canım çok geçmiş olsun allahım dayanma gücü vesin benim 1 kaybım var hala psikolojim alt
üst durumda. inşallah kromozom sonuçların normal gelir. bak beydağlımız var 6 kayıbı var ama yine hamile bugün kontrole gidecek güzel haberlerle dönecek ve bize umut olacak inşallah. allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek inanıyorum ben
Arkadaşlar merhaba
bişey soracaktım bende mthfr (c677t) heterozigot mutasyon varmış bu durumda olanlar iğnemi kullanıyor corasprinmi
bazılarına soruyorum corasprin bazıları iğne diyor merak ettim
canım benimde mthfr heterezigot ve 4 gebelik kaybım var sonuncuda 0.2 lik iğne kullanmama rağmen kalp atışları durdu
bende yeni katıldım aranıza selamlarkızlar cümleten slmlar nasıl gidiyo hayat
s.a umudum ben artık eskisi gibi giremiyorum hernekadar aklımda olsanızda bugün bir bakayım dedim..ama hala umudunuzu yitirmemenizin gerektiğini gördüm..şükür kayıplarının nedenini öğrendin ve tedavi olma şansın var buda çok önemli bir durum o yüzden az kaldı yüzdün yüzdün inş kuyruğuna geldin biraz daha sabır elbet o cennet kokulu bebişleri kucaklarınıza alacaksınız dualarım hep sizlerle..bunu tüm anne olacak adaylar için diyorum..inş ümidinizi kesmeyin derdi veren dermanınıda muhakkak veriyor..bunu düşünerek sabırla bekleyin arkadaşlar..allaha emanet olunKizlarrrr..kirmizilari gordum bugun...regl oldum...
günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
arkadaşlar bu bahsettiğiniz diyet neyle alakalı.birde siz hangi şehirdesiniz,tolga hoca dediğiniz doktora gitmek isterim bende.bana hiç diyet vermedi doktorum.birde bu kan değerlerine nasıl bakılıyor?bende bakmadılar böyle birşeye.bencede belli aralıklarla bakılıp ona göre iğnenin dozu ayarlanmalı.bilgilendirir misiniz lütfen?
tolga hoca ankarada.tolga ecemiş.ama benim kan değerlerime göre bi değerlendirme yapmadı.onun için bilmiyorum bu durumu.ben günde 2 kez kullanıyorum iğneyi ve herhangi bir değerlendirme yapmadı henüz.
kızlar cümleten slmlar nasıl gidiyo hayat
ACİLLLLLLLLLL !!
hanımlar devlet hastanesinde kan verdiğim halde ödenek çıkmadığı için 2 AYDIR pıhtılaşma testim yapılmadı.(faktör 5 leiden vb.)şimdi sizden bir labaratuvar tavsiyesi istiyorum acil yaptırmalıyım.ve fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim.İSTANBUL-AVRUPA YAKASI
kızlar beydağlı geldimi doktor kontrolü vardı yanlış hatırlamıyorsam bi bilginiz varmı?
canım ben merterde burç genetik tanı merkezinde yaptırım 2 sene önce 1.5 milyarı geçmişti kromozom tahlilleride dahil eşimle benim
OFF ya inanamıyorum.çok pahalı ne kadar sürede çıktı canım test??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?