Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende yine böyle bi doktora bilgi danışmak için attığım mailde bana 7 haftaya kadar kan pıhtılaşmasının bebeği etkilemediğini yazmış neden o zaman böyle bişeyle karşılaştığımızı bilmiyorum zeynep kamil hastanesindeki uzmanda coraspini 2 günde bi almamı söyledi şimdi hamile olunca ne yapıcaz inan hiç bilmiyorum,hastalık hastası ettiler bizi:)

canım bütün dualarım seninle inş. bişey olmaz bebeğine ve sana....bu sefer alırsın sağsalim kucağına inş.. sakın canını sıkma..dualarımız seninle

kızlar az önce doktordan çıktım ve herşeyin güzel oldupğunu söyledi 9 haftalık olduk şimdilik umarım RABBİM kucağımıza almayı nasip eder....

cnm benim umudunu yitirme. dua et ve bebeğinin seninle olduğunu hiç unutma. bende şu an 8 haftalık hamileyim. her an bir şey olacakmış gibi kötü hissediyorum kendimi . benimde dört düşüğüm var. ama kendimizi üzmek ve stres daha da kötü yapıyor beni. lütfen üzülme arkadaşım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah dıktordan. dualarım senin ve meleğinle.

etmezmiyim hep dualarımdasınız.RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun..inş. bir gün bizde bebeklerimzii anlatıcağız...

allah razı olsun tatlım dualarında bizide unutmadığın için yakın takipçinim bilesin bebişten önce ne kullandın şimdi ne yapıyosun bebiş nasıl ay ay takipteyim inş herşey gönlünce olur

canım bütün dualarım seninle inş. bişey olmaz bebeğine ve sana....bu sefer alırsın sağsalim kucağına inş.. sakın canını sıkma..dualarımız seninle

oh be git tabi ve güzel haberlerle gel. bebğinide daha fazla üzmemiş olursun kalbi pıt pıt atsın inşallah hepimizin kalbi ve duası seninle

hepinize çok teşekkür ederim kızlar,,ALLAH razı olsun sizlerden iyiki hepiniz varsınız ve beni en iyi anlayan sizlersiniz,iyiki buraya üye olmuşum...

Canım yarın kontrolun varmış.İnşallah bebeğin iyidir ve sonuna kadar seni bırakmaz.Daha önce yazışmıştık ben seni hatırlıyorum benimde 4 düşüğüm var.Bunun ne kadar zor bi süreç olduğunu bir biz biliyoruz yani bunu yaşayanlar.Ben hiç o ultrasonun ekranına bakamam bikere dr un odasına girmeden tansiyonum öyle düştüki kendimi zor attım dışarı.Rabbim bu çaresizliğimi görsün ki görüyor ve bize yardım etsin.İnşallah güzel haberlerle geleceksin dualarımdasın

kızlar az önce doktordan çıktım ve herşeyin güzel oldupğunu söyledi 9 haftalık olduk şimdilik umarım RABBİM kucağımıza almayı nasip eder....

canım inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder..sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..

inşallah canım bende bunu diliyorum ALLAH tan..ewet o doktor fobisi bende de var ve her gittiğimde oluyor..

az önce aradım doktorumu yarın 5 te orda olucam dualarınızı eksik etmeyin..keşke yarın beni uyutsalar muayene bitince uyansam..

cnm inş yarın güzel haberlerle gelirsin.dularım seninle allah yadımcın olsun.seni çok ii anlıyorum.bende ultrasona girmeden önce okadar çok heyecanlanıyorum ki elim ayağım buz kesiyo...titriyorum resmen.hep birşey olur mu korkusu..bugünlerimiz geçicek inş.yarın doktordan sonra hemen bize bilgi ver.hakkında hayırlısı olsun

sağol canım zaten bizi en iyi bizler anlıyoruz inşallah yarın güzel haberlerle dönerim ve size yazarım..

hayırlı haberlerini bekliyorum
lütfen bolbol dua et ve sakin olmaya çalış çok zor biliyorum ama
başarmak zorundasın annesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…