Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba Arkadaşlar,

Daha öncede bu bölümde durumumu yazmıştım, şimdi tekrar akıl danışmak istiyorum, çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Geçen yıl Ekim ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Sonrasında kendi doktorum dışında gittiğim bir doktor kan pıhtılaşması testi yaptırdı ve Faktör 5, Mtfhr 677 heterozigot olduğumu öğrendim. Testleri alıp öğrendiğimde 4 haftalık hamile idim. Doktor coraspine başlattı ,aslında geç kaldığımızı, gebelikten 2 ay önce başlamam gerektiğini söyledi.Bu gebeliğimde 8 haftalık iken boş kese olduğu fark edilip sonlandı. Gelen test sonucunda mol gebelik olduğunu öğrendik, 6 ay hamilelik yasaklandı, her ay Beta HCG yaptırıyorum. Şimdi 6 aylık sürenin bitmesine 2 ay kaldı. Doktorum heterozigot mutasyon için tedaviye gerek olmadığını düşünüyor, ayrıca bende hem mol hem pıhtılaşma olduğu için pıhtılaşma için ilaç iğne kullanırsam bebeği kaybetme durumum olduğunu söyledi. Şaşırdım kaldım. Şehrin en iyi doktorlarından birine gidiyorum, kendi tercihim acaba coraspine başlasam zarar görürmüyüm, Benimle benzer faktörleri taşıyanlar nasıl bir yol izlediler ? Yardımcı olursanız sevinirim.

inşallah canım umut hiç bitmez

mrb arkadaşlar daha öncede yazmıştım 1 tane kaybım var test sonuçlarına göre mthfr 1298 heterozigot herkes farklı bişeyler söylüyo kimisi asprin kimisi iğne kimisi de hiç bişeye gerek yok dedi normalde evim falan ankarada ama kastamonuya atandım 1 yıllığına burdayım sürekli ankaraya gidip gelicem çünkü eşim orda neyse haftaya ankarada olcam sizce hangi doktora gideyim bilginiz vardır sizin en iyisi hangisiyse şimdiden randevu alayım

Arkadaşlar merhaba

bişey soracaktım bende mthfr (c677t) heterozigot mutasyon varmış bu durumda olanlar iğnemi kullanıyor corasprinmi

bazılarına soruyorum corasprin bazıları iğne diyor merak ettim

canım benimde mthfr heterezigot ve 4 gebelik kaybım var sonuncuda 0.2 lik iğne kullanmama rağmen kalp atışları durdu

canım benimde mthfr heterezigot ve 4 gebelik kaybım var sonuncuda 0.2 lik iğne kullanmama rağmen kalp atışları durdu

allah bizi meleklerimizle kavuştursun inşallah inşallah birdahaknde yaşamazsın aynı sıkıntıları

Kizlarrrr..kirmizilari gordum bugun...regl oldum...
s.a umudum ben artık eskisi gibi giremiyorum hernekadar aklımda olsanızda bugün bir bakayım dedim..ama hala umudunuzu yitirmemenizin gerektiğini gördüm..şükür kayıplarının nedenini öğrendin ve tedavi olma şansın var buda çok önemli bir durum o yüzden az kaldı yüzdün yüzdün inş kuyruğuna geldin biraz daha sabır elbet o cennet kokulu bebişleri kucaklarınıza alacaksınız dualarım hep sizlerle..bunu tüm anne olacak adaylar için diyorum..inş ümidinizi kesmeyin derdi veren dermanınıda muhakkak veriyor..bunu düşünerek sabırla bekleyin arkadaşlar..allaha emanet olun

s.a beydağlı bacım sende hep aklımda olan bir kardeşimsin burası sanalda olsa yaşadıklarımızın benzerliğinden olsa gerek unutulmuyor buradaki arkadaşlar...giremesemde dualarım sizlerle.....ve sende kendine inş diyorum evham yapmışsındırda inş herşey yolundadır..ben mesajını yeni okurken sen bu saatlerde doktordaymışsın bak tesadüf oldu aynı saatte girmem inş rabbim bebeğini en iyi şekilde korur ve kucağına alman nasip olur çok zor süreçler bacım sen doğum yapana kadar bu kuşkular içinden gitmeyecek bunu söylemek üzücü ama bu böyle hep bir tedirginlik oluyor insanın içinde ben 8 aylık oldum daha dün ağlayıp durdum neymiş bebeğimin hareketlerini hissetmedim diye oysaki yeri daraldığından kuzucum kıpırdıyamıyor bile yani bu doğuma kadar sürüyor..ama unutmamak lazımki rabbim ne dilerse o olur anlımıza ne yazılıysa o biz ileri gidemeyiz okadar analar kuzularını toprak altında bıraktı hemdee büyütüp vatana millete hayırlı bir evlat olsunlar diye kendilerinden ayrı memleketlerde öğretmenler göçük altında kalanlar vatan uğruna ölen şehitlerimiz bunlarıda unutmayalım bacım hepimiz için diyorum bunları ..yani anlatmak istediğimiz bizim hiçbir yetkimiz yok duadan başka..inş dediğim gibi çok güzel haberlerle gelirsin ve bizleride mutlu edersin dualarım sizlerle ALLAHA EMANET OLUN BACILAR..

arkadaşlar allah hepinizden razı olsun aranızda huzurlu oluyo insan yeri geliyo ağlıyoruz yeri geliyo gülüyoruz hep beraber belkide gizli akıtıyoruz içimize dözyaşlarımızı ben inanıyorum bi gün gelecek o bi gün mutlulukların hepsini yaşıcaz bu sefer sevinç gözyaşları süzülecek yanaklarımızdan nasipten öteye yol gitmez biliriz ama çabalayalım lütfen dualar edelim kendimize dualar edelim birbirimize gerçektende sıkıntılar paylaştıkça azalıyo

ACİLLLLLLLLLL !!
hanımlar devlet hastanesinde kan verdiğim halde ödenek çıkmadığı için 2 AYDIR pıhtılaşma testim yapılmadı.(faktör 5 leiden vb.)şimdi sizden bir labaratuvar tavsiyesi istiyorum acil yaptırmalıyım.ve fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim.İSTANBUL-AVRUPA YAKASI

kızlar cümleten slmlar nasıl gidiyo hayat

valla benim berbat gidiyor doktorumun yazdığı fiyatı 2 milyarı bulan seruma rapor çıkarttırmaya çalışıyorum nedense kadın doğumundan çıkardım ki karşılanmıyomuş iptal ettirdim tutturmuşlar yok hemalog sanki heryerden hematalog fışkırıyo lanet olası özel hastanerler hematalog kıtlığı gelmiş yani kısacası devlet ücretli alalım diye elinden gelen zorluğu çıkarıyor bende ücretli karşılarsa bedava alma hakkım varken ücretli almamaya inat ettim yaptırmam olur biter sanki bu zaman kadar dünya para harcadım da ne oldu kucağım yine boş bunuda yaptırmayım da hatrı kalsın

canım ben merterde burç genetik tanı merkezinde yaptırım 2 sene önce 1.5 milyarı geçmişti kromozom tahlilleride dahil eşimle benim

beydağlının kontrolü vardı ne oldu acaba?inş ii haberlerle gelir.bugün gezmekteydim saat 5oldu mu die hep kontrol ettim.gelir gelmezde internete girdim.

kızlar bende merakla beydağlıyı bekliyorum ama çıkmak zorundayım kayinvalideme gidicez yemeğe inşallah döndüğümde iyi haberlerini allırım . hepinize ii akşamlar dilerim

beydağlıyı ben de merak ediyorum.inş. bişi yoktur.biz hep böyle bişi oldu mu kuşkusuyla 9 ayı geçirecez.ben 15 haftalık hamileyim.ilk düşüğüm 16 haftalıkken olmuştu ve şimdi 16. hafta yaklaştıkça korkuyorum.hiç normal bi hamile gibi hissedemiyorum kendimi.içimde hep tedirginlik.gece normal bi rüya bile göremiyorum.rüyamda ya kanamam oluyo ya düşük...normal hamilelere öyle özeniyorumki.en büyük istediğim de bebeğimi kucağıma alıp size yazmak ve ümit verme.bakın biz de anne olabiliyoruz demek.bize hep dua ediyorum.inş hepimiz anne oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…