valla. inanki utrason alet satilsa alip eve koyuucam
en azindan duyarim bebegi. insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz.
banada dua edin ne olur.
Sevgili şencim , çok teşekkür ederim...ıyi dileklerin için çok sağol...Farklı şekillerde ama aynı şeyi yaşamışız seninle...Ben şimdi yeni evli arkadaşları hemen çocuk yapmaya teşvik ediyorum...Büyükler söyleyince klasik düşünüyorlar gibi geliyordu , ama haklılarmış...Kuzenim kasımda evlendi , aynen benim ilk yılımızda ileri sürdüğüm mazeretleri söylüyor...Bense başının etini yiyorum...Belki hemen hamile kalamayacaksın , Allah korusun belki sorun yaşayacaksın , zaten hamilelik 9 ay sürüyor falan diye diye işliyorum kızı...Hayırlısı bunları yaşamamız gerekiyormuş diyorum ben...papatyacımmm, daha önceki sayfalarda da yazdım ama görmedin sanırım, tekrar gönülden kutluyorum canımm:1hug: rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq:inşallahhh...
o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki...ben ve eşim master doktora vs. öncelik verdik ve 5 yıl bebek düşünmedik, ardından ben dersane öğretmeniyken devlet okuluna geçmeye karar verdim ve tayin olayı neeniyle eşimle kısa bir süre farklı illerde yaşayınca biraz daha erteledik bebişin gelmesini, tam ankaraya tayinim oldu bu defada evime 2 saat uzak bir ilçeye çıktı tayinim, neyse çok uzatmiim, yani böle böle 7 yıl bebişi erteledik planlı olarak, tabii aileler dört gözle torun bekliyo, bizse herşeyi yoluna düzene koyma telaşındayız , ev araba master doktora tayin tam herşey yolunda hadi artık bebiş zamanı dedikkk ve mucize gibi korunmayı bıraktığım ilk ay bebiş geldi ama çok çabuk vazgeçip gitti ne olduğunu anlamaya ble fırsatım olmadığından annemlere söylemedim 3 ay aradan sonra bu defa ikinci bebişe hamile kaldım bu defa 6. hafta kalp atışını duyar duymaz herkese duyurduk ama bebişim karnımda öldü, tüm aile perişan oldu özelllikle annem ve artık bebiş olayı hayatımızın odağı oldu, üçüncüyü kimseye söylememe kararı aldım ve 3 ay bitene kadar da söylemedim tabii sizin dışınızda , birtek sizinle paylaşmıştım hatırlıyorsan...tabii sonra öğrenince annemhem çok sevindi hemdde sakladığım için çokk ağladı destek olamadık zor zamanlarında diyee, yani karar senin tabi canım...
haa bu arada ilk düşüğümüde pelinin doğumu sonrası hastanede yanımda iken öğrendi, odaya gelip giden doktorlar benimle ilgili konuşurken söylediler, o da duydu ve çok bozuldu bana...iştee böyle canım, ne çok yazdım di mi...pelin uyurken fırsattan istifade döktürdüm..öpüyorum seni ve mini minnacık pıhtımızıa.s.
Sevgli mumamu , çok teşekkür ederim..Umarım içine doğanlar gerçekleşir...Hamilelik haberi verişini hatırlıyorum...Zaman nasıl geçti.. Bir de bana sor diyeceksin tabii...İnşallah hayırlısıyla biz de o günlere ulaşırız...Forumun anneler tarafına hayırlısıyla geçmeni diliyorum...Doğumu yaklaşan Lal , marguerite ve diğer arkadaşların da Allah yardımcıları olsun...Darısı da buradaki tüm arkadaşların başına ...Öpüyorum canım...PAPATYASUREYYA hiç merak etme bu defa he şey yolunda gidecek. sana dediğim gibi çinko hücreleri yeniliyor. ben senin gibi arka arkaya 5 düşük yaşadım hepside 6-7. haftalar oldu . senin gibi bende bilgisayarda araştırmaları seviyorum bana çinkoyla ilgili yazılanlar ilginç geldi bizde rahimde gelişme geriliği oluyordu. bu yolla hamile kaldım ve allaha şükür şimdilik herşey yolunda seninde böyle olacağına eminim.doktorların araştırmalarını okuya okuya nerdeyse kadın doğum uzmanı gibi oldum.bende 4 nisanda LÜTFÜ BEYE gidiyorum ogün gelirsen belki karşılaşırız.saat 2de benim randevum.
esercim, ilk zamanlar bende de olmuştu hafif şekilde, doktorum rahim genişlediği için demişti, ama daha çok küçük dediğimde rahim kendini bebiş için hazırlıyor esneme yapıyor gibi bişi söylemişti...sen yinede doktorunla görüş bu konuyu, zonklama diyorsun umarım önemli bişi değildir, acaba bebişi aşağıda falan mı taşıyosun ki... çokta düşünme, herşey yolunda gidecek inşallahh. öptüm
ya kızlar ve şen umarım ters bişi yoktur. çarşamba için dr.umu aradım. aradıktan sonra tuvalete gttiğimde böle kahverengi derimsi bir parça gibi bişi geldi. eğer tekrarlarsa bu sefer dr.u arayıp hemen gidicem. dua edin bu sefer ters bişi olmasın çok korkuyorum...
göbek etrafımdada ağrı var. kasık ayak birleşim yerlerimdede ağrı oluşuyo... dua edin benim için eğer durum devam ederse hiç beklemem çarşambayı... yaaaaa bu sefer herşey yolunda gitsin... lütfen tanrımmmm lütfennnnnnnsenağlama
ya kızlar ve şen umarım ters bişi yoktur. çarşamba için dr.umu aradım. aradıktan sonra tuvalete gttiğimde böle kahverengi derimsi bir parça gibi bişi geldi. eğer tekrarlarsa bu sefer dr.u arayıp hemen gidicem. dua edin bu sefer ters bişi olmasın çok korkuyorum...
göbek etrafımdada ağrı var. kasık ayak birleşim yerlerimdede ağrı oluşuyo... dua edin benim için eğer durum devam ederse hiç beklemem çarşambayı... yaaaaa bu sefer herşey yolunda gitsin... lütfen tanrımmmm lütfennnnnnnsenağlama
Sevgili Sılayacım ;PAPATYA SUREYYA canim dotorun sana sunu ye sunu yeme diye diet listesi verdimi.
sanirim cocugunu basariyla doguran sen ve aramaiza yeni katilan hediye 1976 diet
yapmislar. ben diet falan yapmiyorum. ama balik yemiyorum. bilgin varsa aktarirsan sevinirim canim.
allah seninde benimde eseride ve tum isteyenlerinde saglikli sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder. bu kez umutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?