kızlar bugün bi kadım doğum doktorundan edindiğim bilgi aslında bu iğnelerin kanıtlanmadığını bizlerin iğneleri kullandığında bişey olmayacağına inandığımız için olmadığını bagışıklık sistemini bastırdığını falan söyledi deliricem artık hangisine inanacağımı şaşırdım
günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
kızlar az önce doktordan çıktım ve herşeyin güzel oldupğunu söyledi 9 haftalık olduk şimdilik umarım RABBİM kucağımıza almayı nasip eder....
günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
amin bitanem.inş kucağına alırsın bebişini nolur bizede dua et olurmu
etmezmiyim hep dualarımdasınız.RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun..inş. bir gün bizde bebeklerimzii anlatıcağız...
az önce aradım doktorumu yarın 5 te orda olucam dualarınızı eksik etmeyin..keşke yarın beni uyutsalar muayene bitince uyansam..
bende yine böyle bi doktora bilgi danışmak için attığım mailde bana 7 haftaya kadar kan pıhtılaşmasının bebeği etkilemediğini yazmış neden o zaman böyle bişeyle karşılaştığımızı bilmiyorum zeynep kamil hastanesindeki uzmanda coraspini 2 günde bi almamı söyledi şimdi hamile olunca ne yapıcaz inan hiç bilmiyorum,hastalık hastası ettiler bizi:)[/QUOTE
ben de cerrahpaşada bi prof götürmüştüm tahlillerimi adam bana bakıp ne iğnesi bud oktorlar iğne yazma meraklısımı demişti bende direk kaçtım ordan iyide iğnede kullanmazsak hiç ilerleyemiyoruz hadi bi kere düşük yaptık sağlıksız 2 ,3 4 bhiçbirinde mi sebep yok anlamıyorum valla yakına bu kadar arştırmaktan kadın doğum doktoru olmaktan korkuyorum
bende yine böyle bi doktora bilgi danışmak için attığım mailde bana 7 haftaya kadar kan pıhtılaşmasının bebeği etkilemediğini yazmış neden o zaman böyle bişeyle karşılaştığımızı bilmiyorum zeynep kamil hastanesindeki uzmanda coraspini 2 günde bi almamı söyledi şimdi hamile olunca ne yapıcaz inan hiç bilmiyorum,hastalık hastası ettiler bizi:)[/QUOTE
ben de cerrahpaşada bi prof götürmüştüm tahlillerimi adam bana bakıp ne iğnesi bud oktorlar iğne yazma meraklısımı demişti bende direk kaçtım ordan iyide iğnede kullanmazsak hiç ilerleyemiyoruz hadi bi kere düşük yaptık sağlıksız 2 ,3 4 bhiçbirinde mi sebep yok anlamıyorum valla yakına bu kadar arştırmaktan kadın doğum doktoru olmaktan korkuyorum
canım stres yapma lütfen bizlerin hamilelikte stresle hiç işi olmamalı aslında ama gebelik kayıplarımız olunca kendimize hakim olamıyoruz malesef gönlünü ferah tut inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacaksın bizlere de umut olacaksın bende hamileyken çaydan tiksiniyorum bende senin gibi çay içince acaba bişeymi oldudiye doktora bile gitmiştim tabi doktora diyemedim ben çaydan tiksiniyodum bugün çay içtim evham yaptım diye ama o zaman herşey yolundaydı rahat ol lütfen dualarımız seninle canım
canım bütün dualarım seninle inş. bişey olmaz bebeğine ve sana....bu sefer alırsın sağsalim kucağına inş.. sakın canını sıkma..dualarımız seninle
cnm benim umudunu yitirme. dua et ve bebeğinin seninle olduğunu hiç unutma. bende şu an 8 haftalık hamileyim. her an bir şey olacakmış gibi kötü hissediyorum kendimi . benimde dört düşüğüm var. ama kendimizi üzmek ve stres daha da kötü yapıyor beni. lütfen üzülme arkadaşım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah dıktordan. dualarım senin ve meleğinle.
oh be git tabi ve güzel haberlerle gel. bebğinide daha fazla üzmemiş olursun kalbi pıt pıt atsın inşallah hepimizin kalbi ve duası seninle
kızlar az önce doktordan çıktım ve herşeyin güzel oldupğunu söyledi 9 haftalık olduk şimdilik umarım RABBİM kucağımıza almayı nasip eder....
Canım yarın kontrolun varmış.İnşallah bebeğin iyidir ve sonuna kadar seni bırakmaz.Daha önce yazışmıştık ben seni hatırlıyorum benimde 4 düşüğüm var.Bunun ne kadar zor bi süreç olduğunu bir biz biliyoruz yani bunu yaşayanlar.Ben hiç o ultrasonun ekranına bakamam bikere dr un odasına girmeden tansiyonum öyle düştüki kendimi zor attım dışarı.Rabbim bu çaresizliğimi görsün ki görüyor ve bize yardım etsin.İnşallah güzel haberlerle geleceksin dualarımdasın
merhaba ben de aynı doktora gidiyorum.aylık kan değerlerine göre dozu ayarlıyor demişsin.ama tolga hoca bana aylık öyle bir değerlendirme yapmıyor.günde iki kez clexan yapıyorum ve sürekli devam et diyor.acaba o kan değerlendirmesi hangi testlerle yapılıyor.ben de yaptırayım eğer gerekiyorsa.bilgi verirsen çok sevinirim.
arkadaşlar bu bahsettiğiniz diyet neyle alakalı.birde siz hangi şehirdesiniz,tolga hoca dediğiniz doktora gitmek isterim bende.bana hiç diyet vermedi doktorum.birde bu kan değerlerine nasıl bakılıyor?bende bakmadılar böyle birşeye.bencede belli aralıklarla bakılıp ona göre iğnenin dozu ayarlanmalı.bilgilendirir misiniz lütfen?
az önce aradım doktorumu yarın 5 te orda olucam dualarınızı eksik etmeyin..keşke yarın beni uyutsalar muayene bitince uyansam..
cnm inş yarın güzel haberlerle gelirsin.dularım seninle allah yadımcın olsun.seni çok ii anlıyorum.bende ultrasona girmeden önce okadar çok heyecanlanıyorum ki elim ayağım buz kesiyo...titriyorum resmen.hep birşey olur mu korkusu..bugünlerimiz geçicek inş.yarın doktordan sonra hemen bize bilgi ver.hakkında hayırlısı olsun
eminim bu topikteki bütün kızlar o doktordan daha bilgili olduk sadece hepimizin duaya ihtiyacı var o kadar derdimize dermanımız olucaz inş
merhaba canım bende 3 düşük yaşadım bisorum olcak.dktorum bana birdahaki gebeliğinde iğnelere başlıcazdedi ama tahlil yapmadılar.geçenseneki düşüğümde pıhtılaşma olduğunu sölediler.ben bu tahlillerin adını bilmiyorum bugün cerrehpaşatıp fakültesine gittim bu tahliller hematolojide yapılıo galiba randevulu çalışıolarmış birde siz nereye gidiyosunuz doktora istnbuldamısınız lütfeen cevap bekliorum:2::2::2:[
geçmiş olsun canım...önceki düşüğünden sonra testler yapıldı ve pıhtılaşma problemi olduğu söylendi ise tekrar yaptırmaya gerek yok...çünkü bu rahatsızlık genlerle ilgili ve asla değişmeyecek...testler hematoloji de yapılıyor..ben fakülte hastanesinde yaptırdım testi...ama dr um özel hastanede...maaelsef istanbulda yaşamıyorum.dr konusunda yardımcı olamayacağım sana üzgünüm.hematolojiye gidip tekrarlayan düşüklerim var...pıhtılaşma ile ilgili testleri yaptırmak istiyorum dersen yaparlar....
canım sağol ben cerrahpaşada yaptırdım çok şükürrr sonunda.ve sonuç beklioruum sonuçlar 2 ayı bulurmuşş. bide düşükten sonra adet görmedim daha acaba nekadar sürede görülüoor.:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?